AUDI TT CUP: POZNAN KÖVETKEZIK

Csütörtök este 20:15-tol rendezzük az 2017-es év utolsó Audi TT Cup fordulóját.

Az 2017-es Assetto Corsa bajnokságunk a lengyelországi Tor Poznan virtuális versenypályáján folytatódik. Az 1977-ben egy Poznan melletti katonai reptéren megnyitott versenypálya a “kelet Snettertonja”; a 4083 méter hosszú aszfaltcsík 14 kanyarja igazi bukótér nélkül nyújt kihívást a versenyzoknek. Érdekesség, hogy Tor Poznan virtuális mása moddolt pályák közül elsoként, lézerszkenneléses technológiával készült. Tor Poznan tökéletes másán csütörtök este a 20:15-tol kezdodo idoméro utána a versenyzok kétszer 13 kört fognak megtenni a 2017-es év utolsó Assetto Corsa-s versenyén.

Csütörtöki időterv:
20:15 – 20:30: Időmérő (Q) – korlátlan kör
20:30 – 20:55: 1. Futam (R1) – 13 kör
20:55 – 21:20: 2. Futam (R2) – R1 beérkezése alapján a legjobb 14 fordul – 13 kör

A bajnokságot a Keszthelyi Vivient is foglalkoztató Team VRS és a budapesti RaceCenter támogatja. A bajnoki dobogósok pénzdíjazásban részesülnek, valamint a legtöbb futamon résztvevo pilótáink között ajándékcsomagokat sorsolunk ki. A nevezo pilóták saját csapatokat alkottak, és saját festésu autóikkal küzdenek a február közepéig tartó szezon során. A szezonban való résztvételhez érvényes szervertagságra és az Assetto Corsa Ready to Race kiegészítojére van szükség. Még nem késo jelentkezned! További információ a fórumban.

Felhívjuk versenyzoink figyelmét, hogy a fórumban található kiegészítoket (ptracker, Helicorsa pluginok, pályacsomag) telepítsék, különben a részvétel ellenére nem fogjuk tudni értékelni oket.

A futamra jelentkezés kötelező, amit a lenti linken tehettek meg.

> Futamra jelentkezés <

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!