HozzászólásSzerző: Lacsika » 2014.04.30. 07:52
Monza
A teszt időszak után bizakodó voltam, mert kevesen futottak gyorsabb kört nálam.
Úgy ültem le versenyezni, hogy "Ma megfordítom a szerencsétlen sorozatomat, ami Jarama óta kísért".
Időmérőn nem tudtam összerakni egy normális kört sem, PB-hez képest is hagytam benne 7 tizedet, de 6. helyről rajtoltam.
R1: Szépen, óvatosan eljött az eleje, de valahogy nem éreztem az autót a 4. körig és visszaestem 8-9. helyre. Sikerült l feljönnöm a 7. helyre ahol hibáztam a 2. sikánnál és visszaestem a 10-re. Kicsit magamra találtam, jó csatázás után igyekeztem megszerezni a Lányi Tamástól a 9. helyet (egész verseny alatt egyszer sem tudott felhúzni a szélárnyék, sokkal lassabb volt a tempóm, mint tesztelésnél. A féktávokon és kanyarokban nagyon stabil volt az autó, de a végsebessége a többiekhez képest sehol sem volt.). Abszolváltam is az előzést az első sikánnál, mert sikerült belső íven nagyon rövidet fékeznem, de a féktávon instabil lett a másik kocsi és kiütötte a kocsim, a megforgás miatt buktam 2 pozíciót. Hiába szedtem össze gyorsan a kocsit és értem utol azokat a 2. sikánra akik megelőztek, az előző hiba még megzavart és nem számoltam a szélárnyék miatti tapadás vesztéssel, próbáltam itt is kicsit rövidebbet fékezni, de sok lett és megindult a kocsi fara, de szerencsére összeszedtem, viszont 2 hellyel ismét hátrébb találtam maga. A 12. helyről sikerült felkapaszkodnom korrekt csaták után a 9. helyig.
R2: 9. helyről rajtolva, sikánnál már a 8. helyen voltam, majd feljöttem a 6. pozícióra.
Nagyon együtt volt az eleje és figyelve egymásra haladtunk egymás mögött. Igyekeztem megfogni az előttem haladókat, de arra jó volt a tempóm, hogy lépést tudjak tartani velük, de a végsebességem miatt soha nem tudtam szélárnyék segítségét kihasználni. (Szélárnyékban lassabb voltam, mint aki adta a szélárnyékot).
Az élen Nagy D. 5 mp-el vezetett előttünk Báldi hibáját követően, mi öten pedig 2 mp-en belül voltunk egymáshoz. Már kezdtem örülni, hogy tényleg összehozok Barca után egy jó hétvégét, és gyors fejszámolással ki is jött, hogy bónuszpontokért küzdök. Gondoltam nem erőltetem túl, tartom a tempót, nem kockáztatok, ha hibáznak, akkor pedig "lecsapok". Jó is volt ez a 7. körig, az Askariban MateC sajnos hibázott, falnak csapta a kocsit, ami fizikát meghazudtolva, hirtelen megállt a pálya közepén, pedig a pörgésből úgy látszott, hogy átrepül a másik oldalra. Hát nem, kísértetiesen olyan volt a szitu, mint Lauda mesteré. A csattanás után teljesen leamortizáltam a kocsit és ismét szerencsétlenül jártam a "versenyhétvégén".
Már nem tudom eldönteni, hogy kell-e tartani a lépést az előttem haladókkal úgy, hogy többen vagyunk 2 mp-en belül, mert ennek már sajnos sokszor láttam kárát (MetaC ezt most ne vedd személyesre, itt az eddigi összes bajnokságomra értettem). Igyekszem fejlődni és sokat gyakorolni, amennyit csak lehet, mert még kevés km van mögöttem szimulátorban, de úgy érzem ezen is el kell gondolkoznom, hogy érdemes-e ennyit ráfordítani. Sajnos nem tudtam megfordítani a szerencsémet és sok pontot buktam, de ennek ellenére is még egész előkelő helyen vagyok. Spa-ban folytatjuk.