Amit a tavaszi bajnokságainkról tudni kell

Pár mondatban leírjuk nektek, hogy az idei tavaszi szezonban mire is számíthattok és mikkel találkozhattok a bajnokságainkban. A VRS eSport – Virtual Simracingen belül jelenleg 2 Assetto Corsa és 1 DiRT Rally bajnokság fut.

Új vagy még a szimulátorozás világában? Elsőnek olvasd el ezt,hogy egy kicsit jobban átlásd a világunkat! 

VRS eSport Audi R8 LMS Cup az Audi Sport egyik büszkeségével, a 2016-os fejlesztésű GT3-as Audi R8-al fut. A bajnokság 7 helyszínre látogat el, ahol mindehol 1 órás futam vár majd rád. A tét nem kicsi, hiszen a legjobbakra nem mindennapi nyeremények várnak: a bajnok jutalma nem más, mint egy Swift Cup 1.6 Racer tesztvezetés! A sorozatról bővebben itt olvashatsz, valamint jelentkezni a bajnokságra > ezen a linken < tudsz!

 

Az Audi TT RS Cup ’18  kocsit a nürburgringi hosszútávú versenyzéshez fejlesztették ki, ahol rengeteg különböző autó csap össze a több órás viadalokon. A bajnokság felépítése hasonlít a fentebb említett sorozatra, a lebonyolítás majdnem ugyan az, a helyszínek pedig 100%-ig megegyeznek. Ez egy elsőkerekes autó, nem hátsó, mint az R8, ezért könnyebb elvezetni és a határon menni vele. Mivel ennek a bajnokságbank az R8ra való felkészítés is egy kicsit a célja, ezért itt rövidebb, csak 40 perces futamokat megyünk. Ezzel az autóval megtanulhatod a test test elleni küzdelmet és a stabilitás fontosságát! A sorozatról bővebben itt olvashatsz, valamint jelentkezni a bajnokságra > ezen a linken < tudsz!

 

Végezetül pedig íme a DiRT Rally R4-es bajnokságunk , ahol a rally kerül előtérbe. Tavasszal az R4-es kategóriát nyúzzuk, ahol 2 autó közül tudsz választani. Reméljük eldől az, hogy melyik a jobb, a Mitsubishi vagy a Subaru. A DiRT Rally a fenti bajnokságokkal ellentéteben teljesen kötetlen. Mi kiírjuk a versenyt és te hétfőtől vasárnapig akkor mész, amikor ráérsz. A sorozatról bővebben itt olvashatsz, valamint jelentkezni a bajnokságra > ezen a linken < tudsz!

A bajnokságok június közepéig tartanak és addig rengeteg verseny vár rád. Gyere, mutasd meg mit tudsz! Várunk sok szeretettel!

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!