Assetto Corsa-hoz ajánlott kormánybeállitások.
http://www.assettocorsa.net/forum/index ... cess.1439/
https://www.youtube.com/watch?v=1LrF4-j5fM4
Moderátor: BT Tag
Amikor pl megcsúszol akkor is középre áll és nem kezd el forogni a másik irányba?Lacsika írta:Sziasztok! Használ valaki g27-et? Hiába veszem ki a logitech szoftverben a középre állítást, játékban mégis folyamatosan középre akarja húzni? Ez miért lehet?
És játékban semmi ilyen állítási lehetőséget nem találtam.
Köszi előre is a segítséget.
Norbi írta:Amikor pl megcsúszol akkor is középre áll és nem kezd el forogni a másik irányba?Lacsika írta:Sziasztok! Használ valaki g27-et? Hiába veszem ki a logitech szoftverben a középre állítást, játékban mégis folyamatosan középre akarja húzni? Ez miért lehet?
Szerintem az rendben van, az nem probléma.Lacsika írta:Norbi írta:Amikor pl megcsúszol akkor is középre áll és nem kezd el forogni a másik irányba?Lacsika írta:Sziasztok! Használ valaki g27-et? Hiába veszem ki a logitech szoftverben a középre állítást, játékban mégis folyamatosan középre akarja húzni? Ez miért lehet?
Leginkább egyenesben veszem észre, hogy kis mozdulatra már próbálja visszarántani.
Az itteni linken szereplő beállítást használom.
Te is G27-el játszol? Ezt a beállítást használod?Norbi írta:Szerintem az rendben van, az nem probléma.Lacsika írta:Norbi írta:Amikor pl megcsúszol akkor is középre áll és nem kezd el forogni a másik irányba?Lacsika írta:Sziasztok! Használ valaki g27-et? Hiába veszem ki a logitech szoftverben a középre állítást, játékban mégis folyamatosan középre akarja húzni? Ez miért lehet?
Leginkább egyenesben veszem észre, hogy kis mozdulatra már próbálja visszarántani.
Az hogy az egyenesben középre huz vissza a kormi, a (negativ) kerék összetartásnak köszönhető. A valóságban is igy müködik.Lacsika írta:Norbi írta:Amikor pl megcsúszol akkor is középre áll és nem kezd el forogni a másik irányba?Lacsika írta:Sziasztok! Használ valaki g27-et? Hiába veszem ki a logitech szoftverben a középre állítást, játékban mégis folyamatosan középre akarja húzni? Ez miért lehet?
Nekem 300-al megy a G25.csori írta:Norbi DJ. nem kevés az a 450 kormány fok?
Az komolydanikosz írta:Nekem 300-al megy a G25.csori írta:Norbi DJ. nem kevés az a 450 kormány fok?
Rafa 270-el megy.
csori írta:Az komolydanikosz írta:Nekem 300-al megy a G25.csori írta:Norbi DJ. nem kevés az a 450 kormány fok?
Rafa 270-el megy.ügyesek vagytok
De az, elbaszcsiztam mert nem állítottam vissza az F1 utáncsori írta:Norbi DJ. nem kevés az a 450 kormány fok?
Norbi írta:Amikor pl megcsúszol akkor is középre áll és nem kezd el forogni a másik irányba?Lacsika írta:Sziasztok! Használ valaki g27-et? Hiába veszem ki a logitech szoftverben a középre állítást, játékban mégis folyamatosan középre akarja húzni? Ez miért lehet?
Beállítottál mindent ahogyan a belinkelt képen mutattam?Lacsika írta:Norbi írta:Amikor pl megcsúszol akkor is középre áll és nem kezd el forogni a másik irányba?Lacsika írta:Sziasztok! Használ valaki g27-et? Hiába veszem ki a logitech szoftverben a középre állítást, játékban mégis folyamatosan középre akarja húzni? Ez miért lehet?
Megcsúszásnál is középre ránt, de tudok ellenkormányozni, viszont rettentő nehéz így megfogni a kocsit.
Yep.Norbi írta:Beállítottál mindent ahogyan a belinkelt képen mutattam?Lacsika írta:Norbi írta:Amikor pl megcsúszol akkor is középre áll és nem kezd el forogni a másik irányba?Lacsika írta:Sziasztok! Használ valaki g27-et? Hiába veszem ki a logitech szoftverben a középre állítást, játékban mégis folyamatosan középre akarja húzni? Ez miért lehet?
Megcsúszásnál is középre ránt, de tudok ellenkormányozni, viszont rettentő nehéz így megfogni a kocsit.
Ez biztos, hogy már kormánybeállítási probléma lesz? Szerintem ez már inkább autóbeállítás kérdése.Lacsika írta:Formula Abarth-hoz és Lotus Exos-hoz G27-et milyen kormányzási szöggel állítjátok be a profilban és a játékban? Nekem nagyon ideges az autó 900°/900° beállítással. Az Abarth még annyira nem is, de a Lotus nagyon, minimális mozdításra óriásit reagál a kocsi.
Az MP4 GT3 is fura néha, pl Silverstoneban nem tudok menni egy normális gyors kört, mert a gyors kanyarváltásoknál kezelhetetlen, nagyon le kell lassítanom, hogy ne induljon meg a fara.
Előre is köszönöm a segítséget.
Adam Jonas írta:Ez biztos, hogy már kormánybeállítási probléma lesz? Szerintem ez már inkább autóbeállítás kérdése.Lacsika írta:Formula Abarth-hoz és Lotus Exos-hoz G27-et milyen kormányzási szöggel állítjátok be a profilban és a játékban? Nekem nagyon ideges az autó 900°/900° beállítással. Az Abarth még annyira nem is, de a Lotus nagyon, minimális mozdításra óriásit reagál a kocsi.
Az MP4 GT3 is fura néha, pl Silverstoneban nem tudok menni egy normális gyors kört, mert a gyors kanyarváltásoknál kezelhetetlen, nagyon le kell lassítanom, hogy ne induljon meg a fara.
csori írta:A Profilerben és a játékon belül is 900 fok van beállitva?
A profilerben még nézd meg hogy a global settingsben is 900 legyen.
Jaaa hát akkor meg ne csodálkozz. Setup csodákra képes.Lacsika írta:Adam Jonas írta:Ez biztos, hogy már kormánybeállítási probléma lesz? Szerintem ez már inkább autóbeállítás kérdése.Lacsika írta:Formula Abarth-hoz és Lotus Exos-hoz G27-et milyen kormányzási szöggel állítjátok be a profilban és a játékban? Nekem nagyon ideges az autó 900°/900° beállítással. Az Abarth még annyira nem is, de a Lotus nagyon, minimális mozdításra óriásit reagál a kocsi.
Autókon teljesen alappal megyek, semmit nem állítottam eddig
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég