Nyilatkozatok

Moderátor: BT Tag

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2014.02.18. 22:05

Barcelona

Időmérő : Sok volt benne,szerintem top5be végeztem volna de elrontottam. Ez van.
Első futam : Nehéz volt előrejönni. A 8. helynél többet nem akartam kockáztatni de szerettem volna Mátéra azért nyomást helyezni. Azonos tempót mentem vele,jó volt azért.
Második futam : Jóóó volt! El se hittem hogy féltáv után is még vezetek és szerintem elég jól kontrolláltam a versenyt. Picit szélesebben vettem az utolsó kanyart,felengedtem kicsit a kormányt meg fordítottam. Nem elment a segge a kerékvető? Utána minden olyan jobbosba ahol 4. fokozatba mentünk egy rémálom volt a kocsi. Balra jobbra ellenkormányzások.

Csapat jól ment,van hova fejlődni de látjuk hogy hol. Végre van potenciál bennem és élvezem is!

Grat a dobogósoknak!
Molnár Dániel #99

Avatar
Lacsika
Hozzászólások: 1775
Csatlakozott: 2013.02.10. 15:16
Teljes név: Nagy László
Tartózkodási hely: Paks

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Lacsika » 2014.02.18. 22:22

Huhh, ez izgulós volt nagyon. Sose voltam A szerveren Top 10-ben mindkét futamon, úgy, hogy tartom a tempót az élmezőnnyel.

A szerver:
Qualy: P9. volt még benne rendesen.
Race 1: Szépen eljött az eleje. 20. percig tartottam az 5. helyet, egy hiba miatt visszaestem 8-ra, de utolsó körben Danit sikerült még megelőznöm.

Race 2: Második helyről rajtoltam, szépen elment mellettem Máté és még egy autó, majd Nagy Dávid kiforgatott, így 9. helyen mentem sokáig, majd szépen hibázgattak előttem, feljöttem 6. helyre, ahol rontottam, megpördültem így 9. helyen fejeztem be a versenyt.


Nagyon élveztem a futamokat, bár örültem volna ha nem hibázok. Tényleg van mit fejlődnie mindenkinek, hogy ne az első körben akarjon nyerni :D

Peace
sponsored by WEBaffACTIVE
http://www.webaffactive.com

Teammates: Cs. Juhasz; M. Szucs

Norbert
Hozzászólások: 17
Csatlakozott: 2013.12.31. 16:46

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Norbert » 2014.02.18. 22:37

Hát mit is mondhatnék így zöldfülűként és életem első online bajnokságáról.

B.szerveres vagyok.Bár sajnos kevesen voltunk de így is nagyon élveztem a versenyeket.
Az első versenyen próbáltam nagyon óvatosan menni.. senkit ki lökni és szépen célba érni... sajnos nem sikerült mert az utolsó kanyar kijövetelénél megcsúsztam és kitürt a kerekem :( ...
A második versenyen első helyről indulhattam :D. De csak 3méterig tartottam az első helyet :D.Egész futam alatt csak arra koncentráltam hogy célba érjek... és ez sikerült is a 6. helyen.

Nagyon nagyon sokat kell még fejlődnöm ... de remélem hogy hamar fel veszem a ritmust... hisz játszva tanul az ember :). Köszönöm mindenkinek hogy részt vehetek ezen a bajnokságon :)
Burszky Norbert #15

Avatar
Focek
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.01.05. 15:52

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Focek » 2014.02.18. 22:54

Barcelona

A szerver

Újoncként kezdem az idényt a VSR-ben és az FMasterben is, először játszok a RACE07-el is.

Q: Top 10-ben akartam végezni, de a 13. hellyel is elégedett lettem.

R1: A rajt jól sikerült, szépen jöttem fel kb a 8. helyig ahol csapattársammal Danival küzdöttünk előre. Sajnos hamar vissza estem, nem jól vettem a féktávokat néhol és lecsúsztam az ideális ívről ami azt eredményezte hogy 3x is megforogtam így utolsóként értem célba... Eléggé elkeserített.

R2: 17. helyről rajtoltam, a rajt után nem sokkal 2-en szendvicsbe fogtak és bele keveredtem egy kisebb tömegkarambolba. Szerencsésen jöttem ki belőle és már sokkal jobban oda figyeltem amit az első futamon elrontottam, voltak hibák de nem akkorák. Némi előzgetés és az előlem kieső 1-2 ember után sikerült a 11. helyen befejezni a futamot, így valamennyire elégedett lehetek magammal.

