Nyilatkozatok

A DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) egy német autóverseny-sorozat. Európa legnagyobb túraautó bajnoksága. VSR Túraautó Bajnokság! A bajnokság a Raceroom DTM 2013-al fut! Ingyenes! Az év végén a legjobban nyereményekben részesülnek.

Moderátor: BT Tag

Avatar
Bírói testület
Hozzászólások: 1152
Csatlakozott: 2016.02.20. 17:50
Teljes név: VSR Bírói testület
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Bírói testület » 2016.09.06. 22:10

mehet
Virtual SimRacing Bírói Testülete

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/VirtualSimRacing

Bármilyen kérdésed van, tedd fel nekünk privátban nyugodtan!

Avatar
Hezso
Hozzászólások: 210
Csatlakozott: 2015.01.09. 23:06

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Hezso » 2016.09.06. 22:12

Akkor áttettem ide mint nyilatkozatot. Majd a másik topikból töröljétek légyszives.

Nem voltak rossz futamok. DE.

Satzl Patrik, a B szerver második rajtját hogy gondoltad??? Én voltam a második rajtpozicióban. Ráfordulunk a célegyenesre, ott vagyok jobbra melletted, a helyemen. Erre áthúzod teljesen jobbra az autódat, majdnem a falig, nem is értettem. Persze áthúzom balra, hogy akkor ott legalább legyen helyem. Erre a rávezetőn áthúzod vissza balra az autót, majdnem letolsz a pályáról. Fékezek, erre kiirod hogy ready. Megpróbálok melléd csatlakozni a helyemre, erre ahogy elérlek, fékezel egy hatalmasat, erre persze én is fékezek, de ahogy én fékezek, elkezded nyomni neki. Persze igy könnyü bárkit leszakitani magadról rajtnál, de ezt azért ne nevezzük már rajtprocedúrának. Ráadásul mindenkit megzavartál mögöttünk, egymásnak is mentek az emberek. Ezt légyszives többször ne csináld..........

Elnézést kérek Komlósi Petitől, az első versenyen kicsit megforgattalak, valamint elnézést az utánunk jövőktől is, mert mikrolagg volt, csak azt éreztem hogy hátúlról belémjön aki addig tisztes távolban volt tőlem.

Első futam második hely, második futamon majdnem végig megvolt a tiszta második hely, persze öt perccel a vége előtt birtam kicsúszni, mire összeszedtem megérkezett rám az utánam jövő, vele kakaskodtunk egy kicsit, aztán a jobbos visszaforditót mondjuk úgy hogy nem oldottuk meg száz százalékig, emiatt még egy ember megérkezett és meg is előzött minket. Igy a végén negyedik hely. Kár volt a hibáért, dehát ez van.
Öregember nem gyorsvonat.....
Öregember nem gyorsvonat.....

Hegyi Zsolt #966

Avatar
Lacsika
Hozzászólások: 1775
Csatlakozott: 2013.02.10. 15:16
Teljes név: Nagy László
Tartózkodási hely: Paks

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Lacsika » 2016.09.06. 23:18

Hockenheim Ring

A szerver:
Q1 : Második Q1-re 2. helyet szereztem meg, Molnár Dani mögött.
R1 : A rajtot jól kaptam el, és sikerült T2-ben megelőzni, majd a DRS segítségével kicsit elnyúlni. Nagyon komolyan tolt előre, végig arra koncentráltam, hogy óvjam a gumikat végére, és egyenletes, kényelmes tempót menjek. Ez kifizetődött, mert szinte végig 1-2 mp-en belül volt Dani, az utolsó 5 körben pedig szerencsére kényelmes előnnyel be tudtam hozni.

Q2 : Első körben túl biztonságit akartam menni, ami majd 2 mp-el volt lassabb a legjobb időmtől. Következő gyors körömben már az 1. szektorban javítottam 4 tizedet, amikor a középső szektor balosnál, a kocsi úgy gondolta visszavált 1-be. nem tudtam megfogni, és sajnos már időm sem volt javítani. Így csak 4. hely.
R2 : Rajt ismét jól sikerült, T1-ben már Tamást meg is előztem és próbáltam menni az elsőkkel, de éreztem, hogy furán viselkedik az autó. Alul kormányzott volt, és sokkal hosszabb féltávokat tudtam csak venni sajnos, így el is tudtak lépni 3mp-re. Majd szerencsére Márk utolérte Danit és gyötörte, és egymást követve kis idővel mindketten hibáztak. Így megörököltem az 1. helyet. Nem élveztem ezt a futamot, mert nem volt jó terelgetni R2-ben az autót, végig bosszantott, hogy nincs meg a tempóm.

Grat mindenkinek!
sponsored by WEBaffACTIVE
http://www.webaffactive.com

Teammates: Cs. Juhasz; M. Szucs

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7580
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2016.09.06. 23:30

Q1 : hibáztam ,de meglett a pole.
R1 : T2-be blokkolt a kerék,utána nem tudtam visszatámadni és lemaradtam. Nem volt meg a tempóelőny. P2.
Q2 : Sikerült egy kört nagyjából összerakni. Pole.
R2 : Jó tempó volt. Már utolért,csatáztunk,végül hibáztam és hátraestem. Végén volt valami előttem és P3.

Dobogót se vártam a futam előtt. Végül sikerült. Kezdésnek nem rossz,majd meglátjuk meddig jövök a bajnokiba.
Molnár Dániel #99

kride81
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2016.08.21. 12:42
Teljes név: Jákói Kristóf

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: kride81 » 2016.09.06. 23:31

Igen a "B" szerveren a 2. rajt az nagyon bénára sikeredet, aki elöl volt túlságosan belassított ez nagyon balesetveszélyes. Feltorlódott a mezőny mögötte, vicces volt vagy 30 Km/h-ról indult a verseny. Másik meg ha az állórajtnál lemarad a mezőny fele akkor vagy az első várja be őket vagy azok akkor a limiter nélkül zárkózzanak fel, különben vicces a rajt ha már akkor kilométerekre vannak.

Avatar
FuReady
Hozzászólások: 178
Csatlakozott: 2016.03.12. 11:50
Teljes név: Füredi Zoltán
Tartózkodási hely: Pécs
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: FuReady » 2016.09.06. 23:34

1. forduló : Hockenheim, A szerver

Voltak meglepetések, de csak szépen sorjában. :D
Q1: nem sikerült megfutnom a hotlap időmet, próbáltam egy picit a setup-on is faragni, majd a megismételt superpole-os időmérőn jobban teljesítettem, így a 7.-ik helyről vártam a rajtot. :) (a normál időmérőn a 10.-iknek kvalifikáltam magam)
R1: az első kör visszafordítójában történt balesetet kikerülve, óriási meglepetésemre a 3.-ik helyen találtam magam, amit a verseny végéig sajnos nem sikerült megőriznem, mivel jött Homoki Tamás, aki gyorsabbnak bizonyult, így 4.-iknek értem célba. (és az előzése után is próbáltam a nyomában maradni, egészen a leintésig)

Q2: sikerült gyorsulnom, de nem volt elég, a 9.-ik helyet sikerült megszerezni.
R2: a rajt után sokáig a 9.-ik helyen autóztam, majd feljöttem 8.-adiknak, a vége felé pedig Kis Tibi hajtű megforgását én is leutánoztam (egyszerűen keresztbeállt a kocsi féktávon), így visszaestem a 11.-ik helyre.
Valahogy a második versenyen egész végig küzdöttem az autóval, lehet csak bebeszélem magamnak (ilyen a placebo hatás :mrgreen: ), de egyes féktávokon nagyon instabillá vált, szinte kilinccsel előre érkeztem meg párszor. :lol:

Összességében ilyen kezdésre nem számítottam, úgyhogy köszi. :D
Füredi Zoltán

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7580
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2016.09.06. 23:36

kride81 írta:Másik meg ha az állórajtnál lemarad a mezőny fele akkor vagy az első várja be őket vagy azok akkor a limiter nélkül zárkózzanak fel, különben vicces a rajt ha már akkor kilométerekre vannak.
Erősen az utóbbi ajánlott. Kisebb a harmonikára az esély. Ha az első nem nyomja 80-nál jobban és lemarad valaki így, akkor vagy zárkózzon fel a limiter feloldásával (de nem repesztve) vagy pedig így járt az illető. Az első ne várjon be senkit,főleg ne az utolsó, utolsó előtti kanyarban.
Molnár Dániel #99

adfar94
Hozzászólások: 58
Csatlakozott: 2015.01.10. 18:56

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: adfar94 » 2016.09.06. 23:38

"A" szerver

Q1: Nem mentem ki, utolsó rajthely.
R1: A felvezető körön túl optimista voltam a visszafordítóban és ezért neki mentem Pinczés Ádámnak (ha jól emlékezem), emiatt elnézést is kérek, kicsit összetörtem a kocsit, eztán felzárkóztam. A futam meglehetősen unalmas volt, nem igazán tudtam beleszólni a dolgokba. Végül egy kis szerencsével a 12. helyen végeztem.

Q2: Versenyre tankolva indultam neki, nagy meglepetésemre, ahhoz képest nem is mentem olyan nagyon rossz köridőt. Utolsó előtti rajthely.
R2: Ki akartam maradni a rajt utáni balhéból, ezért vissza is estem a legvégére, de eztán egy balesetet kihasználva már a 10. helyen találtam magam. 1-2 körig tudtam tartani az előttem haladó Füredi Zoltán tempóját, de végül eggyel nagyobb fokozatba kapcsolhatott, ezáltal lemaradtam. Ezt követően Kenéz Sándor érkezett meg mögém, a visszafordítóba érve próbáltam egy nagyon rövidet fékezni, ami sikerült is, de ahogy befordítottam az autót, elindult annak a hátulja, így Sanyi elé forogtam be, de talán nem lett akkora baj belőle, mert mind a ketten tovább tudtunk menni minimális időveszteséggel. A futam további részében Sanyit üldöztem végig, hol tudtam rá kicsit közelíteni, hol ő tudott egy kicsit jobban elnyúlni. Végezetül a versenyt a 10. helyen fejeztem be, ami VSR-es pályafutásom alatt talán az eddigi legjobb eredményem. :)

Tominak és Zsoltinak hatalmas gratula az A és B szerveres dobogóért, illetve jár a gratuláció Balázsnak is, a kiváló eredményekért!

