Nyilatkozatok

Első Assetto Corsa bajnokságunk ahol a European Truck Racing Championship (Kiss Norbi itt nyert 2-szer) és a Formula Truck Series keveredik egymással. A kamionok Formula Truck beütésűek míg a szabályzat inkább az EB-re hasonlít. INGYENES a részvétel,nyeremények év végén!

Moderátor: BT Tag

Avatar
Bírói testület
Hozzászólások: 1138
Csatlakozott: 2016.02.20. 17:50
Teljes név: VSR Bírói testület
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Bírói testület » 2016.03.10. 21:45

mehet
Virtual SimRacing Bírói Testülete

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/VirtualSimRacing

Bármilyen kérdésed van, tedd fel nekünk privátban nyugodtan!

Avatar
repules74
Hozzászólások: 62
Csatlakozott: 2016.02.14. 20:13
Teljes név: Szőcs Attila

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: repules74 » 2016.03.10. 22:43

Nürburgring short 2016. 03. 10.
Akkor én meg is kezdem. :)

Nagyon szórakoztató ez a "kamionosdi", szerintem jó kis futamok voltak ezek. Sajnos a kvalifikáció idejére estem be így semmi gyakorlás nélkül élesben kellett tapasztalatokat szerezni és körröl-körre javítani, de így is jóval lemaradtam a leggyorsabbaktól. :)
A replayek alapján nagyon rosszul használtam a "nagyvasat", állandóan keresztbe mentem, rossz sebességi fokozatokat használtam, elég küzdelmes volt. Legközelebb igyekszem rágyakorolni egy kicsit.

1. futam: Mentem egy 10. időt a kvalin, nem voltam elégedett vele, de a fent leírtak miatt el kellett fogadnom. :) Igyekeztem kimaradni az ütközésekből, sikerült is, csupán az első kör elején húzott rám Poszmik Gilbert, de nem szenvedtem hátrányt, szerintem nem láthatott, hogy ott vagyok belül. Tiszta futammal, na meg a társak hibáinak köszönhetően sikerült az 5. helyen befutni. Jó volt!

2. futam: Kvalin sikerült 5. vagy 6. időt mennem, már nem emlékszem. Picit tudtam javítani. A futamon jól jöttünk el az elején, majd a T5-ben, a féktávon, hogy ne menjek hátulról Poszmik Gilbertbe, mellette próbáltam féket fogni, de egy picit "lekoccoltam" Mézes Gyulát, amiért elnézést szeretnék kérni! Azt hiszem, hibáztam! Szerencsére nem volt nagy lökés és tudta folytatni a versenyt, de biztos akkor ott nem örült ennek. Utána végig tiszta körök, míg, talán az 5. körben utolért Toldi Balázs, aki természetesen gyorsabb volt nálam, azért igyekeztem magam mögött tartani, majdnem lett is nagy baj belőle, de sikerült összeszedni az autót, majd lemaradt, szerintem vágásért. Ezek után tiszta körökkel sikerült az előkelő 3. helyet megszerezni. Nagyszerű volt!

Gratulálok a dobogósoknak és a célbaérőknek egyaránt! Jó buli ez a "kaminyon"! :)

Avatar
Erikkonen
Hozzászólások: 94
Csatlakozott: 2016.02.09. 14:58
Teljes név: Mammel Erik
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Erikkonen » 2016.03.11. 10:06

Lévén Hegyi Zsolt csapattársammal öreg kamionosok vagyunk, legalábbis korunkat tekintve, mi inkább a mezőny második felében küzdöttünk.

1. futam - Rajt a tizenvalahányadik helyről, de a célom úgyis az volt, hogy kivárjak. Ez be is vált, az első körben előrébb jöttem vagy 5 helyet, aztán igazából más dolgom nem volt, mint tartani a pozíciót. Kicsit légüres térben autóztam a célig. A eleje 2-3 másodperccel gyorsabb időket ment, minta külön géposztály volna. A mögöttem lévőket meg lassan, de biztonságos távolságban hagytam a végére, így meglett a 7. hely.

2. futam - Rajt kicsit előrébbről a 9. helyről, a taktika ugyanaz - kikerülni a balhékat. Így el is ment 2-3 bátrabb kolléga, akiket aztán 3-4 kör alatt sikerült visszaelőzni, leginkább a saját hibáikat kihasználva. Zsolttal autóztunk egymás mögött jó darabig, aztán ő is vétett egy átvágást, így ismét én kerültem előrébb közülünk, végül a 8. helyen be is futottam (ha jól emlékszem a 8.-ra).

Megszokást igényel a kamion, de nem nevezném nehezen kezelhetőnek. A második futamban végül az első kvlaifikációhoz képest már másfél másodperccel jobb időt futottam, ami nem csak a javuló pályatapadásnak volt köszönhető. Amit nem értettem, hogy miért kell másoknak néha agresszíven menni, aztán meg sokan egy-egy hibázás után ki is léptek. Akárhányszor is megpördül valaki, így lehet gyakorolni és főként versenytapasztalatot szerezni. Tét nélkül, gyors körökre hajtani edzésen egészen más játék. És ezek csak egy 20 perces sprintfutamok voltak.

Replay van esetleg valakinek? Nekem valamiért online futamok esetén nem ajánlja fel a mentést az AC. Ha valakinek erre van ötlete, hogy miért, azt is örömmel fogadnám.
Mammel Erik

Avatar
Hezso
Hozzászólások: 210
Csatlakozott: 2015.01.09. 23:06

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Hezso » 2016.03.11. 10:50

Ahogy Erik barátom irta, vének vagyunk, de legalább lassúak..... :lol:

Én élveztem a nagyvasak terelgetését. Sajnos sokat hibáztam, igy hiába rajtoltam jól az első versenyen, a sok hiba miatt visszaestem a legvégére. A második verseny sem volt jobb, sikerült háromszor egymás után vágnom a sikánban, igy mindháromszor poziciókat vesztettem és megint utolsó előtti helyre kerültem. Bár Apjok Imivel jókat csatáztunk ott a végén, hol ő hibázott, hol én..... ;)

Két aprócska hozzáfüzni való. Nem emlitek nevet, mert nem fogom megóvni. De árulja el már valaki, hogy qualin miért kell a kedves versenyző kollégának folyamatosan centikre jönni mögöttem, mikor egy hosszú pályán vagyunk és bőven lenne lehetősége lemaradni és a saját tempóját menni. Ebből kifolyólag én nem arra koncentrálok hogy jó időt tudjak futni, hanem arra hogy mikor próbál megelőzni és ne vegyek olyan féktávot, hogy eltaláljon hátúlról. Akinek nem inge, ne vegye magára, viszont akinek inge, az legyen szives elgondolkodni rajta.

A másik. Már a normál versenyen is kicsit bosszant, amikor a kolléga úgy előz, hogy lökdös, pöcköl, kibillenti az embert, vagy pedig kanyarban egyszerüen rajtam támaszkodva fordul. De ezekkel a kamionokkal egy ilyen előzés azt jelenti, hogy a másik megy a fübe. Tényleg muszáj ennyire agressziven versenyezni???
Öregember nem gyorsvonat.....

Hegyi Zsolt #966

Avatar
repules74
Hozzászólások: 62
Csatlakozott: 2016.02.14. 20:13
Teljes név: Szőcs Attila

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: repules74 » 2016.03.11. 13:50

Erikkonen írta:Replay van esetleg valakinek? Nekem valamiért online futamok esetén nem ajánlja fel a mentést az AC. Ha valakinek erre van ötlete, hogy miért, azt is örömmel fogadnám.
Szerintem a felbontást vedd lejjebb, akkor talán rögzíti. De ez csak egy ötlet.
Itt vannak:
1. futam:https://drive.google.com/file/d/0B_dka8 ... sp=sharing
2. futam:https://drive.google.com/file/d/0B_dka8 ... sp=sharing

