Nyilatkozatok

Ingyenes Assetto Corsa bajnokság, ahol a Porsche Pakk 1-ben található Cayman GT4-es autóval rendezünk egy 4 fordulós márkakupát. Csak gyári,alap pályán megyünk. Várunk sok szeretettel!

Moderátor: BT Tag

Avatar
Bírói testület
Hozzászólások: 1138
Csatlakozott: 2016.02.20. 17:50
Teljes név: VSR Bírói testület
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Bírói testület » 2016.11.11. 09:00

mehet
Virtual SimRacing Bírói Testülete

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/VirtualSimRacing

Bármilyen kérdésed van, tedd fel nekünk privátban nyugodtan!

Avatar
Erikkonen
Hozzászólások: 94
Csatlakozott: 2016.02.09. 14:58
Teljes név: Mammel Erik
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Erikkonen » 2016.11.11. 09:48

Tulajdonképpen két bajom volt a tegnapi versenyeken. Az elsőn elfelejtettem átállítani versenysetup-ra az autót, így négy kör után leparkoltam az Eau Rouge nál, aztán bokszban megvártam a két perc büntit az Escape-ért és mentem még 3 kört. A második versenyen meg hárman is okoztak nekem vagy a környezetemben ütközést. Szabó Rolandot kicsit szidtam először, de a replay-t megnézve kiderült, ő 3-ból csak egyszer volt hunyó.

A verseny amúgy teljesen rendben volt, a többiekkel korrekt csaták voltak, a középmezőnyben autózgattam volna, ha fentebb említett afférok miatt nem szorulok néha hátrébb. A kis Porsche pedig remek szerkezet, kezdőknek is ideális versenygépjármű.
Mammel Erik

Avatar
Gordon24
Hozzászólások: 6246
Csatlakozott: 2009.07.14. 16:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Gordon24 » 2016.11.11. 18:46

Én imádom a Race07-et és eléggé sajnáltam/om azt, hogy eltelt ez a 10 év. Nyilván tudjuk, hogy az a játék a múlté.
Raceroom experiencel kezdtünk ugye foglalkozni, rettenetesen sok tartalmat megvettem hozzá a pályák mindegyike megvan stb. De egyszerűen kiábrándultam belőle.
A lagg problémái, az, hogy nem engedi végig futni a köröket. Ha beér az első ad 20 másodpercet hogy beérj és kilép a futamból stb. Tehát rengeteg illuzió romboló hülyesége van, amit egyszerűen nem bírok megszokni.

Assetto. Amikor bejött nem igazán aktívkodott senki. Szerettem akkor is, de nagyjából fél éve elindítani nem indítottam el. Kijött a porsche megvettem. És tegnap volt ugye az első versenyem ezzel az autóval, és tulajdonképpen az első olyan versenyem online amikor versenyautóval mentem. Hát apám. Vigyorogtam mint a tejbetök végig :-) Ez a játék mindent megad amit elvárok egy ilyen játéktól. Ahogy reagál az autó. azok a hangok a grafika és az stb. Tökéletes.

Race1. elrajtoltunk. Nem volt jó a rajt, és ha jól emlékszem abban a balos kanyarban ami a jobb visszafordító után van, nagyon letettem a műfűre, és mivel támadtak lepadlóztam. ....... Aztán mentem utolsóként, de így is olyan élmény volt, hogy hihetetlen.

Race2. Baromi jó rajt volt. Szerintem vagy 10 autót lenyomtam a hosszú egyenesig. Aztán egy zöld porscheval hadakoztunk már a dupla jobbosba beszúrt mellém és egymás mellett mentünk egy csomót. Ahogy jöttek a jobb, bal , jobb kanyarok akartam neki szép nagy helyet hagyni, de ez annyira jól sikerült, hogy a jobb kereket kanyar közben felraktam a vetőre. És itt jön ugye a, hogy En nem igazán szoktam a hátsó kerekesekkel menni, egyből meg is forgott. Mentem a fűre. megint utolsó. Aztán ott egy másik Zöld porscha Sályi Gergővel "játszottunk" de ez tényleg az volt. Mindig bevárt. Megelőztem aztán vissza jött. Így elbohóckodtunk egy 2 kört és beértünk. Tehát eredményes nem volt, de annál királyabb. Szeretlek Assetto! :-)
Galambos Péter


TCS #82

MartinVRS
Hozzászólások: 16
Csatlakozott: 2016.03.14. 20:32
Teljes név: Veres Martin

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: MartinVRS » 2016.11.12. 14:11

Hát érdekes versenyek voltak. Egyáltalán nem voltam jó formában csak szenvedtem egész idő alatt, de a végén mégis maradtam volna mégegy menetre. Nem tudom jobban kifejezni ez ilyen sz@r volt de jó volt mégis. Az első futamra addig finomítgattam a setupot amíg sikerült eltolnom a teljesen rossz irányba, a pálya közepén alulkormányzott lett a gépezet és vagy másfél másodpercet szedtem föl (a saját szintidőmhöz mérten persze, nem az ilyen 2:32.000-es űridőitekhez képest :lol: ). Örültem is a 15. helyemnek, hogy meg tudtam tartani. De legalább volt időm gondolkodni hol csesztem el a beállításokat.
A superpole-ra aztán megtaláltam amit kerestem, egy 9. rajtkocka lett az eredménye. De sajnos kitorpedóztak a Les Combes-bejáratánál, úgyhogy a végéről kellett feljönnöm megint. De legalább részem volt jó kis csatákban, úgyhogy bárki is volt az nem haragszom.
Meg nem is haragudhatnék, mert sajnos én is kivettem a részemet a balesetekből ezért elnézést kérek akinek elrontottam a versenyét vele. Ha jól emlékszem az első futam második körében toltam meg valakit a Campus bejáratánál, mert későn reagáltam a fékezésnél és blokkoltam. Illetve a tömegbaleset a második futam utolsó körében. Még a replayt vissza kell néznem, nem tudom pontosan mi történt, de valószínűleg elkerülhető lett volna. Utána biztos ami biztos előre engedtem a srácokat. Szoknom kell még a forgalmat. :|

Avatar
Erikkonen
Hozzászólások: 94
Csatlakozott: 2016.02.09. 14:58
Teljes név: Mammel Erik
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Erikkonen » 2016.11.12. 14:25

MartinVRS írta:...a tömegbaleset a második futam utolsó körében. Még a replayt vissza kell néznem, nem tudom pontosan mi történt, de valószínűleg elkerülhető lett volna. Utána biztos ami biztos előre engedtem a srácokat. Szoknom kell még a forgalmat. :|
Én már túl vagyok a replay-en. Kicsit megpöckölted a Chicane előtt Szabó Rolandot, aki emiatt engem lökött le a pályáról. Szerencsére pont keresztül a füvön, a célegyenes irányába. Mázlim volt, mert az előttünk lévők előtt át tudtam menni a sikánon, így csak arra kellett figyelnem, hogy "visszaálljak" a helyemre, Lóczi Jani mögé.
Mammel Erik


Vissza: “Porsche Cayman GT4 kupa 2016”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég