Pilóta Info

NASCAR Series

Moderátor: BT Tag

Avatar
G-BoR
Hozzászólások: 3072
Csatlakozott: 2009.03.02. 00:09
Kapcsolat:

Pilóta Info

HozzászólásSzerző: G-BoR » 2011.02.14. 14:48

Sziasztok!
Mit tudjátok lesz közvetítés, és ehhez szeretnénk egy kis plusz infót nyújtani a FTVnek. Írjátok le milyen céljaitok van a NASCARral, kik a legfőbb riválisok, valamint kik a barátok

NASCAR célok:

Rivális/ok:

Barátok/Csapat:

Egyéb érdekes infó magadról:

Életkor:

#1 Balint Dani
kisrafa írta:NASCAR célok: Szeretnék nyerni 1 futamot és valahogyan becsusszanni a Chase-be :)

Rivális/ok:Riválisaim nem nagyon vannak a tesztek alatt próbáltam mindenkivel jóban lenni és kialakítani egy baráti viszonyt

Barátok/Csapat: Barátokból akad bőven szerencsére:) A csapattársaimmal jól kijövök valamint a Roush csapatból Gerrard-danikosz-Kiskimi, A Hendrick-esek közül Dzsibi, RedBull-ból Zsoltee és a Joe Gibbs-ből davidka
Egyéb érdekes infó magadról: Én jobban szeretem az RP pályákat mert a gumispórolással kicsit bajban szoktam lenni de a tesztek alatt azért tanultam ezt azt :)
Szeretem az NFL-t és természetesen a Nascart :) Goo #1 :P
Életkor: 16
#4 Zsolt Nagy
Zsolteee írta:NASCAR célok: Bajnoki cím

Rivális/ok: Jelenleg a legnagyobb riválisok szerintem morfi (Roós András), foxtee (Eke Dávid) és zolee (Pavlovics Zoltán). Őket látom a leggyorsabbnak és stabilabbnak, illetve rajtuk kívűl még Gerrard az aki a bajnoki címre esélyes lehet, feltéve ha rendszeresen jár futamokra. ;)

Barátok/Csapat: Bryan-el vagyok egy csapatban, de ez nem jelenti azt, hogy csak vele dolgozok együtt. A mezőny nagy részével bármikor összetudok állni, ha segíteni kell egymást.

Egyéb érdekes infó magadról: Lassan 3 éve rfactorozom, eleinte főleg csak F1-eztem, de kb másfél éve elkezdtem oválon is versenyezni és hát azóta ezt jobban kedvelem, mint a road pályán versenyzést. :)

Életkor: 19 leszek áprilisban.

#5 Gabor Viski
G-BoR írta:NASCAR célok:
Természetese a Chasebe juttás és a bajnokság megnyerése :-)

Rivális/ok:
legfőbb riválisaim a pályám Molnár Dávid, valahogy ez a teszt bajnokságok alatt így alakult ki :-) Aki még a riválisomnak tartok az Horváth Gábor, szimpatikus a versenyzése, igaz nem mindenkinek tetszik ahogy megy, de vele kőkemény csatákba bele lehet menni, a kialakult kép róla a következő: Vagy elmész valahogy mellette vagy "meghalsz"!

Barátok/Csapat:
Hendrick mindenek felett :D Szóval Morfi, foxTeEe és Teqi :D de csak az utolsó 10körig onnantól nincs már csapattárs ;-)

Egyéb érdekes infó magadról:
ez mellet még iRacingben NASCARozok, hogy milyen pilóta vagyok? erős közepes + a DzSiBi factor :-) Valahogy a végén mindig ott vagyok az elején, és hatalmas makkjaim vannak :D pl Las Vegasi győzelmem ősszel :D
#6 Gergo Baldi
KisKimi írta:Gergo Baldi #6 ( 1995. 06. 13. ) vallomása következik:

NASCAR célok: Mivel az idei lesz az első évem, ez egy ilyen tapasztalatszerzős év lesz, egy top5 szezon végéig jó lenne ha összejönne, de ha jobb lesz akkor az ellen se lesz semmi ellenvetésem :D

Rivális/ok: Akik előttem lesznek, mert több pontot szereznek :D

Barátok/Csapat: Kb. a fél mezőnnyel kijövök, a másik felét meg még nem ismerem mivel vagy csak itt indulnak, vagy ott ahol én nem :) Dancival Gerrarddal és Norbival próbáljuk majd a Roushos autókat minél előrébb ,,repíteni" (persze csak jó értelembe :D )

Egyéb érdekes infó magadról: Elég régóta szimulátorozok, már 16 éves leszek júniusba ( úgy megy az idő hogy nemigaz... :? ), szóval a visszavonulás már párszor eszembe jutott. Verseny közbe (általában :) ) nem megyek bele hülye helyzetekbe, inkább ,,taktikázok" :D remélem ez itt előny lesz.

