Búcsúkoncert!
Már erről a bajnokságból kifelé mentem, de azért egy jó Hungaroringet csak nem hagynék ki, még az URH ellenére se. (Mondjuk Oldman beírhatta volna , hogy jön akkor lehet inkább a meccset választom, ahogy ígértem

)
Na hát időmérő kimaradt az URH miatt, de azért körözgettem , hogy lássam a tempót , ahogy néztem az elejébe elég lett volna , ill mentem , hogy tudja a főnökség ellenőrizni , hogy nem-e laggolok , remélem figyeltettek....
Race1:
Jó rajt , első kanyarba kb 12. helyen fordultam, nem volt nagy zúzás így sikerült megúszni a daráló-effektet, pár kör alatt szépen lassan sikerül fellépcsőzni 9. helyre, így közel került a race2 pole , előttem egy szép kis boly volt két Honda és egy Opel , akik nagy csatába voltak , nem is tudtam hol vegyek rajtuk fogást ..majd az egyikük leesett az ívről így sikerült egy helyett , fogni , de célegyenes ráfordítóba , sajnos kicsit elnéztem és később fékeztem , így meglöktem Árpit (itt is bocs) , majd vittem valakit még magammal aki adott még egy impulzust hátulról , így sikerült kiforogni el is mentek páran......innen zárkózás vissza, szépen lassan felértem Danira 9. helyen...majd rajta vonatoztam, még 1-2 autót leelőztünk ill 10 kör körül elfogyhatott a gumija , így őt is sikerült leelőzni de előrébb már nem sikerült jutni , mert nagyon elmentek . 6. hely
Race2:
3. helyről rajt , addig szórakoztam, hogy csak sikerült kicsit befulladni , még szerencse , hogy van kuplung

Azért T1-be sikerült elsőnek fordulni , láttam, hogy Dani jött mögöttem jó tempóba , de sikerült megnyomni az első 5-6 kört ezalatt kiautóztam egy biztonságos előnyt , majd picit visszább vettem, így stabil különbséggel tudtam menni elől , majd ahogy néztem TDi-ken megint elfogyott a végén a gumi így biztonságos előnnyel sikerült nyerni. Mikit figyeltem, hátha tud még ebből a gumikopásból pozíciót nyerni a végén , mert azért TDi-ken autózott , de sajnos már nem. Így is szép zárás volt a Williams Teamnek ill. nekem is szép búcsúfutam volt!
Köszönjük a szervezést ill. én a korábbiakat is jó kis versenyek /bajnokságok voltak szerettem itt menni!!
Grat Gergő a bajnoksághoz , megérdemled szépen , konstansan mentél!
És mindenkinek sok sikert a köv. szezonba!
Bye Bye .....