Nyilatkozatok

VSR Magyar Túra autóbajnokság Race on/Stcc1,2.

Moderátor: BT Tag

Avatar
danikosz
VSR Szervertag 2018
Hozzászólások: 7579
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2012.09.04. 22:01

Molnár Dániel #99

Avatar
kisrafa
Hozzászólások: 1098
Csatlakozott: 2010.06.10. 15:15
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: kisrafa » 2012.09.04. 22:18

gyorsan amíg friss az élmény :D
Kvali-Q1: egyéni legjobbal 4. vagy 5. nem figyeltem azt néztem hogy bent vagyok
Superpole: na ez érdekes volt :D kimentem majd megláttam a benya az egekben és rfactoros berögzültség visszacsapott ugyanis ESC után nagyokat néztem hogy nem enged ki és leesett..
Race1: 10.ről indultam kicsit beragadtam majd első körökben próbáltam óvatosan menni de közben küzdeni magam előre a tömegen. Összeszedtem az első sikánnál egy vágást aztán a másodiknál valaki oldalbataszajtott így a füvön keresztül jöttem ami két kanyarvágást ért a gépnek szóval kilátogattam stopgo-ra-->uccsó hely rögtön mondom szép kis kezdés aztán beleadtam mindent és a többiekkel is gondok voltak mert folyamatosan jöttem fel és a végén 7.ként jöttem be aminek mostmár reálsian nézve nagyon örülök.
Race2: 2.hely lerajtoltam az előttem lévőt aztán 1 másodperces előnnyel vezettem egykét körig. Fazekas Árpival elszakadtunk és 4-5körön keresztül fél másodpercre volt (ennyit én még nem néztem a tükröt :D) baromira figyelnem kellett aztán beütött a halálom a hosszú féktávom és az óvatos fajtám így Árpi (gyönyörűen) körbeautózott a sikánban... Itt volt még azt hiszem 6 kör szóval nem adtam fel de gyorsabb volt az Opel sajnos.. Aztán talán hibázhatott az utolsó körben mert feljöttem rá de inkább biztos 2.ra mentem mert veszélyeztetve voltam egy újabb stopandgo-val :oops: :roll:

2 hónap kihagyás után nagyon jó volt újra versenyezni és most igazán tombol bennem a versenyláz szóval találkozunk két hét múlva! ;)
Dani Bálint

Ha nagy az arc, jön a kudarc!
"...be yourself, no matter what they say"

Vamos Rafa!!!


Avatar
danikosz
VSR Szervertag 2018
Hozzászólások: 7579
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2012.09.04. 22:25

Q1:Bejutottam,jó idővel első körből. Bejutott még Gerrard is,sajnos Gergő nem de a csapat jól zárt.
Q2: Gerrad 2. lett én meg elrontottam így 10. hely.
R1: Első körbe talán Gajer volt aki a sikánnál nekem jött,berepültem a kavicságy közepére szal padlóval onnan ki jöttem. Helyet nem buktam,sőt majdnem megelőztem így a csapattársát.
Onnan jött a feljövetel. Csorit kicsit agresszíven előztem,nem így akartam bocsi itt is még1szer. :)
Béres Petivel jót meccseltem a 3. helyért. Eszembe jutott HTCC'11 amikor vele csatáztam a 3. helyért csak Ő most más autóba volt. Én úgy láttam hogy le akarta védeni a belsőt de mivel ott voltam az autó hátulja neki instabil lett és féktávon elment a kocsija a fenébe. Behoztam 3.-ra. Gerrard nyert TDI 1-3.
R2: Stop and go stop and go hátán. Végig jöttem a pontok miatt. 15. hely kb.

Felkészülés nem volt rossz. Nem teszteltük túl magunkat de mivel többen voltunk könnyebb is volta munka.Minden adatot megosztottunk egymás közt szóval sok információnk volt a különböző beállításokról. Megérte,eredményes hétvégét zártunk. Csapat erős,harcban vagyunk!
Molnár Dániel #99

Avatar
morfi
Hozzászólások: 2507
Csatlakozott: 2009.07.14. 15:15
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: morfi » 2012.09.04. 22:37

Nagyon tetszik az autó viselkedése, csak sajnos bizonyos okok miatt 1 kört tudtam tesztelni a futam előtti Warmup-on. Ennek ellenére érzésre jól működött az autó, az elejétől kezdve ráéreztem, mindenkivel fair csatát vívtam.

Sajnos mindkét futamon kaptam stop&go-t így nem volt esélyem jobb eredményre, de nagyon várom a szezon további részét.
Andras Roos

5x VSR bajnok(2008 SuperLeague, 2009 Clio, 2010 Porsche, 2010 F1, 2011 NASCAR)

Moreinnyó...
Two Words for you! SUCK IT!

Avatar
Zoliee
Hozzászólások: 478
Csatlakozott: 2011.07.17. 17:11

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Zoliee » 2012.09.04. 22:38

Hát akkor kezdeném az első beszámolómat én is.

Először is nagyon örülök, hogy így megnövekedett a Cruze kupa után a TC kategória létszáma, ez mindenképpen dicséretes ez eddig 17 pilóta jelentkezett és, hogy külön szerveren voltunk ez még plusszt ad a dolognak. Mindenképpen támogatnám, ezt a TC-és szerver dolgot, mert végre olyan emberekkel versenyeztem akik csak néhány tizedre és nem másodpercekre voltak tőlem. Nagyon izgalmas és küzdős verseny volt sok előzéssel és kevés balesettel!

Qualify:
Na akkor nézzük. Időmérő hál isten száraz, 3 turnusban mentem és mindig 3 kört, ez volt a taktika a részemről és az, hogy legalább az első 10-be bekerüljek, ez sikerült és ez mindenképpen jó! Nem az egyéni legjobbal de az 1:41.1xx idővel bejutottam a 9-dik helyen a Q2-be. Ott ugye Super Pole volt, lefutottam a gyors körömet, de ott sem tudtam az egyéni legjobbomat elérni, de javítottam és végül 7-dik helyre kvalifikáltam magamat (1:41.091)

Race 1:
A rajt jól sikerült, tartottam a pozíciómat, különösebb baleset nem történt. Úgy a verseny közepén a hátsó síkános részben megközelítettem egy "konvojt" akik egymást próbálták kifékezni és emiatt engem vészfékezésre kényszerítettek. Sajnos az elmért féktávnak Dani Bálint látta kárát, akitől ezúton kérek elnézést! Itt vesztettem 2-3 pozíciót, természetesen Bálintot visszaengedtem. Ezután nem történt semmi, a sok SNG-é miatt végül a 9-diki helyen találtam magam, és ott is fejeztem volna be, ha nem fogy ki a benzinem, sajnos rosszul számoltam és alul méreteztem. 15/12-dik hely!

Race 2:
Itt is jó volt a rajt, egy embert sikerült megelőzni és tapadtam a többiekre, a hátam mögött csapattársam és Tóth Gergő volt talán akik rendesen üldöztek, és folyamatos nyomás alatt tartottak. Ennek meg is lett az eredménye, mert sikerült a hibázó Sass Norbit megelőznöm, de a hátsó síkánban megint elmértem a féktávot és a falban kötöttem ki. sikerült az utolsó előtti helyre visszaállni, csak Végső Sanyi volt mögöttem. így haladtam a 11-dik helyen, de végül 9-dik lettem, mert megint páran a boxutcát látogatták vágások miatt!

Összességében nagyon jó futam volt, soha ennél rosszabbat. Köszönöm mindenkinek aki részt vett és emelte a színvonalat és természetesen Grat a győzteseknek! Találkozunk 2 hét múlva a hideg-hűvös Svéd pályán Anderstopban :)
#78 VSR BTCC 2011 - 7. hely TC Kategória
#27 VSR CRUZE CUP 2012 - 4. hely TC Kategória

Vida Zoltán

WhtFalkon
Hozzászólások: 63
Csatlakozott: 2010.11.29. 19:43

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: WhtFalkon » 2012.09.04. 23:19

TC szerver:
Szabadedzés szakadó esőben, utána szépen kisütött nap :) Utolsó pillanatban sikerült bekerülni Q1-en a 10-be, így mehettem Q2-re.
Race1: 2 körrel a vége előtt sajnos megvágott a progi egy S'N'Go-val, amit sikeresen el is ba.. rontottam a pit-ben :D Így utolsó helyeken értem be.
Race2: Jobban figyeltem a vágásokra, itt már nem volt gond. Középmezőny a végeredmény. Mindkét verseny izgalmas, élvezetes volt, jó csatákkal (grat Radics Isti, vagy 4-5 körön keresztül kergettelek ;) ).
Úgy éreztem az átlagnál többször volt 'kontaktom' másokkal, megpróbáltam figyelni, úgyhogy elnézést az érintettektől. Egyetértek Vida Zolival, jó volt, hogy nem voltak hatalmas különbségek az időeredményekben. Grat mindenkinek :!:
Petörke Ákos // #3

Gerrard
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2009.07.23. 15:29
Tartózkodási hely: Kecskemét

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Gerrard » 2012.09.04. 23:22

Q1: izgultam, hogy meglesz-e a Q2 így a végén még kimentem Teqivel, és sikerült bemenni 38 alá, így 6. lettem
Q2: sikerült összerakni a kört, nem kockáztattam, 2. hely lett belőle

R1:
A rajtot jól elkaptam, sikerült első helyen fordulni, azonban a 2. sikánnál Peti kifékezett. Utána próbáltam visszaszerezni az első helyet, és a 3. kör elején sikerült is megelőzni Petit az első kanyarban. Utána próbáltam elszakadni, Lalihoz kb volt 2 mp előnyöm, vigyáztam a sikánoknál hogy ne legyen vágás, szerencsére nem is büntetett a gép egyszer sem. Hálistennek Lali hibázott a futam második felében, és így már nem tudott utolérni, pedig futam végére gyorsabbnak tűnt nálam. Már elég régóta nem nyertem, Cruzeban konkrétan nem is nyertem.. Porschéba néha összejött egy két győzelem, de ott nem is voltunk ennyien.

R2:
A rajt ismét jól sikerült, de hátulról Csorosz Laci a bömössel megelőzött, aztán volt egy kis adok kapok az első pár kanyarban. Lacinál gyorsabbnak éreztem magam, de nem mertem kockázatos manővert csinálni, nehogy baleset legyen belőle, így nem is tudtam viszont megelőzni. Beragadtam, majd elengedtem Danit, hátha neki menni fog. Kiestem a ritmusból és Lali is elment mellettem, majd Gergőt is elengedtem hagy menjen. Végére megint sikerült jó köröket jönni, Lacit sikerült megelőzni, de Gergőéket már értem utol. 5. helyen futottam be.

Találkozunk 2 hét múlva!
Kovács Gábor

Kép

Avatar
weres6
Hozzászólások: 3344
Csatlakozott: 2009.08.05. 16:44
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: weres6 » 2012.09.05. 08:01

GP
ismerkedtem a pályával este 7től :lol:
Q1: futottam egy egész jó időt magamhoz képest, 1.40.6, kb az utolsó előtti helyre volt jó :?
Race1: óvatosban toltam neki az elején, aztán Roós Andris üldözött, majd elment Szijjártó úrral, a végére meg V. Zsolti talált rám :)
Race2: mentem mendegéltem 11ik helyről rajtolva. tartottam is a magam mögött összegyűlt 5 emberkét, amíg nem A sikán után mellém jött Pisti, jött a gyors balos, én belül, de véletlen összeértünk, mert későn rántottam be a kocsit kanyarba. Láttam tükörben, hogy lement a fűre, de nem volt vészes, erre a köv sikánban bumm ludasmatyi, meg kaptam az áldást, pördültem párat a kavicsban, aztán el is ment mindenki, innentől életkedv nélkül elgurulgattam. :|

kissé át kell értékelnem a dolgokat. az egy dolog, hogy nem szoktam előre gyakorolni sem, meg új autóval sem teszteltem, de lehet hogy reálisabb lenne nekem a TC szerver, mert én ide GPre lassú vagyok
Veres Ákos

BugBeaR
Hozzászólások: 78
Csatlakozott: 2011.07.31. 21:32

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: BugBeaR » 2012.09.05. 09:27

TC

Nagyon jó volt látni, hogy ennyi TC-s versenyző volt és ahogy Zoli is írta, támogatom a TC szervert külön. Én igazából GP-be gondolkodtam, de az új autó végett nem mertem bevállalni a tuti utsó helyeket mert nem lehetne fejlődni. Ennek reményében vágtam neki a TC-s futamoknak, arra számolva, hogy a mezőny első felében jókis gyakorlás lesz ez a szezon a RWD-re.

Első próbálkozásokra mét Time Trial-ba 1.46-ot sikerült menni, majd hétfőn már 1.42-t és pár Tom C. videó után Zolderről már 1.40-es időt sikerült keddre összerakni. Esőbe kezdtünk, itt meglett a P1, de maradt még a kocsiban viszont nem találtam az autó egyensúlyát. Végül jöttek az időmérők, itt sikerült a P3-at megszerezni, de most is az az érzésem volt, hogy a saját határaimba ütközöm mert túl óvatosan dobálom még a BMW-t. Müller Peti becsúszott 1.39-re, amit már úgy éreztem gyors lesz nekem, bár a kocsiba éreztem, hogy még sok van.
Jön a futam... na itt ért az első komoly felismerés számomra, hogy életemben nem gyakoroltam még rajtot BMW-vel. A setup nagyon jól sikerült szerintem, de valahoyg sejtettem, hogy nem ússzuk meg a futamot lökdösődés nélkül, bár Gordon előfutamokat tartott így arra számítottam, hogy okosan tolakodunk.

R1: Elindultunk, lassú volt a rajt, óvatosan lendítettem be a vasat ennek eredménye, hogy mindkét oldalról megérkeztek rám. Annak ellenére, hogy egyenesen tartottam a gépet, jobbról már kaptam egy pofont :( Ez még kisebb baj lenne, a következő meglepetés ott ért, hogy az előttem csatázók a fűről visszatérve konkrétan az ideális íven túlhúzva a kocsit egyenesen beálltak elém. Ez versenytempónál vicces volt, BMW csúszik, Józsefke meg fogja a fejét :P
Innentől sikerlült beállni egy tempóra, de kisebb hibák után megérkeztek rám az ellenfelek és el is haladtak ki szépen, ki nagyon keményen.

Itt tenném hozzá, hogy a pozíció harc nem evidens módon jelenti azt, hogy ahogy megelőztek a következő féktávon nekem rá kell engednem a kocsit maximálisan a másik seggére

Sikerült gyorsba a 11. körnél még S'n'Go ból kettőt is begyűjteni és itt mondtam azt, hogy ESC és kilépek a boxba mert kb. edzésen 60 kört mentem a kocsival, nem volt értelme "gyűjteni a telemetriai adatokat". Ekkor viszont a játék meg is állt, mindeni "rugózott" a képernyőn és bár az idő telt, egyik kocsi sem mozdult és nem is jelenítette meg a játék. Ezzel a fagyással ki is léptem az egészből, de rejoin már nem volt lehetséges.

Érdekes versenyhétvége volt amivel sok gondom nem volt. A többiek is belefognak rázódni, csak elsőre engem idegesített a felelőtlen vezetés. Ilyenekért a való világba box lenne a pitben :)

Gratulálok a győzteseknek !
#77 Gáspár József

b4nshee
Hozzászólások: 217
Csatlakozott: 2010.12.16. 00:59

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: b4nshee » 2012.09.05. 09:34

qualy: esélytelenül a tdik és wvek ellen, a top 10 meglett
R1: faya rajt, t1 külső íven vagyok hagyok 1 stadionnyi helyet, 1 WV csak úgy érezte, h: "Pisti külső íven? hát had padlózzam már mert ez fwd így kitolja az orrát" köszönöm, 4-5 ember elment....
Nagyon nagy csatát vívtam Báldi Gergővel, végig a nyomomban lihegett, hihetetlen a tdi én mondom, az első 3 kanyarban jobb vagyok ott az 5 tizedes előny, jön a sikán és volt nincs előny, megint a s*ggemben volt. Minden 1es kigyorson éreztem h esélytelen vagyok, 1xrűen mindenki tolt le a pályárol. A legszebb az egészben, h az utolsó kör T1 külső íven vagyok megint picit összeértem a belül haladóval (itt tényleg pici volt semi komoly) csak a baj az h a rázókövön voltam ott pontaz össszeérés pillanatában kitört a kocsim feneke, jött 1 zöld kocsika megint és pisti már pörgött forgott. Nem tudom h védtelen volt e, nem tudom h szándékos volt e, kív leszek a replayre. De az tuti ha meglátom a replayben h a fékre se volt hajlandó lépni és úgy tolt ki óvok. Így összetört kocsi, törött futómű és az első sikánon ahogy végig mentem, mert nem tudtam bevenni a gép úgy gondolta h kapjak már 1 stop&go-t...T1-es manővert biztos h óvom.
R2: a darálóban rajtolok, jó is volt T1ben látom h Béres Peti már a homokban (biztos őt is megtámasztották), mondom magamban jól kezdődik. T2ben Peti bevágódik :D Zsír! :D Itt race2ben ment a szokásos adok kapok, megtolnak, leszorítanak stb. Itt lesz óvás bőven. Főleg mikor a másodk sikánban sikeresen emgtoltam Petit :( ott történt 1 kis kalamajka, itt én hibáztam óvás jöhet, de ami utána volt... A sikán után van 2 jobbos, a másodikban volt 1 Seat (tdi vagy benyás nem tudom) 2x húzta rám szándékosan a kormányt! Megint küzdöm fel magam utolérem Veres urat jobban jöttem ki a sikánból külső íven vagyok, megtámaszt.... nah ha valaki zéróra le tudja fékezni a kocsit a füvön annak adok 1 milkát!

Összességében:

Pozitív, h van 1-2 ember akikkel lehet 1más mellett menni a kanyarban! Köszönet Báldi Gergőnek!

Negatív: többszöröse azoknak a száma akik még mindig azt hiszik h 1edül mozognak a pályán! Miért nem lehet 2en 1xrre fordulni? Miért kell ugyanolyan tempóban belemenni a kanyarba mikor vannak mellettük?! Aki a külső íven van az is lassabban megy be a kanyarba hisz be kell venni, nem fog ott hagyni mint a sz*rt!

Erősen gondolkodom a tagdíj befizetésén! Adok magamnak 1 hetet, pár nap múlva meglesem a replayt.

Avatar
Tequila
Hozzászólások: 766
Csatlakozott: 2009.07.14. 09:09

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Tequila » 2012.09.05. 09:38

GP

Megkell valljam, marha rég versenyeztem utoljára ezzel a programmal, mondjuk annak idején is max 2-3 versenyt, szóval nekem még mindig marha nagy újdonság a játék, ennek megfelelően még nagyon nem voltam képben. TDi-t meg most vezettem először, hát fingom sincs hogyan kell vele gyorsan menni, de majd ezügyben a többieket rendesen ki fogom faggatni, leginkább a lassú kanyarokból való kigyorsítást kell megtanuljam, az még nagyon nem megy. Sajnáltam, hogy végül nem a Vectraval indultam, kedvenc autóm, de sajnos eléggé lassú voltam vele, ráadásul kaptam egy meghívást a TDi csapatba privátként, így örömmel váltottam le a BMW-t(az elmúlt időszakban csak is ezzel a márkával indultam.)

Q1: hát a totál esélytelenek nyugalmával indultam neki, ezzel a kocsival még 39en belül sem jártam, így eléggé meglepett a 38.1, továbbjutottam.
Q2: itt úgy voltam vele, kellene futni egy stabil kört, nem túlvállalva, mivel reménykedtem benne, hogy sokan elrontják a kört, nem így lett, 38.2 asszem 7.
R1: totál új még minden, megkell szokni, rajt is fura, el is rontottam, szerencsémre csak Dodi ment el, majd szép vonatozás jött, voltak jó kis meccsek. Majd Csorosz Lacit értem utol, aki eléggé laggolt, féltem is csatázni vele, utána egy picit erőszakosan előztem meg, mentségemre szólva, abban a visszafordítóban nagyon alulkormányzott a TDi, nem szándékosan toltalak ki.
Na de ezután jött a lényeg, utolértem Lengyel Ákost, célegyenesben jobbról mellé szerettem volna menni, mintha ott sem lettem volna úgy tolt fel a falra, Danci el is ment mindkettőnk mellett, majd az első kanyarban összeérnek, én a kettes kanyarban kívülről simán melléértem Ákosnak, de ő megint tudomást sem vett rólam és egy az egyben kibombázott a pályáról. Ezt most megígérem neked Ákos, hogy a következő hasonló gusztustalan húzásnál én nem szórakozok, de azt garantálom, hogy a falba raklak. Itt marha sokat buktam. Utána megint elkezdtem feljönni, Korodi kollegát értem utol, próbáltam nagyon óvatos lenni mivel láttam, hogy elég hosszú féktávokat vesz, de még így is megkoccoltam az utolsó sikánnál, pedig sokkal korábban fékeztem, sajnos ő átvágta a sikánt, sorry érte. Majd Dara Danival meccseltünk a célvonalig, marhára elfogytak a gumik a végére, 7. hely.
R2: Elég jól elkaptam a rajtot, majd egy BMW szendvicsbe kerültem az első kanyarban amit nem is tudom hogyan éltem túl, nemsok helyem volt egyik oldalról sem. Élre sikerült állni(sry Oldman a koccért) ahol magamhoz képest jó tempót sikerült menni, Dara jött utánam egész futam alatt, majd megint az utolsó 2-3 körben fogytam el teljesen, konkrétan a lassú kanyarokban nem fordult a kocsi, itt nagyon kellett figyelnem, és hatalmas meccsben sikerült megnyerni a futamot. 1. hely