UI: a #26ba "elmebeteg" emberek jelentkezését várjuk!!
Roush staff


#10 Zsolt Kobori
piiszi írta:NASCAR célok:

Szeretnék egyszer a dobogón ünnepelni a szezon során , és a legjobb újonc címére pályázom.

Rivális/ok:

A Profikkal abszolut nem számolok ők egy más kategória,inkább a többi újonc versenyző lehet reálisan a legfőbb ellenfelem,a bajnokság során,névszerint én Báldi Gergőt érzem a legkomolyabb ellenfelemnek ,ilyen szempontból nagyon nehéz lesz őt legyőzni,de bizakodom,és a többieket nem igazán ismerem,szóval foggalmam sincs.

Barátok/Csapat:

Igazából szinte kivétel nélkül mindenkit kedvelek a mezőnyből, van pár pilóta akit jobban másokat kevésbé ismerek,Szántó Péter,Szabó Gábor,Szabó Dávid,DISCO,G-Bor,Zsoltee én őket emelném ki személy szerint igazából mindenki jófej.A Dodge csapatnál leszek elvileg a öö Camping World Racing #10-es rajtszáma alatt indulok és a Dodge-ot erősítem:D

Egyéb érdekes infó magadról:
Nem igazán érdekes,de nem igazán mentem még Zártkasztnis szériákban szóval ez még nagyon új nekem.:DMinden buliban/balhéban benne vagyok,sajnos ez a habitusom velejárója általában mindig minden rosszban ütközésben benne tudok lenni ,akaratlanul is.Mikor rám jár a rúd akkor megnyargal rendesen,és nem rövid időre,viszont mikor jól megy akkor nagyon jól.Lelki állapotom mélyen befolyásolja a teljesitményemet,ez ismét egy szar dolog.
#12 Peter Szanto
Biaggi írta:NASCAR célok: Chase, ha az megvan az isten se állít meg :D

Rivális/ok: Gábor Szabó, András Roós, Zsolt Nagy

Barátok/Csapat:: Gábor Szabó (Pumukli), Dávid Szabó (Babakocsitoló), Zsolt Kóbori (Piceey, a román Kóbor kutya)

Egyéb érdekes infó magadról: 1986-ban kezdtem el autós játékokkal játszani, akkor még comodore 64, pit stop nevű játékkal :D
1991 körül már pc-én az f1gp1, utána f1gp2, majd 1997-ben megvettem első kormányomat és a f1rc-vel nyomultam. 2005 MF1CB Liga Bajnoki cím.
Később F3 euroliga ( nemzetközi ) 2-dik helyezett. Asrwc (a1gp) 4-dik helyezett, Simraceway futamgyőzelmek.

Sidewinder forever!!!!!

#16 Norbert Leitner
Norbi írta:NASCAR célok: Bajnokságot TOP5be akarom befejezni, illetve futamokat szeretnék nyerni és minél kevesebb Big Oneba akarok részt venni.

Rivális/ok: Talán Morfi illetve Zsolti, de a nekem az is elég, ha a csapattársaimat megelőzöm :D

Barátok/Csapat: A Roush csapata mindig összefog, de ha kell akkor mással is össze tudok!

Egyéb érdekes infó magadról: Szeretem a Short Oválokat, illetve az olyan pályákat ahol számít a gumi, mert általában jól tudok spórolni a gumikkal. Iracingbe néha versenyezgetek oválon, de nem sok szerencsével. A Road jobban megy, szóval azt is várom már, hogy milyen lesz ezekkel a kocsikkal. És remélem a valóságba jól fog kezdődni Biffle szezonja :twisted:

Kor: 20

UI: a #26ba "elmebeteg" emberek jelentkezését várjuk!!
Roush staff
#17 Gabor Kovács
Gerrard írta:NASCAR célok: Szeretném ha nem csinálnánk buta hibákat a futam során bár ez csak álom marad :) Reális célkitűzésnek a futamgyőzelmet tartom.. remélem sikerül.

