Társalgó

Moderátor: BT Tag

Avatar
Gordon24
Hozzászólások: 6246
Csatlakozott: 2009.07.14. 16:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: Gordon24 » 2012.07.26. 17:07

Amit leírt Csori azt hiszem összegezte ezt az egészet. Erről van szó kb..
Galambos Péter


TCS #82

BugBeaR
Hozzászólások: 78
Csatlakozott: 2011.07.31. 21:32

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: BugBeaR » 2012.07.30. 17:02

Gordon24 írta:Amit leírt Csori azt hiszem összegezte ezt az egészet. Erről van szó kb..
Gordon azért van benne valami, amit Henrik mond. Adott egy nehezen kezelhető gép és mivel ő időt és tehetséget rászánva megtanulta jól kezelni, büntetést kap?

Szerintem ez nem magyarázat, hogy mivel ő 20kg-al is nyeri a futamokat akkor jogos. Szerintem ez nem a BMW erőssége, hanem Henrik dícsérete, aki FWD-vel lehet elverné a többi BMW-st.

Az FWD miért nem tud annyit edzeni, hogy megközelítse vagy legalábbis surrolja ezt az "odaadást" ? BTCC alapján az FWD között is volt óriási szórás időben, aki viszont a BMW-t választotta, ott kevesebb gond akadt, általánosságban az elején húztak a srácok és nem azért mert annyira egyszerű.

Jó, én itt még mindig újoncnak számítok, de itt most Henrikkel értek egyet. Ha egy pilóta ezzel a géppel képes hibátlanul végigversenyezni és hozni a kupát, hát akkor valószínűleg megérdemli. Az út mindenki előtt nyitott, de nem mindenki jut el a F1-be se, hogy egy Ferrarit vezessen.
#77 Gáspár József

Avatar
Gordon24
Hozzászólások: 6246
Csatlakozott: 2009.07.14. 16:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: Gordon24 » 2012.08.02. 07:19

Nem ez a lényeg.

Mindenki azt hiszi, hogy Henrik miatt van a bünti??:)

Nem a súly büntetés abszolút nem személyek miatt került bevezetésre. Egyetlen igazi bajnokságban sem azért van. Ez a fajta megoldás a különbségek vissza szorítását kezeli.

Ez nem F1. Minden túraautós sprint bajnokságban használják ezt a rendszert. 25 perc egy futam, így tudják izgalmasabbá tenni.

Leírtam én is, de mindenki érzi is, hogy ez nem arról, szól hogy igazságos vagy nem. Sosem lesz igazságos. Se a fordított rajt sorrend. Ez konkrétan magyarul megfogalmazva egy szopatás, azokkal szemben, akik gyorsak.

A BMW egy jó setuppal, egy jó versenyzővel (és ezt ki kell hangsúlyozni) verhetetlen autó. Ugyan úgy a VW is.. Nagyon sok ligában sem a scirocco sem a seq6 nem is vehet részt a bajnokságban. Ki vannak tiltva, mint ahogy a wtcc2008-as c30 is.

Én ezt nem szeretném (igaz a wtcc2008 as c30 nálunk is tiltva van.) ezért kaptak ezek az autók plusz 10kilót a többihez képest. ha az 5 gangos BMW vel is tud pl Henrik olyan jó lenni, hogy bajnoki esélyes akkor válassza azt! Nincs megtiltva, és már is nincs büntetve. Csak annyira mint bárki más, egy akár fwd vel..


Azt meg felejtsétek el, hogy pofára hozzuk a szabályokat, mert rohadtul nem így van... ezek a rendszerek BTCC-től kezdve a skandináv bajnokságokon át a wtcc ig mindenhol jelen vannak... Onnan vesszük a szabályokat a súlyok mértékét stb stb.. Ott meg ha jól tudom közülünk (sajnos:)) nem indul senki..
Galambos Péter


TCS #82


Vissza: “VSR Summer Cup - STCC2”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég