Nyilatkozatok

WTCC tetszik? DTM tetszik? Egy ingyenes bajnokság keretein belül ennek a két sorozatnak egy keveredését próbálhatod ki! Győztesek nyereményekben részesülnek!

Moderátor: BT Tag

Avatar
danikosz
VSR Szervertag 2018
Hozzászólások: 7570
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2014.09.30. 22:08

R1 : Portimao


mehet
Molnár Dániel #99

Avatar
Bracci
Hozzászólások: 148
Csatlakozott: 2012.06.03. 10:43
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Bracci » 2014.09.30. 22:20

jeee nyalatkozás :DD
- A szero -
kvali:
hát, legjobb időmet buktam valaki miatt - nem mondom a nevét, de volt vele baj amúgy is :D - aki úgy gondolta hogy nem enged el, pedig vagy 3-4 helyen a kocsi majd teljes szélességével fordult a fehér vonalon kívül, de hát megesik;
amúgy is lassú voltam :/

1. futam:
borzalmas rajt, első kanyarban meg dodzsem, második kanyar kijáratán valakit beforgattak elém, de addig már hátulról is kaptam
utána talán első körben - már összemosódik :D - még kaptam párat, meg is forgattak; valami fekete bömös volt aki pikkelt rám
a végén tartottam akit tudtam, egész szépen feljöttem megforgásom utáni mezőny végéről, de rádöbbentem, hogy nekem nem elég a 60 liter üzemanyag - meg igazából a gumikkal is táv felétől szenvedtem, egyszerűen nemtudom miért. Tehát végén off

2. futam:
jó rajt, de Bán Gabi csak elszaggatott mellettem, óvatos első kanyar, utána is óvatos voltam, aztán onnantól 1-2 előzés, pár védekezés, igazából ennyi volt, de megizzadtam

Hát, örülök, hogy túl vagyunk ezen a pályán, nem barátkoztam össze vele.
Nem óvok senkit, de azért akik rossz módon törtek borsot az orrom alá, annyit kérek, köv-re vigyázzatok jobban. Ez szórakozás, móka, próbáljuk ne elrontani a másikét.
És remélem rám senkinek nem lesz panasza, vigyáztam, ahogy tudtam :D
#669 Nagy Bence aka Bracci

"A jövőből jöttem, egy időhamburger segítségével" - Mikee Mykanic

Kép

Avatar
danikosz
VSR Szervertag 2018
Hozzászólások: 7570
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2014.10.01. 18:46

Q1 : Végén sikerült egy tiszta kört szal 5.nek bejutottam.
Q2 : 32es kört se mentem soha,most 32,5.
R1 : Fos volt. Bocs Hami. Végén wtf. Finish,nagy szerviz a végén mert fossá törtek..
R2 : Fos volt.
Molnár Dániel #99

rokamester
Hozzászólások: 120
Csatlakozott: 2013.12.22. 22:44

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: rokamester » 2014.10.01. 21:10

Q: túl sokat nem vártam miután vasárnap este óta egy árva kört nem tudtam megtenni, mert nem voltam az "autó" közelében, a 20 órakor kezdődő szabadedzésre pedig nem tudtam oda érni, mert skin pack betett nekem. Ettől függetlenül 2,5 tizeddel mentem rosszabbat mint a legjobb időm a pályán, mindezt 3 próbálkozásból. Így nem is izgattam magam emiatt.

R1: tudtam, hogy ha a rajtnál kimaradok a kalamajkából, akkor 1:34 vége 1:35 eleje stabil körökkel ott tudok lenni az első 8-ban. Pontosan így is történt. 7. helyen haladtam 2 körrel a vége előtt, amikor akadt egy kihívom (már nem tudom kinek a személyében) és még jobban ráfeküdtem a kigyorsításokra, de sajnos a kopott gumi megtréfált, pedig pont ezt tartom egyik erősségemnek, hogy kopott gumikkal jól tudok bánni. Picit megúszott a feneke az autónak a 4-es kanyarból kijövet és majdnem palánk lett belőle. Megfogtam, de helyet cseréltünk az üldözőmmel. A 8. helyen utána behoztam simán. Örültem is, mondván jobb mint a 7. hely, a második futamon jobban tudom kamatoztatni.

