Horváth Henrik írta:Szvsz Akos egyertelmuen nem hibas, megis mit csinalt volna? menjel le a fure? vagy mire gondoltal? talan helyet kene neki hagyni. Nem is ertem, meg abbol a pozibol is siman levedhetted volna a kanyart. Kepes voltal ezt megovni? Nem szeretnelek megbantani....
Henrik sajnalom ha megsertettelek nem volt szandekomban csak tudod ahogy leirtad a velemenyed az nem tetszett es hirtelen felindulasbol (+egesz szombati itthoni fa**agok) valasszoltam.
En nem belso kamera nezetbol jatszok hanem csak a motorhaztetot latom plusz egy tukor a kep tetejen. Rendszeresen nezek hatra kulon gomb van hozza. Az elozo kanyarban Akos elrontotta es igy kerultem ele. Volt sebesseg kulombseg ezert huzodtam befele es nem neztem csak a tukrot ugy pedig nem latszott hogy ennyire kozel van es hogy mar nincs hely. Hasonlo tortent oulton parkban velem es massal. Nem ovot sot meg en kertem elnezest mert kitoltam majdnem de egymas mellett voltunk nem elotte.
A problemam ott kezdodott gondolom olvastad hogy en szemely szerint lassitok hagy menjen ugyis elrontja vagy eltunik. A masik dolog hogy amikor elozol nem azt fogod nezni hogy a masiknak akit megeloztel hagyj helyet hanem hogy hol fordulj be.
Tudom az f1 mas mint a tura auto de ket eve f1 spaban amikor hamiltont kiloktek (ha jol emlekszem) o se azt nezte hogy hagyjon a megelozottnek helyet hanem hogy hol a kanyar es hogy forduljon be.
Lehet amugy azert vagyok en ennyire hatul mert elozekeny vaguok. Galambos Peti es Akos kozt snettertonba biztos meglett volna de nem mert akar szarul is elsulhet es visszavettem. Kaptam mar buntit azart mert tologattam es meg is erdemlem de Akosnak csak a gazt kellett volna felemelnie es nem ment volna az ovas.
A problem dolgot bocs nem igy gondoltam hanem ugy hogy miert baj ha megovok egy olyan dolgot ami ha forditva tortenik akkor mashogy tortent volna meg.
Szoval kedves Henrik sajnalom en a sok tili toli utan megtanultam azt hogy inkabb lassitok minthogy kemeny forum tema legyek es az akkori hev miatt ovtam Akost. Szerintem a jovoben varok pentekig nem jo egybol
Henrik, Akos es VSR tagok bocsi a hosszu postert de muszaj volt leirnom hogy tudjatok nincs bajom se Henrikkel se senkivel