Nyilatkozatok / Statement

PSRL és a VSR közös Endurance kupája. Ez egy nyári 3 fordulós bajnokság csak. Szeptemberben a PSRL szervezésében elindul egy egész éves. Most ki tudod próbálni az autókat,segíthetsz a javításokban,hogy szeptemberben minden fullos legyen. 3 forduló, 2 kategória, kategóriánként 1 bajnok

Moderátor: BT Tag

Avatar
Bírói testület
Hozzászólások: 1124
Csatlakozott: 2016.02.20. 17:50
Teljes név: VSR Bírói testület
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Nyilatkozatok / Statement

HozzászólásSzerző: Bírói testület » 2016.06.11. 14:31

mehet
Virtual SimRacing Bírói Testülete

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/VirtualSimRacing

Bármilyen kérdésed van, tedd fel nekünk privátban nyugodtan!

bala90
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2016.06.03. 09:25
Teljes név: Németh Balázs

Re: Nyilatkozatok / Statement

HozzászólásSzerző: bala90 » 2016.06.12. 13:10

Köszönjük a szervezést a VSR - PSRL csapatának, tökéletes alkalom volt, hogy Nyil és én hosszú kihagyás után visszatérjünk a versenyzéshez.

A felkészülésünk jól sikerült, bár a rajtelsőséget nem sikerült megszereznünk, a verseny végeredménye kárpótolt minket. Sajnáljuk, hogy technikai és egyéb gondok miatt a futam végére megcsappant a mezőny létszáma, így igazából a végső etap már csak sétakocsikázás volt. Bár a közeledő vihar még okozhatott volna meglepetést, de szerencsére megúsztuk kapcsolat bontás nélkül a 4 órát.

Várjuk a folytatást!

Nyil és bala

IstvanNyarasdy
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2015.09.05. 11:37
Teljes név: Nyárasdy István

Re: Nyilatkozatok / Statement

HozzászólásSzerző: IstvanNyarasdy » 2016.06.12. 14:40

Nagyon vártuk már hogy végre úja legyen hosszútávú versenyzés itthon és ezt a nyári bajnokságot egy jó tesztnek szántuk hogy visszarázódjunk kicsit.

A felkészülés remekül sikerült és vért izzadva ugyan, de sikerült elhozni a pole pozíciót a GT kategóriába. Nagyon jó érzés volt, viszont tudtuk hogy nehéz dolgunk lesz a versenyen ugyan is a Hoptosok nagyon gyorsak lesznek. A rajt után ahogy számítottunk rá, el is veszítettük a vezetést, ami viszont meglepő volt hogy még a 2. hely is sokáig veszélyben volt. A taktikánkat sikeresen elszúrtuk, így esett meg hogy az első kiállás után elveszítettük a 2. helyet és közel fél percet kellett ledolgoznunk hogy utolérjük őket.

A verseny feléhez érve ez sikerült is és a pilóta csere után hamar vissza is szereztük a 2. helyünket. Jó tempót tudtunk autózni a verseny 2. felében is és kicsit több mint fél órával a vége előtt épp azon voltam hogy visszajöjjek körön belülre a GT kategóriát vezető autóhoz képest amikor...megszakadt a netkapcsolat.

Mikor átvettem a kocsit Bencétől már láttam a gyülekező felhőket az ablakunkon kinézve és bizakodtam hogy végig fogok tudni menni. 3/4 órával a vége előtt szóltam Bencének hogy készüljön mert lehet át kell vennie az autót, mert ideért a vihar. Az első komolyabb mennydörgés után szóltam neki hogy akkor most jöjjön mert a következő körben cserélünk. Sajnos cserélni már nem kellett...

Nagyon csalódott vagyok hogy nem értünk be, és ez már nem az első ilyen eset. Egyenlőre minden kedvem elszállt a nettel együtt a folytatást illetően. Meglátjuk mi lesz Daytonáig :(

Gratulálunk a Hoptosoknak, jól nyomták!

Egy gondolat a P2-es csapatok pilótáihoz:
Ha nem túl nagy kérés, egy hangyányit legyenek már türelmesebbek (tisztelet a kivételnek)! Értem én hogy gyorsabbak, de mi is versenyzünk. Ne próbáljanak mindenhol azonnal megelőzni minket, főleg ott ne, ahol nem lehet mert az senkinek se jó. Látjuk őket, el fogjuk engedni őket abban a pillanatban amint lehetőség nyílik rá.
Ennyit szerettem volna, köszönöm.


Vissza: “rFactor : VSR - PSRL Endurance Summer Series”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég