Audi TT RS Cup finálé: Laguna Seca

Az utolsó állomás következik a TT RS Cup bajnokságában. Az amerikai forduló a pár hónapja megjelent gyári Laguina Seca-i aszfaltcsíkon kerül megrendezésre.

Az egyéni pontverseny eldőlt. Bana Kornél magabiztosan megnyerte a bajnoskágot, viszont a második és harmadik helyért még óriási csata várható. A dobogós helykért Pinczés Ádám, Nyilas László és Molnár Dániel fog megküzdeni. Pinczés az előző fordulót megnyerte, Molnár második míg Nyilas a negyedik helyen ért célba. A második helyért folyó küzdelemben egy dolog el fogja dönteni az ezüst érem sorsát, a győzelem. Bármelyik pilóta győz, biztosan a dobogó középső fokán fog ünnepelni a díjátadónkon. Ha Bana vagy bárki más győz, akkor elindul a nagy matematika verseny, hogy ki hol végez majd.

VRS eSport Team jelenleg 68 pontos előnnyel vezet a Speed Force Motorsport előtt, ami még izgalmas végkifejletet hozhat, hiszen mind a két pilóta eredménye számít, ezért a 68 pontos előny két jó eredménnyel könnyen ledolgozható. Az biztos, hogy Pinczés Ádámnak és Dencs Attilának fel kell kötni a nacit, ha le akarják győzni a Bana-Nándori párost.

Az új tagjainknak létrehoztunk egy gyakori kérdések oldalt, reméljük, ez segít pár dolgot tisztázni a szimulátorozással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel a Facebook csoportunkban, megpróbálunk minél hamarabb segíteni!

Futam jelentkezés: Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg, ha jöttök, de legkésőbb csütörtök 19:00-ig.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

> Futamra jelentkezés <

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!