Nyilatkozatok!

Moderátor: BT Tag

Avatar
oldman
Hozzászólások: 665
Csatlakozott: 2009.12.19. 17:47
Teljes név: Peter Varga
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Nyilatkozatok!

HozzászólásSzerző: oldman » 2012.03.28. 21:45

Bahrain -- hajra!
Coronel az elso kerek meghajtasu autokrol: “Ez sokkal könnyebb most. Nem akkora móka. A hátsókerék sokkal mókásabb – igazi versenyautó. Ez inkább női autó”
http://petervarga.net
sponsored by RuinLab.hu

Avatar
oldman
Hozzászólások: 665
Csatlakozott: 2009.12.19. 17:47
Teljes név: Peter Varga
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok!

HozzászólásSzerző: oldman » 2012.03.28. 21:57

Qual: Huh nagy kor volt.. nem is ertettem :) utolso pillanatban.. kozepen volt hiba is.. de nagyon orultem hogy meglett a pole.. bar fogadni nem fogadtam volna ra idomero elott..

Race1: Rajtnal sajnos elment Kiskimi mellettem... utana azonban egesz jol elszakadtunk a mezonytol.. viszont elkezdtunk csatazni aminek koszonhetoen Metac utolert minket.. amikor megelozott eszrevettem hogy a verda tobbet fogyaszt mintahogy szamoltam igy elkezdtem sporolni.. kiallasok utan 2diknak jottem vissza es biztonsagit autozva behoztam 2dik helyre... elfogadhato..

Race2: Rajtnal buktam par helyet... majd feljottem a 6dik ra ott azonban eldobtam a vasat :/ es visszacsusztam 15dikre.. onnan jo tempot autozva elozgetve feljottem 6dikra.. izgalmas volt vegig legalabb a futam :)

ha minden igaz talan megvan mind2 futamon a leggyorsabb kor :) ami kulon orom.. mert nem szamitottam ra hogy ilyen tempom lesz.. Csapat tarsaimnak is grat.. Norbi elso futamon ment jol.. Andris pedig a masodikon :)..
Coronel az elso kerek meghajtasu autokrol: “Ez sokkal könnyebb most. Nem akkora móka. A hátsókerék sokkal mókásabb – igazi versenyautó. Ez inkább női autó”
http://petervarga.net
sponsored by RuinLab.hu

KisKimi
Hozzászólások: 844
Csatlakozott: 2009.07.25. 21:44

Re: Nyilatkozatok!

HozzászólásSzerző: KisKimi » 2012.03.28. 22:10

Q: Volt kis mistake mindhárom szektorba, de így is P2.
R1: Jó rajt, gumispórlás, nem tudtam ritmust váltani, lassú voltam, aztán boxba bemenet volt kis incidens, első szárny+jobb első felfüggesztés off. Ezután valahogy feljöttem 5-re.
R2: Felvezetőn ,,gondok akadtak a szervóval"(FFB off...), rajt átlagos, 3. kanyarba pici pöci, forgás, 18-ról jöttem fel, talán a győzelem is benne volt, de sajnos nem jött össze, lassú voltam, 4. hely... legközelebbi patchben tuti felkerül valahova az autóra egy négylevelű lóhere... :)
Báldi Gergő

Ri91
Hozzászólások: 32
Csatlakozott: 2012.03.14. 19:42
Tartózkodási hely: Maglód

Re: Nyilatkozatok!

HozzászólásSzerző: Ri91 » 2012.03.28. 22:12

qual:
Nos az volt a célom hogy az első 20-ban végezzek mert tudtam hogy nincs sok esélyem mivel alig pár száz kört mentem még ezzel a kocsival ami nagyon kevés. Tehát az időmérő jól sikerült megfutottam a leggyorsabb kört amit valaha megtettem itt barhein-ben 18. lettem de kifejezetten örültem.

Race1:
Nos a rajtot úgy el rontottam ahogy lehetett túl sok gázt adtam és megforogtam szerencsére nem akadályoztam senkit. A futam során túl sokat hibáztam ami talán plusz 1-2 helyet jelentett nekem az volt a célom hogy ne kapjak kört de sajnos ez nem sikerült hála MetaC közreműködésének aki úgy hagyott ott mintha álltam volna :D a kiállás előtt valamelyik gt-s kocsival nagyon jót küzdöttem 2 körön keresztül szóval köszönet neki! Mindent összevetve nem volt rossz futam csak javítanom kéne, hogy kevesebbet hibázzak.

