Az utolsó előtti forduló: Imola

Az utosló előtti forduló következik a VSR Audi TT Cup mezőnyének. Az imolai versenyhétvégén akár el is dőlhet a bajnoki cím, ha rossz napot fognak ki az üldőzők. 

Végéhez közelít a 2017/2018-as Audi TT Cup bajnokságunk. Ismét egy történelmi helyszín, ezúttal Imola állítja kihívások elé a pilótákat. Az átépített nyomvonalon versenyzünk, vagyis a célvonalban nincs már síkán, hanem csak padlógáz. Akár már Imolában eldőlhet a bajnokság, de az is előfordulhat hogy csak szorosabbá válik a harc az élmenők között. Matematikailag még jópáran esélyesek a győzelemre. További izgalmakért tartsatok velünk.

Csütörtöki időterv:
20:15 – 20:30: Időmérő (Q) – korlátlan kör
20:30 – 20:55: 1. Futam (R1) – 13 kör
20:55 – 21:20: 2. Futam (R2) – R1 beérkezése alapján a legjobb 14 fordul – 13 kör

A bajnokságot a Keszthelyi Vivient is foglalkoztató Team VRS és a budapesti RaceCenter támogatja. A bajnoki dobogósok pénzdíjazásban részesülnek, valamint a legtöbb futamon résztvevo pilótáink között ajándékcsomagokat sorsolunk ki. A nevezo pilóták saját csapatokat alkottak, és saját festésu autóikkal küzdenek a február közepéig tartó szezon során. A szezonban való résztvételhez érvényes szervertagságra és az Assetto Corsa Ready to Race kiegészítojére van szükség. Még nem késo jelentkezned! További információ a fórumban.

Felhívjuk versenyzoink figyelmét, hogy a fórumban található kiegészítoket (ptracker, Helicorsa pluginok, pályacsomag) telepítsék, különben a részvétel ellenére nem fogjuk tudni értékelni oket.

A futamra jelentkezés kötelező, amit a lenti linken tehettek meg.

> Futamra jelentkezés <

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!