R2: korai öröm volt... ugyanis a R2-ig el sem jutottam. Újabb skin pack hiba miatt kidobott a játék, a szerverre pedig ilyenkor már nem lehet visszajönni :(

De fel a fejjel, a stabilitás tavasz óta mit sem kopott, a tempón van még mit javítani, de a kasztnis autó sosem volt erősségem. Összességben brit földön jó futamra számítok!!!
Egy jó taktika, rajtnál buliból kimaradás, óvatos gumihasználat, közepesen gyors stabil tempó úgy gondolom ismét 6-7-8. helyet eredményezhet... :mrgreen:
Rózsa Tamás

Avatar
komlosip
Hozzászólások: 345
Csatlakozott: 2014.01.06. 14:57
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: komlosip » 2014.10.04. 19:48

Q: mindent elrontottam, amit lehetett
R1: Jó rajt után valaki beforgatta elém Lányi Tomit, utána részese voltam a Murányi-féle ámokfutásnak. Mezőny végéről 14. hely jött össze.
R2: Hatalmas verseny volt a mezőny közepén, korrekt verseny végén 11. lettem.

Szép volt Dodi, Hami! ;)
Komlósi Péter alias KP. #22

Avatar
Bracci
Hozzászólások: 148
Csatlakozott: 2012.06.03. 10:43
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Bracci » 2014.10.14. 22:06

frissen melegében

Q: borzalom... 3 tizedre egyéni legjobbamtól, és meg se tudtam közelíteni... első körben mentem egy 48.1et, aztán ennyi, utána 48.3 körül szórtam, nem értem, ugyan az a set, ugyan az minden... m1

R1: volt ez meg az, de am unalmas volt... ott tudtam h baj van, mikor már 8 perccel futam előtt szólt h rosszak a gumik... aztán 5 perccel vége előtt meg hogy kevés a benzin, hát ki is fogyott a végén (65 literből)

R2: szintén semmilyen, volt 1-2 előzés de kb légüres térben mentem (mögöttem a végén vmi 35mp volt). Most már csak 5 perccel vége előtt mentek el a gumik (vki segítsen már, hogy vezessek, v mit állítsak :D), benzin meg 68 literből maradt 1 :DD pedig gyorsan se mentem, direkt próbáltam spórolni, mindenki nyúlt el tőlem mint a takony, egyenesbe, kanyarba úgy hagytak ott ahogy kell, és emellett még a gumit és benzint is megettem :D nem fogom megérteni (talán az a fránya lada logó a kocsi elején)

összességében úgy indultam ennek a hétvégének (kedd) neki, hogy na igen, nagy esély, érzem a pályát, jólesz... aha aha aha, nem, remélem gyorsan elfelejtem az egészet :D

+ azért legalább mind a két rajtom állat volt
#669 Nagy Bence aka Bracci

"A jövőből jöttem, egy időhamburger segítségével" - Mikee Mykanic

Kép

Avatar
danikosz
VSR Szervertag 2018
Hozzászólások: 7570
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2014.10.14. 22:21

Q : Ennyi volt benne. Az a nullás idő elérhetetlen volt nekem.
R1 : Elején hiba volt,kis ütközés. Utána behoztam 7. helyen. Maradt benne kicsit.
R2 : Hátsó egyenesbe 2szer "vágtam". Utána egy elrontott első kanyar után megbüntetett. Célegyenesre fordulás után mondja hogy menjek a pitbe mert most kell letöltenem a büntit. Hát kössz ott már hogy...DQ.

Tesztelni kell és akkor jók lehetünk.
Molnár Dániel #99

MetaC
Hozzászólások: 1204
Csatlakozott: 2009.07.23. 08:09
Teljes név: Szűcs Máté
Tartózkodási hely: Miskolc
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: MetaC » 2014.10.14. 23:30

Délután 3 óra tájékában vettem ki az új kormányomat a dobozból, így féltem az esti futamtól, hogy nem tudom majd ilyen hamar megszokni, de mivel ez is kerek volt, és forgott így hamar megszoktam.
Jó pár kört teszteltem, és jó időket tudtam autózni, csak az első kanyar volt mindig lutri. Volt hogy nagyon elkaptam, volt hogy teljesen lecsúsztam az ívről.
Időmérőn bejutottam a q2-be, viszont elrontottam a középső szektort, így csak 4. lettem.

1. futamon a rajtom jó volt, rögtön mentem Báldi után a 2. helyen és nem tudtam előzési távolságba kerülni, így vonatozva bementünk a célba, 2. lettem.

