Nyilatkozatok

Moderátor: BT Tag

Avatar
Lacsika
Hozzászólások: 1775
Csatlakozott: 2013.02.10. 15:16
Teljes név: Nagy László
Tartózkodási hely: Paks

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Lacsika » 2014.06.11. 15:37

Assen

A pálya nagyon tetszett, élvezetes vonalvezetése van, igaz kanyarkijáratokról elfelejtették a kerékvetőket :D

Q: Túlságosan akartam a PB-t, sajnos nem lett meg, sokat hagytam benne, de így is p7.

R1: Valami oknál fogva első verseny első köreiben nem találom a helyem a pályán és mindig veszítek pozíciókat. Visszaestem 11. helyre, onnan tornáztam fel magam (hibázgattak előttem) a 7. helyre, majd elkövettem egy hibát és visszaestem egy pozíciót Varga Péter elé. Igyekeztem védeni a pozt, próbáltam mindenhol korrekten tartani mögöttem. Végül MetaC kiesett így a 7. helyet szereztem meg.

R2: ". helyről rajtoltam, sikerült Peti mellett elmennem és a kör végéig megtartani az első helyet, de Dodi gyorsabb volt a pálya hátsó részén, miután megelőzott Suborits is el tudott menni. A második kör közepén hibáztam, és sérült autóval kellett folytatnom a futamot. Úgy voltam vele, hogy a boxba nem megyek ki, hanem így hozom be a kocsit. Jó döntés volt, mert így nyertem 2 pozíciót. Rossz volt 10-20 fokkal eltekert kormánnyal versenyezni és megszokni, hogy a jobbos kanyarba könnyedén, míg a balosba alig akart befordulni a kocsi. Végül p9. lett.


Összességében élveztem a futamokat, jót csatáztunk Varga Péterrel és még az élen is autóztam kicsit. Sokkal stabilabbnak kell lennem a továbbiakban és nem szabad elizgulni a dolgokat, akkor van esély a jó teljesítményre :D

Igyekszünk behúzni a csapat bajnoki 2. helyet.
sponsored by WEBaffACTIVE
http://www.webaffactive.com

Teammates: Cs. Juhasz; M. Szucs


Vissza: “Formula Masters 2014”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég