Super League '10-'11 - Szezon utáni Nyilatkozatok
Moderátor: BT Tag
- Tequila
-
- oldman
- Teljes név: Peter Varga
- Kapcsolat:
Re: Super League '10-'11 - Szezon utáni Nyilatkozatok
Sajnalom nagyon hogy nemtudtam jonni.. pedig nagyon tetszett a mod is, SPA meg egyebkent is kedvencem.. es itt talan eselyem is lett volna vmi jo erredmenyre... de ez van... most neztem vissza a tegnapi futamot, nemvolt semmi sracok.. Grat Tim Gabornak, a bajnoki cimert.. Illetve Teqi-nek is a hatalmas kuzdesert.. nem semmi honnan jott fel.
Es a legeslegfontosabb dolog.. Puma-nak azt a csapat utasitast hagytam hogy Zsoltee elott vegezzen mindenkepp a csapat 3dik hely erdekeben.. De hat megint olyat autozott hogy hihetetlen.. Es gyozelmenek hala masodikak lettunk csapatba!!!!!
.. Ezt kulon koszonom neki.. Lehet jovore nem a felenel kene elkezdunk a bajnoksagot 
Es a legeslegfontosabb dolog.. Puma-nak azt a csapat utasitast hagytam hogy Zsoltee elott vegezzen mindenkepp a csapat 3dik hely erdekeben.. De hat megint olyat autozott hogy hihetetlen.. Es gyozelmenek hala masodikak lettunk csapatba!!!!!

Coronel az elso kerek meghajtasu autokrol: “Ez sokkal könnyebb most. Nem akkora móka. A hátsókerék sokkal mókásabb – igazi versenyautó. Ez inkább női autó”
http://petervarga.net
sponsored by RuinLab.hu
http://petervarga.net
sponsored by RuinLab.hu
- morfi
- Kapcsolat:
Re: Super League '10-'11 - Szezon utáni Nyilatkozatok
Tim Gabi picit visszakapta a 2008-as bajnoki címet mert akkor ugye nyár után 100 csillió billió ponttal vezetett csak nem tudott jönni kolesz miatt. Gratula neki 
Jóó szezon volt élveztem gratula mindenkinek, főleg akinek volt vér a pucájában jönni minden futamra akár nehéz mod volt akár nem feküdt neki akár nem volt kedve. Gratula a csapattársaimnak főleg Teqinek aki egész szezon alatt setupgyárosként tevékenykedett meg Norbinak is aki azért hozta hozta a hybrid énjét. Mindhárman kellettünk a csapatsikerhez.
Hát az egyénit majd jövőre megpróbálom elhódítani, remélem egy picit a szívemhez közelebb álló modok lesznek(idénről nagyon tetszett a Formula Renault a Gp2 meg az Epsilon) és akkor esetleg harcba szállhatok a bajnoki címért.
Köszi a BT többi tagjának a szervezést, főleg Zsoltinak, aki megint nagyot alkotott.

Jóó szezon volt élveztem gratula mindenkinek, főleg akinek volt vér a pucájában jönni minden futamra akár nehéz mod volt akár nem feküdt neki akár nem volt kedve. Gratula a csapattársaimnak főleg Teqinek aki egész szezon alatt setupgyárosként tevékenykedett meg Norbinak is aki azért hozta hozta a hybrid énjét. Mindhárman kellettünk a csapatsikerhez.
Hát az egyénit majd jövőre megpróbálom elhódítani, remélem egy picit a szívemhez közelebb álló modok lesznek(idénről nagyon tetszett a Formula Renault a Gp2 meg az Epsilon) és akkor esetleg harcba szállhatok a bajnoki címért.
Köszi a BT többi tagjának a szervezést, főleg Zsoltinak, aki megint nagyot alkotott.
Andras Roos
5x VSR bajnok(2008 SuperLeague, 2009 Clio, 2010 Porsche, 2010 F1, 2011 NASCAR)
Moreinnyó...
Two Words for you! SUCK IT!
5x VSR bajnok(2008 SuperLeague, 2009 Clio, 2010 Porsche, 2010 F1, 2011 NASCAR)
Moreinnyó...
Two Words for you! SUCK IT!