Audi TT RS Cup: Nürburgring

Kesjár András és Bana Kornél egyelőre megállíthatatlannak tűnnek. Gyere és mutasd meg, hogy ők is csak emberek!

A bajnokság harmadik fordulója egy európai helyszín lesz, a németországi Nürburgring. A GP, vagyis Formula 1-es nyomvonalon küzdtök meg egymással, ahol 20 kört kell majd teljesíteni. Az 5,1 kilométer hosszú aszfaltcsíkon két hosszabb egyenes mellett megtalálhatóak rövid, közép gyors és nagy tempójú kanyarok, ami a beállítások szempontjából komoly kihívást jelent majd. A lassabb kanyarokban könnyen be lehet ragadni majd a másik mögé, ezért a kiállásnak itt kiemelten fontos szerepe lesz!

Az új tagjainknak létrehoztunk egy gyakori kérdések oldalt, reméljük, ez segít pár dolgot tisztázni a szimulátorozással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel a Facebook csoportunkban, megpróbálunk minél hamarabb segíteni!

Futam jelentkezés: Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg, ha jöttök, de legkésőbb csütörtök 19:00-ig.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

> Futamra jelentkezés <

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!