2. futamon a rajt annyira nem volt jó, kipörögtek a kerekeim, de összeakadtak páran előttem, így fel tudtam jönni a 4. helyig, majd Lányi hibázott előttem az 1. kanyarban, és éppen el tudtam rántani a kormányt hogy ne menjek bele. 3. helyen mentem Dodi mögött, és nem tudtam előrébb menni.
Utána Dodi beszúrt Mihálynak és lepattant Mihály, így én is el tudtam menni mellette.
Dodi mögött jó pár körön keresztül mentem, esélytelen volt az előzés, hacsak nem hibázik a másik. Dodi hibázott szerencsére az utolsó kanyarban, és külső íven mellé tudtam gyorsítani, az 1. kanyart pedi belső ívről kisodródva tudta csak bevenni, így aláfordulva el tudtam menni mellette, aztán szerencsére el is tudtam lógni tőlük, és behoztam 1. helyen.

Ennél jobb debütálása nem is lehetett volna az új szerzeménynek, remélem továbbiakban is ilyen eredmények fognak jönni. :)
Kép

Avatar
Lacsika
Hozzászólások: 1775
Csatlakozott: 2013.02.10. 15:16
Teljes név: Nagy László
Tartózkodási hely: Paks

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Lacsika » 2014.10.15. 09:12

Q2: Nem jött össze a jó kör. P10 (4-en voltunk 1 századon belül)
R1: Jó volt a rajtom, csak óvatos voltam első kanyarban, majd T2-3-ban Dani autója kicsit megindult és felöklelt. Visszacsúsztam 11. helyre, Bán Gábor és Freiberger Attila mögé. Attilát hibája miatt megelőztük, majd sikerült Gábort is, aki 2-3 körrel később visszavette Tőlem a helyét, majd egyszer csak kilépett. 10. helyen unalmas volt onnantól fogva a versenyem.

R2: P10-ről ismét jó volt a rajt, első kanyarban kisebb tolakodás, ami miatt bele kellett fékeznem és Dávid megelőzött. Pár körig tudtam tartani a lépést Molnár-Báldi-Leitner-Nagy D-al. aztán kezdtem távolodni Tőlük. A tempóm arra jó volt, hogy támadni senki nem tudott a mögöttem haladók közül. Lányi Tomi hibázott és mögém csúszott vissza, majd kicsit később Mihály Tomi is hibázott, és elém került 1,5 mp-re. Beértük egymást , de előzési pozícióba nem tudtunk kerülni, valamiért a szélárnyék semmit nem jelentett. 3-4 tizedes különbségekkel haladtunk át a célvonalon.

Ez a futam várakozáson aluli volt részemről. Arra számítottam, hogy top 8 meglesz első futamon is, de messze voltam Tőle. Igaz kicsit eltaktikáztam magam, mert a meleg miatt puhábbra állítottam a felfüggesztést, és így kicsit lomha volt a kocsi. Második futamon vezethetőbb lett a keményítés után. Annak örülök, hogy csapattársaim is épségben befejezték a futamokat, és sok pontot hoztunk.

Gratulálok a győzteseknek, dobogósoknak és mindenkinek aki részt vett a futamon.

Ui.: Azért, mert kilöknek, vagy meglöknek, hátrébb kerülsz, esetleg elveszíted a vezető pozíciót, nem kell egyből a másik torkának esni. Első versenyen én is felhördültem, mikor majdnem megborultam. Attól még Nekem nem lesz jobb, ha elküldöm melegebb éghajlatra a vétkest. Sokkal intelligensebb megoldás, ha nyugodtan megbeszélitek a dolgot. Főleg úgy, hogy még elnézést is kérnek kulturált módon. Mindenki a szórakozás és a jó társaság miatt jön a VSR-hez versenyezni. Emberek vagyunk, hibázhatunk is. Sokkal pozitívabb a megítélés, ha megbeszélitek, vagy megóvod és a BT eldönti, mint a másik szidása. Sajnos a harag haragot szül. A másik dolog Márk: emlékezz vissza mi volt 2 hete Veled is és csapattársaddal is. Sok ember orra alá törtetek borsot, de senki nem reagált így felétek, ahogy azt most Ti tettétek.

Peace
sponsored by WEBaffACTIVE
http://www.webaffactive.com

Teammates: Cs. Juhasz; M. Szucs

Avatar
Norbi
Hozzászólások: 691
Csatlakozott: 2009.07.23. 08:48
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Norbi » 2014.10.15. 09:18

Gyakorlás: Este negyed 8kor kezdtem el gyakorolni, alakítgatni a beállítást, tanulgatni a pályát.

Időmérő: Időmérőre sikerült valamit eltalálni és javítottam 2 tizedet az addig futott legjobb időmből így lett 46.9-es időm ami Q2-őt ért. Q2be is sikerült ilyen időt jönnöm.

R1: Rajt nem sikerült túl jól. Első körbe Dodi kicsit lelökött a fűre és visszacsúsztam a 4. helyre. Utána végig Dodit üldöztem, volt néhány leszorítás, de végül az utolsó előtti körben sikerült megelőznöm az utolsó kanyarban.
R2: Nem jó rajt. Csapattársaim voltak körülöttem, próbáltam vigyázni rájuk, mert nekem teljesen más féktávjaim voltak mint nekik. Verseny közepe fele utolértük Dávidkával Mihályt aki leszakadt az élbolytól. Végsebességbe nem voltam annyira jó, ezért a kanyarokban próbáltam előzni. 3. kanyarba sikerült is külső íven melléérni, de összeértünk és a pályán kívülre kerültem. Mivel ott elég kevés tapadás rendelkezett az autónak ezért közelebbi kapcsolatba kerültem a fallal. Sajnos mohó volt, mert megette az első lökhárítóm és kellett egy új a boxban. Emiatt körhátrányba kerültem. Végén sikerült még 3 helyet feljönnöm és 12. lettem.
Norbert Leitner

Avatar
komlosip
Hozzászólások: 345
Csatlakozott: 2014.01.06. 14:57
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: komlosip » 2014.10.17. 22:11

A versenynek nevezett káosz után szándékosan nem írtam semmit. Mostanra csak egy fontos dolog maradt bennem: "Szép volt Dodi!".
Komlósi Péter alias KP. #22

KisKimi
VSR Szervertag 2018
Hozzászólások: 844
Csatlakozott: 2009.07.25. 21:44

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: KisKimi » 2014.10.18. 06:44

Két biztonsági verseny, ennyi volt az egész.
Báldi Gergő

Avatar
Lacsika
Hozzászólások: 1775
Csatlakozott: 2013.02.10. 15:16
Teljes név: Nagy László
Tartózkodási hely: Paks

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Lacsika » 2014.11.11. 21:50

Nürburgring:

Ez a fos játék elmehet a retekbe. Ai ellen simán lehet menni majdnem 18 kört itt meg 17 végén kifogy ez a szar. Meg annak is nagyon örülök, hogy nekem jönnek, kiforgok, visszaesek 22-nek, maj feljövök 8. helyre az mögé aki kiforgat. Hát élmény Veletek. Ne utolsó nap kezdjetek gyakorolni, akkor se, ha UFO-k vagytok.
sponsored by WEBaffACTIVE
http://www.webaffactive.com

Teammates: Cs. Juhasz; M. Szucs

Avatar
Dodi
Hozzászólások: 408
Csatlakozott: 2009.09.29. 17:09
Teljes név: Varga Dávid
Tartózkodási hely: Miskolc
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Dodi » 2014.11.11. 22:04

Q1: Folyamatosan feltartanak (Magyar Dani), nem enged el, majd beforog elém (Bán Viktor)... utolsó körömben úgy jutok be épp, hogy feltartanak, bár én is későn fékezek!? ha nem így volt Mézes Gyuszi, elnézésed kérem, csak már nagyon dühös voltam...

Q2: Elrontom, 46.9 közelébe nem tudtam volna lenni ma sehogy, de így is makk!

R: Belépek a versenybe, XD=12% motor? WTF... :) KP tartotta a lelket bennem, ne foglalkozzak vele.... nem tettem, nem jött be..... Folyamatosan ment el az erő az autóból, bár az elején se volt.... Box előtt már kezdtem lassulni, aztán box után végleg meghalt a cucc, minden szétesett, soha nem tapasztaltam semmilyen "szimben" ilyet..... Visszaestem harmadiknak, aztán 0% még pár kört füstöltem, majd megállt a lelke ennek a sz**nak...

(Bocsi Matt, ha agresszív voltam, de nem tudtam koncentrálni és még a kedvem is elment!)

Nem tudom mi értelme így ennek a futam megoldásnak számomra, csak szenvedős... Főleg hogy tétre mész, ott vagy az elején, küzdesz mint állat és a játék mert úgy gondolja, random megcumiztat, érdekes, hogy csak úgy látszik engem. Nem tudom van e értelme a másik hasonlónak....

Munka miatt épp hogy ide értem, közel jövőben nem tudom hogy lesz, de ha nem tudok jönni, már nem fogom sajnálni....


Még ha az én hibámból lett volna, hogy hűtő, de nem. Se rF1, se rF2, se sehol máshol ilyet nem tapasztaltam...

GRAT mindenkinek!
1. Városi Clio Cup – 2013 (Simbin) #92
2. Mini Challenge - 2015 (Simbin) #92
3. Touring Cars Series - 2016 (Simbin) #92


WEBaffACTIVE
Shake and Bake!
Foto24.hu Team

MetaC
Hozzászólások: 1204
Csatlakozott: 2009.07.23. 08:09
Teljes név: Szűcs Máté
Tartózkodási hely: Miskolc
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: MetaC » 2014.11.11. 22:09

xD plugin motor %-nál nekem mindig full random dolgokat írt. Viszont azt kérdezném, hogy te nyomogattad néha még egyenesben is a fényszórót? Mert jópárszor láttam hogy egyenesben is és kigyorsításnál is sokszor fel-fel villant a hátsó lámpád. Szóval vagy villogtál, vagy a féked fogott be.
Kép

Avatar
Dodi
Hozzászólások: 408
Csatlakozott: 2009.09.29. 17:09
Teljes név: Varga Dávid
Tartózkodási hely: Miskolc
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Dodi » 2014.11.11. 22:14

Azzal tisztában vagyok, hogy random dolgokat ír, de mint tudjuk, van hatása... Az meg hogy a 13%, ha valakinek volt is ilyen, egy sima 25 percen nem érződik úgy, egyértelmű, hosszútávon más...

Nem nyomtam, és elvileg a fékem se fog.
1. Városi Clio Cup – 2013 (Simbin) #92
2. Mini Challenge - 2015 (Simbin) #92
3. Touring Cars Series - 2016 (Simbin) #92


WEBaffACTIVE
Shake and Bake!
Foto24.hu Team

Avatar
danikosz
VSR Szervertag 2018
Hozzászólások: 7570
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2014.11.11. 22:15

Q1 : Megyek a pályán,egész jó körön. Egyszer csak mindenki eltűnik. Norbi mondja leléptem. 6. helyem off. Esélyem a Q2-re off. Gyorsan leléptem majd vissza. Nézem hogy 6->27. Fasza. Utána mindenen átmentem és tudtam menni egy kört. Valahogy bejutottam a Q2-be.
Q2 : Fos kört mentem,pitbe mentem.
R : Hammer mögött mentem. Végig 1,3 mp-vel lemaradva. Végén kicsit sok lett. Utána pedig próbáltam valamit ami nagyon nem jött be. Végén még Dávidka is megelőzött. Grat Metac! Csapatba most mákunk volt.

@Dodi :
Nekem 39%-os volt a motor és a végéig az maradt. Sőt. Egész hétvégén 30 alatti volt. Korábban amikor kaptam 10 körülit akkor se volt lassabb. Nem is kopott. Gondolom 3-as hűtővel mentél. Azzal volt 96-99 körüli hőmérséklet nekem,szal még az se lehet hogy elég. rFactorban is van amúgy ez a jelenség. Nem mindig jön elő,de hallottam már. Pitben járt a motor,nem melegedett kicsit fel ott pl?

@Laci :
Offline teljesen más a körülmény mint online. Teljesen más kört lehet menni. Tudom,nem volt szerver. De ilyen szempontból ha pont az utolsó kör utolsó kanyarjaiba dadog a kocsi (vagy csak 1-1,5 liter van már) akkor online az már parás. + kiforgattak ami miatt még pörgetted a kocsit. +megelőztél több mint 10 embert,gondolom pici pici szélárnyék mindig volt.Azzal is gyorsultál,nőtt a fogyasztás. Így az 1 mondatos írásodból szerintem nem a játék a ludas.
Molnár Dániel #99

MetaC
Hozzászólások: 1204
Csatlakozott: 2009.07.23. 08:09
Teljes név: Szűcs Máté
Tartózkodási hely: Miskolc
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: MetaC » 2014.11.11. 22:17

Dodi írta:Nem nyomtam, és elvileg a fékem se fog.
hát pedig jó párszor fel-fel villant a féklámpád. Nézd vissza a replayt és szerintem te is látni fogod.
Kép

Avatar
Dodi
Hozzászólások: 408
Csatlakozott: 2009.09.29. 17:09
Teljes név: Varga Dávid
Tartózkodási hely: Miskolc
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Dodi » 2014.11.11. 22:20

@Dodi :
Nekem 39%-os volt a motor és a végéig az maradt. Sőt. Egész hétvégén 30 alatti volt. Korábban amikor kaptam 10 körülit akkor se volt lassabb. Nem is kopott. Gondolom 3-as hűtővel mentél. Azzal volt 96-99 körüli hőmérséklet nekem,szal még az se lehet hogy elég. rFactorban is van amúgy ez a jelenség. Nem mindig jön elő,de hallottam már. Pitben járt a motor,nem melegedett kicsit fel ott pl?
A motor hűtés 5-ös volt, meleg még közel sem volt a motor, és lassabb voltam, mert két lábon álltam kb a gázon, hogy tudjam tartani azt a nyögvenyelős tempót az első helyen...

ÉREZTEM, HOGY ALIG AKAR GYORSULNI, lomha volt, miközben mondjuk 45-70% közötti motor értéken, bármikor mentem, jó volt, sokkal jobb.
1. Városi Clio Cup – 2013 (Simbin) #92
2. Mini Challenge - 2015 (Simbin) #92
3. Touring Cars Series - 2016 (Simbin) #92


WEBaffACTIVE
Shake and Bake!
Foto24.hu Team

rokamester
Hozzászólások: 120
Csatlakozott: 2013.12.22. 22:44

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: rokamester » 2014.11.11. 22:24

Q: közelébe se sikerült autóznom a legjobb időmnek, de igazából nem is sok esélyét láttam, mert továbbra is rossz a váltóm (random kettőt vagy akár hármat is visszavált, mikor csak egyet húzok rajta)

R: warm up vége előtt egy perccel beötlött, hogy mi lenne ha a visszaváltást átraknám egy gombra, amit hüvelykujjal tudok működtetni. Kb. 15 másodpercem maradt kipróbálni, majd jött a futam. Úgy döntöttem így hagyom, ez legalább egy nyomásra egyet vált. Rajtot jól kaptam el a 11. helyről, bent maradtam sajnos relatív a sűrűjében, bár próbáltam belülre húzódni amennyire csak láttam, hogy tiszta a terep, de féktáv közepén valaki hátulról meglökött és az első kanyar bukóterében találtam magam. Visszaevickéltem valahova a 19. 20. hely környékére... nyomtam ahogy tudtam, de amikor 3-4-5 autó csatázik nehéz hátulról előzni, még ha sokkal gyorsabb is lennék. Az első 5-6 kör pedig amúgy is az "új" váltó megszokásáról szólt, megtaláljam a megfelelő ritmust. Feljöttem 9. hely környékére, amikor Komlósi Petivel álltam nagy csatába, de sajnos az egyik balos kijáratán a jobb hátulja füvet ért és megcsúsztam. 3-an megelőztek, sajnos a visszajövetelnél csak 1 autót láttam jönni, de kettő jött (itt kérnék elnézést Nagy Lacitól) hiszen elég durván jöttem vissza a kanyar közepén elé. :oops:
Boxkiállás sajnos hosszabbra sikerült, mint akik elé szerettem volna vágni, így kezdődött minden elölről. Szerencsére a friss gumikon jó tempót tudtam diktálni, és elég sokan ki is estek, így újra fel tudtam kapaszkodni és végül P7-ben végeztem.

UI.: könyörgöm egyszer próbáljuk már ki kb. 10 fővel a Champ Car módot...
Rózsa Tamás

rokamester
Hozzászólások: 120
Csatlakozott: 2013.12.22. 22:44

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: rokamester » 2014.11.11. 22:25

Nem lehet, hogy te is azt érzed amit én? Hogy a kezdetek óta ótvar lassú ez az autó? Nem lehet, hogy te is formula autóra vágysz? :D :mrgreen:

Dodi írta:
@Dodi :
Nekem 39%-os volt a motor és a végéig az maradt. Sőt. Egész hétvégén 30 alatti volt. Korábban amikor kaptam 10 körülit akkor se volt lassabb. Nem is kopott. Gondolom 3-as hűtővel mentél. Azzal volt 96-99 körüli hőmérséklet nekem,szal még az se lehet hogy elég. rFactorban is van amúgy ez a jelenség. Nem mindig jön elő,de hallottam már. Pitben járt a motor,nem melegedett kicsit fel ott pl?
A motor hűtés 5-ös volt, meleg még közel sem volt a motor, és lassabb voltam, mert két lábon álltam kb a gázon, hogy tudjam tartani azt a nyögvenyelős tempót az első helyen...

ÉREZTEM, HOGY ALIG AKAR GYORSULNI, lomha volt, miközben mondjuk 45-70% közötti motor értéken, bármikor mentem, jó volt, sokkal jobb.
Rózsa Tamás

MetaC
Hozzászólások: 1204
Csatlakozott: 2009.07.23. 08:09
Teljes név: Szűcs Máté
Tartózkodási hely: Miskolc
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: MetaC » 2014.11.11. 23:32

Q1: egyetlen kör, ami tökéletesre sikerült, aztán pihi.

Q2: közel sem volt jó kör, fél mp-et bőven benne hagytam itt-ott de ez is elég volt a 2. helyre.

Race: Rajtom nem volt túl jó, mert Dodi lerajtolt, viszont Hammer elrontotta a fektávot és 2. voltam. Támadtam Dodi-t első szektor utáni bal-jobb-ban, aztán túraautó módra le is szorított a pályáról, így Hammer is megelőzött, akit viszont az utolsó sikánban visszaelőztem egy hasonló agresszív előzéssel, ami szerintem még belefért a dologba, mert nem nagyon volt máshova mennem.
Innentől kezdve ment a vonatozás. A szélárnyék miatt esélytelen volt az előzés, hacsak a másik nem hibázott. Kanyarokban olyan szinten tolta az orrát, hogy képtelen voltam közel maradni Dodihoz az egyenesek kezdetére.
Egy körrel hamarabb álltam ki tankolni a tervezettnél, és mivel teszten egy párszor leteszteltem a boxbejáratot és az egész procedúrát, elég nagy előnnyel visszajöttem Dodi elé. Innen pedig csak autóznom kellett, és növelni az előnyömet.

Összességében a saját teljesítményemmel elégedett vagyok, viszont nem volt egy emlékezetes futam közel sem. Remélem a továbbiak ennél sokkal élvezetesebbek lesznek.

Grat mindenkinek
Kép

Avatar
Norbi
Hozzászólások: 691
Csatlakozott: 2009.07.23. 08:48
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Norbi » 2014.11.12. 09:31

Q1: Legjobb körömet futottam
Q2: Be se fejeztem a köröm, mert elcsúszott az autó a Schumacher S-nél a kerékvetőn és kiestem a homokba.

Verseny: Rossz rajt, vesztettem egy helyet, kör végén visszakaptam a 4. helyet. Bálintot is sikerült megelőzni, utána utolértem Metacot és Dodit. Előzni nem sikerült ezért megpróbáltam a többiek elé vágni, de nem sikerült. Boxkiállásnál 10-mpet vesztettem Metaccal szemben akivel együtt jöttem ki, így Bálint is visszaelőzött. Aztán Dodi kiesett, majd utána Bálintnak összegyűlt egy stop and go-ra való vágás, és sikerült asszem a 2. helyen beérnem.

Grat Metac!
Norbert Leitner

Avatar
Lacsika
Hozzászólások: 1775
Csatlakozott: 2013.02.10. 15:16
Teljes név: Nagy László
Tartózkodási hely: Paks

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Lacsika » 2014.11.12. 12:13

danikosz írta: @Laci :
Offline teljesen más a körülmény mint online. Teljesen más kört lehet menni. Tudom,nem volt szerver. De ilyen szempontból ha pont az utolsó kör utolsó kanyarjaiba dadog a kocsi (vagy csak 1-1,5 liter van már) akkor online az már parás. + kiforgattak ami miatt még pörgetted a kocsit. +megelőztél több mint 10 embert,gondolom pici pici szélárnyék mindig volt.Azzal is gyorsultál,nőtt a fogyasztás. Így az 1 mondatos írásodból szerintem nem a játék a ludas.

110% Ai ellen mentem direkt, hogy felmérjem a helyzetet a szélárnyékban hogy viselkedik a kocsi, és akkor is simán beértem, egyáltalán nem dadogott a kocsi a 17. kör végén. Szóval versenyzés közben lett tesztelve a dolog, és ezért írtam, hogy a játék a fura, mert attól, hogy szerver nem szerver, ugyanazt kellene ilyen tekintetben adnia. De ebből tanultam és inkább egy körrel előbb jövök ki. Ja a másik, hogy XD is azt mutatta a sikánnál a 16. körben, hogy 1,4 kört tudok még megtenni, erre kifogy a box bejáratnál. Kicsi se lettem ideges azután, hogy a kilökés után megelőztem 13-14 embert és simán 6-7 hely lett volna. De így jártam. következőn a biztosra megyek.
sponsored by WEBaffACTIVE
http://www.webaffactive.com

Teammates: Cs. Juhasz; M. Szucs

Avatar
Lacsika
Hozzászólások: 1775
Csatlakozott: 2013.02.10. 15:16
Teljes név: Nagy László
Tartózkodási hely: Paks

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Lacsika » 2014.11.12. 12:35

Lacsika írta:Nürburgring:

Ez a fos játék elmehet a retekbe. Ai ellen simán lehet menni majdnem 18 kört itt meg 17 végén kifogy ez a szar. Meg annak is nagyon örülök, hogy nekem jönnek, kiforgok, visszaesek 22-nek, maj feljövök 8. helyre az mögé aki kiforgat. Hát élmény Veletek. Ne utolsó nap kezdjetek gyakorolni, akkor se, ha UFO-k vagytok.
(Ezt kicsit forró fejjel írtam és tényleg tudom, hogy mindenkinek van más elfoglaltsága, ráadásul most sok kimaradt a versenyzésből mindenkinek a lobby miatt. De attól függetlenül mégis bitang autókat vezetünk és rettentően oda kell figyelni a kigyorsításokra. Már 2. alkalom volt, hogy megszívtam azért mert bő gázt adott a versenytárs és kilökött, mint egy megvadult bika :D )

Q: Nem sikerült jó időt autóznom, így p8.

R: Elrontottam a rajtot, visszaestem 10. helyre. Majd visszavettem a helyemet és követtem Dávidkát és Kiss Ákos. Szépen el voltak egymással és T1-ben szélesen fordultak, be tudtam fordulni melléjük és jobb is lett a kigyorsításom, de sikerült a nagy csatában kiütnie Dávidnak. Pont úgy forogtam ki, hogy a többiekkel szembe, így nem tudtam visszajönni gyorsan, hanem megvártam amíg elment a mezőny. Na ekkor leszállt a lila köd, aztán jött az építkezés. 16. körben már a 8. helyen autóztam és célba vettem Kiss Ákost, aki már csak 6 mp-re volt Tőlem. Láttam XD-n, hogy egy kör még belefér és éreztem a kocsin, hogy annyira nem kopottak a gumik, gondoltam elmegyek még egy kört. Nos ez nem jött össze, és kifogyott a box bejárat előtt az üzemanyag. Pedig sikerült annyi előnyt kiautóznom Ákossal szemben, hogy az átlag 55 mp-es kiállást is leszámítva 4-6 mp-el elé jöttem volna vissza. Van egy mondás, ami most ideillik: Sokat akar a szarka ...... :D Sajnos ez a része az én hibám, de Hockenheimben ezt nem fogom ismét elkövetni.

U.i:
Gratulálok a mezőny közepének, mert nagyon korrekt védekezések, csaták voltak. Az nagy szerencsém volt, hogy amikor utolértem 3-4 fős csoportokat, nagyon el voltatok foglalva egymással és sikerült kihasználnom a kisebb hibáitokat. Ha csak 1-1- be kellett volna csatáznunk lehet nehezebb dolgom lett volna. Gratulálok a dobogósoknak és mindenkinek aki célba ért. Annak ellenére, hogy így jártam, Nekem jobban tetszik a hosszútávú versenyzés.
Bízom benne, hogy a WEBaffACTIVE csapat pechszériájának itt vége :D

MetaC gyönyörű, kiegyensúlyozott Silverstoni és Nürburgringi versenyeihez külön gratulálok!!!
sponsored by WEBaffACTIVE
http://www.webaffactive.com

Teammates: Cs. Juhasz; M. Szucs


Vissza: “HTCC Extreme 2014”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég