Pilótacsere segítség / leírás

PSRL és a VSR közös Endurance kupája. Ez egy nyári 3 fordulós bajnokság csak. Szeptemberben a PSRL szervezésében elindul egy egész éves. Most ki tudod próbálni az autókat,segíthetsz a javításokban,hogy szeptemberben minden fullos legyen. 3 forduló, 2 kategória, kategóriánként 1 bajnok

Moderátor: BT Tag

Avatar
Bírói testület
Hozzászólások: 1138
Csatlakozott: 2016.02.20. 17:50
Teljes név: VSR Bírói testület
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Pilótacsere segítség / leírás

HozzászólásSzerző: Bírói testület » 2016.05.16. 12:05

Bemutató videó / Tutorial video: https://youtu.be/3qbcqfzQ_Rw

Alapdolgok amik legyenek beállítva:
1. Beállítások (Settings) -> Irányítás (Controls) ->
- Passenger Select
- LCD menü irányítása

2. Autóbeállítás alapértelmezése (Setup assign)
- Azon a pályán, ahol lesz a verseny azzal az autóval, amivel menni fogsz szabadedzésen az autóbeállításoknál kiválasztod a beállítást, amit használni szeretnél és rányomsz a Load gombra, aztán pedig a mellette lévő Assignra. Alul látni fogod, hogy azt a setupot fogja írni Defaultnak.

3.
- Ha te vezetsz / te vagy a pályán és cserélni fognak téged:
-> A másik versenyző kiválaszt téged a listából és a Passenger Select gombot (amit beállítottunk korábban) megnyomja. Chaten kapsz egy üzenetet (You are riding with you: (csapattársad)) -> Kikéred a pitet és a Driver sorban kitudod a csapattársadat választani. Neked ennyit kell tenned. Bejössz, beállsz, megvárod!!!!, hogy a csapattársad elinduljon az autóval és csak utána, amikor már átadtad neki 100%-ban a kocsit, akkor nyomsz ESCAPE-et. Utána pedig megnyomod te is a Passenger Select gombot és akkor a chaten látni fogod, hogy You are no riding with xy. Ekkor már leléphetsz a szerverről. Ne maradj fent!!!! TILOS!!!

- Ha te cseréled a csapattársadat:
-> Menüben a Multiplayer Optionsben Spectate mód on -> Utána csatlakozhatsz a szerverre, kiválasztod a csapattársadat és megnyomod a Passenger Select gombot. Chaten látod az üzenetet. Ha az utolsó szektorban van az autó és jön ki a cserére, akkor rányomsz a Race gombra a jobb alsó sarokban és vársz amíg meg nem kapod az irányítást.
Virtual SimRacing Bírói Testülete

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/VirtualSimRacing

Bármilyen kérdésed van, tedd fel nekünk privátban nyugodtan!

Vissza: “rFactor : VSR - PSRL Endurance Summer Series”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég