VSR Fórum

Virtual SimRacing Fórum
Pontos idő: 2010.09.04. 01:24

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 863 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 35  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Nascar társalgó
HozzászólásElküldve: 2010.03.11. 14:46 
Admin

Amúgy azon is el kéne gondolkozni, hogy vajon miért nem játszik szinte már senki az NR2003al. Amerikában is mindenki az rFactorral tolja, akkor most hogy is van ez? Melyik a jobb?

"A versenyzés akkor jó, ha soha nem tudod igazán, mi fog történni."
/Kimi Raikkönen/

VirtualSimRacing Forever!!!

VSR stat:
Összesen: 50 győzelem 28 pole 58 dobogó - 165 start
(50. Valencia 2010)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.11. 14:48 
Admin

Srácok nyugi!

Én élvezni szeretném a NASCARt és a VHR 2010-es rFactoros MODdal megy is... én kikapcsolódni szeretnék majd, nem meg szenvedni... a NR2003 nagyon jó Game, és szerintem elő fog még kerülni, de most azt kell megértenie mindenkinek hogy most ezzel mi a célunk, mégpedig az hogy létrehozzunk egy európai központú NASCAR bajnokságot, és első lépésnek szerintem tökéletes a rF VHR2010 v2

Kép
Kép
Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.11. 15:56 
BT Tag

...és akkor megint eljutottunk oda, hogy az a reális ami nehéz, vagy az ami hasonlít a valósághoz?

Az NR2003 nehéz, pláne ilyen VH settel. De ennyi, nehéz. Ha valamit nem úgy kell vezetni mint a valóságban és működnek az extrém setupok amikkel olyan dolgokat tudsz megcsinálni amit a valóságban nem lehetne akkor az nem szimulátor csak egy játék a sok közül. Ha az NFS-be leveszed a gumik tapadását a tizedére az is nehéz lesz, de attól még nem reális.
Az NR2003-mal lehet úgy menni mint a valóságban, csak éppen mindenki leköröz majd. iRacing dettó.

Annak idején HNR-ben mindig bajban voltam a hideg gumis rajtolásnál, mert megindult a hátulja, és én naívan azt hittem, hogyha megindul egy autó akkor azt a gumi/pálya állapotához (tapadásához) képest nagy sebesség okozza, vagyis kicsit el kell venni a gázt. Nem, ott le kellett volna padlózni.:D No comment...

Az rFactor közelebb áll a valósághoz (mármint a vezetése), csak éppen túlságosan alulkormányzott, és túlságosan toleráns a hibákkal szemben. Plusz van még ugye a szélárnyék kérdése (ami amúgy szintén nem reális az NR-ben sem). Ezek amúgy beállítható dolgok, ezért is dobtam fel, hogyha valaki lemodellezi a gépeket akkor összefarigcsálok hozzá egy fizikát.
Az etalon nekem az ARCA, bár ők a komplett fizikai motort átírták, szóval azt a szintet soha nem éri el egy rF mod, de ligázáshoz lehet egy használható cuccot csinálni.

Az ARCA-t úgy lehet vezetni mint a valódi autókat, de ami ennél fontosabb, hogy az a fajta vezetési stílus és az a setup működik a legjobban, ami a valósághoz is közel van. Amikor ARCA-ztam onnantól kezdtem gyors lenni amikor úgy vezettem ahogyan a videókon láttam, plusz akkoriban volt 1-2 pálya ahol Jr setupja volt a legjobb.
Ott is voltak hotlapperek, volt aki fél másodperccel nyerte az időmérőt. Általában ezek voltak 10 kör után a falon.

Szóval szerintem az a reális ahol a valósághoz közeli dolgok (setup, vezetési stílus) működnek, nem az ami csak szimplán nehéz.

Cup - Earnhardt Ganassi Racing / #42 Target Chevy Impala SS / Juan Pablo Montoya

42 - Answer to the ultimate question of life, the universe, and everything

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.11. 16:16 
BT Tag

Én mindig úgy gondoltam, hogy kár realitásról beszélni amikor monitor előtt ülünk egy karosszékben, inkább a feelingre kell koncentrálni, aminek fontos része a FFB (és ezt a Papyrus kezdettől fogva tudta) - ebben pedig az RF a sor végén kullog. Nem akarok flémet indítani, max egy egészséges vitát, de úgysem én döntök, szóval, aki nem akarja, ne vegye figyelembe a soraimat.

Morfi, tőled csak annyit kérdeznék, hogy szerinted, aki egyetemet alapít, az először óvodát építtet? Miért kéne kezdőkkel foglalkozni, ha vannak profik is, akiket jóval hálásabb feladat "kiszolgálni". Kezdőknek ott a sok public szerver, vagy csinálnak maguknak. Azzal csak szopás van, ha összeraksz 10 profit, akik több kihívásra vágynak meg 20 amatőrt, akiknek az egyenesen haladás is kihívás. Vagy egyik, vagy másik, ezt kell először eldönteni, bár az előző kommentek alapján úgy látom, inkább a kezdők felé hajlik a szervezés. Nincs ebben semmi rossz, csak így mi leszünk az ovi, ahol az emberek felkészülnek a komoly megmérettetésekre, aztán ha megunták mennek iracingezni... Én azt hittem, más a cél.

Arról meg, hogy mivel hányan játszanak a világban, nem nagyon lehet hiteles adatod, úgyhogy erről ne akarj senkivel vitatkozni.

Kép
Kép
Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.11. 16:59 
BT Tag

Először a realitás a fontos. Leírom, hogy miért nem reális az NR, ezután már az FFB a fontos. Most akkor tulajdonképpen arra jutottunk, hogy neked az NR2003 a fontos?

Nem véletlenül lett vége a HNR-nek sem. Akkoriban amikor kiadták az NR2003-at nagyon király progi volt, és sokan mentek olyanok is, akik életükben nem láttak addig NASCAR versenyt, meg azóta sem. Ha valaki úgy ül le a játék elé, hogy megnézi mit csinál, kitapasztalja és az adott keretek közt megpróbál a leggyorsabb lenni annak biztosan az NR2003 (és az iR ami ugyanaz) a legjobb.

Ha viszont valaki látott már NASCAR futamot, odafigyelt azokra a belső kamerás felvételekre amikor kirakták a telemetriát is, esetleg lábkamera, figyelte a kormány mozgatását stb az megy pár kört NR2003-mal és nem tudja mi miért történik. Egyszerűen az autó nem úgy reagál ahogy kellene, nem működnek azok a dolgok amiknek működni kéne, tehát nem olyan. Teljesen idegen a vezetése. Van aki ki tudja kapcsolnia a dolgokat a fejéből, és nem érdekli, hogy az amit csinál azt nem lehetne csinálni, csinálja mert úgy gyors.

Cup - Earnhardt Ganassi Racing / #42 Target Chevy Impala SS / Juan Pablo Montoya

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.11. 17:25 
BT Tag

Ez az a pont, ahol kijönnek az egyéni igények. Nekem mondjuk nem attól áll fel, hogy azon agyalok verseny közben, vajon a egy igazi versenyző ilyenkor 70% vagy 90% gázt ad. Eszembe sem jut ilyesmi, hiszen nem igazi autóban ülök, csak butulok a monitor előtt. Totál nem érdekel, hogy 6000 vagy 6500 RPM-re jön ki az egyenes vége, és ez mennyire felel meg a valóságnak. Hiába másolod le az összes adatot, ha egyszer eljutsz oda, hogy beülsz egy igazi Nascar autóba, nulla értéke lesz az egésznek (ha meg soha nem ülsz ilyenbe, akkor "mínusz nulla"). Vedd alapul a sima utcai vezetést. Hiába G25, G27, a fék nem olyan, a gáz nem olyan, és akármilyen faszán fékezel ballal a szimben, az utcán pont olyan idegen, mintha soha nem csináltad volna (még automatával is, pedig sokszor próbálgatom, de hiába... rendes autóban a bal lábam a kuplungra állt be, és piszok nehéz átkapcsolni más módba, míg szimben soha nem fékezek jobbal).

Persze megértem, ha vkinek ettől lesz élmény a szimezés, de lássuk be, így is max 0.01%-ban kapjuk vissza az igazi élményt. Nálam azért NR, mert azt erre találták ki, míg az rf egy általános szim, aminél mindig ott van az az érzés, hogy most ebben a pillanatban mások ugyanezzel a motorral éppen ralliznak.... FFB meg ugye.... Hagyjuk :)

Még mielőtt tűz lenne, visszavonulok, és sok sikert kívánok a bajnoksághoz!

Kép
Kép
Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.11. 18:04 
Admin

rF vs. többi szim vitához:

Miért van az, hogy annak idején, amikor rF-en toltam a WTCC 2007-es RaceX moddal, szenvedtem majdnem minden kocsival, 3-400 kör után is, RACE 07-be meg kb. 50 kör után ráérzek egy kocsira? :)

Egyszerű az indok: hiába ugyanaz a motor, az rFactor beépített igencsak el lett rontva... Tök mind1, hogy be van-e kapcsolva mondjuk F1-es autónál a TC, vagy ki van kapcsolva, már High TC-n is úgy csúszik a kocsi bizonyos pályákon, mintha jégen mennék. Lehet, hogy pálya hiba (is), de maguk a modok se százasok. Sőt, azt is kétlem, hogy kb. 80%-ban hasonlít a fizika a valósra. Kubica azt mondta nem rég, hogy az rFactorba jók a féktávok. Talán szerintem ez az egyetlen pozitívom a game-be, de más számomra inkább idegesítő, mint szórakoztató - ezért is játszok mostanság (már amikor időm engedi) RACE 07-tel és kiegészítőivel, valamint GTR2-vel, mert abba sokkal jobban lehet érezni az autót, mint rF-be. :)

NR2003-at még nem próbáltam, meg a VHR 2010-et se, szóval nem tudok ez ügyben érdemi összehasonlítást csinálni. NR2003 annyi szempontból lehetne szerencsés, hogy kisebb gépigényű, viszont az rFactornak sokkal jobb a netkódja, mint a korábbi játékoké. rFactorral meg azért játszanak sokan, mert feltörhető könnyen, ellenben a RACE 07-tel (ez a társadalom meg éppen a crack hiánya miatt szűk).

Profi vs. amatőr témához: részben igazat adok Mikinek, részben pedig Morfinak. Lehetőséget kell adni az újaknak is, de mindezt úgy kell megszervezni, hogy a profik se járjanak pórul. Tudom, ez a legnehezebb, de ahhoz, hogy ez megvalósuljon, nem 2, meg nem 3 teszt kell, hanem heti 1*1 óra legalább. kb. 3-4 hónapig ez így megy, s akkor a kezdetben amatőrök is belenőnek a mezőnybe. Ennyi. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.11. 18:14 
BT Tag

Ez az a pont ahol elvesztettem a fonalat. Eddig azt hittem az a baj, hogy nem egy vérszimmel akarunk bajnokságot rendezni vérprofiknak. Erre kiderül, hogy bár az NR szar, de verseny közben úgysem az a lényeg, hogy szimulátor legyen, hanem az hogy benne van a nevében is, hogy NASCAR, nemcsak egy általános játék.:D

Amúgy meg nem is értem miért érdekelt, hogy mivel akarunk menni. A summerc cup kezdeteinél is csak az volt a lényeg, hogy gagyi bajnokság az ahol nincsenek egyéni skinek, de szerveren egyszer sem voltál. Gondolom most is csak le akartad írni, hogy az NR a kedvenced, az igazi vérprofik (akiket amúgy a valóság nem érdekel, csak a fíling) meg iR-eznek, de amúgy megint nem jönnél.

Na mindegy, arra jó volt, hogy vidám lett a délutánom. Pláne az a nagyon mókás, ha egymás után olvassa el az ember amiket írsz. Egyikben még ez a fontos, másikban már az, de a végén már egy egészen más a lényeg, de már mégy is mert nem akarsz vitát.:D Mi lenne ha egyből ezzel kezdenéd? Benézel a fórumra, új bajnokság kezdődik, majd mégy is mert nem akarsz vitát.:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.11. 19:57 
Admin

zolee145 írta:
Ez az a pont ahol elvesztettem a fonalat. Eddig azt hittem az a baj, hogy nem egy vérszimmel akarunk bajnokságot rendezni vérprofiknak. Erre kiderül, hogy bár az NR szar, de verseny közben úgysem az a lényeg, hogy szimulátor legyen, hanem az hogy benne van a nevében is, hogy NASCAR, nemcsak egy általános játék.:D

Amúgy meg nem is értem miért érdekelt, hogy mivel akarunk menni. A summerc cup kezdeteinél is csak az volt a lényeg, hogy gagyi bajnokság az ahol nincsenek egyéni skinek, de szerveren egyszer sem voltál. Gondolom most is csak le akartad írni, hogy az NR a kedvenced, az igazi vérprofik (akiket amúgy a valóság nem érdekel, csak a fíling) meg iR-eznek, de amúgy megint nem jönnél.

Na mindegy, arra jó volt, hogy vidám lett a délutánom. Pláne az a nagyon mókás, ha egymás után olvassa el az ember amiket írsz. Egyikben még ez a fontos, másikban már az, de a végén már egy egészen más a lényeg, de már mégy is mert nem akarsz vitát.:D Mi lenne ha egyből ezzel kezdenéd? Benézel a fórumra, új bajnokság kezdődik, majd mégy is mert nem akarsz vitát.:D

Zolee!

Ezt nem tudom miért kell komolyan.

Nincs azzal baj, hogy leírtad, de miért kell ilyen gúnyos, hülye stilusban írni?

NR 2003 vs Rfactor téma:

NR 2003 nak, vannak hibái, ez tény és való Rossz a fék része, hiszen egyetlen pályán nem tudsz nromálisan lassítani, nemhogy 70%-os féket nyomni, de még 20% ot sem mert egyből pörög forog.
Rossz az online része, mert nem tudod a két autót összeérinteni. Ez hiba és nem jó neki a Bump draft része.
Viszont:
100% szebb grafikával bír mint az Rfactor. Sokkal élvezetesebb egyébként mint az rfactor Nascar módja. Mert Rf ben az egész egy katyvasz semmit nem érezni, ha az ember rátapad a falra körbe tudsz menni a pályán. Nem érződik hogy csúszik, szar az FFb je stb stb.

Lehet, hogy telemetria alapján jó, de az Nr sokkal izgalmasabb játék élményt nyújt, még akkor is ha esetleg nem 100%-ig reális.

Nekem Rf el az a bajom, hogy bárki csinálhat modot.
Van egy 3d s model majd gibsz jakab ír alá egy fizikát, egy olyan emeber aki lehet van kb 14 éves és életében még autót nem vezetett nem hogy verseny autót.

NR 2003-al a mai napig nem egy Nascar versenyző játszik, De ez jelent valamit?? Nem! ugyan úgy nem jelent semmit, mint az hogy RF-el játszanak.

Nekem van egy Peugeot Partner 1.6 HDI céges autóm, ha ezzel az autóval egy szerpentinen elindulok, és végig csinálom egy gyors tempóba ezerszer nagyobb élményt nyújt mint egy V8 supercasr verseny HRC ben vagy ha egy Nascar futamot letolok. Mert az valóság ez meg egy játék, még ha simnek is hívjuk.

Az meg a másik (ezzel ugyan pl Michelisz Norbi ellen beszélek) de kb semmit nem jelent az, hogy szimulátorban ki nyer vagy ki a jó, lehet hogy egy utcai autóval összecsomagolnád 2 perc alatt. És erre igen nagy az esély fölég, úgy hogy van olyan szim bajnok aki autót nem vezetett életébe.

De nem ez a lényeg, hanem az, hogy legyen egy jó bajnokság és toljuk a NASCART. ÉS ez az rf mod jó. Szóval hajrá:D

VSR Clio Cup CRC Intense Team #82

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.11. 20:24 
Pilóta

Gordon24 írta:
kb semmit nem jelent az, hogy szimulátorban ki nyer vagy ki a jó, lehet hogy egy utcai autóval összecsomagolnád 2 perc alatt

Én a szimulátorokból tanultam meg az alapokat amik az autóvezetéshez szükségesek, így az igazi autóban nekem nem volt meglepetés, hogy mit kel csinálni, mikor kell váltani stb. Első rutin órám előtt apám kocsiján gyakoroltam 10 percet, hogy hogy kell elindulni, és kb ennyi volt a tapasztalatom valós terepen. Szerintem számít, ha valaki jó szimulátorban, mivel tudja azokat a dolgokat amiket nem szabad megcsinálni, és a saját/a kocsid határait megismerjed.

#16 is go for the win!
Force India és Adrian Sutil Forever!!!!!
http://www.autosimfan.atw.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.11. 20:38 
Admin

Norbi írta:
Gordon24 írta:
kb semmit nem jelent az, hogy szimulátorban ki nyer vagy ki a jó, lehet hogy egy utcai autóval összecsomagolnád 2 perc alatt

Én a szimulátorokból tanultam meg az alapokat amik az autóvezetéshez szükségesek, így az igazi autóban nekem nem volt meglepetés, hogy mit kel csinálni, mikor kell váltani stb. Első rutin órám előtt apám kocsiján gyakoroltam 10 percet, hogy hogy kell elindulni, és kb ennyi volt a tapasztalatom valós terepen. Szerintem számít, ha valaki jó szimulátorban, mivel tudja azokat a dolgokat amiket nem szabad megcsinálni, és a saját/a kocsid határait megismerjed.

Nem ezt mondtam. A Képességeket fejleszti az 100%, de van nem egy 14 éves gyerek vagy fitalabb aki szimulátorban bajnok holott azt sem tudja hol a fék egy autón.

Erről beszélek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.11. 20:40 
Pilóta

Gordon24 írta:
Norbi írta:
Gordon24 írta:

Nem ezt mondtam. A Képességeket fejleszti az 100%, de van nem egy 14 éves gyerek vagy fitalabb aki szimulátorban bajnok holott azt sem tudja hol a fék egy autón.

Erről beszélek.

Ha szimben jó és érdekli is akkor csak tudja, hogy hol van a fék :D

#16 is go for the win!
Force India és Adrian Sutil Forever!!!!!
http://www.autosimfan.atw.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.11. 20:46 
Admin

Norbi írta:
Gordon24 írta:
Norbi írta:
Gordon24 írta:

Erről beszélek.

Ha szimben jó és érdekli is akkor csak tudja, hogy hol van a fék :D

Jó akkor nem a fék:D Hagyjál már:D Csak érted mit akarok mondani:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.11. 20:54 
Admin

Igen, egy 14 éves "gyereknek" még azért nincs annyira ügyessége a dolgokhoz, hogy a szimulátorból átpattanjon egy valós kocsiba, s ugyanúgy menjen vele, mint a szim előtt. :)

Ezt én is tapasztaltam, amikor egyik órában még F1-eztem, következőbe gokartoztam. :D 3 körön belül falat fogtam, megvolt a kontakt a pályával, aztán azután meg egyszer sem, miután hozzászoktam a gokarthoz. :D :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.11. 21:00 
BT Tag

Váá hogy mennyit tudtok írni egy délután alatt :D

@Peti
milyen a nascar 2009es vagy 2010es mod (nem tom pontosan melyik évjárat bocsi :) )

más:
Most pénteken van ugye az rfactoros
Jövő pénteken kell akkor a nr2003-al egy fun.t szervezni és megnézni hogy milyen is meg ilyenek
Utána meg lehet egy arca,én nem próbáltam még mer nem tetszettek a kocsik de saját skinnel meg ilyenek egy fun-ba ellenetek megnézem mit tudok vele

Én amúgy 5-6éve baromi sokat játszottam az nr2003-al. Bill + martinswille,9es kocsira ráírtam a seggére hogy Molnar Rt. és úgy élveztem hogy az nem igaz :D :D

Kéne 2 bajnokságot indítani akkor
1 nation wide az amatőröknek,és egy profibb ami lehet nr03,arca vagy a cot a vsr-bő attól függ hogy milyen

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.11. 21:04 
BT Tag

Gordon!

Mindenkinek van kedvence. Nincs ezzel az égvilágon semmi baj. Egy szót nem szóltam volna, ha azt írja, hogy miért nem az NR2003, nekem az sokkal jobban tetszik. Vagy idejön valaki, és azt mondja, hogy szerinte a TDU-val kéne NASCAR-ozni, mert neki jobban tetszenek az utcai pályák utcai autóval, csináljunk egy TDU NASCAR bajnokságot. Kinek mi jön be.

De úgy nyitni, hogy nagy hiba az rFactor, mert szar, és nem a 12 éves idiótáknak kellene bajnokságot rendezni, hanem a vérprofiknak egy vérprofi szimmel, ami természetesen az NR2003. Aztán a végére kiderül, hogy az NR-nek nem sok köze van a szimulátorhoz, mert nem szimulálja a valódi viselkedését egy ilyen autónak akkor jön az, hogy tulajdonképpen nem is lényeges a valóság, meg sem kell próbálni közelíteni hozzá, a lényeg az, hogy milyen az FFB.

Az rF-ben minden csak beállítás kérdése. Mint ahogy vannak elnagyolt modok úgy vannak jók is. Egy normális futóműgeometria + Leo FFB plugin és kész. Semmivel sem rosszabb vagy kevésbé pontos érzésre mint mondjuk az LFS.
(Ha már LFS az is mókás, hogy minden autónak dupla háromszög lengőkaros felfüggesztése van, elöl-hátul. Mindegy, hogy formula autó, vagy 4wd vagy rwd túra autó vagy éppen egy fwd hokedli, vagy bármi.)
Az rF-nek ugyanaz az előnye mint ami a hátránya is. Mivel minden állítható benne így pont úgy lehet valami jót is csinálni hozzá mint rosszat.
Viszont az NR rossz. Változtatni sem tudsz rajta. Ezernyi hibája van, és nem sok köze van a valósághoz. Ha valakit ez nem érdekel, csak győzni akar akkor hajrá. Izgalmas, mert bármikor eldobhatod az autót, ha valami olyat akarsz csinálni amit amúgy lehetne egy valódi autóban.:)

Az zavar, hogy félig-meddig az lett itt kimondva, hogy aki nem NR-rel vagy iR-rel játszik az mind 10 éves árkádos vérpistike. Miközben az is kiderült, hogy nevezett programok felhasználóit marhára nem érdekli, hogy az általuk játékban vezetett autónak van-e akár csak egészen minimális köze is a valódi autóhoz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.11. 21:12 
Admin

zolee145 írta:
Gordon!

Mindenkinek van kedvence. Nincs ezzel az égvilágon semmi baj. Egy szót nem szóltam volna, ha azt írja, hogy miért nem az NR2003, nekem az sokkal jobban tetszik. Vagy idejön valaki, és azt mondja, hogy szerinte a TDU-val kéne NASCAR-ozni, mert neki jobban tetszenek az utcai pályák utcai autóval, csináljunk egy TDU NASCAR bajnokságot. Kinek mi jön be.

De úgy nyitni, hogy nagy hiba az rFactor, mert szar, és nem a 12 éves idiótáknak kellene bajnokságot rendezni, hanem a vérprofiknak egy vérprofi szimmel, ami természetesen az NR2003. Aztán a végére kiderül, hogy az NR-nek nem sok köze van a szimulátorhoz, mert nem szimulálja a valódi viselkedését egy ilyen autónak akkor jön az, hogy tulajdonképpen nem is lényeges a valóság, meg sem kell próbálni közelíteni hozzá, a lényeg az, hogy milyen az FFB.

Az rF-ben minden csak beállítás kérdése. Mint ahogy vannak elnagyolt modok úgy vannak jók is. Egy normális futóműgeometria + Leo FFB plugin és kész. Semmivel sem rosszabb vagy kevésbé pontos érzésre mint mondjuk az LFS.

(Ha már LFS az is mókás, hogy minden autónak dupla háromszög lengőkaros felfüggesztése van, elöl-hátul. Mindegy, hogy formula autó, vagy 4wd vagy rwd túra autó vagy éppen egy fwd hokedli, vagy bármi.)
Az rF-nek ugyanaz az előnye mint ami a hátránya is. Mivel minden állítható benne így pont úgy lehet valami jót is csinálni hozzá mint rosszat.
Viszont az NR rossz. Változtatni sem tudsz rajta. Ezernyi hibája van, és nem sok köze van a valósághoz. Ha valakit ez nem érdekel, csak győzni akar akkor hajrá. Izgalmas, mert bármikor eldobhatod az autót, ha valami olyat akarsz csinálni amit amúgy lehetne egy valódi autóban.:)

Az zavar, hogy félig-meddig az lett itt kimondva, hogy aki nem NR-rel vagy iR-rel játszik az mind 10 éves árkádos vérpistike. Miközben az is kiderült, hogy nevezett programok felhasználóit marhára nem érdekli, hogy az általuk játékban vezetett autónak van-e akár csak egészen minimális köze is a valódi autóhoz.

Értem nem ezzel van a bajom, hanem a fröcsögéssel, és ezzel a stílussal. Ha így írtad volna egy szót sem szólnék, mert van sok igazság abban amit mondasz.
De hagyjuk egy a lényeg, legyen egy jó közösség és toljuk, mert nagyon hiányzik az oval. Jó versenyezni rajta.

Én nem szeretem egyébként Rfactort abszolút nagyon nem tetszik az autók viselkedése semmi. Viszont V8 mod nagyon jó, és jó ez a NASCAR mod is. Ezen felül nem igen játszom vele, mert kizárt dolognak tartom, hogy a világ csúcstechnikás verseny autói ilyen szarok lennének mint amilyenek ebben a játékban.

De én túl teszem magam ezen és játszom vele, de a negatív véleményem igen csak megvan róla.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.12. 00:28 
BT Tag

Ezt a "fröcsögést" nem nagyon értem, de már nem is érdekel...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.12. 03:02 
Admin

Inkább azzal kéne foglalkozni hogy mit tegyünk fel az oldalra milyen menüpontok kellenek, valamin valakinek kéne beszélni az amcsikkal, hogy copyzhatunk e tőlük, mert így nagyba megkönnyíteni az angol nyelvű oldalt elkészítését. :-)

European NASCAR Racers oldal
Alakul a drága, még Edukának meg kell csinálnia a jobb felső részét hogy minden a helyére legyen igazítva, de már kezd alakot ölteni :-)

Kép
Kép
Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.12. 16:15 
Admin

G-BoR írta:
Inkább azzal kéne foglalkozni hogy mit tegyünk fel az oldalra milyen menüpontok kellenek, valamin valakinek kéne beszélni az amcsikkal, hogy copyzhatunk e tőlük, mert így nagyba megkönnyíteni az angol nyelvű oldalt elkészítését. :-)

European NASCAR Racers oldal
Alakul a drága, még Edukának meg kell csinálnia a jobb felső részét hogy minden a helyére legyen igazítva, de már kezd alakot ölteni :-)

Én ezeket javasolnám:
- History: a bajnokság története, megalapítása, stb.
- Season results: aktuális szezon eredményei
- Drivers: versenyzők & csapatok
- Regulations: szabálykönyv
- Previous seasons: korábbi szezoneredmények (itt el lehetne sütni pl. a tavaly nyáron megrendezett GPH Nascar Summer Cup eredményeit akár :) )
- Downloads: letöltések
- Forum: fórum

Hirtelen most ezek jutottak szembe, ha még találok valami olyat, amit érdemes lenne, akkor majd leírom. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.15. 03:10 
Admin

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kép

Kép
Kép
Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.15. 03:32 
Admin

rajt előtt ugye himnusz van

itt az európai verzió :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.15. 09:26 
BT Tag

G-BoR írta:
rajt előtt ugye himnusz van

itt az európai verzió :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

elején még jó de utána az uncsi majd a szar kategóriába megy már majdnem át :D
azér ezt 36 futamon...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.15. 14:49 
Admin

de ha ez az európai himnusz rockos verziója :-P

Kép
Kép
Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.15. 17:05 
BT Tag

G-BoR írta:
de ha ez az európai himnusz rockos verziója :-P

akkor keress 36verziót
minden pályás más énekel :P :P

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 863 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 35  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]