AUDI TT CUP: CSÜTÖRTÖKÖN SZEZONNYITÓ

Csütörtök este 20:00-tól elrajtol az új Assetto Corsa bajnokságunk! Infók és jelentkezés a részletekben!

A 2017-es év utolsó nagyszabású Assetto Corsa bajnoksága, az Audi TT Cup csütörtök este veszi kezdetét az olaszországi Monza virtuális pályáin. A korábbi tesztfutamok és a jelentkezők száma alapján egy izgalmas, nyitott harcot várunk. Az Assetto Corsa alapú bajnokságaink közül ez lesz az első olyan, amely FWD-autókkal fut, illetve most debütál az úgynevezett “push-to-pass” funkció. A nevező pilóták saját csapatokat alkottak, és saját festésű autóikkal küzdenek a február közepéig tartó szezon során. A szezonban való részvételhez érvényes szervertagságra és az Assetto Corsa Ready to Race kiegészítőjére van szükség. Még nem késo jelentkezned!

A bajnokságot a Team VRS és a budapesti RaceCenter támogatja. A bajnoki dobogósok pénzdíjazásban részesülnek, valamint a legtöbb futamon résztvevő pilótáink között ajándékcsomagokat sorsolunk ki.

Futam jelentkezés:Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg ha jöttök. Legkésőbb csütörtök 19:00-ig tegyétek meg.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

Csapatbajnokság: Csak 2 fős csapatok lehetnek, 1 fős nem.Van sok privát pilóta is. Nyugodtan keressétek fel egymást a fórumon és társuljatok. Élvezetesebb, egymást tudjátok segíteni, jobban fejlődhettek és mehettek a csapatbajnoki címért. Bajnokságra jelentkezős topicban új hozzászólásban tegyétek ezt meg.

> Futamra jelentkezés <

Csütörtöki időterv:
20:15 – 20:30: Időmérő (Q) – korlátlan kör
20:30 – 20:55: 1. Futam (R1) – 11 kör
20:55 – 21:20: 2. Futam (R2) – R1 beérkezése alapján a legjobb 14 fordul – 11 kör

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!