Race2:
Már a bemelegítő körben se ment úgy a kocsi ahogy kellett volna valami nem volt rendben. A kettes kanyar utáni egyenesben neki mentem Márknak mert nem láttam a nagy füstben hogy hol is van szóval ezúton is elnézést érte! Ezek után a box-ból vártam a rajtot beálltam egyik kedves versenytárs mellé s mikor zöldre váltott a lámpa kilőttünk a boxból szerencsére sikerült elsőként eljönnöm de a hideg gumik miatt kicsúsztam és tönkre ment a felfüggesztésem tehát be kellett fejeznem a versenyt.

Mindenkinek grat aki végig ment!
Ondok Richárd


Azért vagyok itt, hogy győzzek. Semmi örömet nem okoz egy ötödik vagy hatodik helyért való csatározás.

(Kimi Raikkonen)

Avatar
Steven Manod
Hozzászólások: 33
Csatlakozott: 2011.12.11. 22:31

Re: Nyilatkozatok!

HozzászólásSzerző: Steven Manod » 2012.03.28. 22:44

Hello!

Én is szövegbe önteném gondolataimat a futamról.

Edzés: Nagyjából 12-16körüli pozícióba vártam magam, nem jött össze.Nem találtam a tempót így 18. lettem.

Első futam:
Rajt magamhoz képest jó volt. Első körökben figyeltem a körülöttem lévőket és ha láttam ésszerű lehetőséget az előzésre akkor megpróbáltam. Sajnos futam alatt se találtam magam,átlagban egy 8-9tizeddel autóztam lassabbat mint ami benne volt. Box után arra figyeltem csak,biztonságba behozzam az autót végül 13. helyen érkeztem be.

Második futam:
Rajt ugyanaz. Első kanyarba volt egy kis incidens,de nem számottevő.Helyre ráztam a dolgokat a fejemben és autóztam tovább. Akadtak oda-vissza előzések, de egy fix átlagot sikerült autóznom a futam alatt végül 11. helyen zártam.

(Kis idő ráfordítással, esetleg tanács kéréssel javíthatok még a tempómon, fékekre-féktávokra nem sikerült ráéreznem még)

Örülök,hogy biztonságban befejeztem mindkét futamot és köszönöm a színvonalas versenyt.

MetaC
VSR Szervertag 2019
Hozzászólások: 1208
Csatlakozott: 2009.07.23. 08:09
Teljes név: Szűcs Máté
Tartózkodási hely: Miskolc
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok!

HozzászólásSzerző: MetaC » 2012.03.28. 22:44

Kvali: Örültem hogy 37en belül tudtam menni, ez volt a célom. Örültem a 4. helynek.

Race 1: A rajtom nem volt túl jó de 4. maradtam. Szépen lassan jöttem fel, megelőztem Csutit majd feljöttem Báldi és Varga mögé. Ők elcsatázgattak szépen majd megelőztem Vargát. Sajnos Báldi mikor ment befele a boxba én fogtam a szélárnyékát és túl későn rántottam ki onnan és meglökhettem, amit én nem éreztem meg és ezért tizedszerre is elnézést. Boxba bemenet sikerült elfékeznem magam ugyhogy tolatnom is kellett, de csak kb 2-3 másodpercet buktam. Visszajöttem első helyre és Vargát tudtam tartani simán, sokkal jobb köröket autóztam mint ő és megnyugtató 8 másodperces előnnyel nyertem a futamot.

Race 2: Még jobban elrontottam a rajtot és belekerültem több incidensbe is sajnos amin sokat buktam. De azért jöttem fel mint a talajvíz, Báldival csatázgattam és bejöttem a 3. helyre.

Összességében jó futamok voltak, egy oltári nagy hibával. Köszönöm szépen az egész csapatnak a remek teljesítményt, tényleg nagyon örülök hogy Tepliczky és Rudas is ilyen előkelő helyen értek célba. És köszönöm az önkéntes csapattaktikát srácok! :)
Amit még megjegyeznék azok a lekörözöttek nagyon fair viselkedése. Mindegyik lekörözött úgy engedett el ahogyan azt illik, lelassítottak és lementek az ívről.
Köszönöm mindenkinek ezt a két jó futamot !
Kép

Avatar
Tropie
Hozzászólások: 87
Csatlakozott: 2009.07.18. 20:00

Re: Nyilatkozatok!

HozzászólásSzerző: Tropie » 2012.03.29. 10:43

Q: Az időmérőn, még mindig nem éreztem magam otthonosan az autóban. Nagyon nehéz és szokatlan visszatérni újra a formula világába, hiába a sok tapasztalat és rutin, ha az autó váratlanul reagál a már megszokott és berögzött mozdulatokra. Ennek ellenére megpróbáltam a lehető legjobb egyéni időt kiautózni, ami sikerült is. Igaz, hogy erősen a középmezőnybe qualifykáltam magam, de ennek ellenére örültem, hogy a belső ívről rajtolhatok majd.

R1: A stabil vezetés volt a legfőbb célom, semmi előre eltervezett taktikám nem volt a futamra. Amikor Rudas mögém ért, megpróbáltam nem akadályozni, megpróbáltunk össze dolgozni, több-kevesebb sikerrel. Végül a stabil körözgetésnek és a jól időzített, remek kerékcserének köszönhetően a 8. helyen sikerült célba érnem. Ami a második futam pole pozícióját jelentette.

R2: Poleból rajtolás. Már elkoptak azok az emlékeim, amikor formula autóval poleból rajtoltam. Ennek ellenére megpróbáltam mindent megtenni, hogy a lehető legkevesebb helyet bukjam el az első körben. Sikerült is egy darabig 1-2 helyen lennem, majd 2, 3, 4 és 5. Nem is gondolkodtam azon, hogy elveszítek pár helyet, mert tudtam, hogy nálam jóval gyorsabb versenyzők vannak mögöttem. Egyetlen egy célom volt, hogy addig tartsam a pozíciómat, amíg csak lehet. Mikor Szűcs mögém ért, egyetlen egy okos döntést láttam értelmesnek, hogy elengedem és a mögötte autózót kicsit feltartsam, hogy szabad útja legyen a csapattársamnak. Ez össze is jött. Végül behoztam a vasat az 5. helyre egy nagyon szoros befutóval. :)

Összességében, nem számítottam ilyen eredményre. Úgy vágtam neki a futamnak, hogy még kéne 300 kör, hogy érezzem az autót. Gratulálok mindenkinek, főleg a győzteseknek!
Retirement online driver :(

Ri91
Hozzászólások: 32
Csatlakozott: 2012.03.14. 19:42
Tartózkodási hely: Maglód

Re: Nyilatkozatok!

HozzászólásSzerző: Ri91 » 2012.04.11. 22:10

nos monaco

qual:

Életem legrosszabb időmérője volt egyszerűen nem tudtam 1 tiszta kört össze rakni -.-'

Race1:
Tepliczy Petivel való össze akadásomat leszámítva minden jó volt élveztem a versenyt végig jó volt vezetni a kocsit csak tolta az orrát.

Race2:
1 szóval elba*tam :D sikerült 1-2 alkalommal megforogni és ezzel elbukni néhány értékes pontot. Minden össze vetve jó futam volt gratulálok a dobogósoknak, és azoknak akik végig mentek!
Ondok Richárd


Azért vagyok itt, hogy győzzek. Semmi örömet nem okoz egy ötödik vagy hatodik helyért való csatározás.

(Kimi Raikkonen)

MetaC
VSR Szervertag 2019
Hozzászólások: 1208
Csatlakozott: 2009.07.23. 08:09
Teljes név: Szűcs Máté
Tartózkodási hely: Miskolc
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok!

HozzászólásSzerző: MetaC » 2012.04.11. 22:18

Kvali: Jól sikerült, örültem a megszerzett 7. helynek (asszem 7.)

Race 1: Az a bizonyos felvezető, az a bizonyos megforgás. Első szárny minusz.
Mentem boxba hogy javitsák. 15 másodpercig álltam és nem csináltak semmit így megijedtem és Rudas kolléga azt tanácsolta hogy esc és menjek ujra. Ezt tettem.
Dávidkával csatázgattam az elején. Sajnos itt is be kellett kapcsolnom a tükröt ami egyenlő volt az fps laggal, és emiatt sokszor ütköztünk. Sorry ezekért.
Végül 5.nek behoztam.

race 2: egy új esély... nem éltem vele. Tükröt muszáj voltam használni, utólag átgondolva nem kellett volna. Nagyon durva fps laggjaim voltak és kb nem birtam irányitani az autot emiatt és falnak csaptam. Kétszer voltam első szárnyat cserélni... Fogalmam sincs hanyadik lettem...

Célom minél hamarabb elfelejteni ezt a futamot mert szörnyű. Soha nem volt ekkora FPS laggom ezen a verziójú pályán, most nagyon durván szaggatott...
Elnézést kérek azoktól akikkel koccantam esetlegesen, de sajnos nagyon akadt a játék és eléggé ideges voltam emiatt. Sajnálom !
Kép

Avatar
Tequila
Hozzászólások: 766
Csatlakozott: 2009.07.14. 09:09

Re: Nyilatkozatok!

HozzászólásSzerző: Tequila » 2012.04.19. 11:04

Valencia

Mivel itthon töltöm szabadságomat, ezért lehetőségem volt elindulni ezen a futamon. Készülni lehetőségem nemigen volt, először körözgettem ezekkel a kocsikkal, megvallom őszintén eléggé idegen volt a mozgásuk, és számomra eléggé kezelhetetlennek bizonyult. Dizsi adott nekem egy setupot, amivel nemigen kellett foglalkozzak, feküdni nem igen feküdt, de arra jó volt, hogy ne alap setuppal vágjak neki a futamoknak. Nagy köszi érte.

Q: Hát mit mondjak üressel nem tudtam megfutni a legjobb körömet, amit versenyre tankoltan futottam, nemvolt annyira rossz, mind3 körömmel ugyanott végeztem volna.

R1: hát egynek elment, túlságosan nem élveztem, lassú is voltam, elég jó helyen végezhettem volna a hibáknak köszönhetően, célom a 8. hely volt, ami simán meg is lett volna, de Szabadi kollega miatt nem sikerült, történt ugyanis hogy az első kanyar után keresztbe állt, én meg belülről próbáltam kerülni, emiatt elmértem a féktávot és egyenesen tovább kellett hajtsak a menekülőútra, ahol tolatnom kellett stb, ezért Metac és Rudas visszaelőzött. Az utolsó pár körben majdnem elkaptam Rudast, utolsó kanyarra értem teljesen utol, próbáltam ott előzni mivel a kocsim nagyon jó volt ott, de okosan levédte a belső ívet, és a kigyorsítása is elég jó volt, így mögötte értem célba. P9

R2: A rajt eléggé érdekes volt, pontosabban túrakocsis, ezeket én nem vagyok képes megérteni, miért kell ennyire agresszívan menni az első körökben, ennek áldozata Tropie lett, aki a híd utáni lassú jobbosban próbálta meg elég messziről beszúrni kocsiját, én persze egyáltalán nem számolhattam erre, mivel az előttem haladó Szabadit figyeltem, így Tropie nekem csapódott, majd megforogva páran még belehajtottak. Amennyiben én voltam a hibás(amit kétlek), azért elnézést.
Ezt követően az előttem lévő bolyt próbáltam utolérni, majd Norbi hibája után vele sikerült egy fél kört csatázni, ez volt az egyetlen pozitív oldala a futamoknak. Sajnos miután megelőzött, a hídon összetörtem a kocsit, -1 szárny, box, majd becsületből célba kocogás P11 asszem. Elég jó helyen is végezhettem volna ismét, de hát nincsen ha...

Sajnos még mindig küzdök egy technikai hibával, konkrétan van fps-em, de sajnos mégis úgy érzem, hogy akad a játék, és ez ellen nem tudok mit tenni, eléggé élvezhetetlen így a játék. Sokmindent kipróbáltam driver frissítés, más DX, de semmi eredménye, régebben semmi ilyesmit nem tapasztaltam, pár hónapja jött ez elő.

Nem valószínű, hogy lesz időm több futamra jönni, ez is véletlen alakult így, de köszönöm a részvételt.
Gabor Bernhardt

MetaC
VSR Szervertag 2019
Hozzászólások: 1208
Csatlakozott: 2009.07.23. 08:09
Teljes név: Szűcs Máté
Tartózkodási hely: Miskolc
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok!

HozzászólásSzerző: MetaC » 2012.04.19. 11:59

az fps lagg az allando jelenseg nalam is es disconal is. 200as atlag fps mellett sokszor nagyon szaggatott a jatek es en se tudom miert...
Kép


Vissza: “GP2 Series 2012”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég