Nyilatkozatok

Moderátor: BT Tag

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2014.02.11. 22:06

Barcelona
Molnár Dániel #99

K_Martin018
Hozzászólások: 30
Csatlakozott: 2014.01.21. 22:57
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: K_Martin018 » 2014.02.11. 22:28

Kvali:
Igazából, saját magamhoz képest is igen csak elmaradtam..Se a beállítás nem volt az igazi, de a pálya ritmusát se találtam valahogy el ma..Igyekeztem ennek ellenére a lehető legjobbat kihozni, ami pozíciókba nem mutatkozott.

R1:
A rajt nem sikerült rosszúl a mezény legvégén, az első kanyarba hát, hogy is mondjam, ment szépen a tili-toli mindenhol, amit én láttam belőle. Jó magam is szépen lecsúszott az ívről, aztán onnantól kezdve, vége volt egy-két körön keresztül,próbáltam tartani a tempót,de egy elmért féktáv az 5. körben véget vetett ennek, felfüggesztést törtem pechesen.

R2:
A rajt, hát itt is viszonylag jól sikerült, még jobban mint gondoltam, de a 20-24 pozició elég tömött volt, se külső íven sem belül nem volt hely, így vártam az első kanyar végét..ami elég vegyesre sikerült. Sokan kicsúsztak, és velem együtt többen pórul jártak, de jóval tisztább rajt volt, mint az első futamon.
Magát a második futamot, már a technika megismerésére, és saját magam "szórakoztatására" használtam fel.

Összegezve:
Elég vegyes érzelmekkel fejeztem be ezt a versenyt,talán betudható, a rossz beállításnak, valamit a teljesen új verseny láz.
Első versenyemet teljesítve,azt kell mondjam, valahogy jobbra számítottam,de a Szervezés, és az egész hangulat Tökéletes volt!
Gratulálok a többieknek, és bízom benne, hogy Jarama-ban már én is közelebb kerülhetek a többiekhez.
Kőhegyi Martin #26

Avatar
ZoCi
Hozzászólások: 24
Csatlakozott: 2011.05.08. 17:48

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: ZoCi » 2014.02.11. 22:42

rövid összefoglaló, holnap kiegészítem az általam megélt versennyel.
http://zociracingteam.blog.hu/2014/02/1 ... a_podiumon

Q: 6/12 hely, sok reményt nem fűztem hozzá

R1: jól elkapott rajt,feltartások, de épp megcsíptem a pódiumot.

R2: valaki mögöttem korábban rajtolt. első kanyart sokan elcukrozták...van még mit tanulni. Volt csetepaté. De jaó volt. Élveztem.
Kép

Bryan666
Hozzászólások: 350
Csatlakozott: 2009.08.16. 21:45

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Bryan666 » 2014.02.11. 23:08

B szeró:
Q: egyszerűen az egy körös tempót nem találtam....
R1: Rajt jó volt és egy picit jobb tempóval 4. hely, de igazából nem voltam így megelégedve a sebességemmel.
R2: 4. helyről vártam a rajtot, sajnos elszalasztottam egy lehetőséget hogy esetleg az élre kerüljek, végül szépen a 2. helyen haladtam aztán megpróbáltam még megfogni a győzelmet érő pozíciót, de sajnos ne jött össze.

Grat mindenkinek aki célba írt és a győzteseknek! :)

A 2. futam végére már úgy kezdtem rá érezni a módra és remélem hogy a kövi pályán jobb lesz a tempó :)
Kép
Kép

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2014.02.12. 07:25

Q : Elrontottam , volt még benne kb 5 tized. Ez van.
R1 : 11. hely körül haladtam. Norbit valaki úgy kiütötte a pályáról hogy az autója kuka lett. Mehet B szerverre fasza... Többi nagyon nem érdekelt a futamon.
R2 : 10. helyre értem be,valamivel jobban mentem a futamon de továbbra is szenvedek. Majd belejövök. Gergő dobogón végzett,kezdésnek jó az.
Molnár Dániel #99

Avatar
Söri
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2013.12.12. 12:54
Tartózkodási hely: Veszprém
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Söri » 2014.02.12. 08:42

Prekvalizni nem tudtam. C szerver. Végre fél órával verseny előtt sikerült beüzemelni a modot. Pálya tök ismeretlen mod is .. uccu neki :)

Kvali:1:52.4. Sikerült elég jó kört menni első helyre elég volt kényelmesen hála isten. /volt a pályába, meg a szetbe is jócskán még/


R1: Félig xar rajt meg is előztek, majd sikerült visszavenni és el akartam húzni,de azért a kevés gyakorlásnak hála fékpontokat még kerestem. Olyan jól sikerült le is csúsztam és megelőztek, majd ment 5 körön át a csata és sikerült elmennem és utána ki tudtam egy megnyugtató 8 mp-es előnyt autózni a 2. helyeztthez. /nem tudom ki volt,mert elfelejtett a nevét :( ,de korrekt csata volt Kép/

R2: Rajt.. valaki elrajtolt 3 mp-el korábban és az álló autómnak hátulról nekiment olyan sikeresen. /2-3 rajthely hátrányból mögülem nem tudom ez hogy sikerült../ átlöktek egy autónyi helyet.. futómű kuka+kaptam egy stop&go-t.. Első kanyarban kilöktek 2x.. de csak sikerült 3. körre utolérnem Bandybaaékat az elő 2 helyen ,de ki kellett mennem S&G-t letölteni. Így tök utolsó helyre kerültem fél perc hátránnyal. Sikerült a 8. helyre felküzdenem magam ,igaz azért egyszer még mentem a csata közben kényszerlegelésre. Ha nincs a rajtnál a kalamajka még bármi is lehetett volna.

@Zoci ott nem korábban rajtoltam ,hanem valaki az utolsó helyről rajtolt korábban és nekem jött és S&G-t érően a futóművet lekukázva eltolt egy rajthelyet kb. /Csak azt nem értem a 10 helyezettet kikerülte és látja még az egész mezőny áll mi vezérelte,hogy a 8.-nak nekimenjen.. /Jön Jarama, ami szintén ismeretlen,de majd megtanuljuk! Kép

Kövi verseny előtt is lesz prekvali?
Valaki gyorsan vezet.. ,valaki alacsonyan száll.. Az, hogy Te melyik leszel, csak rajtad múlik.. Jobb láb a gázon, bal láb a jobb lábon! ;) Sörös Gábor #8

Avatar
blase
Hozzászólások: 612
Csatlakozott: 2009.08.16. 18:28

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: blase » 2014.02.12. 08:56

Üdv,

Nem is tudom mivel kezdjem, időmérő, verseny vagy maga a mod, netán a baleset amit okoztam.

Talán a baleset a legfontosabb, még most is azon gondolkozom, hogy mit akartam ott csinálni. Annyira meglepett a kapott szélárnyék és sebesség, hogy teljesen megfeletkeztem arról, hogy hol a féktáv. Nagyon sajnálom, hogy ez lett belőle, nem szoktam ilyeneket csinálni, de sajnos megtörtént.

Időmérő jól sikerült, bár meglepett a 40 fok és majdnem megfőztem a motort, de magamhoz képest nagyon jó körön voltam így végig toltam. Egy darabig első voltam, de éreztem, hogy még nagyon sok van benne, emiatt csak 8-ik lettem.

A futamok számomra nagyon élvezetesek voltak, kivéve az incidenst, de ez is benne van a pakliban. Úgy érzem a 7-ik és 5-ik hely volt a maximum, elégedett is vagyok vele, ennél többre nem hiszem, hogy képes lettem volna. Nyílván egy kis szerencsével több is lehetett volna, de ez van.

Mod: Olvasgattam negatív és pozitív véleményeket is. Nem nagyon akarom firtatni a dolgot, mivel nem lehet olyat csinálni, ami mindenkinek megfelel. Ezeketől függetlenül, remélem, hogy mindenki élvezte az első futamokat, nem csalódott nagyot, továbbra is küzdeni fog az autóval és a gumikkal. Hozzátenném még, hogy nem vagyok egy nagy mod guru, sőt a fizika sem az erősségem, szimplán csak a vezetési élményre illetve a csatákra szerettem volna kiélezni ezt az autót, ami szerintem meg is látszott a rengeteg előzésben.
Kovács Balázs - http://www.draftone.com

Avatar
komlosip
Hozzászólások: 345
Csatlakozott: 2014.01.06. 14:57
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: komlosip » 2014.02.12. 09:25

B szerver

Életem első éles VSR (és Race07) futama volt.

W: lányos zavaromban 2mp-re autóztam a PB-től

Q: mint a budapesti péntek délutáni csúcsban: dugóról dugóra autóztam, de az egyetlen mért köröm nem volt rossz = 12. hely

R1: álomszerű rajt (10. hely), kiváló első kör (7. hely), de a kör végén akkorát kaptam hátulról, hogy majdnem felborult az autó. A 19. helyről a 12-re jöttem fel végül hibás felfüggesztéssel.

R2: középmezőnyben csatáztam, többszöri dodzsemezés után a huszonvalahanyadik helyen találtam magam félidőben hibás felfüggesztéssel, csak a tisztesség kedvéért mentem végig.
Komlósi Péter alias KP. #22

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2014.02.12. 09:52

Csak úgy tudjuk hatékonyan elejét venni a roncsderbinek ha óvtok! Ha a lökéseket, nem fair dolgokat megóvjátok, akkor ha büntetést kap az illető, remélhetőleg látja hogy mit hibázott és változik a hozzáállása és fejlődik.
Az nem lesz megoldás majd, ha csak leírjátok hogy mi történt és nem tesztek semmit az ügy érdekében. Ezután nem jöttök mert ez szar, vagy pedig roncsderbi lesz. Gondolom senki nem akarja ezt.

A BT kér mindenkit hogy eszerint cselekedjen.
Molnár Dániel #99

Avatar
JeRm
Hozzászólások: 86
Csatlakozott: 2011.12.17. 00:15

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: JeRm » 2014.02.12. 11:40

Hát így h letudtam első éles versenyem a race07-el kicsit csalódtam a játékban de van 1-2 pozitív dolog is.
Tetszik az, hogy érezhető különbség van a hőmérséklet és az aszfalt főmérsékletek között. Teljesen máshogy kell vezetni így az autót egy egy session-ben. Motor, fék is ugyan így érzékeny erre, ennek alapján kell megválasztani a hűtő méreteket. Ezeket pl egész jól mutatja az XD.
Viszont a gumi hőmérséklet, nyomás stb. értékeket nagyon szarul mutatja sajna. Próbáltam a mutatott adatok alapján belőni a nyomást és dőlést ,de az lett a vége, hogy teljesen elfogytak a gumijaim a verseny felére és csak szenvedtem utána. Futómű és gumi beállításokra is elég furán reagál az autó, vagy néha sehogy.
Nekem még hiányzott a felvezető kör és az, hogy be tudjam fejezni a köröm quali végén de most már ezeket is tudom h nem lehet.

A szerver:
Quali: 6. hely de volt még benne (elég zavaró volt a füst amit okádott mindenki :D )
Race 1: Rajt jó, első kanyarban asszem Báldi ahogy jött vissza a kavicságyból kicsit meglökött, vissza 10. hely. Utána Ballai végig támadott, éreztem h nagyon kopok és h nem fogom tudni tartani de nem akartam csak úgy elengedni. Tiszta fair verseny volt, 1x vissza is engedett. Szép volt! Utolsó előtti körben sikerült csak megelőznie, addigra semmi gumim nem volt de végül 5. hely
Race 2: 4.helyről rögtön a rajtnál elsőre fel tudtam jönni, innentől az volt a cél h kicsit elhúzzak a többiektől, mire elkopnak a gumik legyen egy kis előnyöm amit beoszthatok. Ez sikerült is, Ballai megint mögém ért de most ink hagytam hagy menjen, nem lett volna értelme feltartani egymást h beérjenek a többiek is de amúgy szép volt az előzése! Végére megint teljesen elkoptam és felértek rám Pumáék is de végül be tudtam hozni nagy nehezen 2. helyre.

Kezdésnek nem volt rossz, gumi kopást kell megoldani és remélem tudom tartani a tempót ahogy az elején.
Pintér Roland

Avatar
weres6
Hozzászólások: 3344
Csatlakozott: 2009.08.05. 16:44
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: weres6 » 2014.02.12. 17:09

Nos, hát az autó érdekes volt...kezdve ott, hogy ha én mentem elől a célegyenesben és jobb volt a kigyorsításom, a mögöttem jövő úgy felgyorsult mögöttem már a célvonalig, mintha egy Gt3as porse jött volna lol. Ugyanezt én nem tudtam sosem 2es szárnnyal, sőt én voltam szélárnyékban és távolodtak el tőlem, lol. Illetve többször volt ilyen, hogy akkorát gyorsultak mellettem/mögöttem....lehet a turbójuk miatt vagy én nekem kaptam leírást az autóhoz egyedül.... :oops: :P ezt majd magyarázza el valaki pls a társalgóban, mert nem értem a logikát benne :| Most akkor van nyomaték alul vagy nincs?


Q: sikerült a vége felé PB-t mennem, örültem is mint állat, igaz volt 2 elfüstölt kolléga, akiktől körökön keresztül nem láttam semmit....nem is értettem miért erőltetik, ha megfőzték a motort 1 kör után....P20

R1: rajt sem sikerült túl jól, fúj turbó :mrgreen: aztán az óvatos dodzsemezés után 2ik körben elbasztam T1t, így visszaestem a 26ik helyre, majd jövögettem felfelé....közben Bujdosó úr érthetetlen módon rám kanyarodott/rántotta egyenesben, majd lepattanva rólam kisebb tömegbalesetet okozott. Végül 16ik helyen értem be...
Veres Ákos

Avatar
gangsterr
Hozzászólások: 92
Csatlakozott: 2012.02.16. 20:48
Tartózkodási hely: Göd

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: gangsterr » 2014.02.12. 17:21

üdv

q: sikerült hozni a szokott időt, mint hotlapson általában. erős a mezőny, igy meg vagyok elégedve ezzel az idővel. P23 (asszem)

r1: jó rajt, folyamatos harc és védekezés. a végére elfogyott a gumi, le is csusztam a pályáról célegyenes végén, mikor visszajöttem hátulról belémjött Leitner úr. Hát itt kérnék elnézést érte, azt hittem volt még egy kis hely és nem pont a kanyarív közepefelé vagyok. :( én hibám, ha nem óvsz majd én megteszem. amugy nem erről vagyok híres, bocs még1x.

r2: kb ugyanaz mint r1 csak nem volt komolyabb ütközés. végére elfogytak a gumik és elég nehezen alkalmazkodtam a szituhoz.

peace
Müller Péter #321

Avatar
weres6
Hozzászólások: 3344
Csatlakozott: 2009.08.05. 16:44
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: weres6 » 2014.02.12. 17:25

R2: Sályi úr kissé rámenős volt az első körben....szépen venném be a kanyart és ő hipphopp ott van belül 2-3 autó távból, szépen lepattantam róla -2 hely, lol. Aztán max respect Murányi Lacinak!!!!! gyönyörűen autóztunk egymás mellett több kanyaron át, példaértékű volt ;) , utána lemaradt és sokat autóztam egyedül magányosan, majd utolértek 3an...P14
Veres Ákos

MetaC
VSR Szervertag 2019
Hozzászólások: 1208
Csatlakozott: 2009.07.23. 08:09
Teljes név: Szűcs Máté
Tartózkodási hely: Miskolc
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: MetaC » 2014.02.12. 23:13

A

Kvali előtt két órával már elkezdtem tesztelni, mert tudtam hogy az az idő amit az előző tesztek alatt mentem, nem elég semmire. 51 0-s időt tűztem ki célul, és azt is nagyon jól tudtam, hogy mely részeken és miért bukok sokat. Elég hamar sikerült megtalálni azokat a beállításokat amikkel azokon a részeken jobb lett a tempó és a tapadás, és sikerült is az 51 0-t megfutnom.
Benzint kiszámítva, sajnos 10 körrel számoltam, amire 24 litert akartam tankolni, aztán még rajt előtt állitottam fel 2 literrel, hogy biztos elég legyen. Hát a futamok végére kb fél liter maradt. :D
Kvalin viszonylag jó időt mentem, erre a rajt poziciora számitottam, semmi extra.
Első futam rajtom nem volt túl jó, Csuti nagyon kilőtt, eléggé meglepődtem, aztán az első sikán lökdösődéséből nagyon jól kijöttem. 6. lettem hirtelen, majd szépen estem vissza. Először Csuti Zoli lökdösött, aztán Halász Gergő nyomott ki mindkettőnket, szóval szépen lassan visszaestem. 10-11. helyen végeztem talán, úgy hogy csoda volt hogy beértem. Teljesen KO volt a gumim, XD plugin 41es kopást írt, én meg ugy tudtam 40-nél már defekt. De kibirta, viszont nagyon szenvedés volt a vége.

A 2. futamon a rajtom normális volt. Feljöttem egy idő után a 8. helyre, és csak autóztam csendben kb 1mp lemaradással Báldiék mögött, próbáltam a gumikat óvni az utolsó körökre.
Az utolsó két kör előtt 30as volt a kopás, így tudtam hogy mostmár nyomhatom, biztos nem lesz defekt. Kivárásra mentem, amit nagyon jól tettem, hisz ketten is kikoccolódtak előlem, és így behúztam a 6. helyet, aminek nagyon örültem.

Összességében kezdésnek jók az eredmények. Ez életem legkeményebb bajnoksága, rengeteg nálam jobb pilóta is versenyzik itt, és egy párat magam mögött is tudtam. Kövi futamokra próbálok ráállni a gumikímélésre, hisz ebben a bajnokságban hatalmas előnyt jelenthet a végén.
Kép

Avatar
morfi
Hozzászólások: 2507
Csatlakozott: 2009.07.14. 15:15
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: morfi » 2014.02.12. 23:50

Q: Jó kört futottam, sőt azt hiszem az eddigi legjobbamat, mégis csak a 8. helyre volt elég.

R1: A rajtnál volt kavarodás, sajnos sokan úgy jöttek vissza a pályára, hogy nem voltak tekintettel arra, ki van mellettük mögöttük. Ezután nagy csatározások után a negyedik helyre keveredtem, ahol Norbival csatáztam, de közben kezdtük utolérni Suboritsot. Sajnos volt egy incidensünk Kovács Balázzsal és mindketten hátraestünk, bár Norbi rosszabbul járt, én végül a hatodik helyen jöttem be.

R2: Jó tempót jöttem az elején, tudtam tartani a tempót Ballaival és Pintér Rolival, de sajna túlhajtottam az autót és a gumikat, így a végére teljesen elkoptak és a féktávokon egyfolytában blokkolt a kerék. Az utolsó két-három körben 4 helyet vesztettem, így csak 7. helyen tudtam beérni.

A mezőny nagyon kemény, ahogy Máté is írta. Egy kis hiba és már mész a sor végére. Ez azonban engem is motivál, és remélem mindenki mást is, hogy még többet teszteljünk, kiismerjük az autót és versenyben legyünk a nálunk gyorsabbakkal. Mindenkinek jó felkészülést Jaramára.

A pálya különleges jelentőséggel bír számomra, mert itt szereztem életem első VSR-es győzelmét 2008-ban, és 2x vagy 3x is sikerült már különböző kategóriájú autókkal nyernem itt, szóval remélem most is sikerül jó eredményt elérni.
Andras Roos

5x VSR bajnok(2008 SuperLeague, 2009 Clio, 2010 Porsche, 2010 F1, 2011 NASCAR)

Moreinnyó...
Two Words for you! SUCK IT!

Bogyo
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2014.01.05. 21:20

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Bogyo » 2014.02.13. 15:33

Helló!

A szerver
R1 835
Sulik L. vs. Búzás T. = Csorosz OFF
Erre reagálnék sűrű elnézést kérve először is amire irtál hogy nem tudsz vele mit csinálni, hát sajnos többet én sem majd jól meg leszek büntetve ennyi. Magam sem értem mi a jó büdös ..... ba szúrtam be közétek miközben jól elnéztem a féktávot is..... Még egyszer elnézést mindkettőtöktől.

Amúgy a qualin sehol nem voltam a legjobb időmhöz. Mind2 verseny rajtjánál képregény volt eddig érthetetlen okokból. Így rajtoknál nem tudtam érvényesülni plusz még sokat is hibázgattam mind2 versenyen. Az ominózus balesetig tök jól kergettük egymást utána elment a kedvem tőle R2-n is csak felidegesített a rajt utáni szaggatás.

Konklúzió: következő versenyre ennél több gyakorlás, grafikus optimalizálás.
Peace

sunyi96
Hozzászólások: 31
Csatlakozott: 2014.01.06. 22:21
Tartózkodási hely: Szolnok

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: sunyi96 » 2014.02.13. 20:03

A B szerveren...

Q: 7. hely, sajnos nem tudtam olyan jó időt autózni,mint a prekvalin (na az egy álomkör volt :) ).

R1: pocsék rajt, visszaesek nyolcadiknak, majd egy első kanyaros incidensnek köszönhetően 6., később az 5. helyre jöttem fel. A verseny közepén izgalmas csata volt Pázsy Tamás, Goldstein Erik és köztem, majd a 8. kör végén jött az, amitől féltem: tropára mentek a gumijaim. Onnantól reszeltek a versenyemnek, P8, ami a 2. futamon pole-t jelentett.

R2: jól rajtoltam, majd 2-3 kör után a gumik megóvására koncentráltam. Nem volt jó taktika, mert magamra húztam a többieket, Palik Norbival kezdve, és a 7-8. körre szétcsúsztam egy kicsit fejben, majd a 9. kör elején megint használhatatlanra koptak a gumijaim. Nagyszerű... :( P7 lett a vége.

Mindent egybevetve nem volt olyan rossz, tekintve, hogy a B szerver élmezőnyében tudtam lenni, ez jót jelent a további futamokra nézve :). Viszont 1,5-2 éve nem versenyeztem így, mint most, ez egy kicsit meglátszott a vezetésemen (lsd. Pázsy Tamás óvását, sztem jogos).
Következő megálló: Jarama (ha minden jól alakul) :D
Bödő Sándor #37

Sályi Gergő
Hozzászólások: 68
Csatlakozott: 2013.12.16. 21:20

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Sályi Gergő » 2014.02.14. 15:07

B szerver.

Őszintén megmondom szégyellem magam a futamok miatt. Az időmérő még ígéretesen alakult, hiszen az 5. helyet szereztem meg, de ami utána jött...

Most versenyeztem először Race programmal, így már az meglepett, hogy 15mp-vel a rajt elött, mikor felálltam a rajtrácsra már indult is a futam. Mivel action view-t használtam, hatalmas holtterem volt oldalra-hátra, s ha ez nem lett volna elég valamikor elállíthattam az audio részt, mert semmit nem hallottam a többiekből, így csak kamilláztam, hogy mindenféle autók jönnek-mennek jobbról, ballról. El is mértem a féktávokat, többekbe belementem, amiért ez úton is elnézést kérek, nem akartam senkinek tönkretenni a versenyét.

Lényeg a lényeg: Az 1. futamon az 5. helyről visszaestem 22.-nek és végül 19.-nek intettek le, s e remek eredménynek köszönhetően a 19. helyről vághattam neki a második futamnak, ahol végül 12.-ként zártam. Csodás...

Remélem legközelebb jobban teljesítek, és nem okozok galibát.
Sályi Gergő

Avatar
Söri
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2013.12.12. 12:54
Tartózkodási hely: Veszprém
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Söri » 2014.02.25. 21:36

Jarama

B szerver.

Nem rossz pálya még az autót is sikerült beállítani. Nem volt időm tanulni a pályát csak a verseny előtt 1 órát.

Kvali: 7. hely. Legjobb körömben feltartottak. - 5 tized ami elég lett volna a 2. helyre talán ,de elqtam a végét ,mert száraz gumi kellett volna már de annyira hirtelen száradt fel, hogy esőssel tudtam menni a végén 2 kört, így 4- en megelőztek az utolsó percben.

R1: 5. hely. Jó rajt 3. hely ,majd volt kisebb pitty-putty. Nem tudom kicsit BTCC-s a feeling, pedig ez Seat Cupa vagy mi. Elfordultak rajtam 2-en ,majd ment az adok kapok és 5. hely.

R2: jó rajt első kanyar 2. hely ,majd toltak rajtam 2-en az első körben és meg is előztek ezzel a tolással,mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Majd a 2. kör elején T1 -ben belém szálltak hátulról féktávon, megint elmentek 3-an-futómű kuka 2 kanyarral arrébb meg is forogtam,mert irányíthatatlan volt az autó. Esc.

Köszönöm,de szerintem nekem ebből ennyi elég is volt. Ha dodzsemezni szeretnék ,majd elmegyek a búcsúba.. Nem akarok senkit megbántani,de ez botrány, hogy emberek úgy közlekednek a pályán ,mintha egyedül lennének. és ez mit sem fog változni, ha pontot vonnak le tőlük.. Kapnának egy 40 kilót nem találkozna velük a versenyen az biztos így meg fog.

Na meg a slusszpoén.. elküldjük a versenyzőtársunk az anyjába verseny közben chaten? :O Hol élünk..? Ez egy játék, ahova szórakozni jönne az ember.

Lehet még ideges is lennék azok, helyében akik még napokat készülnek a pályákra és nem egy órákat ,mint én és úgy megy a kukába a versenyük.
Valaki gyorsan vezet.. ,valaki alacsonyan száll.. Az, hogy Te melyik leszel, csak rajtad múlik.. Jobb láb a gázon, bal láb a jobb lábon! ;) Sörös Gábor #8

Bryan666
Hozzászólások: 350
Csatlakozott: 2009.08.16. 21:45

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Bryan666 » 2014.02.25. 21:46

Ezt hagyjuk most... nem értem a tempó sehol nem volt meg(futam-qualy)... katasztrófa
Kép
Kép

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2014.02.25. 21:55

Söri írta: Na meg a slusszpoén.. elküldjük a versenyzőtársunk az anyjába verseny közben chaten? :O Hol élünk..? Ez egy játék, ahova szórakozni jönne az ember.
Ez most komoly?
Molnár Dániel #99

Avatar
Söri
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2013.12.12. 12:54
Tartózkodási hely: Veszprém
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Söri » 2014.02.25. 21:57

danikosz írta:
Söri írta: Na meg a slusszpoén.. elküldjük a versenyzőtársunk az anyjába verseny közben chaten? :O Hol élünk..? Ez egy játék, ahova szórakozni jönne az ember.
Ez most komoly?
Az.. :(
Valaki gyorsan vezet.. ,valaki alacsonyan száll.. Az, hogy Te melyik leszel, csak rajtad múlik.. Jobb láb a gázon, bal láb a jobb lábon! ;) Sörös Gábor #8

Avatar
komlosip
Hozzászólások: 345
Csatlakozott: 2014.01.06. 14:57
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: komlosip » 2014.02.25. 21:58

2. futam, B-szerver

Q: két sikertelen próbálkozás a vizen, végül úgy döntöttem, hogy jobban megtankolom a kocsit az utolsó 11 percre és szárazzal nyomom. a végére kezdett összeállni a kép, de csak 12. rajthely.

R1: jó rajt után nem tudom megmagyarázni mi történt. estem-keltem, 15. hely.

R2: Alonsot megszégyenítő rajttal 9. helyre jöttem fel, kifejezetten jókat csatáztam, korrekt volt mindenki. Féltávra megnyugodott a helyzet körülöttem. Mézes Gyuláék mentek előttem, így esélytelen voltam tartani velük a tempót, kicsit visszavettem (mögöttem 4mp-re maradtak le a többiek), végül talán Kis Tibor kicsúszása miatt 8. lettem (kár, hogy nem az első futamban :D ).
Komlósi Péter alias KP. #22

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2014.02.25. 22:08

Quali : borzasztó volt, szerintem 10 körül lehettem volna ha sikerül mennem egy tiszta kört.

R1 : Pintér Rolandtól elnézést kérek,tuti volt az első 3-4 körbe egy jó pár érdekes ívem. Próbáltam életben maradni és lereagálni a beeséseket. Ahogy láttam egy pár nem is sikerült jól. A futam amúgy nem volt rossz.

R2 : Körülöttem mindenki ideges lett. Folyamatos pöcköléseket láttam meg letolásokat. Én relatíve keveset kaptam. Egyszer a 2. kanyarba hárman voltunk egymás ellen, Metac és Stafinski. Ott oldalról kaptam egy lökés,ki a fűre. Fékeztem,kanyar balra de csak ment előre aztán telibe kaptam egy Leader kocsit. Szerencsére nem volt belőle.

Rosszabbra számítottam teljesítményben, eredményben meg jobbra. Na majd a köv nemzet...

Remélem kevesen távoznak Jaramából rossz szájízzel.
Molnár Dániel #99

K_Martin018
Hozzászólások: 30
Csatlakozott: 2014.01.21. 22:57
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: K_Martin018 » 2014.02.25. 22:13

C szerver:

Szabadedzés:
Már a versenyre készültem, verseny beállításokkal,nem sokat mentem talán 4-5 kört,de egész jól ment.

Kvali:
Khm..Többre számítottam, meglepett ez a taknyos időjárás, nem picit :) :D Első 5 perc esés-kelés gyakorlatilag,próbálkoztam előszőr egy (Slick-Eső)-vel hát csúnyán elszáltam a gyors körön. Vissza box, két Wettel neki.Első körben botrányos volt,be se fejeztem, majd kis állítás, és a végéig elmentem vele.
Talán 2 igazi gyors köröm volt.Ez a kettő a 7-8 helyre volt elég, gyorsan száradt fel, és időm nem volt már cserélni, de élveztem.

R1:
7-8ról rajtoltam,a rajt jól sikerült Barcelonához képest. :)
Megleptek páran, hogy kissé beragadtak, ezért nem nagyon fértem el középen sem :/ Első kanyarba kívülről próbáltam meg elfordulni, "simán" ment, aztán a 4-es 5-ös kanyar környékén valaki hátulról eltalált. Itt a futómű kuka, de ment tovább, végig. :) Egész jól sikerült volna,de ez miatt picit nehéz volt tartani a tempót, és a 10-11 hely környékén mentem végig.

R2:
Rajt még jobb mint az első futamon.Külső ívről, jól is sikerült elmenni, de nem éreztem, hogy az első kanyarban tisztán eltudnék fordulni, de próbálkoztam. Itt talán kicsit össze is értünk 2-3an, de nem volt komoly.Jött a 3. kanyar..igazi tulakodás lett, csak a füstöt láttam, és hogy csúsznak az autók. :/ Itt a következő 4-es kanyarban sikerült azt hiszem Horn Sándorral találkoznom, ha tévedek ne haragudj,de ott azt hiszem miattam forogtál ki, utólag bocsánat!
5-6-7. helyen mentem jó tempóba, sikerült tartanom a tempót,bár a csaták alatt, volt bennem egy kis félsz, a féktávokon :( :)
Végülis jó csatát vívtam Hornnal és Kováccsal a 6. helyen.
Végül az 5. helyen értem célba, ami jó száj ízzel tölt el, mert itt is jó mezőny gyűlt össze! :)
Végszó kissé elfogyott a Gumi ismét...NAGYON :D

Összegezve:
Élveztem egész Jaramát a beállítások jók voltak, gyorsultam is úgy érzem, és a technika egyre jobban viselkedik.:)
Reméljük kitart a szezon végéig.
Jön Valencia, számomra az egyik kedvenc, tempós, technikás kanyarokkal ! :)
Jó pihenést, 2 hét múlva újra ;))
Kőhegyi Martin #26


Vissza: “Seat Leon Eurocup 2014”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég