A VRS ESPORT AUDI R8 LMS CUP nyeremény részletei

A tárgyalások már a vége felé járnak. Hamorsan lezajlik a teszt. Az alábbi cikkben szeretnénk bemutatni nektek a helyszínt és a versenyautót, amivel majd az R8 bajnok, Morvai Norbert fog körözni.

A versenyautó és a Car Color Motorsport: 2015-ben a Car Color 2000 Kft. támogatásával  alapítottuk a Car Color Motorsport csapatunkat. Suzuki 1.6 Sport versenyautókkal indulunk a Swift Cup Europe versenysorozatban és az Autó Gyorsasági Országos Bajnokságon. A versenyzők és a technikai csapat együttes munkájának eredményeként 2015-ben a 6. helyen, 2016-ban a 2. és 3. helyen, 2017-ben pedig a 3. helyen zártuk a bajnokságot.

Hogy, hol is megy majd Morvai Norbert a Suzukival, valamint a Morva-Bana-Pinczés trio hol fogja gyepálni egymást a pályán? 

Íme:  

A pálya 1070 méter hosszú, 8 méter széles, mindemellett nagy kiterjedésű bukóterekkel rendelkezik. Ezek a paraméterek 20 gokart egyidejű biztonságos versenyzését teszik lehetővé. A  gokart-komplexumot a nemzetközi viszonylathoz képest is kiemelkedő színvonalon alakítottuk ki. Különösen igaz ez a beléptető és időmérő rendszerünkre. Az első emeleten található éttermünk panoráma kilátása és nyári terasza teszi még teljesebbé az élményt, mikor nyomon követheti a pálya eseményeit, akár barátai versenyét egy finoman elkészített, ízlésesen tálalt étel mellől.

A Birizdokart különleges atmoszférája kisebb, nagyobb csoportok számára is kiváló lehetőséget nyújt a teljes kikapcsolódáshoz. Szállodánk 57 klimatizált szobával, korlátlan, ingyenes internet eléréssel várja vendégeinket. Egy családi, vagy baráti gokartversennyel megkoronázhatják a születésnap, vagy legénybúcsú hangulatát. A verseny izgalma, a növekvő adrenalin feledhetetlenné varázsolja a céges csapatépítőket, meetingeket, továbbképzéseket is.

Az esemény lebonyolítására legkorábban szeptemberben fog sor kerülni. Az érintetteket már tájékoztattuk erről, amint megvan a pontos időpont, a weboldalunkon is közzé tesszük.

 

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!