Izgalmas első verseny volt, szépeket csatáztam.
Foczkó Ákos #9

MetaC
VSR Szervertag 2019
Hozzászólások: 1208
Csatlakozott: 2009.07.23. 08:09
Teljes név: Szűcs Máté
Tartózkodási hely: Miskolc
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: MetaC » 2014.02.18. 23:03

Kvali előtt másfél órával már felmentem tesztelni mert addig nem sikerült ráérezni az autóra a sok-sok túraautózás után. Szerencsére kvalira nagyjából összeállt egy jó setup amivel kényelmes volt menni. Kvalin 11. lettem talán.

1. futamon a rajtom jól sikerült, szépen feljöttem 5. helyig talán, majd vissza-vissza estem. Szélárnyékban egyáltalán nem tudtam kanyarban menni, baromira elment elölről a leszorító erő, ezzel pedig az első kerekeket is daráltam. Végén 7. lettem talán...

2. futam rajtja se volt rossz, 2. helyen mentem, majd megjöttek mögöttem a gyorsabbak. Ellenkezni nem is akartam de nem is tudtam volna. Autóztam nyugisan, végén 5. lettem...

Összességében nem rossz kezdés, de nem ez lesz az a bajnoki amiért én annyira oda lennék. Gratula mindenkinek!
Kép

Bryan666
Hozzászólások: 350
Csatlakozott: 2009.08.16. 21:45

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Bryan666 » 2014.02.19. 06:45

Qualy: 3. hely jó startpozíció, de az időmbe több volt, de eltűnt az a plusz tempó.

Race1: Benéztem mert rossz setupot töltöttem be és gyakorlatilag csak pozíciót tudtam tartani, de pár hiba bele csúszott és vesztettem helyeket, végül 5. lettem így azt mondom hogy a cél megvolt a top5.

R2: 4. helyről vártam most már jó beállítással. Rajt jó volt megpróbáltam minél előrébb jönni és hamar átvenni a vezetést, mert tudtam hogy Csák-Csuti-Subi trió hamar felfognak zárkózni és támadni fognak, a hamar átvenni vezetés opció nem úgy sikerült ahogy terveztem mert Dani nagyszerűen ment jó tempója volt, illetve a szélárnyék lehetetlenné tette hogy sokáig autóz a másik mögött így taktikát kellett váltani és megpróbáltam lendületből mire elkezdtem volna ezt az akciót hát sajnos Dani eldobta a furfangos rázó kövön és így ölembe hullott az első hely, de tudtam hogy Csuti-Subi még fognak jönni és így is lett a taktikám vmilyen szinten bevált védekezés céljából, arra figyeltem hogy féktávon ne tudjon beesni és fogtam a helyet ahogy bírtam és vártam hogy Csuti egy picit kóstolgassa Subit hát elég szépen össze jött úgy hogy ki is vágta Subit, innen tudtam már hogy ezt már csak én ronthatom el, vagy a technika szál el. Így sikerült csodák csodájára a győzelem örülök neki, mert reménykedtem egy dobogóba végül is meglett.

Kezdésnek nem rossz az első futamot egy picit elrontottam, de a másodikkal ez javítva lett. Egyértelmű hogy a tempón kell még javítani nem rossz, de ez nem lesz elég mert mindenki fejlődni fog és gyorsulni, főleg majd még részt vesznek a többi élpilóták akkor még keményebb lesz a csata, mindenesetre én egy izgalmas szezont várok, de aztán lehet sehol semmi se lesz. :)

Grat mindenkinek!
Kép
Kép

Avatar
komlosip
Hozzászólások: 345
Csatlakozott: 2014.01.06. 14:57
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: komlosip » 2014.02.19. 09:42

A-szerver

Q: nem tudtam hiba nélkül menni egy kört sem, de a 17. (?) helyhez elég volt

R1: konzervatívan vezettem, 1mp-et vettem vissza a normál versenytempómból, 37.0-s köröket lőttem be, amit tartani is tudtam. A többiek sokat hibáztak, így bejött a számításom, a 12. helyen értem célba. Az előttem befutók sokkal gyorsabbak voltak, így ez volt a maximum. A verseny végén figyelnem kellett a tankvisszajelzőt is, de végül 1.5L benzinnel célba értem (rajt előtt úgy döntöttem, hogy 3-asra feltolom a hűtőt, valószínűleg e miatt volt nagyobb a fogyasztás a korábbi tesztekhez képest).

R2: jó rajttal a 9. helyre jöttem fel, utána egy nagyobb ütközést még el tudtam kerülni, de a 4-es kanyar féktávjánál megpörögtem (kiforgattak?). A versenyem dög utalom volt, még hibáztam is (teszteltem a szerelőimet, hogy milyen gyorsan cserélnek első szárnyat :D ) becsorogtam a mezőny végén.
Komlósi Péter alias KP. #22

Tomi0027
Hozzászólások: 35
Csatlakozott: 2013.12.22. 22:44

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Tomi0027 » 2014.02.19. 20:42

Nekem katasztrófa volt a két futam és az időmérő is.Az volt a vicc hogy a legjobb időm közelébe nem tudtam menni,sőt 34 alá nem tudtam lemenni 2 környi üzemanyaggal,azt hittem kivágom a kormányt az ablakon.

első verseny: első kanyarban a nagy tumultusban sikerült megcsipnem a füvet a bal kerékkel,rögtön sóderágy lett belőle,utólsó hely,kezdtem visszajönni de kerékvető megdobott a hosszú egyenes előtti jobbosban és gyönyörüen leamortizáltam a technikát.

második verseny:18 helyről már nem sok jóra számitottam,az íves jobbkanyarban lezárták az utat igy kénytelen szép lassan kerülgetni,belekerültem még két kisebb incidensbe igy végül a 13 helyen zártam.

Igazából nem értem,mi történt az időmérőn és a futamon sem.A korábbi időimtől 1-1,5 mpel maradtam el .Nade ez van Jaramára kell koncentrálni.Mindenképp jobb eredményt várok magamtól.
Mihály Tamás

rokamester
Hozzászólások: 120
Csatlakozott: 2013.12.22. 22:44

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: rokamester » 2014.02.20. 23:50

Időmérő: alapvetően, hogy a B szerverre kerültem, mert külhoni tartózkodásom miatt nem tudtam prekvalit menni, csak az első hely volt számomra elfogadható...
Életem legjobbját megfutva is csak a dobogó legalsó fokára tudtam állni, de elfogadható eredménynek tartottam, mivel a pontokat úgy is a futamon osztják.

R1: jól kaptam el a rajtot, szélárnyékba Roos mögött jó tempóban érkeztem az első kanyarhoz, nagyon figyelve az ő féktávjára nehogy belecsússzak vagy telibetrafáljam. De közben Szabó autóját nem figyeltem tőlem balra, és ő szépen ívre húzta, amire már nem tudtam mit reagálni. Meglöktem oldalról, mindketten a sóderágyban találtuk magunkat. Teljes mértékben az én hibám volt az eset... A futam további részében felverekedtük magunkat a dobogóra, gyakorlatilag a rajtsorrend alakult ki ismét.

R2: rajtot ismét jól kaptam el, jobban mint R1-ben, feljöttem a 2. 3. helyig a célegyenes végére, de tanulva az előző futamból inkább óvatosabban külső ívre húzódtam, de mivel az első helyen haladó versenyző előttem korán fékezett, inkább lehúzódtam amennyire tudtam a fűre, így többen is elmentek mellettem az első kanyarban. Gyakorlatilag vissza is estem a 7. helyig. Utána előzgettem, és ismét a 3. helyen találtam magam, ahol igazából 11 kört autóztam egymagamban. Egy ideig tartottam Roos és Szabó tempóját, aztán lemorzsolódtam 5mp-re. Ez lett a befutó.

Ami számomra is érdekes volt, hogy a futamon szörnyű tempót autóztam. Korábban a szerveren is, és privátban is, ellenfelekkel a nyakamon 1:34.5-ket tudtam tartósan autózni. Most 1:35 elejénél jobbat nem nagyon. Ez pont arra volt elég, hogy a két élmenőt ne tudjam megzavarni. Kár érte, mert egyéb iránt 3 esélyes lett volna a futam.

Várom a következő futamot, bár tartok a sok balesettől.
Rózsa Tamás

Avatar
morfi
Hozzászólások: 2507
Csatlakozott: 2009.07.14. 15:15
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: morfi » 2014.02.22. 08:04

rokamester írta:Időmérő: alapvetően, hogy a B szerverre kerültem, mert külhoni tartózkodásom miatt nem tudtam prekvalit menni, csak az első hely volt számomra elfogadható...
Életem legjobbját megfutva is csak a dobogó legalsó fokára tudtam állni, de elfogadható eredménynek tartottam, mivel a pontokat úgy is a futamon osztják.

R1: jól kaptam el a rajtot, szélárnyékba Roos mögött jó tempóban érkeztem az első kanyarhoz, nagyon figyelve az ő féktávjára nehogy belecsússzak vagy telibetrafáljam. De közben Szabó autóját nem figyeltem tőlem balra, és ő szépen ívre húzta, amire már nem tudtam mit reagálni. Meglöktem oldalról, mindketten a sóderágyban találtuk magunkat. Teljes mértékben az én hibám volt az eset... A futam további részében felverekedtük magunkat a dobogóra, gyakorlatilag a rajtsorrend alakult ki ismét.

R2: rajtot ismét jól kaptam el, jobban mint R1-ben, feljöttem a 2. 3. helyig a célegyenes végére, de tanulva az előző futamból inkább óvatosabban külső ívre húzódtam, de mivel az első helyen haladó versenyző előttem korán fékezett, inkább lehúzódtam amennyire tudtam a fűre, így többen is elmentek mellettem az első kanyarban. Gyakorlatilag vissza is estem a 7. helyig. Utána előzgettem, és ismét a 3. helyen találtam magam, ahol igazából 11 kört autóztam egymagamban. Egy ideig tartottam Roos és Szabó tempóját, aztán lemorzsolódtam 5mp-re. Ez lett a befutó.

Ami számomra is érdekes volt, hogy a futamon szörnyű tempót autóztam. Korábban a szerveren is, és privátban is, ellenfelekkel a nyakamon 1:34.5-ket tudtam tartósan autózni. Most 1:35 elejénél jobbat nem nagyon. Ez pont arra volt elég, hogy a két élmenőt ne tudjam megzavarni. Kár érte, mert egyéb iránt 3 esélyes lett volna a futam.

Várom a következő futamot, bár tartok a sok balesettől.
Érdekesek ezek az idők. Mert pl a kvali időmmel második lettem volna (elméletileg) A szerveres kvalin, de ahogy így kérdezgettem az embereket, a versenyen futott időim vajnyi kevesek lettek volna. Lehet, hogy más volt a pálya állapota nálunk? Én nem éreztem, hogy annyira szar köröket jöttem volna, sőt! Mégis ha minden igaz akkor olyan 4-5 tizeddel jöttem lassabban átlagban az A szervereseknél.
Andras Roos

5x VSR bajnok(2008 SuperLeague, 2009 Clio, 2010 Porsche, 2010 F1, 2011 NASCAR)

Moreinnyó...
Two Words for you! SUCK IT!

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2014.02.22. 08:28

morfi írta: Érdekesek ezek az idők. Mert pl a kvali időmmel második lettem volna (elméletileg) A szerveres kvalin, de ahogy így kérdezgettem az embereket, a versenyen futott időim vajnyi kevesek lettek volna. Lehet, hogy más volt a pálya állapota nálunk? Én nem éreztem, hogy annyira szar köröket jöttem volna, sőt! Mégis ha minden igaz akkor olyan 4-5 tizeddel jöttem lassabban átlagban az A szervereseknél.
Változó időjárás volt mind a két szerveren,szóval szerintem ugyan olyan állapot sose volt. Szerintem mindig volt egy kis eltérés a két szerver ideje között. Nálunk pl az első futam utolsó 2 körébe teljesen beborult. Már majdnem esett,vagy talán már kicsit esett is amikor beértünk.
Molnár Dániel #99

Avatar
morfi
Hozzászólások: 2507
Csatlakozott: 2009.07.14. 15:15
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: morfi » 2014.02.22. 11:45

danikosz írta:
morfi írta: Érdekesek ezek az idők. Mert pl a kvali időmmel második lettem volna (elméletileg) A szerveres kvalin, de ahogy így kérdezgettem az embereket, a versenyen futott időim vajnyi kevesek lettek volna. Lehet, hogy más volt a pálya állapota nálunk? Én nem éreztem, hogy annyira szar köröket jöttem volna, sőt! Mégis ha minden igaz akkor olyan 4-5 tizeddel jöttem lassabban átlagban az A szervereseknél.
Változó időjárás volt mind a két szerveren,szóval szerintem ugyan olyan állapot sose volt. Szerintem mindig volt egy kis eltérés a két szerver ideje között. Nálunk pl az első futam utolsó 2 körébe teljesen beborult. Már majdnem esett,vagy talán már kicsit esett is amikor beértünk.
Nálunk is ugyanez volt xD
Andras Roos

5x VSR bajnok(2008 SuperLeague, 2009 Clio, 2010 Porsche, 2010 F1, 2011 NASCAR)

Moreinnyó...
Two Words for you! SUCK IT!

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2014.02.22. 11:53

morfi írta:
danikosz írta:
morfi írta: Érdekesek ezek az idők. Mert pl a kvali időmmel második lettem volna (elméletileg) A szerveres kvalin, de ahogy így kérdezgettem az embereket, a versenyen futott időim vajnyi kevesek lettek volna. Lehet, hogy más volt a pálya állapota nálunk? Én nem éreztem, hogy annyira szar köröket jöttem volna, sőt! Mégis ha minden igaz akkor olyan 4-5 tizeddel jöttem lassabban átlagban az A szervereseknél.
Változó időjárás volt mind a két szerveren,szóval szerintem ugyan olyan állapot sose volt. Szerintem mindig volt egy kis eltérés a két szerver ideje között. Nálunk pl az első futam utolsó 2 körébe teljesen beborult. Már majdnem esett,vagy talán már kicsit esett is amikor beértünk.
Nálunk is ugyanez volt xD
Igen? Az nem rossz. Hát akkor lassú voltál :D :D
Molnár Dániel #99

Avatar
Csuti
Hozzászólások: 79
Csatlakozott: 2011.10.08. 15:15

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Csuti » 2014.02.22. 14:02

Quali: Bár sikerült az 1.helyet megszerezni,nem volt egy hibátlan köröm se az időmérő során,ennek ellenére pozitívra értékelem az edzés eredményét.

Race1: A rajt sima volt,igazából az egész versenyen próbáltam a biztonságra menni,nem erőltettem nehogy baj legyen vége..Bár a verseny nagy részében ott loholt Csák és Suborits is mögöttem, de sikerült egy olyan előnyt ki autóznom amivel nem tudtak támadni, így örülök hogy az első versenyt én nyerhettem.

Race2: 8.helyről igazából nem tudtam hogy mire számíthatok..Szerencsére jól sikerült a rajt, és az első kör végén már 5.voltam.Sajnos a futam elején beragadtam egy lassabb versenyző mögé,így tovább nőtt a hátrányom Molnárékkal szemben...A verseny utolsó részében kissé gyorsabban estem be az egyik kanyarba és megpöccintettem Suboritsot( Ez úton is elnézést kérek..).Bár 3.lettem, de nem vagyok boldog,mert szerintem több lett volna benne ebbe a versenyben..

Gratulálok a helyezetteknek,dobogósoknak! :)
Csuti Zoltán

Avatar
komlosip
Hozzászólások: 345
Csatlakozott: 2014.01.06. 14:57
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: komlosip » 2014.02.22. 23:36

danikosz írta:Nálunk pl az első futam utolsó 2 körébe teljesen beborult. Már majdnem esett,vagy talán már kicsit esett is amikor beértünk.
Az utolsó két körben már nem is a pályát néztem, hanem a gyülekező felhőket & a 0-hoz vészesen közelítő tankvisszajelzőt :-)
Komlósi Péter alias KP. #22

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2014.03.04. 22:10

Quali : volt egy tiszta köröm és sikerült mennem egy saját legjobb időt. Elégedett voltam.
R1 : Rajt oké, második féktávon viszont elrontottam. Elnézést kérek morfitól és metactól! Egyáltalán nem fékeztem szerintem későn,mégis mentem előre blokkoló kerékkel. Utána hátulról feljöttem 5. helyre.
R2 : Megpróbáltam kimaradni mindenből,ez kifizetődött hiszen a 3. helyen voltam. Egészen az utolsó előtti kanyarig.

Jó volt. Találkozunk Valenciában.
Molnár Dániel #99

Avatar
komlosip
Hozzászólások: 345
Csatlakozott: 2014.01.06. 14:57
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: komlosip » 2014.03.04. 22:19

A szerver

Warmup: Bocs a füstölésért...
Q: Majdnem a legjobbamat hoztam, 11. hely.
R1: Jó első kör végén két autó állt keresztbe előttem, a falat választottam :arrow: kiesés
R2: 23. helyről jól sikerült első körrel 11. helyre jöttem fel. A második körben kiforgattak, a 18. helyről 12-re jöttem fel. Ennyi volt ebben a futamban.
Komlósi Péter alias KP. #22

MetaC
VSR Szervertag 2019
Hozzászólások: 1208
Csatlakozott: 2009.07.23. 08:09
Teljes név: Szűcs Máté
Tartózkodási hely: Miskolc
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: MetaC » 2014.03.04. 22:19

Qual 6. hely. 30 perc teszteléssel nemrossz.
Jó rajt, első futamon kibombázott a kolléga, végére kerültem, rámhúzták és beforogtak elém, és én is forogtam vele, tömeg pedig telibe kapott. KO
Második futamon nagyon jó rajt a végéről, külső íven mentem fű mellett, toltak lefele, az illető megsz*pta szerencsére, így is fűre kerültem, de külső ívről megelőztem pár embert, majd a következő kanyarokban is, első kör végére 8. voltam talán majdnem az utolsó helyről. Ha már lúd legyen kövér alapon nyomtam neki, agresszívan. Dani mögött is elfékeztem egyszer amit ő is megszívott mert bukott vele vagy 2 helyet, Bryan mögött meg nem fékeztem el, csak nem számítottam rá hogy ilyen hosszú féktávot vesz, így kanyar csúcsponton kitoltam a popóját, majd irányba raktam a nóziját és mentünk tovább. ő is bukott ezzel egy pozit sajnos mert dávidka megelőzött minket, a végéig pedig csatáztunk. Utolsó kör utolsó előtti kanyarjában szúrtam be mellé hirtelen, talán hozzá is értem kicsit, aztán célegyenesre majdnem egymás mellett fordultunk, de neki 5ös végénél jobban húzta mint nekem, így ő lett az 5. én pedig berántottam az autót és megkuksoltam milyen az autó mikor nincs rajta semmi olyan alkatrész ami leeshet róla.
Bocs, és grat!
Kép

Avatar
Csuti
Hozzászólások: 79
Csatlakozott: 2011.10.08. 15:15

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Csuti » 2014.03.04. 22:28

Quali: Sikerült egy egész jó kört összetenni amivel megtudtam nyerni az időmérőt.

Race1: A rajt sima volt,az első kanyarban talán túl korán fékeztem így rám estek Molnárék.Azután próbáltam stabil köröket menni,nem túl erőltetni,mivel a gumik rendkívül gyorsan elmelegednek..Roós nagyon gyors volt,végig ott volt a közelemben,de szerencsére nem tudott támadni.

Race2: Kicsit tartottam,mivel a 8.helyről nehéz feljönni..A rajt nem sikerült valami jól,és az első kanyarok után feltudtam jönni a 4.helyre.Nagy Dáviddal csatáztam 1-2 körön át,majd át tudtam lépni.Mivel Suborits vezetett akkor,muszáj volt felzárkóznom,nehogy megszökjön. :) Sikerült Gályárt is megelőznöm,majd Suboritsot is magam mögé tudtam utasítani,de aztán keményen meg kellett dolgoznom az újabb győzelemért.Hihetetlenül jót csatáztunk egészen az utolsó előtti kanyarig,mikor visszatudtam bújni a kigyorsításnál.

Szinte hibátlan volt az egész versenyhétvége.
Gratulálok a többieknek! ;)
Csuti Zoltán

rokamester
Hozzászólások: 120
Csatlakozott: 2013.12.22. 22:44

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: rokamester » 2014.03.04. 23:12

A szerver

Quali: ismét sikerült egyéni rekordot autóznom, akárcsak Barcelonában. Természetesen a csodához ez is kevés volt. 12. hely.

Race1: a poros oldalról eszméletlen jól kaptam el a rajtot, 3 autót előztem, de az első kanyarnál történő tolakodás miatt hosszú féktávot vettem, kintről visszajöttek ketten is. Tanulva a barcelonai esetből, nem az első körben akartam pozíciót fogni, így visszaestem a 14. helyre... Első kör vége felé épp szélárnyékból kivágtam, egyszer csak Szűcs Máté farkasszemet nézett velem. Tulajdonképpen csak a cockpit maradt egyben az autón... Nagy kár érte, mert stabil körökkel ott lehettem volna a 6. 7. hely környékén!

Race2: 22. helyről indultam. Tanulva az első futamból, még óvatosabban helyezkedtem. Inkább úgy voltam vele menjen el mindenki, majd ha hígul a mezőny, elkezdek előzgetni. Így is történt. Ugyan volt így is egy kis lökdösődés az elején, de végül 8. helyre tudtam felhozni a jószágot! 9. hely volt kiszemelve, de a végén egy versenyzőtárs üzemanyaga kifogyott a célegyenesben, és még épphogy előtte be tudtam érni :)

Összegzés: kérném a versenyzőtársakat, hogy az első körös helyezkedésnél legyünk engedékenyebbek egymással, amikor 4-5en vagyunk egymás nyakán! Többet ér az, hogy buksz 2-3 helyet az első körben, majd felveszed a ritmusod, mint ha már be sem fejezed a kört, vagy sérül az autó és az utolsó helyen pislogsz.
Valencia szintén hasonló szűkösséggel fog bírni. Ne az első körben akarjuk megnyerni! Köszönöm
Rózsa Tamás

Bryan666
Hozzászólások: 350
Csatlakozott: 2009.08.16. 21:45

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Bryan666 » 2014.03.05. 10:18

Qualy: Első köröm volt a legjobb utána egyszerűen nem tudtam össze rakni a kört... de a mért köröm se volt vmi tiszta.
R1: Jó rajt volt az elején még a tempóm is biztató volt aztán a sok szélárnyékba autózok opció megölte teljesen a gumikat annyira elment az egyensúly és a tapadás is hogy már szenvedtem az utolsó 4-5 körbe. A végén még hibáztam és csak a 6. hely jött össze.

R2: 3. helyről a rajt jó volt még egy ideig vezettem is, de Subi hát egy picit aggresszívan és a másikon fordulok el úgy előzőtt meg, remélem legközelebb nem lesz ilyen és mások is melőzik ezeket a fajta előzéseket, az oké hogy vmikor úgy jön ki a lépés, de nehogy már mindig :D
Mikor Csuti és Subi is elment próbáltam velük a lépést tartani ez ment is, de egyszeráen megint így a verseny felénél hopp eltűnt a tapadás és szenvedtem a verseny végéig a 3. helyet szerettem volna megtartani de nem jött össze és csak az 5. helyen értem be Metaccal hatalmasat meccseltünk igaz volt adok-kapok, de még is a minimális tisztelet meg volt :)

Össz: Sajna az idő hiány miatt keveset tudtam készülni sőt kérdéses volt még az indulásom is, de szerencsére eltudtam indulni a cél a top10 és esetlet top5 volt a top10 sikerült mind2szer abból egyszer egy top5 is talán egy picivel jobb eredményt is elérhettem volna, de ahhoz tesztelni kellett volna. Csuti és a Subi nagyon ellógtak a bajnokságba, nehéz sőt nagyon nehéz lesz őket megfogni az biztos 1 lépést előre kell lépni hogy tudjunk velük menni, de ahoz tesztelni,gyakorolni kell és tényleg 100% kell menni. Valenciát jobban várom mint vártam Jaramat ez a pálya egyszerűen mumus Seatba se ment és itt se ment nagyon, ütemtelennek éreztem a pályát.
Grat a győztesnek,dobogósoknak és aki befejezte a futamot!
Kép
Kép

Avatar
morfi
Hozzászólások: 2507
Csatlakozott: 2009.07.14. 15:15
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: morfi » 2014.03.05. 11:38

Netem no komment: Második futamon állítólag miattam csúszott ki az aki vezetett - nálam kb 2 autó távolság volt. Két körrel később megszakadt a net. Sajnálom mert jó kis futam lehetett volna.

Első futam kicsit uncsi volt, bár végig a határon mentem, de ez csak arra volt jó, hogy tartsam a tempót Csutival, nagyon közeledni nem tudtam.

Grat mindenkinek, és mégegyszer elnézést attól akit a netem miatt megpöciztem a második rajtnál...
Andras Roos

5x VSR bajnok(2008 SuperLeague, 2009 Clio, 2010 Porsche, 2010 F1, 2011 NASCAR)

Moreinnyó...
Two Words for you! SUCK IT!

Avatar
gangsterr
Hozzászólások: 92
Csatlakozott: 2012.02.16. 20:48
Tartózkodási hely: Göd

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: gangsterr » 2014.03.05. 19:03

üdv.
qualy: egy értelmes kört nem tudtam összerakni, féktávon mindig elment a segge, max leszorítóerő volt de vhogy mégse tapadt a hátulja...
r1: ahhoz képest egész jó volt, sokan kihullottak előlem, tartottam a saját pozissönömet kisebb nagyobb sikerrel. oszt ennyi. p10 asszem v 11 már nem is tom.
r2: gondoltam egész jó helyről rajtolok, ez igy is volt, de jöttek a hibák. pedig egész jó helyen voltam már. fűre csusztam, jópárszor. aztán utolsó helyről gondoltam majd alkotok vmit, de a teknika beadta a kuclsot. volt vmi gebasz és nem igazán reagált a váltásra, illetve kormányzás is érdekes volt. a célegyenesben magától!! elment a kocsi balra olyan 240nél pont egy arra járkáló oszlopba. 4 kerék egyből leo :)

hát ennyi
peace
Müller Péter #321

Bryan666
Hozzászólások: 350
Csatlakozott: 2009.08.16. 21:45

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Bryan666 » 2014.03.19. 10:13

Először is hát sajnos nincs időm mostanság készülni és bánt azért, mert úgy gondolom megtudnám néha-néha szorongatni még a legnagyobbakat is.

Q: Ő sajnos közbe jött egy kis családi gond és csak 10 percet tudtam kinn lenni a pályán és 30 percet láttam a qualy időre, de Dani utólag mondta hogy chatre beírta, de nem néztem, és mikor kiakartam menni a pályára hotlap beállítással, a szerver szerint 10 perccel a qualy vége előtt, de mivel 20 perc ezért át lett rakva és nem tudtam már normális kört össze rakni.

R1: A rajt jó volt de még mindig nem vagyunk tisztába azzal hogy-hogy kéne tömegbe versenyezni illetve más emberekkel nem pedig mint egy Codis F1-be hogy az AI-k olyan hülyék és a másiknak mennek és rakjuk arrább. Helyet hagyni luxus tükröt használni minek.. Másikon fordulok mert úgy kurva jó vagyok. Formula autóval nem Túra autózni kell sőt ott se kéne. Müllerrel kemény csata volt nagyon gratulálok neki jót meccseltünk és szerencsére sikerült a 8. hely és a pole a 2. futamra..

R2: Végre pole gondoltam hogy most talán könnyebben tudom futni a saját tempóm, de nem mert sajnos a váltó átétel elég rossz volt a rajtoláshoz és Mihály és Rózsa úr keményen ott hagyott. Majd ismét jött az hogy rohadtúl nem figyelünk a másikra.. Kemény volt őket megelőzni illetve Varga Petivel egész futam alatt együtt mentünk és próbáltunk zárkózni a top3ra, ami meg is lehetett volna, de nincs volna és ha ezt tudjuk. Mihály Tomival volt egy érdekes esetünk, sztem ő is, és én is másképpen látjuk az egész esetett, de majd nyílván ha óvásra kerül az esett a BT ezt kivizsgálja. Majd a futam utolsó előtti körébe volt egy kis hiba az első sector végén és Varga Péter rá harapott az alkalomra hogy megelőzzön gondoltam hogy megfogja próbálni, de sok volt elmérte a féktávot és megint arább raktak, hát sajnos csak 5. hely.
Óvni nem fogok mert én nem látok olyan büntetést ami esetleg tényleg figyelmeztető jellegü vagy megváltoztatja az adott pilótának a vezetési stílusát. Ugyan úgy megfogják csinálni mert ők így látják normálisnak.

Most már úgy gondolom hogy a bajnokság illetve az esetleges bajnoki esélyeim elszálltak talán a dobogó legalsó fokára még oda érhetek, de Nagy Dávid nagyon jó helyezéseket hozzott és el is szakadt egy picit tőlem. Remélem több időm lesz a jövőben és rendesen feltudok készülni és akkor legalább az időmérőn jobb start pozíciót tudok elérni és ezáltal eltudom kerülni az incidenseket.

Esetleg sértő vagy bántóan érint vkit ez a kis nyilatkozatt, sajnálom, de már az embernek a kedvét veszik el az ilyen kis buta hibák, tényleg ezeket könnyen ellehet kerülni.
Kép
Kép

Avatar
Lacsika
Hozzászólások: 1775
Csatlakozott: 2013.02.10. 15:16
Teljes név: Nagy László
Tartózkodási hely: Paks

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Lacsika » 2014.03.19. 10:44

Valencia

Quali:
PB-vel sikerült megszereznem a 9. rajthelyet. Volt még benne, mert leggyorsabb köröm utáni első szektorban majdnem 3 tizedet javítottam, így még előrébb lehettem volna.
Elégedett voltam, mert az eddigi legjobb rajthelyem.

Ennek köszönhetően bizakodó voltam a futamokra, mert tudtam, hogy a mezőny elején mindig figyelnek egymásra.

R1:
Nagyon koncentráltam, hogy jó rajtot vegyek. Ez össze is jött (nem is tudom, hogy csináltam), de p9-ről p5 az első kanyar előtt. Ezt tartottam is egy darabig, aztán tudtam, hogy Nagy D. és Varga P. jóval gyorsabbak nálam, így figyelve rájuk "elengedtem" Őket. Célegyenes ráfordítónál sajnos Bajka Mátyás elnézte a féktávot, így kibombázott, ami miatt p19.

A többit nem is szeretném leírni, mert jött a lila köd és innentől kezdve nem tudtam a saját tempómat autózni. Hibázgattam, hibáztak előttem, ellenem, stb.

Elnézést kérek minden érintettől, aki ellen vétettem, nem volt benne semmi szándékosság. Vastag volt a ködfátyol :) Sajnos így kezd elúszni a jó eredményem a bajnokságban :( Barcelona után nagyon bizakodó voltam, mert a kisebb incidensek ellenére 7. helyen voltam a bajnokságban.

Na,de nem adom fel, remélem Olaszország több sikert és tisztább futamokat hoz.

Pacseeee
sponsored by WEBaffACTIVE
http://www.webaffactive.com

Teammates: Cs. Juhasz; M. Szucs


Vissza: “Formula Masters 2014”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég