zolee145 írta:
Ez az a pont ahol elvesztettem a fonalat. Eddig azt hittem az a baj, hogy nem egy vérszimmel akarunk bajnokságot rendezni vérprofiknak. Erre kiderül, hogy bár az NR szar, de verseny közben úgysem az a lényeg, hogy szimulátor legyen, hanem az hogy benne van a nevében is, hogy NASCAR, nemcsak egy általános játék.

Amúgy meg nem is értem miért érdekelt, hogy mivel akarunk menni. A summerc cup kezdeteinél is csak az volt a lényeg, hogy gagyi bajnokság az ahol nincsenek egyéni skinek, de szerveren egyszer sem voltál. Gondolom most is csak le akartad írni, hogy az NR a kedvenced, az igazi vérprofik (akiket amúgy a valóság nem érdekel, csak a fíling) meg iR-eznek, de amúgy megint nem jönnél.
Na mindegy, arra jó volt, hogy vidám lett a délutánom. Pláne az a nagyon mókás, ha egymás után olvassa el az ember amiket írsz. Egyikben még ez a fontos, másikban már az, de a végén már egy egészen más a lényeg, de már mégy is mert nem akarsz vitát.

Mi lenne ha egyből ezzel kezdenéd? Benézel a fórumra, új bajnokság kezdődik, majd mégy is mert nem akarsz vitát.

Zolee!
Ezt nem tudom miért kell komolyan.
Nincs azzal baj, hogy leírtad, de miért kell ilyen gúnyos, hülye stilusban írni?
NR 2003 vs Rfactor téma:
NR 2003 nak, vannak hibái, ez tény és való Rossz a fék része, hiszen egyetlen pályán nem tudsz nromálisan lassítani, nemhogy 70%-os féket nyomni, de még 20% ot sem mert egyből pörög forog.
Rossz az online része, mert nem tudod a két autót összeérinteni. Ez hiba és nem jó neki a Bump draft része.
Viszont:
100% szebb grafikával bír mint az Rfactor. Sokkal élvezetesebb egyébként mint az rfactor Nascar módja. Mert Rf ben az egész egy katyvasz semmit nem érezni, ha az ember rátapad a falra körbe tudsz menni a pályán. Nem érződik hogy csúszik, szar az FFb je stb stb.
Lehet, hogy telemetria alapján jó, de az Nr sokkal izgalmasabb játék élményt nyújt, még akkor is ha esetleg nem 100%-ig reális.
Nekem Rf el az a bajom, hogy bárki csinálhat modot.
Van egy 3d s model majd gibsz jakab ír alá egy fizikát, egy olyan emeber aki lehet van kb 14 éves és életében még autót nem vezetett nem hogy verseny autót.
NR 2003-al a mai napig nem egy Nascar versenyző játszik, De ez jelent valamit?? Nem! ugyan úgy nem jelent semmit, mint az hogy RF-el játszanak.
Nekem van egy Peugeot Partner 1.6 HDI céges autóm, ha ezzel az autóval egy szerpentinen elindulok, és végig csinálom egy gyors tempóba ezerszer nagyobb élményt nyújt mint egy V8 supercasr verseny HRC ben vagy ha egy Nascar futamot letolok. Mert az valóság ez meg egy játék, még ha simnek is hívjuk.
Az meg a másik (ezzel ugyan pl Michelisz Norbi ellen beszélek) de kb semmit nem jelent az, hogy szimulátorban ki nyer vagy ki a jó, lehet hogy egy utcai autóval összecsomagolnád 2 perc alatt. És erre igen nagy az esély fölég, úgy hogy van olyan szim bajnok aki autót nem vezetett életébe.
De nem ez a lényeg, hanem az, hogy legyen egy jó bajnokság és toljuk a NASCART. ÉS ez az rf mod jó. Szóval hajrá:D