A magam részéről elégedett is vagyok meg nem is. Az egy körös tempó már-már jó, pláne, hogy ezzel az autóval és programmal eddig nem igazán volt semmilyen tapasztalatom. A versenytempó is alakul, de ezen még dolgoznom kell.
Néha csinálok hülyeségeket, vissza kell még rázódni a versenyzésbe, sok volt ez pár hónap kihagyás.
Fári Ádám Dániel #94

kisbaro112
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2016.08.27. 18:23
Teljes név: Gyenes Rómeó

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: kisbaro112 » 2016.09.07. 00:11

R1: Jól indult de sajnos műszaki hiba miatt fel kellet adom a versenyt!
R2: 4. helyről rajtoltam majd feljöttem a 3.-ra ahol hibáztam így vissza estem a 6. helyre ahonnan egészen a 3. helyig jutottam majd láttam hogy a 2. hibázik megelőztem majd visszaelőzött és a hosszú egyenesben sikerült kifékeznem de a kigyorsításnál össze akadtunk mire visszatértem a pályára 4. voltam, ezután megelőztem Zsoltot aki az előzőekben kiforgatott és az utolsó 3-4 kör a védekezéssel zajlott számomra majd az utolsó kör utolsó kanyarjában picit meglökött az autó megcsúszott de szerencsére korrigáltam így a 3. helyen fejeztem be a futamot míg csapattársam 1. lett mindkét futamban!

driver3
Hozzászólások: 82
Csatlakozott: 2015.05.17. 19:56
Teljes név: X Y

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: driver3 » 2016.09.07. 00:13

A szerver:

Q1: Nem adta ki teljesen a tempó...nem is erőltettem túlságosan az 1 kör miatt. ~6. hely
R1: Elnézést kérek itt is is Toldi Balázstól és Nádori Márktól, nem volt szándékos. Ahogy én láttam és éreztem: Balázs egy kicsit korán fékezett és mikor kifelé húztam ő is elindult jobbra, Márk pedig balra zárt (joga volt hozzá). Ha nem megy senki előttem valószínüleg befordultam volna abban a kanyarban... nem adta ki...majd legközelebb. 6. helyre visszaestem azt hiszem. Visszaelőztem 2 embert és a verseny végéig Füredi Zolival jót csatáztunk végül megelőztem :) Az autó jó volt mint egy álom...a balesetet sajnálom, nem tudok mit tenni én is hibás vagyok benne + a többiek sem a legoptimálisabban mozogtak. Végül 3. hely.

Q2: 3. hely
R2: Jó rajt a 4. helyen mentem maj Molnár Dani kicsúszott feljöttem 3. helyre. Nagy Lacival egész versenyen a rajttól kezdődően kergettük egymás 0,5-2 sec között mozgott a differencia végig. Kicsúszott Nádori Márk az élről így feljöttem 2. helyre. Kitapostam mindent az autóból és sikerült is komolyan közelednem a Lacira de a hosszú egyenesre való kigyorsításkor a kopott gumikkal megforogtam...vissza is előzött Márk és Molnár Dani. Kiestem a ritmusból és Pinczés Ádám is beszúrt több helyen végül neki adta ki (majd legközelebb) :D 5. helyre sikerült betolnom a vasat :(

Összességében elégedett vagyok a tempó qvalin és versenyen is megvolt az autó pedig tökéletesen be lett állítva. Biztos vagyok benne, hogy legközelebb az eredményeket is sikerül begyűjtenem :D
A csapattársaimnak is gratulálok úgy tűnik, hogy feltámadóban a 2 csapat :D
Tamás Homoki

2015 HTCC - #30
2016 TCS - #30
2016 VSR - PSRL Endurance Summer Series #8
2016 VSR WTCC '15 - Summer Series

Avatar
Hezso
Hozzászólások: 210
Csatlakozott: 2015.01.09. 23:06

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Hezso » 2016.09.07. 07:27

kisbaro112 írta:R2: ezután megelőztem Zsoltot aki az előzőekben kiforgatott
Ez konkrétan nem igy volt. Láttam hogy jössz, mentünk a jobbos visszaforditó felé. Én belül voltam, hogy le tudjam védeni az ivet. El is fordultam belül, te jóval nagyobb tempóval megérkeztél külső iven, majd kanyarodás közben egyszerüen befelé mozdultál és rámhúztad a kormányt, emiatt gyakorlatilag te saját magadat beforgattad elém.
Öregember nem gyorsvonat.....

Hegyi Zsolt #966

Avatar
Hezso
Hozzászólások: 210
Csatlakozott: 2015.01.09. 23:06

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Hezso » 2016.10.04. 22:27

B szerver:
Q1: Nem igazán találtam a tempót, ahogy vártam is mezőny közepe.
R1: Elnézést kérek attól aki rajt közben belém jött, hiába kapcsoltam az autót sebességbe, egyszerüen nem indult el, engem is elért ez a bugja a játéknak..... Végig kellett kapcsolnom az összes sebességet, utána tudtam elindulni, persze a mezőnyt kergetve leghátúlról. Aztán páran előttem is kiforogtak, kb visszaértem a mezőny közepébe, ekkor egy kettes vagy hármas piruett volt előttem, amiből Jákói Kristóf úgy jött ki, hogy teligázzal keresztbe a pályán, nem is tudtam kikerülni, összecsattantunk. Utána kicsit talajt vesztettem, nem éreztem a pályát. Megint volt pár megforgásom, vissza a végére, aztán megint szép lassan előre. A végén utolért Jákói Kristóf, nagyon beragadt a nyomomba, de igyekeztem a lehetőségekhez képest szabályosan védekezni. A legvégén csak sikerült megpöccentenie, megforogtam az utolsó előtti valamelyik kanyarban, de félreállt és megvárt, ugyhogy az eredeti felállás szerint fejeztük be a versenyt.

Q2: Szintén zenész, mezőny közepe.
R2: Most már odafigyeltem a rajtnál, ki is húzódtam a szélére, ahol utolért Gábor György és nem tudom milyen megfontolásból nemes egyszerüséggel végigtolt a célegyenesen, úgy hogy közben folyamatosan reszelte az autómat a boxutca fala. Majd a célegyenes végén kiforditott. Megint a legvégéről előre. Ismét sikerült a közepére feljönnöm, de most már fáradtabb voltam, a vállam is megint elkezdett vacakolni, ugyhogy vesztettem a tempót folyamatosan. Aztán utolsó előtti körben a célegyenesben nem tudom mi történt, de hirtelen elsötétedett a monitor és csak kb három másodperc múlva jött vissza. Szerencsére addigra pont a célegyenes végéig értem, még a féktávot meg tudtam csinálni, de Fellenbeck Zsolt szinte teljesen rámjött. A második futam nagy részében vele voltam csatában, volt két vicces kör, amikor először a hosszú egyenesben ő jött teljesen rám a DRS segitségével, behúzódtam belülre, ő kivül körbeautózott a visszaforditó kanyarban, aztán a következő körben ugyanez, csak én voltam a körbeautózó. Aztán a többi körben igazából csak védekeztem, nehogy utolérjen, mert nagyon jött. Hibákkal, de megint sikerült egy nyolcadik hely.

Jó versenyek voltak, annyi gond volt csak, hogy az első qualin Jákói Kristóf laggolt, de talán verseny közben már nem. Aztán még egyszer láttam laggolni, de az már az R2 utolsó körében volt.
Öregember nem gyorsvonat.....

Hegyi Zsolt #966

adfar94
Hozzászólások: 58
Csatlakozott: 2015.01.10. 18:56

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: adfar94 » 2016.10.04. 22:35

Red Bull Ring

"B" szerver

Q1: (talán P6?l) Szoros volt a mezőny, örültem. Kb. ez volt akkor a max.
R1: (P3) Nem vállaltam túl magam, az elején 2x majdnem eldobtam, eztán komolyabb hiba nélkül behoztam a kocsit a harmadik helyre, nagy volt az öröm. :D

Q2: (P2): Egész jól sikerült az időmérő, viszont maradt benne 2-3 tized, de így is nagyon örültem, hisz nem igazán szoktam az első sorból rajtolni. :)
R2: (P3) A rajt majdnem jó lett, de nagyon visszaesett a fordulat, így maradtam a második helyen. Az elején próbáltam tempót menni, viszont ennek következtében aprókat hibázgattam. Amíg volt DRS-em, addig tudtam tartani Viski Gábort, amint ki kerültem a DRS távolságból, meg is tudott előzni, igaz annyira nem harcoltam ellene, inkább próbáltam vele menni, s majd végén támadok, de ismét aprókat hibáztam és így már nem igazán volt esélyem. Végül ismét sikerült a harmadik helyen befutni, aminek szintén nagyon örülök. :)

Összegezve nagyon elégedett vagyok, két dobogós helyezést egy forduló alatt szerintem még nem is szereztem. :) Nagyon kellett már ez, mert az elmúlt két WTCC-s forduló borzalmasan sikerült.
Aki körülöttem volt annak jár a dicséret, mindenki nagyon sportszerű volt.
Fári Ádám Dániel #94

Avatar
tbazsi95
Hozzászólások: 414
Csatlakozott: 2011.01.09. 11:35
Teljes név: Toldi Balázs
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: tbazsi95 » 2016.10.04. 22:36

Rengeteg teszt most kifizetődött :D :D

Q1: jó volt, bár pici hiányérzetem van, mivel tudtam volna jobbat is menni :D :D P1
R1: jó volt :D :D P1
Q2: jó volt :D sikerült összerakni egy elég jó kört :D P1
R2: jó volt :D itt már picit jobban izzadtam mivel rajtam maradtak az elején, meg volt néhány kontakt :D aztán sikerült ellógni :D P1

Ennél több nem volt benne szerintem :D :D Sajnos a Hockenheim elég rosszul alakult, így nekem evidens, hogy azt a fordulót dobom. Úgy gondolok az egészre, mintha nekem most kezdődött volna a bajnokság. :D Megnéztem, 246 kört teszteltem erre a fordulóra :D :D

OnBoard: https://www.youtube.com/watch?v=B91XvF4En78
Toldi Balázs - tbazsi95
Logitech G27
YouTube csatorna - http://www.youtube.com/user/tbazsi95
sponsored by ToldiNET

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7580
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2016.10.04. 22:36

Q1 : Szar kör,de elég volt P3-ra.
R1 : Baromi jó csata volt Pinczés Ádámmal. Előzgettük egymást oda vissza. Végül P3.
Q2 : Mentem pár jó kört,de nem tudtam az utolsó tizedeket kiautózni. Talán P4.
R2 : Beragadtam, majd az ezüst mergák laggoltak össze vissza. T1ben kimentem az egyik laggoló mögül aki utána a falba végezte. Ahogy láttam óvásban pont Csaba volt az. Bocs,nem tudok mit tenni az ugrálással. Ugrálsz előre hátra én meg jobbra elmegyek és a falba kötsz ki... Végül a végén ment ott elől a harc és sikerült ezt kihasználni. P2.

Grat Bazsi,Ádám!
Molnár Dániel #99

Avatar
FuReady
Hozzászólások: 178
Csatlakozott: 2016.03.12. 11:50
Teljes név: Füredi Zoltán
Tartózkodási hely: Pécs
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: FuReady » 2016.10.04. 22:37

2. forduló : Red Bull Ring, A szerver

Elöljáróban annyit kell tudni a mostani versenyekről, hogy a sok-sok sikert adó, már 8 éves kormányomon elment a kormányközép, és tudott elég fura dolgokat csinálni, nem mindig lehetett vele rendesen-pontosan menni. (megoldás folyamatban, már úton van valahol a Driving Force GT) :)

Q1: szokásomhoz híven, picit görcsösen próbáltam jó időt futni, ami nem sikerült, így 11.-ik helyre volt elég az időm.
R1: a rajtnál kivezettek, a szalagkorlát segített egyenesben maradnom, majd az aszfaltozott bukótérből kezdtem meg a felzárkózást. A verseny harmadik harmadában nagyot meccseltem Szalafai Fedorral, akit megelőzve sikerült az 5.-ik helyen beérnem. :D

Q2: kicsit javítottam a köridőmön, de így is csak a 9.-ik lettem.
R2: a rajt utáni kavarodást sikerült kikerülnöm, majd miután Nagy Laci megelőzött, próbáltam tartani a tempóját, viszont hibáztam, így felzárkózott ismét Fedor, akivel végig komoly csatában voltunk. (ő próbált utolérni, én meg tartani) A legvégén Nándori Márk jelent meg előttem, meg is előztem, viszont tartani nem tudtam, így mögötte értem célba a 7.-ik helyen. :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára FuReady 2016.10.04. 22:57-kor.
Füredi Zoltán

driver3
Hozzászólások: 82
Csatlakozott: 2015.05.17. 19:56
Teljes név: X Y

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: driver3 » 2016.10.04. 22:40

A szerver:

Q1: ~8. hely nem voltam még ritmusban
R1: ~8. hely környékén hatalmasakat csatázunk Kenézi Sándorral (remélem h jól írom a nevét) és Nagy Lacival. Több körön keresztül egymás mellett fair play oda vissza előzgetések és egymás mellett fordulások, nagyon élveztem. El is teszem összefoglalóba ezt a verseny.

Q2: 5. hely.
R2: Rajtnál fogtam egy 4. helyet majd az első kanyarban ki is ütöttek... No comment. Óvni nem fogok az a versenyemet úgy semm adja vissza. Végül 10. hely a mezőny végén szintén Kenézi Sándorba akadtam bele de ezúttal vagy a gumija fogyott el vagy csak kiesett ő is a ritmusból.

Összességében: Jó versenyek voltak, nagyon jó ez a DTM mód :D :D
Ja és Toldi Balázs ha olvasod a rakétákat ne sajnáld már tőlünk és dobj be hozzám is párat!!! :D :D :lol:
Gratulálok! A közeledben nem volt senki ma :)
Tamás Homoki

2015 HTCC - #30
2016 TCS - #30
2016 VSR - PSRL Endurance Summer Series #8
2016 VSR WTCC '15 - Summer Series

Avatar
Lacsika
Hozzászólások: 1775
Csatlakozott: 2013.02.10. 15:16
Teljes név: Nagy László
Tartózkodási hely: Paks

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Lacsika » 2016.10.05. 07:35

Sajnálom, hogy el kellett csúsztatni a futamot két héttel :) Vesztettem a tempómból majd 1 mp-et.

Q1: Nem sikerült, P5.
R1: Jó rajt után megelőztem Fehér Rolandot, T1-ben beeresztettem Dani mellé az autót, hagyott is helyet, de sajnos minimális kontakt volt, és a rázókő miatt annyira megindult az autó hátulja, hogy a box kijáraton indultam be a boxba. mire kikeveregtem 12 mp hátrányom volt a mezőnnyel szemben. Sikerült feljönnöm Kis-Homoki-Kenéz trió mögé a 9. helyre. Kenéz Sanyit sikerült jó ritmusban megelőzni, jött Tomi, akit szintén megelőztem, de Kis Tibi a célegyenesben pont a kanyar közepén laggolt egyet, így Tomi visszaelőzött, T2-ben. Aztán középső szektorban én kerültem ismét Tibi mögé. Nem tudom mi volt ez, de amikor mi kerültünk közel egymáshoz Tibinek halálos volt a laggja. Utolsó kör utolsó előtti kanyarban bementem mellé, ismét laggolt, ami miatt elkaptam a kormányt és megpörögtem. Így nem p6, hanem 11. :( Kicsit se voltam ideges, főleg a boxkijárat után.

Q2: Itt nem tudom mi volt ismét. P6, de javítóban voltam 3 tizeddel a 2. szektor végén, erre a gyors balosban, mintha beragadt volna a kuplung, csak pörgött a motor, kocsi alig ment. Vicc.
R2: Rossz rajt, majd a rajt utáni keveredésben, és körökben sikerült feljönnöm a a 6. helyre. Aztán Márk hibázott egyet, így P5 lett a vége.

Grat mindenkinek aki célba ért, és Toldi Bazsinak, szép teljesítmény volt.
sponsored by WEBaffACTIVE
http://www.webaffactive.com

Teammates: Cs. Juhasz; M. Szucs

pekingi
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2016.09.19. 16:20
Teljes név: Muthig Gábor

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: pekingi » 2016.10.05. 08:31

B szerver.

Q1: Sikerült megfutnom az egyéni legjobbamat, elég volt a P1-re.
R1: Sok éves kihagyás után gondoltam elég jó kezdés, de aztán az első rajz ezzel a játékkal kibabrált velem, már ott is vesztettem pozíciót. Aztán végül volt egy megforgásom is és csak P4 lett belőle. De még volt vissza egy futam.
Q2: ismét P1 kb. ugyan annyit sikerült mennem (24.eleje).
R1: A rajtot most begyakoroltam sikerült is elfordulni első helyen. Mögöttem csatáztak egy darabig ezért sikerült elszakadnom kb. 3 mp re. úgy 20-22 percen át jól is ment minden, de aztán szépen lassan sok pici hiba miatt és talán egy kis dekoncentráltság is lehetett, nem tudom. De Viski Gábor szépen lassan utolért majd T1 ben bele hibáztam úgy hogy el is ment mellettem igazából csata nélkül. Túl nagy volt a nyomás rajtam és nem tudtam elviselni :D Futam után beszéltünk, kár hogy nem alakult ki csata. De itt is gratulálok neki. Legközelebb ígérem jobban megnehezítem majd a dolgát :D P2 lett aztán a végére (ez kimaradt)

Összességében én élveztem, örülök hogy leporoltam a kormányt és csatlakoztam hozzátok. Remélem sok jó futamunk lesz még.

Muthig Gábor

DzSiBi
Hozzászólások: 308
Csatlakozott: 2014.05.17. 12:10

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: DzSiBi » 2016.10.05. 17:32

B szerver!

Q1: folyamatosan gyorsultam, lehetett volna még jobb is de P2 lett a vége
R1: rajtom rossz volt, a tempó meg volt, de sok hibát követtem el, majd a 8. kör környékén ki is fagytam, pedig voltak jó csatáim

Q2: nem tudtam tiszta kört menni, a szektor idők alapján meg lett volna a pole, de csak 4. helyre volt jó az egyetlen normális köröm
R2: Nagyon élveztem bár ismét nem kaptam el jól a rajtot, de utána Muthig Gáborral és Fári Ádám Dániellel el tudtunk szakadni, kivárásra autóztam és amikor tisztának láttam a helyzetet elmentem Ádám mellett és üldözőbe vettem Gábort. Sajnálom hogy belehibázott a T1-be, jó lett volna tisztán csatázni egyet, de remélem tudok még jönni 1-2 futamra és összemérhetjük a tudásunkat.

Összességében jó volt ismét versenyezni, a 2015-ös HTCC hungaroring (január 19.) óta nem ültem bele a cockpitbe, le kellett porolni a kormányt. Sose mentem még B szerveren ez is egy új élmény volt, de teljesen jó kis társaság jött össze, főleg akik voltak TSen is ;-)

A következő futam ami meg van célozva az a Norisringi forduló ;-)
Kép

#5 Gabor Viski | George Racing Team(link)
//////NASCAR Everything else is just a game...
iRacing.com The World's Best Motorsport Simulation
VSR.hu Itt a legjobbakkal versenyezhetsz!
iR MyRacingAPP

Avatar
georgevics
Hozzászólások: 37
Csatlakozott: 2014.11.02. 13:12
Teljes név: GYÖRGY GÁBOR

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: georgevics » 2016.10.07. 22:21

Hezso írta:B szerver:
Q1: Nem igazán találtam a tempót, ahogy vártam is mezőny közepe.
R1: Elnézést kérek attól aki rajt közben belém jött, hiába kapcsoltam az autót sebességbe, egyszerüen nem indult el, engem is elért ez a bugja a játéknak..... Végig kellett kapcsolnom az összes sebességet, utána tudtam elindulni, persze a mezőnyt kergetve leghátúlról. Aztán páran előttem is kiforogtak, kb visszaértem a mezőny közepébe, ekkor egy kettes vagy hármas piruett volt előttem, amiből Jákói Kristóf úgy jött ki, hogy teligázzal keresztbe a pályán, nem is tudtam kikerülni, összecsattantunk. Utána kicsit talajt vesztettem, nem éreztem a pályát. Megint volt pár megforgásom, vissza a végére, aztán megint szép lassan előre. A végén utolért Jákói Kristóf, nagyon beragadt a nyomomba, de igyekeztem a lehetőségekhez képest szabályosan védekezni. A legvégén csak sikerült megpöccentenie, megforogtam az utolsó előtti valamelyik kanyarban, de félreállt és megvárt, ugyhogy az eredeti felállás szerint fejeztük be a versenyt.

Q2: Szintén zenész, mezőny közepe.
R2: Most már odafigyeltem a rajtnál, ki is húzódtam a szélére, ahol utolért Gábor György és nem tudom milyen megfontolásból nemes egyszerüséggel végigtolt a célegyenesen, úgy hogy közben folyamatosan reszelte az autómat a boxutca fala. Majd a célegyenes végén kiforditott. Megint a legvégéről előre. Ismét sikerült a közepére feljönnöm, de most már fáradtabb voltam, a vállam is megint elkezdett vacakolni, ugyhogy vesztettem a tempót folyamatosan. Aztán utolsó előtti körben a célegyenesben nem tudom mi történt, de hirtelen elsötétedett a monitor és csak kb három másodperc múlva jött vissza. Szerencsére addigra pont a célegyenes végéig értem, még a féktávot meg tudtam csinálni, de Fellenbeck Zsolt szinte teljesen rámjött. A második futam nagy részében vele voltam csatában, volt két vicces kör, amikor először a hosszú egyenesben ő jött teljesen rám a DRS segitségével, behúzódtam belülre, ő kivül körbeautózott a visszaforditó kanyarban, aztán a következő körben ugyanez, csak én voltam a körbeautózó. Aztán a többi körben igazából csak védekeztem, nehogy utolérjen, mert nagyon jött. Hibákkal, de megint sikerült egy nyolcadik hely.

Jó versenyek voltak, annyi gond volt csak, hogy az első qualin Jákói Kristóf laggolt, de talán verseny közben már nem. Aztán még egyszer láttam laggolni, de az már az R2 utolsó körében volt.
Szia Hezso !
Ma olvastam a nyilatkozatodat, melyre annyit szeretnék reagálni, hogy igen, és is azok között voltam akik Neked mentek mert nem mozdultál a rajtnál az első futamon, vagyis így az én rajtom is kuka lett...
A másodikon ismét egy gyengébb rajtot vettél, ezért próbáltam a fal mellett melléd menni, ám mivel Te is arra húzódtál, nagyon kevés helyem maradt... Összeértünk, majd valóban mögéd sorolva teli gázzal mentem, de nem éreztem, hogy toltalak volna, de a replayt visszanézve valóban megtörtént, bár szerencsére ezzel abszolút nem érzem, hogy gondot okoztam volna Neked...
Azt viszont kifejezetten nem értem milyen kiforgatásról beszél, légyszíves nézd vissza még egyszer, és ha valóban nem forgattalak ki, akkor jelezz vissza, hogy bocsi, valamit elnéztél... ( simán elfordultál a mezőnnyel...)
Az viszont igaz, hogy a féktávot csúnyán elnéztem miután sikerült beszúrni melléd, és csak a jó szerencse mentett meg attól, hogy nem ütöttem ki 3-4 autót az egyes kanyarban...
Szóval megértem, hogy a rossz rajtok miatt flusztrált voltál a futamok elején, de szerintem nem minden úgy történt, ahogy leírtad... szerintem :-)))
György Gábor

Avatar
Hezso
Hozzászólások: 210
Csatlakozott: 2015.01.09. 23:06

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Hezso » 2016.10.08. 04:39

Szia Georgevics. Valoban nem forgattal ki, ezert en bocsanatot kerek toled. Az hogy a jatek hibaja miatt az elso rajtod rossz lett, arrol nem en tehetek, de en emiatt is bocsanatot kertem. Az meg hogy a masodik rajtnal konkretan vegigtoltal nyelgazon a celegyenesen ugy hogy kozben az autom meg a falat is vegighuzta es nem is tudtam eloled sehova menekulni emiatt, akkor szerintem ez a megmozdulasod is megerne eg bocsit felem, mert ez valahogy kimaradt abbol ahogy az en frusztraltsagomat ecsetelted.... :-) Amug meg jatek, nem verre megy.

Tapatalkkal küldve a Nokia 3310 készülékemről.
Öregember nem gyorsvonat.....

Hegyi Zsolt #966

Avatar
georgevics
Hozzászólások: 37
Csatlakozott: 2014.11.02. 13:12
Teljes név: GYÖRGY GÁBOR

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: georgevics » 2016.10.11. 17:40

Hezso írta:Szia Georgevics. Valoban nem forgattal ki, ezert en bocsanatot kerek toled. Az hogy a jatek hibaja miatt az elso rajtod rossz lett, arrol nem en tehetek, de en emiatt is bocsanatot kertem. Az meg hogy a masodik rajtnal konkretan vegigtoltal nyelgazon a celegyenesen ugy hogy kozben az autom meg a falat is vegighuzta es nem is tudtam eloled sehova menekulni emiatt, akkor szerintem ez a megmozdulasod is megerne eg bocsit felem, mert ez valahogy kimaradt abbol ahogy az en frusztraltsagomat ecsetelted.... :-) Amug meg jatek, nem verre megy.

Tapatalkkal küldve a Nokia 3310 készülékemről.
Szia Hezsó!
Természetesen elnézést kérek, hogy toltalak, ahogy korábban is írtam, az ismétlésnél szembesültem vele igazán, nem mondom, hogy nem volt szándékos, de nem is látom azt az ismétlésben, hogy az egész célegyenesen így történt volna, gondolom Te is tövig nyomtad...
Az első rajtos beragadásnál nem bántottalak, csak megjegyeztem, hogy én is áldozata lettem...
De nem volt jó megoldás igazad van, örülök, hogy ez miatt nem lett nagyobb gond...
Szerintem sem vérre megy, azért igyekszem én is jobban figyelni...
Sorry még egyszer !
György Gábor

Avatar
FuReady
Hozzászólások: 178
Csatlakozott: 2016.03.12. 11:50
Teljes név: Füredi Zoltán
Tartózkodási hely: Pécs
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: FuReady » 2016.10.18. 21:58

3. forduló : EuroSpeedway Lausitz, A szerver

Elsősorban szeretnék elnézést kérni Muthig Gábortól, mivel az első verseny első körében telibe trafáltam: olyan korán kezdtél el fékezni, hogy nem tudtam lereagálni, próbáltam kirántani balra, de összeakadtunk, ne haragudj. :roll:

Q1: viszonylag jól sikerült az időmérő, 5.-ik helyről indultam.
R1: az első kör 5.-ik kanyarjában majdnem megforogtam, visszaestem a mezőny végére, majd szegény Gábort löktem le a pályáról, amitől én is a kavicságyban végeztem, így jöhetett a felzárkózás. Voltak hibák is, megforogtam párszor + a kavicságy jóbarát, egyszerűen nem volt tempóm, a célegyenesben folyamat leszabályzáson pörgött a motor a végén, így támadni sem tudtam senkit. Végül 11.-ik lettem. :roll:

Q2: 6.-ik hely, egyszerűen nem jött össze egy jó kör sem.
R2: állítottam a setup-on, sokkal jobb lett, a rajt után volt egy kis lökdösődés, majd sokáig Kenéz Sanyival meccseltem, majd az egyik kör első kanyarjában beszúrtam mellé, és nagy sajnálatomra azt láttam, hogy megforog... :roll:
Ezután mentem a saját tempóm, persze hibák és driftek becsúsztak, de kevesebb, mint az első versenyen. A végén Nagy Laci ért utol, megelőzött, így bekísértem a célba a 7.-ik helyen. :roll:
Füredi Zoltán

adfar94
Hozzászólások: 58
Csatlakozott: 2015.01.10. 18:56

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: adfar94 » 2016.10.18. 22:28

"B" szerver

Q1: Az utolsó előtti sorra volt elég.
R1: Stabilan végig mentem, kihasználva mások hibáit, így P3. :)

Q2: P7 azt hiszem.
R2: Brutál jó volt, amíg ki nem löktem Dányi Lászlót. Nem akartam ott igazából előzni, szimplán csak rövidebbet fékeztem, magyarul benéztem. Eztán elengedtem Lacit, illetve fejben is totál szétestem, ott hibáztam, ahol csak tudtam, végül P10.

Erdélyi Daninak gratulálok a győzelemhez, illetve a csapatom többi tagjának is jár a gratuláció.
Élvezetes futamok voltak, sajnálom a második versenyen történt balesetet. :(
Fári Ádám Dániel #94


Vissza: “Raceroom : VSR DTM 2013 bajnokság”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég