A VSR

Közösségünk egy része, akik eljöttek 2018-ban a díjátadóra

Közösségünk 2005 óta évről évre rendez online autó szimulátoros bajnokságokat, eseményeket. Az évek során sokszor kicserélődött a társaság, de egy dologban soha nem változott: mindig is a szimulátorvilág krémje vett részt a bajnokságainkban. 2008-ban nálunk kezdte szárnyai bontogatását Tim Gábor, aki ebben a közösségben ismerkedett meg jelenlegi menedzserével, Bende Imrével, aki a vezetőségünk tagja volt akkoriban. Többek között versenyzett nálunk Hatvani Bálint és Gáspár Zsolt is. 2011-ben sikerült az év végi bajnokok tornájára (ROC) meghívni Michelisz Norbertet is. Norbi közel állt a győzelemhez, azonban egy fiatal feltörekvő tehetség, Báldi Gergő legyőzte őt az elődöntőben. Gergő azóta már a szimulátoros világbajnokságon is megálta a helyét, de természetesen nem akart elszakadni a VSR közösségétől sem, hiszen itt kezdte el ő is a pályafutását. A VSR szlogenje tehát nem csak pár elnagyzolt szó, itt valóban a „legjobbakkal versenyezhetsz!”

Nem csak egy szimulátorral foglalkozunk. Régebben két szimulátort párhuzamosan használtunk. Futottak bajnokságok az rFactorral és a Race 07-el is egyaránt. Ez éves szinten körülbelül 6 bajnokságot jelentett és átlagosan 40 induló / bajnokság. A két „ág” akkoriban inkább csak névben volt egy közösség, igazából két külön világ volt, ami tökéletes összhangban dolgozott együtt. Ezen kívül voltak még egyéb rendezvényeink ahol több ligában közösen rendeztünk futamokat/bajnokságokat. A paletta elég széles volt: F1, túraautó, Indycar, kisebb formula bajnokságok, Cart. A legelső NASCAR Bajnokság is nálunk volt megtalálható. Ez 2009 és 2012 között folyamatosan működött, azonban az amúgy is kevés NASCAR kedvelő között sajnos még kevesebb a szimulátoros NASCAR kedvelő szóval ez jelenleg pihenő pályán van. 2014-ben csatlakozott hozzánk a Formula.hu magazin akik segítenek, hogy mindenkihez eljusson a szimulátorozás, valamint Nagy Dani (WTCC – Zengő Motorsport #99) és György Gábor (RCM Cup csapatvezető és pilóta) is csatlakozott közösségünkhöz.

Az egybeolvadt vezetőség most már az új generációs szimulátorokkal is rendez bajnokságokat. Felkerült a palettánkra az Assetto Corsa és a Raceroom is. Párhuzamosan ezzel elindult a rally szakág, ahol a DiRT Rally kedvelői találhatják meg az újabbnál újabb bajnokságainkat, legyen az VB vagy OB.

A valós versenypályán is megtalálhatóak vagyunk,hiszen folyamatosan elkísérjük 2015 óta a George Racing Team-et. Ők segítenek nekünk a kijutásban és a vendégül látásban,legyen szó a Hungaroringről vagy akár Slovakiaringről. Nagy Danit végig kísértük a 2015-ös évben. Az első futamától kezdve a bajnoki koccintásig vele voltunk.

2016-ban mi találtuk ki és szerveztük meg az RCM Motorsporttal közösen a Road to RCM-et, ahol egy szimulátoros “tehetségkutatón” a legjobb versenyző elindulhatott az RCM Cupban. Pintér Roland egyáltalán nem okozott csalódást, sőt. Nagyon jó köröket autózva, az autót épen visszahozva végül egy 8. és egy 5. helyet hozott.

2017-ben a Team VRS-el közösen szerveztük a Racerommal futó Audi TT Cupot, ahol Keszthelyi Vivien csapatánának felajánlásával pénznyereményt kaptak a legjobbak. Ezt a tavaszi Raceroom után ősszel is folytatjuk, de most szimulátort váltunk és Assetto Corsával fog futni. Ebben az évben került be az rFactor 2 a palettánkban (a Raceroom helyett), amivel rögtön egy BTCC bajnokságot csinálunk.

A közös munka nem állt meg, a Team VRS a 2017-es őszi Audi TT bajnokságot is támogatta, ahol szintén pénznyereményben részesülhettek a legjobbak, akik az immáron Assetto Corsa bajnoksággal futó sorozatban dobogós helyen végeznek.

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!