Meg kell valljam totál funként vettem a futamot, de lehet hogy ezek után komolyabban fogom venni a bajnokit, mert nagyon tetszett, viszlát két hét múlva.
Gabor Bernhardt

Avatar
oldman
Hozzászólások: 665
Csatlakozott: 2009.12.19. 17:47
Teljes név: Peter Varga
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: oldman » 2012.09.05. 10:25

Nekem eleg szenvedos volt az egesz hogy oszinte legyek, nagyon reg mentem Race07-el es az autot se sikerult beallitani folyamat tolta az orrat.

q1: 11dik hely.. igazabol 37 vege benne volt de hibaztam.

Race1: 11dik helyrol start, aztan szep lassan kezdtem feljonni.. vegul 8dik helyen talaltam magam ahol viszont hatalmas csata volt Korodi , Baldi, es koztem, illetve visszapillantobol lattam hogy a vegere mar Teqi is ott volt.. oda-vissza elozgettuk egymast es par volt par kocc oda-vissza megis azt mondom hogy szerintem vegig figyeltunk egymasra, es nagyon jo csata volt es vegul sikerult a boj elejen beernem a 6dik helyen

Race2: El felejtettem hogy kell bmw-vel rajtolni igy kb meg a Seatok is lerajtoltak :D.. Teqi egyebkent a rajt utani kocchoz annyit hogy futam kozben kb en hittem azt hogy tul agressziv voltam szoval semmi :/ . utana nyomtam neki mint a hulye.. kvali koroket mentem hogy tudjam tartani a 3dik helyet de nagyon kiabrandito volt hogy a VW volt hogy keresztbe jott ki kanyarbol es meg ugyis hozott rajtam. Mivel hataron mentem igy sajnos 1-2 szer beneztem az elso sikant es osszejott egy stop and go a 8dik korben.. en hibam.. utana mar csak becsuletbol vegig gurultam.
Coronel az elso kerek meghajtasu autokrol: “Ez sokkal könnyebb most. Nem akkora móka. A hátsókerék sokkal mókásabb – igazi versenyautó. Ez inkább női autó”
http://petervarga.net
sponsored by RuinLab.hu

Avatar
Yakamoto
Hozzászólások: 657
Csatlakozott: 2010.10.14. 18:21
Tartózkodási hely: Budapest City

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Yakamoto » 2012.09.05. 11:53

Hát hát , úgy nagyjából sejtettem, hogy ezek az erőviszonyok , így jó volt ez látni is.

Q1: elsőre mentem egy jó időt ez elég is volt q2-re.
Q2: Itt meg tudtam ismételni a q2-s időmet , de felébredtek az emberek a két dózercsapatból akik idáig csak altattak, így ez az idő már csak 4. helyre volt elég , és kaptam is vagy 3-4 tizedet ops.
R1: Közepes rajt , 2. helyen sikerült elfordulnom, majd Gerrardot a második sikán féktávján leelőztem, így vezettem pár kört , majd jött az amitől féltem az utolsó szektorba nyomatéktenger autók ( atyaég mi lesz itt ezekkel ha súly is lesz rajtuk???) jöttek és csak védekeznem kellett vagy 6-8 körön át , nem az h esélyem lett volna előre menni ...így Gerrard és Lalli le is előzött nem nagyon tudtam velük mit kezdeni más dimenzió , majd Ákossal egy nagyon jót csatáztunk , szerencsémre egy kis boly gyűlt mögöttünk ( -miattam, na itt már besírtam a nevetéstől ) és vki elkezdte őt támadni így egy kicsit el tudtam szakadni, majd utolsó pár körre látom DAnikosz jön mögöttem (ez nem jó ómen), sajnos a gumim elfogyott így az átkozott utolsó sikánba csak beúszott az autó , majd utolért , hát számomra ez továbbra is érhetetlen ha az ember védi a belső ívet , akkor miért kell még bebújni még a fal és én közém ( érdekes Ákossal 4-5 kört csatáztunk egyszer se játszotta ezt be), simán elmentél volna külsőn kigyorsításon , na mindegy így lett egy kis kontakt aminek következtében beúszott a kocsi majd buktam gyorsan két helyet a salakba csúszva utolsó körbe , éljen na idáig élveztem a dolgot innentől már csak lefelé volt. Így 5. hely mondjuk kb ez is a realitás.
Danikosz megint megtalál , ez minden évbe 1-2x előfordul , erre már nem tudom mondani hogy bad luck.....és még mástól féltem. :(
R2: Így 4 helyről rajtoltam , első kanyarba kb 1.-nek fordultam de nem egyedül , próbáltam hagyni belül elég helyett , mert nem tudtam hányan akarnak még ott elfordulni ( de tuti voltam benne hogy valaki eltalál , persze hogy így lett , egy SEAT-os kollega , jófej vagy hogy Oldmantől kérsz bocsánatot , mikor engem tettek ki, de sebaj , majd én is bocsánat kérek ..csak még nem tudom kitől :S)
Aztán T2-be fél óvatosan jöttem vissza persze , hogy szegény Pistit találtam el , ez a mi szerencsén bátyja :D
Innentől meg mintha idő utaztam volna vissza 2011 BTCC , ugyanaz vagy még rosszabb a középmezőny egy daráló, valakit leelőz az ember , egyből visszatámad esztelenül , irreális féktávok , kontakt hegyek ....huuuh kajak féltem , ill. csöppet mérges lettem, szerencse h TDI nem volt a közelembe , mert akkor én is bekapcsoltam volna a darálót (Azt hiszem most lettem teljesen kihegyezve arra az autóra :( ). Kivétel Báldi akivel nagyon jó 1-2 köröm volt mindig tudott rá figyelni hol a másik.....
Aztán a végén szerencse hogy a csapattársaim között mentem így volt egy kis biztonságérzetem, szegény Mikit is idecsaltam, jól meg is kapta az első falatot ebből az egészből. Remélem még jön , helyettem is .....
A végén azt hiszem 10. lettem hát ez is kb csodával határos , mondjuk kb a csapatunk reprezentálja a versenyt 9.-10.-11. :D Csodás :D
De mint mondtam nem vagyunk messze a realitástól , kb 7-8 ember esélyes itt a végén én nem vagyok közte , de egynek viszont szurkolok ...hajrá!

Na ennyi voltam, hát ez tanulságos volt!

Avatar
Tequila
Hozzászólások: 766
Csatlakozott: 2009.07.14. 09:09

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Tequila » 2012.09.05. 12:01

Ha azt jobban megnézed, láthatod, h kb semmi helyem nem volt, és tőlem max egy koccot kaphattál, nem attól kerültél kavicsba, hanem ahogy Oldman beesett a kanyarba, elvitte a kocsid elejét. De persze sorry azért a koccért, hidd el nem szándékos volt, próbáltam úgy elfordulni kettőtök közt, hogy ne érjek hozzátok, középen marha nehéz az ilyen szitukat megoldani, de persze ha majd több rutinom lesz a programmal, majd ez is jobban megy.
Gabor Bernhardt

Tsirke
Hozzászólások: 64
Csatlakozott: 2012.07.15. 10:36

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Tsirke » 2012.09.05. 12:04

TC

Q1-Siralmas...Q2-re nem volt szukseg..

Race 1: Jo volt tapasztalat szerzesnek. Voltak hibaim, itt kernek elnezest Molnar Tomitol, a negyedik kornel ahogy a nyakara ertem, korrabban lepett a fekre mint a normal fektavom, nem tudtam elkerulni, igy megtoltam...mindig az a hibas aki hatulrol lokott, szoval az en saram, vissza is adtam a sikannal a poziciot....Fabian Mateval csataztunk jot, koszi...

Race 2:Tiszta futam.

Sajnos sok idot vesztettem, szinten poziciot a folyamatos talcara dobalas miatt. Ujraraktam a Race-t megy is, de bearnyekolta kicsit a versenyem, update elott nem volt ilyen gond...ha valakinek van otlete pm-ben dobjon valami infot...koszi

Gratulalok mindenkinek!
S Vegso
part time racing

ATCC 2013 - 42 TEAM M.R.V.S
HTCC 2012 - TC 8.


"Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers." -Colin McRae

Avatar
Yakamoto
Hozzászólások: 657
Csatlakozott: 2010.10.14. 18:21
Tartózkodási hely: Budapest City

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Yakamoto » 2012.09.05. 12:06

Tequila írta:Ha azt jobban megnézed, láthatod, h kb semmi helyem nem volt, és tőlem max egy koccot kaphattál, nem attól kerültél kavicsba, hanem ahogy Oldman beesett a kanyarba, elvitte a kocsid elejét. De persze sorry azért a koccért, hidd el nem szándékos volt, próbáltam úgy elfordulni kettőtök közt, hogy ne érjek hozzátok, középen marha nehéz az ilyen szitukat megoldani, de persze ha majd több rutinom lesz a programmal, majd ez is jobban megy.
Ok nem pánik , nem ezen az eseten múlt.
A visszapillantóból csak seatot láttam, replayt meg nem volt gyomrom nézegetni még.
Oldman már megint BTCC-be is voltak ilyen akciói...grrrrrr
Mondom én kibaszott időutazás :D
Nem is tudtam, hogy van ilyen időgépetek , de igazán kölcsön adhatnátok , mondjuk én máshova utaznék vele.....

Avatar
csori
Hozzászólások: 368
Csatlakozott: 2009.12.15. 19:41

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: csori » 2012.09.05. 12:34

akkor én is elkezdeném,addig amig friss az élmény :)
Q1:csak biztam benne hogy benne leszek a top 10 ben, mert a bömbivel még csak most barátkozom :), de azért összejött.
Q2: na itt már ugy mentem hogy vágás ne legyen belöle mert akkor nem ér semmit az egész. P6 lett(asszem) még örültem is neki :)

Race1:
a rajtom olyan jo is volt meg nem is. :) olyan 50%os. sebaj mondom, majd csatába jo lesz az. aha. Lo**szt.A tdi-k és a siroccok, ahogy Oldman mondaná, szélárnyékban távolodtak el tölem. mondom: mi van itt? Pedig határon toltam neki én is, de az is lehet hogy ez még az én kezdöi gyengeségem. Volt itt adok-kapok a tdi-ktöl, de inkább a kapok szo amit kiemelnék (tisztelet Báldi,ill.Kovács Gabinak, akik nagyon fairul csatáztak). A többit most nem elemezném. Elsö futam(ok), fogjuk fel ugy, hogy a hév, valakikben tulságosan is éget. na mind1.
Összeségében jokat csatázgattam,Báldi ill.Kovács Gabival (és amikor nem pöcköltek meg,vagy nem raktak egy picit arrébb),persze nem rájuk gondolok. És innen szeretnék elnézést kérni Varga Dávidtól, akit a sikánnál megtoltam, ugyanis Gajer (lekörözendö)kolléga a semmiböl termett elöttem és olyan roszhelyen értem utol, ahol már a satu fék sem segitett. a végére már nagyon elfogytak a h.gumik, igy betoltam a 9ik helyre.

Race2:
Itt már 1 picit jobbat rajtoltam.el is sikerült fordulnom asszem az 5ik helyen T1be. Majd itt is tanyáztam egy jo pár körig,amig meg nem érkeztek a "nyomaték rakéták". Na mondom jo lesz. 9-10ik helyre megin jo lesz az. Elis mentek páran melletem, nem tudtam sokáig öket tartani.Aztán volt egy eléggé nagy laggom,mert láttam hogy Vlasics ill.Báldi szorosan mögöttem ugráltak, igy lehuzodtam és elengedtem öket. baleset mentesen akartam meguszni, igy meglett a 7ik hely.

Összeségében elégedett vagyok a 2 futammal. Várom a köv: futamokat.
Csorosz László
VSR képek http://sdrv.ms/ShIhDd
Assetto Corsa képek http://1drv.ms/1chYW49

b4nshee
Hozzászólások: 217
Csatlakozott: 2010.12.16. 00:59

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: b4nshee » 2012.09.05. 12:46

Jah és még valami, kihagytam a race1ből xedik kör, még az elején. 1 BMW hatalmasat lagolt, élen autózó volt kb 3 kocsi volt köztünk. Kapott 1 gyönyörű lagot megállt páran átmentek rajta nekem meg mintha betonfal lett volna.... jó érzés volt az elejétől törött kocsival menni :(

Avatar
danikosz
VSR Szervertag 2018
Hozzászólások: 7579
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2012.09.05. 12:55

b4nshee írta:Jah és még valami, kihagytam a race1ből xedik kör, még az elején. 1 BMW hatalmasat lagolt, élen autózó volt kb 3 kocsi volt köztünk. Kapott 1 gyönyörű lagot megállt páran átmentek rajta nekem meg mintha betonfal lett volna.... jó érzés volt az elejétől törött kocsival menni :(
Szerintem Csori volt az. Volt futamonként 1-1 lagg neki aztán ennyi volt.
Molnár Dániel #99

Avatar
csori
Hozzászólások: 368
Csatlakozott: 2009.12.15. 19:41

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: csori » 2012.09.05. 13:20

danikosz írta:
b4nshee írta:Jah és még valami, kihagytam a race1ből xedik kör, még az elején. 1 BMW hatalmasat lagolt, élen autózó volt kb 3 kocsi volt köztünk. Kapott 1 gyönyörű lagot megállt páran átmentek rajta nekem meg mintha betonfal lett volna.... jó érzés volt az elejétől törött kocsival menni :(
Szerintem Csori volt az. Volt futamonként 1-1 lagg neki aztán ennyi volt.
igen, én voltam az. most néztem a szero replayen,de hát én ebböl semmit sem tapasztaltam. fura. még 1x sajnálom :(
Csorosz László
VSR képek http://sdrv.ms/ShIhDd
Assetto Corsa képek http://1drv.ms/1chYW49

KisKimi
VSR Szervertag 2018
Hozzászólások: 844
Csatlakozott: 2009.07.25. 21:44

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: KisKimi » 2012.09.05. 14:26

Úgy volt nem írok, de most van egy kis ihlet.. :)
Q: Q1-ből volt 10 perc, mire feltelepült a játék. Beállítottam a kormányt, set betölt, látom hogy csak 1 köröm lesz... úgy hogy 5 napig nem mentem a pályán.. El is rontottam, 2. köröm szektor alapján 37 közepe lett volna, de sajnos nem engedte befejezni. Kár, mivel úgy érzem, pole-ra jó volt az autó...
R1: 19-ről rajt, asszem 1 kör után már 12. voltam, de aztán megállt a ,,tudomány", nem volt könnyű itt előzni, arra próbáltam figyelni, hogy másokat ne nagyon lökdössek. Sajnos összejött 3 vágás, így kaptam egy Stop&Go-t, amit valahogy nem akart letölteni, inkább kiléptem.
R2: 17-ről rajt, picit talán túl aggresszív voltam, éreztem 1-2 lökést, remélem senkivel semmi gáz nem volt. Gerrard azonnal elengedett mikor utólértem, köszi ezért! Ezután szépen lassan jövögettem fel, 3. helyig sikerült asszem előrejönnöm 17-ről. Ha így nézzük akkor nem is annyira rossz, de ha úgy, hogy mit éreztem az autóba, akkor eléggé csalódott vagyok.. Nagyonjó csatáim voltak a BMW-kkel, egyik Sciroccoval is jót csatáztam a végén, remélem nem voltam sehol se ,,bunkó", vagy valami.. :)
Gratulésön mindenkinek! TDi Power! :D
See you in Sweden! :twisted:
Báldi Gergő

Avatar
Lalla
Hozzászólások: 306
Csatlakozott: 2010.01.05. 21:40
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Lalla » 2012.09.05. 14:33