Avatar
Erikkonen
Hozzászólások: 94
Csatlakozott: 2016.02.09. 14:58
Teljes név: Mammel Erik
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Erikkonen » 2016.03.11. 16:21

repules74 írta:
Erikkonen írta:Replay van esetleg valakinek? Nekem valamiért online futamok esetén nem ajánlja fel a mentést az AC. Ha valakinek erre van ötlete, hogy miért, azt is örömmel fogadnám.
Szerintem a felbontást vedd lejjebb, akkor talán rögzíti. De ez csak egy ötlet.
Itt vannak:
1. futam:https://drive.google.com/file/d/0B_dka8 ... sp=sharing
2. futam:https://drive.google.com/file/d/0B_dka8 ... sp=sharing
Köszönöm a tippet és a file-okat is.
Mammel Erik

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2016.04.07. 21:38

Misano : Borzalmas teljesítmény,borzalmas autó. Bocsánat mindenkitől. Heli corsa egy kalap szar volt,nem tom miért. Tökre nem azt jelezte,amit kéne. Nincsenek balra,elindulok és valakivel összeérek. Nem értem.
Molnár Dániel #99

Avatar
repules74
Hozzászólások: 62
Csatlakozott: 2016.02.14. 20:13
Teljes név: Szőcs Attila

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: repules74 » 2016.04.07. 21:54

Köszönöm a futamokat srácok! Nagyon izgalmas, élvezetes volt számomra, nem unatkoztam, mindig volt vlki, akire figyelni kellett.
Tiszta futamok is voltak, érezhető volt az egymásra való figyelés, szerintem rendben volt.
Az elején hihetetlen gyorsak vagytok, gratulálok!
A 2. futam elején a T9 előtt eléggé ráestem Illyés Györgyre, de nagyon szépen hárított, neki köszönhetően megúsztuk baleset nélkül, köszönöm és bocsánat a hibáért!
A végére nagyon elfogytak a gumijaim, fék távokon alig bírtam megállni, oldaltartása sem volt semmi, rendszeresen csúszkáltam le az ívekről. Bár, lehet a pálya nyomvonala is közrejátszott.
Gratulálok a győzteseknek!

ui. az első futamot nem tudtam lementeni, vlki megosztaná?

Gilb3rto
Hozzászólások: 54
Csatlakozott: 2011.12.31. 11:09
Teljes név: Poszmik Gilbert
Tartózkodási hely: Százhalombatta

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Gilb3rto » 2016.04.07. 22:03

Huuu Hát nagyon jó futamok voltak utálom ezt a pályát ebbe az irányba(régen fordítva imádtam) most mégis nagyon kellemes volt rá kell érezni.

q1-sok maradt benne igazából nem jött össze
r1- Bazsit kuplung nélkül nem lehet lerajtolni, sőt ha nem 2vel hátrébbról rajtól akkor megfogni sem, szépen elment egy ideig üldöztem majd véletlen rosszat váltottam lemaradtam unalmas volt, de 2. hely megvolt az a lényeg
q2: összeállt de nem volt tökéletes sok maradt benne
r2: jó csapatmunkával sikerült a rajtnál megőrizni a poziciót, utána igyekeztem eltávolodni ahogy lehet, sikerült 53-as kört is sikerült futni ennek külön örülök mert benne volt de sosem adta ki eddig. Csapatban sikerült sokat fejlődnünk(GRaT GIORGIO), és sok pontot is szereztünk várom a kövi futamot bár félek a PR-től tényleg short vagy a hosszú lesz?

Grat mindenkinek aki végigtolta, nem volt könnyű!

ui. : első futamról nekem is csak valami 4 megás replay van amit nem tud megnyitni 2. rendben van
#29 Poszmik Gilbert

Avatar
tbazsi95
Hozzászólások: 414
Csatlakozott: 2011.01.09. 11:35
Teljes név: Toldi Balázs
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: tbazsi95 » 2016.04.08. 10:28

Remélhetőleg nekem lementette jól a replayeket és majd felrakom.
Toldi Balázs - tbazsi95
Logitech G27
YouTube csatorna - http://www.youtube.com/user/tbazsi95
sponsored by ToldiNET


Vissza: “VSR Truck Series 2016”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég