Csatlakoztam a ligához...

Moderátor: BT Tag
Sajnos sehol se. Azt úgy visszafele kell magadnak számolni.repules74 írta:Sziasztok! Csatlakoztam a ligához, le is futottam a versenyt.
Hol lehet megnézni a gyorsok idejeit? Mert csak az összesített időket mutatja, de hogy melyik gyorson ki milyen időt ment, azt nem látom.
Még egy kérdés: A RaceNet Leagues oldalon a login nevek mellett lévő kis korona az mit takar?
az biztos nem, mert mellettem is volt koronarepules74 írta: 2. Valószínű akinek minden autója megvan már, annak van koronája, tipp!
Vagy hogy az a kocsi neki mar teljesen maxos pl.komlosip írta:az biztos nem, mert mellettem is volt koronarepules74 írta: 2. Valószínű akinek minden autója megvan már, annak van koronája, tipp!esetleg az, hogy a versenyen használt autó meg van neki.
Mindenkihez aki tudja mi a megoldàs (láttam többen is hasonló cipőben jártak )Gordon24 írta:Kihez szól a kérdés?
Szerintem semmit. Ha látod és tölt be akkor az elv jó. Rakd fel újra a játékot. Vagy csinalj uj accot ahol belepsz a ligába.Jason574 írta:Tényleg nem tud senki segiteni ! ?
Elinditom a Dirtöt :
Belépek a vsr ligába , betölti, minden rendben , kiválasztom az autót , majd elkezdi betölteni a pályát és utána kiirja , hogy "The RaceNet service is not available.Please try again later "
Mit csinálok rosszul ?
kimikee írta:Sziasztok!
Én az egyik hazai "letöltős" oldalról töltöttem le a játékot. Minden rendben van vele, kivéve egy dolgot: nem tudok online játszani![]()
Ha belépnék a ligába, ezt írja ki: LGN EGONET CONNECTION REFUSED TITLE - RaceNet refused your connection attempt. Please try again another time.
Az lehet a baj, hogy nem vettem meg a játékot?
Szia!Nekem is az van!Mi a probléma hátha segíthetek!Met írta:Sziasztok!
Thrustmaster T150-je van még valakinek?
A beállítása érdekelne, valahogy nem az igazi az irányítás.
Szia, már tárgytalan. Sikerült beállítani.f1gabi írta:Szia!Nekem is az van!Mi a probléma hátha segíthetek!Met írta:Sziasztok!
Thrustmaster T150-je van még valakinek?
A beállítása érdekelne, valahogy nem az igazi az irányítás.
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI VNS-L21 eszközömről
Üdv!repules74 írta:Sziasztok! Csatlakoztam a ligához, le is futottam a versenyt.
Hol lehet megnézni a gyorsok idejeit? Mert csak az összesített időket mutatja, de hogy melyik gyorson ki milyen időt ment, azt nem látom.
Még egy kérdés: A RaceNet Leagues oldalon a login nevek mellett lévő kis korona az mit takar?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég