DÍJÁTADÓ: JÚNIUS 1!

A VRS Esport – Virtual SimRacing csapata idén is szeretettel meghív titeket a szokásos nyári díjátadó ünnepségére! Az elmúlt évhez hasonlóan, ezúttal is a Hyp-r ZONE ad otthont a rendezvényünknek. A helyszínen étel és ital fogyasztására, valamint szimulátorozásra is lesz lehetőség.

Hely: HYP-R ZONE: 1088 Budapest, József krt. 13.

Időterv :
10:00 – 10:30 : Érkezés, közös kapcsolatok építése, közös program, vezetés
10:30 – 10:35 : Díjátadó ceremónia
10:35 – 11:00 : Versenyzés folytatása.
A rendezvényt követően van lehetőség folytatni a szimulátorozást, ám annak anyagi vonzatait a VRS Esport – Virtual SimRacing csapatának nem áll módjában fedezni.

A díjátadóra a belépés ingyenes!

Díjazás:
Formula Series 2019: Egyéni és csapat kupák, érmek, + Egyéni pénznyeremények + Hyp-R ZONE nyeremények átadása*
Audi TT Cup 2019: Egyéni és csapat kupák, érmek, + Egyéni pénznyeremények + Hyp-R ZONE nyeremények átadása*
Tavaszi összetett sorozat: Pénznyeremények

*A Hyp-R ZONE által felajánlott szimulátoros kuponokat kisorsoltuk, a bajnokságok topicjaiban mindenki láthatja, azon személyek listáját, akik 1-1 órás szimulátorozást nyertek.

Közlemény a díjazottaknak. Három lehetséges mód van a díjak átvételére:
– Személyes átvétel a díjátadón. Kérjük, hogy a részvételi szándékotokat előre jelezzétek.
– Amennyiben a díjazott nem tud megjelenni a díjátadón, úgy szeretnénk megkérni a díjazottat, hogy privát üzenetben vegye fel a kapcsolatot a VRS Esport – Virtual SimRacing csapatával. A további információkat, instrukciókat a díj átvételével kapcsolatban biztosítjuk.
– Amennyiben a díjazott nem tart igényt az őt megillető díjra, abban az esetben nincs szükség külön kommunikációra. Azon díjazottak, akik a határidő végéig nem jelentkeznek automatikusan a díjat elutasítók istájára kerülnek.
A határidő: május 10, melyet követően a díjak megvételre kerülnek azon személyeknek, akiket a díjak megilletnek, és privát üzenetben jelezték, hogy igényt tartanak rájuk.

FIGYELEM: A korábbi rossz tapasztalatok miatt csak abban az esetben készítjük elő a díjakat, ha a díjazottak felvették a kapcsolatot a VRS Esport – Virtual SimRacing csapatával.

A díjátadóra a belépés ingyenes, így azon személyeknek, akik nem nyertek díjat nem szükséges előre regisztrálniuk! Ennek ellenére a VRS Esport – Virtual SimRacing csapatának munkáját megkönnyítené, ha tudnánk, hogy hány főre számíthatunk, ezért szeretnénk megkérni mindenkit, hogy amennyiben módja van rá, jelezze a részvételi szándékát. Szíves megértéseteket köszönjük. Találkozunk a díjátadón!

> Minden további információ, díjakkal kapcsolatos jelzések <

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!