Q1: sikerült a top 10.
Q2: p1, engem is meglepett, volt hiba a körben bőven.
R1: nem rossz rajt, Béres mellett Kovács mégis állva hagyott, jól rajtol a tdi. pár körrel később Béres hibázott, így sikerült elmenni mellette, e nélkül nem lett volna esélyem, valahogy nem volt meg a verseny tempóm. Kovácsot nem is tudtam tartani, bele is hibáztam, így maradt a második hely.
R2: nyolcadiknak sikerült elfordulni, majd hosszabb vonatozás. pár tdi-t sikerült legyűrni, Csorosz fair volt a laggja alatt, elengedett (bár én is beültem mellé a kabinba egy pillanatra  ), így hamar az ötödik helyen találtam magam. megint csak szenvedtem, koptak a gumik is, Báldin éreztem h be fog próbálkozni az utolsó kanyarokban (nálam már nem igen volt féktáv), próbáltam is helyet hagyni mikor elment (bár egy kicsi kocc így is lett), ezzel negyedik lettem.

aki kicsit el lett keseredve, mert nem úgy jöttek ki a dolgok az első futamon, ahogy azt várta, annak fel a fejjel, ne adja fel! ez az egész pont a kihívásokról szól, és most amúgy is jönnek a kilók. a tdi tőlem is ment el egyenesben, a bmw pedig még mindig hatalmasat rajtol (és még mindig két állórajt van!).

meg próbáljatok egy kicsit finomabban fogalmazni egyes esetekben, ne sértsétek meg itt egymást, szerintem az esetek 80%-ban nem szándékos az okozott baleset, kilökés. de ha mégis nagyon ki akarjátok magatokból kiírni ami fáj, azt csak a replay megnézése után tegyétek.
Vlasics Lajos Balázs
#64 Lalikum

Kép

Avatar
zsolti-010
Hozzászólások: 81
Csatlakozott: 2009.07.26. 19:27
Tartózkodási hely: Dunaújváros

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: zsolti-010 » 2012.09.05. 15:48

TC
Qualit elrontottam, későn mentem ki, nem volt időm befejezni.
Race 1. 11-ik !!! helyről rajtoltam, ez azért érdekes mert benne voltam a Q2-be.Viszonylag sima verseny, sokat hibáztam, de szerencsémre a társak is követték példámat, így sikerült 4-ik helyen zárnom.
Race 2. 5-ik helyről elég jól elkaptam a rajtot, majd talán még többet hibáztam mint első versenyen, avégére még egy s'n'g-t is összeszedtem, már nem tudom hanyadik lettem, de nem utolsó.
Mindkét versenyen akadtak meleg pillanatok, ezekért elnézést, ha valaki pikkel rám.
Ami a legfontosabb hogy, mindkét verseny rajtja tiszta volt, nem voltak tömegbalesetek, lökdösődések, ha jól láttam szinte még a pályát sem hagyta el senki lökés következtében, ez mindenképp dicséretes, reméljük ez így is marad a jövőben is.Csatlakoznék az előttem szólókhoz, mindenképp ragaszkodnék a TC-s szerverhez. Számomra is fontosabb hogy egy versenyen küzdhessek a dobogóért, mint azért hogy ne én legyek az utolsó, tök mindegy mi a tét, arra én úgysem vagyok esélyes. Szeretnék úgy felállni a géptől, verseny után hogy egy jót csatáztam olyan társakkal, akik velem egy szinten vannak, és nem 3 másodperccel gyorsabbak.Az nem élvezet.
Végezetül köszönöm mindenkinek a tegnapi versenyeket, jó volt itt lenni.
Kép

b4nshee
Hozzászólások: 217
Csatlakozott: 2010.12.16. 00:59

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: b4nshee » 2012.09.05. 18:00

Lalla írta:aki kicsit el lett keseredve, mert nem úgy jöttek ki a dolgok az első futamon, ahogy azt várta, annak fel a fejjel, ne adja fel! ez az egész pont a kihívásokról szól, és most amúgy is jönnek a kilók. a tdi tőlem is ment el egyenesben, a bmw pedig még mindig hatalmasat rajtol (és még mindig két állórajt van!).
Könnyen beszélsz, te nem élted meg azt amit mi. Jól rajtol? Mit érek vele? Nézd meg a replayeket t1-t3ig... ezt érem el vele.

Avatar
GergoToth85
Hozzászólások: 387
Csatlakozott: 2011.10.09. 15:03
Tartózkodási hely: Godmanchester, UNITED KINGDOM

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: GergoToth85 » 2012.09.18. 22:34

Huha

Erdekes volt. Csapattarstol kaptam setupot ami erdekes volt szamomra azok utan amit olvastam a setupolasrol, de nagyon kiraly volt. Koszi Muller Peti.
Elso idomeron esoben 1 lettem (barcsak maradt volna az eso). Aztan a Q2-n elcsesztem a gumivalasztast es csuszkaltam a slickkel.

Mind a ket futam jo volt. Az elso unalmas volt es eppen hogy csak beertem a celba mert kifogyott a benzin :O

http://i46.tinypic.com/xaz43.jpg epp hogy belogott az auto

Volt TC-n boven lokdosodest es szerintem lesz sok oda-vissza ovas. Jo szorakozast BT tagok. Legkozelebb megprobalunk kevesebb munkat adni :)

Koszi mindenkinek kar hogy vegere szetszakadt a banda


Vissza: “VSR HTCC 2012”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég