Az Audi TT Cup győztesei újra pénznyereményben részesülnek!

A tavaszi bajnokság sikerei után, ahogy azt már korábban is pedzegettük, folytatjuk az együttműködést a Team VRS-el. Ezúttal változik a platform, nőnek a nyeremények, de a bajnokság lebonyolítása lényegében ugyan az. 

Az új Audi TT kupáról

A tavaszi, nagy sikerű sorozat még a Raceroom szimulátorral futott, amit őszre viszont lecserélünk az Assetto Corsára. A váltásnak köszönhetően a legnagyobb újítás a “saját festés” lesz.  A festéseket mi készítjük el a valós Audi TT Cup mintái alapján. Neked csak egy feladatod van: a jelentkezésnél add meg azt a két színt a szemléltetett minta alapján, amelyet szeretnél és mi elkészítjük az autódat. A fehér alapfestés fix mindenkinek, a főszponzorok helyén a VSR partnerei lesznek, ezeket majd mi osztjuk ki.

Hogy pontosan milyen bajnokság mögé állt be a Team VRS?

Az Assetto Corsa hivatalos, licenszelt, 2016-os fejlesztésű Audikkal szerelte fel játékát. A Virtual SimRacing ezekkel az autókkal rendez egy 7 fordulós bajnokságot, ahol a versenynaptárt valós helyszínekből, valamint egyéb híres európai versenypályák keverékéből alakította ki. A versenyzők összemérhetik tudásukat majd az 1920-ban épült Spa-Francorchamps, a Formula 1 által is használt Monzán, de nem maradhatott ki az egyik leghíresebb, korábban Forma 1-es és MotoGP-s, ma aktív BTCC helyszín,  Donington Park. A részvételhez csupán az alapjátékra és az Audi TT Cupot tartalmazó kiegészítőre van szükséged és már indulhatsz is!

Miért egyedülálló ez a bajnokság?

Nemcsak azért, mert itthon ritka, hogy egy versenycsapat megállapodást köt egy szimulátoros ligával, de emellett a Team VRS kiemelkedő pénznyereménnyel díjazza a dobogósokat!

A bajnok: 25000 Ft  |  Az ezüstérmes: 15.000 Ft  |  A bronz: 10.000 Ft

Ezen kívül az egyéni és csapatdobogósokat kupákkal, érmekkel és ajándékcsomagokkal díjazzuk az év végén!

Várunk mindenkit sok szeretettel a bajnokságban! Minden további információt és jelentkezési lehetőséget >itt< megtaláltok.

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!