Rivális/ok: MoDa - szerintem jobb neki a kommentátor állásban :D illetve aki sokat beszél futam közbe...de úgyis lerendezzük a pályán :P

Barátok/Csapat: Dani, Norbi, KisKimi, hiszen ők a csapattársaim, de Rafát és Zolit is bírom nagyon, és általában Morfival is meg tudjuk találni a közös hangot egy-egy RP pályán

Egyéb: Kecskeméten lakom, idén érettségizem. A Szegedi Egyetemre szeretnék felvételt nyerni, remélem sikerülni fog. :) Sokat vagyok a barátaimmal, gyakran eljárunk hétvégénként bulizni.

UI: a #26ba "elmebeteg" emberek jelentkezését várjuk!!
Roush staff
#21 Gabor Horváth
ronny írta:NASCAR célok: Nincs különösebb célom, engem a Nascar öröme hajt. Mindig is szerettem ezt a vonatozást. Köszönöm, hogy itt lehetek Köztetek!

Rivális/ok: Igazán nincs riválisom, ha Viski Gabi vagy Pavlovics Zoli előtt lehetek, az apró öröm számomra, de csak rövid ideig tart (me' visszaelőznek).

Barátok/Csapat: Rezsesz-el sokat meccseztünk az elmúlt idényekben a 'Masters-en. Ayrton kolléga-t is kedvelem, de szerencsétlenségére (gemre) mondva mindig (soxor) összeakadunk a pályán. Megpróbálok rá (is) nagyon vigyázni, nem mindig sikerül. Remélem nincs harag.

Egyéb érdekes infó magadról: A vezetési style-m elég nyers, tudom, de megpróbálok mindenkivel korrekt lenni. Olyan SOHA nem fordulhat elő velem, hogy valakit szándékosan taszítok meg. Persze nem lenne Nascar, ha minden versenyen csak "Zöld" fázis lenne.

Sajnos a TS-t csak hallgatni tudom, mivel nem messze a géptől alszanak a gyerekek, s ha beszélnék, felébrednének.

#24 David Eke
foxteee írta:nascar celok: mi mas mint a chase es a bajnoki cim :D

rivalisok: mivel teqi sajna nem lesz o kiesik innen de mellette ott van morfi illetve zoli :D

barat/team: habar nincs owners championship nalunk de attol meg igenis ott akarom latni a hendrick motorsport-ot az elen :P egyebkent meg ha nincs csapattars a kozelben akkor barki moge beallok rp palyan xD

egyeb: az osszes palya tipus favorit inkabb nev szerint van olyan palya amit nem szeretek pl martinsville vagy new hampshire (leginkabb flat track mivoltjukbol) es dzsibivel egyetemben iracing amikor csak lehet :D amiota tudom nezni, nascar es gordon fan vagyok, #24 mindenek felett xD
#36 Pechnig Rezső
Rezsesz írta:NASCAR célok:
Nagy céljaim nincsenek,lassan kiöregszem a szimulátor világábol,inkább a versenyzés öröme hajt,a profikra hagyom a futamok megnyerését.
Célom a közép mezőny.
Természetesen azért ingyen nem adok egy poziciót sem,de tanulnom kell a Nascar világát,és stilusát. :-)

Rivális/ok:
Riválisokrol nem beszélhetek még,bár itt-ott van erőfitoktatás.
Ha lessz riválisom,valószinüleg a mezőny közepéböl várható a "kiválasztott" :-)

Barátok/Csapat:
RONNY,vele versenyeztem más bajnokságban,és ő ajánlotta a VSR Nascar bajnokságát is,de még van szimpatikus versenyző a bajnokságban.

Egyéb érdekes infó magadról:
2002 ben kezdtem az online szimulátorozást a GPLegends bajnokságában,majd2004 ben folytattam a GTR 1-2 sorozattal,közben versenyeztem a GTL,majd a Race 07 és Race On bajnokságában.
Hobbi:Rc Drift,és gyüjtögetem az energiaitalos dobozokat.


#36 Pechnig Rezső (Rezsesz)
#42 Zoltan Pavlovics
zolee145 írta:NASCAR célok: Chase

Rivális/ok: aki a pályán van

Barátok/Csapat: nem vagyok rosszban senkivel / Earnhardt Ganassi Racing

Egyéb érdekes infó magadról: semmi érdekes. Élem a kis szürke életemet, szürke autóm van (meg egy piros), és most egy szürke klaviatúrán írok, szürke pólóban...:D
#48 Andras Roos
morfi írta:NASCAR célok: Bajnoki címnél nem adom alább főleg az ötszörös bajnok autójával.

Rivális/ok: Természetesen a csapattársaim, hiszen őket gondolom a mezőny legerősebb pilótáinak. De emellett Zsolti és Zoli is idesorolható. Illetve Ronny, mert ő is kezdd begyorsulni, és volt már pár összeakadásunk ami miatt még van bennem kis tüske :)

Barátok/Csapat: Természetesen a Hendrick Team mindenek felett(Teqi, Foxtee, Dzsibi). De Gerrardal is összedolgozunk nagyon jól ha úgy adódik, és Zsoltival is ez a helyzet.

Egyéb érdekes infó magadról: Ha úgy adódik a helyzet, nagyon jó vagyok pszihológiai hadviselésben :) De nem kell aggódni :P

Életkor:
19

#55 Bardócz Dávid
bardocz írta:NASCAR célok: top10 a lehető legtöbb futamon, célbaérés, jó szórakozás

Rivális/ok: nem igazán van, esetleg aki előttem van

Barátok/Csapat: nem tudok róla, hogy lenen csapattársam, és senkivel sem vagyok rosszban tudtommal

Egyéb érdekes infó magadról: 18,81 a testtömegindexem :lol: Amúgy meg mit mondhatnék magamról, ami érdekes. Semmit. Akkormeg? :D
#69 David Galambos
Dvid írta:NASCAR célok: Az első 10 között végezni mindig.

Rivális/ok: Nálam még ilyen nem alakult ki, mivel ujonc vagyok.

Barátok/Csapat: Nekem nincs csapattársam,egymagam vagyok,így legalább ha valamit elszúrok nem leszek lecseszve :D .Majd jövőre vkivel.

Egyéb érdekes info magadról: csak 13 éves vagyok, NASCARban sosem versenyeztem.Verseny gokartal nagyon sokat gyakoroltam életben külföldön.
#77 Dávid Szabó
DavidTailor írta:NASCAR célok:Tapasztalat szerzése mivel ez az első Nascaros szezonom.

Rivális/ok:Előre nem tudom hova leszek jó mivel nagyon sok jó versenyző van pl:Báldi Gergő, Gályár Balázs, Roós András, Viski Gábor, Eke Dávid és Nagy Zsolt...

Barátok/Csapat: A Penke Racingben vagyunk Szántó Péterrel(Biaggi) és Szabó Gáborral(puma) mindkettőjüket nagyon jó pilótának tartom ezért szerencsés vagyok, hogy ennek a csapatnak lehetek a tagja. Megemlíteném ezen kívül Báldi Gergőt mivel ha segítségre van szükségem akkor mindig minde körülmények között segít és még Gályár Balázst aki szintén pécsi mint én :D Ezen kivül még sok versenyzővel jól kijövök.

Egyéb érdekes infó magadról:Eddig inkább csak F1-ben tevékenykedtem, de a Nascar is egyre szimpatikusabb volt ezért úgy gondoltam kipróbálom magam itt is.

Életkor:16 év
#82 Géczi András
EraGonNer írta:Nascar célok: természetesen hogy minnél jobb helyezéseket érjek el.
Rivális/ok:ha jön akkor talán Báldi Gergő mert majdnem mindíg egy tempót tudunk futni.
Barátok/csapat:csapattársam sajnos nincs,a többi meg eldől verseny közben.
Egyéb érdekes infók magadról: kb. másfél éve szmezek. Nascar és F1 a kedvencem ,nascarban Daytona a kedvenc pályám és persze a short oválok:)
életkor:14

#83 Balázs Gályár
Bryan666 írta:NASCAR célok: Chase, ha meg van akkor megteszek mindent hogy a bajnoki cím is meg legyen, bár ahogy érzem nem nagyon számolnak velem, de majd meglátjuk.

Rivális/ok: A Hendrick Team főleg Eke és Morfi. Pavlovics Zoli, és persze a csapattársam Zsolti is rivális, de számomra ő csak az utsó körökbe.

Barátok/Csapat: Csak a RedBull Zsoltival nem kérdés hogy össze fogunk keményen dolgozni, a többiek meg nem érdekelnek..

Egyéb érdekes infó magadról: Tavaly Daytonába 3. lettem akkor utolsó helyről jöttem egy "B1" után, szóval ha nem lesz gond akkor remélem győzelem is elérhető. Sokszor már "Láthatatlan embernek" képzelem magam, de ezt mások is megerősítették :D. De remélem majd itt a Nascarba kicsit észre vesznek. Az F1 és már a Nascar kedvencem és lassan kezd a Nascar az F1 elé becsúszni:).

Életkor:19
#88 Gábor Bernhardt
Tequila írta:NASCAR célok: Mivel nem fogok teljes szezont futni, ezért nem fogok a végső sikerért harcolni, jelenleg annyi a célom, hogy pár futamon el tudjak indulni, és célba érni, jókat meccselni, netalántán a többiektől elhappolni pár jó helyezést :P

Rivális/ok: Hát mivel NASCARról beszélünk itt felesleges neveket felsorolni, hiszen jól tudjuk, itt bárki, bármikor nyerhet, úgyhogy mindig az a legfőbb riválisom aki előttem van, aki RP pályán ugye egyben a legfőbb cinkosom is, hmm érdekes ugye? :D

Barátok/Csapat: Itt is fel kéne soroljam a fél csapatot akikkel jó viszonyban vagyok, de azért itt a csapattársaimat szeretném kiemelni, akikkel nagyon régóta ápolunk jó viszonyt, de összeségében nagyon szeretek itt versenyezni a jó hangulat miatt.

Egyéb érdekes infó magadról: Nemrég ugrottam neki második angliai kirándulásomnak, ami nem tudom meddig fog tartani, addig is a versenyzés a háttérbe szorul, amikor ráérek és a netem is engedi jönni fogok.

Életkor: 29

#99 Daniel Molnár
danikosz írta:NASCAR célok: bejutni a csészbe

Rivális/ok: Várom már amikor láthatom Husit a fűbe... De amúgy nem kifejezetten utálok senkit... Ha meg kapok egy pofont majd visszaadom neki azt kész :D

Barátok/Csapat: Roush csapaba megyek és a Ganassis fiukkal is jó kapcsolatot ápolok. #11-es kis gyermekkel is jóba vagyok. Hendrick-es srácokkal nem lenne bajom ha más csapatba mennének.. De ugye Hendrick szal FUCK YOUUUU :D :D :D
Nyáron nem sokat voltam szal sok arcot nem nagyon ismerek... De erre van a bajnokság ;)

Egyéb érdekes infó magadról: BNŐ,szórakozás,ivászat,móka,kacagás,koncert,ökörködés,gellért hegy,packers,aflac,NFL,SHAKE AND BAKE

U.I: A 26ba "elmebeteg" emberek jelentkezését várjuk!!
Roush staff
NASCAR Everything Else Is Just A Game

Avatar
G-BoR
Hozzászólások: 3072
Csatlakozott: 2009.03.02. 00:09
Kapcsolat:

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: G-BoR » 2011.02.14. 15:03

NASCAR célok:
Természetese a Chasebe juttás és a bajnokság megnyerése :-)

Rivális/ok:
legfőbb riválisaim a pályám Molnár Dávid, valahogy ez a teszt bajnokságok alatt így alakult ki :-) Aki még a riválisomnak tartok az Horváth Gábor, szimpatikus a versenyzése, igaz nem mindenkinek tetszik ahogy megy, de vele kőkemény csatákba bele lehet menni, a kialakult kép róla a következő: Vagy elmész valahogy mellette vagy "meghalsz"!

Barátok/Csapat:
Hendrick mindenek felett :D Szóval Morfi, foxTeEe és Teqi :D de csak az utolsó 10körig onnantól nincs már csapattárs ;-)

Egyéb érdekes infó magadról:
ez mellet még iRacingben NASCARozok, hogy milyen pilóta vagyok? erős közepes + a DzSiBi factor :-) Valahogy a végén mindig ott vagyok az elején, és hatalmas makkjaim vannak :D pl Las Vegasi győzelmem ősszel :D
NASCAR Everything Else Is Just A Game

Avatar
foxteee
Hozzászólások: 540
Csatlakozott: 2010.06.28. 16:50

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: foxteee » 2011.02.14. 15:45

nascar celok: mi mas mint a chase es a bajnoki cim (20 evesen xD) :D

rivalisok: mivel teqi sajna nem lesz o kiesik innen de mellette ott van morfi illetve zoli :D

barat/team: habar nincs owners championship nalunk de attol meg igenis ott akarom latni a hendrick motorsport-ot az elen :P egyebkent meg ha nincs csapattars a kozelben akkor barki moge beallok rp palyan xD

egyeb: az osszes palya tipus favorit inkabb nev szerint van olyan palya amit nem szeretek pl martinsville vagy new hampshire (leginkabb flat track mivoltjukbol) es dzsibivel egyetemben iracing amikor csak lehet :D amiota tudom nezni, nascar es gordon fan vagyok, #24 mindenek felett xD
#24 David Eke

KépKép
KépKép
Kép

Dvid
Hozzászólások: 30
Csatlakozott: 2010.04.02. 15:27

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: Dvid » 2011.02.14. 15:55

NASCAR célok: Az első 10 között végezni mindig.

Rivális/ok: Nálam még ilyen nem alakult ki, mivel ujonc vagyok.

Barátok/Csapat: Nekem nincs csapattársam,egymagam vagyok,így legalább ha valamit elszúrok nem leszek lecseszve :D .Majd jövőre vkivel.

Egyéb érdekes info magadról: csak 13 éves vagyok, NASCARban sosem versenyeztem.Verseny gokartal nagyon sokat gyakoroltam életben külföldön.

Avatar
kisrafa
Hozzászólások: 1098
Csatlakozott: 2010.06.10. 15:15
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: kisrafa » 2011.02.14. 17:49

NASCAR célok: Szeretnék nyerni 1 futamot és valahogyan becsusszanni a Chase-be :)

Rivális/ok:Riválisaim nem nagyon vannak a tesztek alatt próbáltam mindenkivel jóban lenni és kialakítani egy baráti viszonyt

Barátok/Csapat: Barátokból akad bőven szerencsére:) A csapattársaimmal jól kijövök valamint a Roush csapatból Gerrard-danikosz-Kiskimi, A Hendrick-esek közül Dzsibi, RedBull-ból Zsoltee és a Joe Gibbs-ből davidka
Egyéb érdekes infó magadról: Én jobban szeretem az RP pályákat mert a gumispórolással kicsit bajban szoktam lenni de a tesztek alatt azért tanultam ezt azt :)
Szeretem az NFL-t és természetesen a Nascart :) Goo #1 :P
Életkor: 16
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisrafa 2011.02.17. 16:26-kor.
Dani Bálint

Ha nagy az arc, jön a kudarc!
"...be yourself, no matter what they say"

Vamos Rafa!!!


Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: danikosz » 2011.02.14. 18:10

NASCAR célok: bejutni a csészbe

Rivális/ok: Várom már amikor láthatom Husit a fűbe... De amúgy nem kifejezetten utálok senkit... Ha meg kapok egy pofont majd visszaadom neki azt kész :D

Barátok/Csapat: Roush csapaba megyek és a Ganassis fiukkal is jó kapcsolatot ápolok. #11-es kis gyermekkel is jóba vagyok. Hendrick-es srácokkal nem lenne bajom ha más csapatba mennének.. De ugye Hendrick szal FUCK YOUUUU :D :D :D
Nyáron nem sokat voltam szal sok arcot nem nagyon ismerek... De erre van a bajnokság ;)

Egyéb érdekes infó magadról: BNŐ,szórakozás,ivászat,móka,kacagás,koncert,ökörködés,gellért hegy,packers,aflac,NFL,SHAKE AND BAKE

U.I: A 26ba "elmebeteg" emberek jelentkezését várjuk!!
Roush staff
Molnár Dániel #99

Gerrard
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2009.07.23. 15:29
Tartózkodási hely: Kecskemét

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: Gerrard » 2011.02.14. 18:33

NASCAR célok: Szeretném ha nem csinálnánk buta hibákat a futam során bár ez csak álom marad :) Reális célkitűzésnek a futamgyőzelmet tartom.. remélem sikerül.

Rivális/ok: MoDa - szerintem jobb neki a kommentátor állásban :D illetve aki sokat beszél futam közbe...de úgyis lerendezzük a pályán :P

Barátok/Csapat: Dani, Norbi, KisKimi, hiszen ők a csapattársaim, de Rafát és Zolit is bírom nagyon, és általában Morfival is meg tudjuk találni a közös hangot egy-egy RP pályán

Egyéb: Kecskeméten lakom, idén érettségizem. A Szegedi Egyetemre szeretnék felvételt nyerni, remélem sikerülni fog. :) Sokat vagyok a barátaimmal, gyakran eljárunk hétvégénként bulizni.

UI: a #26ba "elmebeteg" emberek jelentkezését várjuk!!
Roush staff
Kovács Gábor

Kép

Avatar
Rezsesz
Hozzászólások: 75
Csatlakozott: 2010.12.22. 23:26
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: Rezsesz » 2011.02.14. 18:56

NASCAR célok:
Nagy céljaim nincsenek,lassan kiöregszem a szimulátor világábol,inkább a versenyzés öröme hajt,a profikra hagyom a futamok megnyerését.
Célom a közép mezőny.
Természetesen azért ingyen nem adok egy poziciót sem,de tanulnom kell a Nascar világát,és stilusát. :-)

Rivális/ok:
Riválisokrol nem beszélhetek még,bár itt-ott van erőfitoktatás.
Ha lessz riválisom,valószinüleg a mezőny közepéböl várható a "kiválasztott" :-)

Barátok/Csapat:
RONNY,vele versenyeztem más bajnokságban,és ő ajánlotta a VSR Nascar bajnokságát is,de még van szimpatikus versenyző a bajnokságban.

Egyéb érdekes infó magadról:
2002 ben kezdtem az online szimulátorozást a GPLegends bajnokságában,majd2004 ben folytattam a GTR 1-2 sorozattal,közben versenyeztem a GTL,majd a Race 07 és Race On bajnokságában.
Hobbi:Rc Drift,és gyüjtögetem az energiaitalos dobozokat.


#36 Pechnig Rezső (Rezsesz)
Chevrolet #36 Scott Riggs

Avatar
Norbi
Hozzászólások: 691
Csatlakozott: 2009.07.23. 08:48
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: Norbi » 2011.02.14. 18:58

NASCAR célok: Bajnokságot TOP5be akarom befejezni, illetve futamokat szeretnék nyerni és minél kevesebb Big Oneba akarok részt venni.

Rivális/ok: Talán Morfi illetve Zsolti, de a nekem az is elég, ha a csapattársaimat megelőzöm :D

Barátok/Csapat: A Roush csapata mindig összefog, de ha kell akkor mással is össze tudok!

Egyéb érdekes infó magadról: Szeretem a Short Oválokat, illetve az olyan pályákat ahol számít a gumi, mert általában jól tudok spórolni a gumikkal. Iracingbe néha versenyezgetek oválon, de nem sok szerencsével. A Road jobban megy, szóval azt is várom már, hogy milyen lesz ezekkel a kocsikkal. És remélem a valóságba jól fog kezdődni Biffle szezonja :twisted:

Kor: 20

UI: a #26ba "elmebeteg" emberek jelentkezését várjuk!!
Roush staff
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Norbi 2011.02.17. 15:44-kor.
Norbert Leitner

ronny
Hozzászólások: 166
Csatlakozott: 2009.08.24. 18:07

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: ronny » 2011.02.14. 19:35

NASCAR célok: Nincs különösebb célom, engem a Nascar öröme hajt. Mindig is szerettem ezt a vonatozást. Köszönöm, hogy itt lehetek Köztetek!

Rivális/ok: Igazán nincs riválisom, ha Viski Gabi vagy Pavlovics Zoli előtt lehetek, az apró öröm számomra, de csak rövid ideig tart (me' visszaelőznek).

Barátok/Csapat: Rezsesz-el sokat meccseztünk az elmúlt idényekben a 'Masters-en. Ayrton kolléga-t is kedvelem, de szerencsétlenségére (gemre) mondva mindig (soxor) összeakadunk a pályán. Megpróbálok rá (is) nagyon vigyázni, nem mindig sikerül. Remélem nincs harag.

Egyéb érdekes infó magadról: A vezetési style-m elég nyers, tudom, de megpróbálok mindenkivel korrekt lenni. Olyan SOHA nem fordulhat elő velem, hogy valakit szándékosan taszítok meg. Persze nem lenne Nascar, ha minden versenyen csak "Zöld" fázis lenne.

Sajnos a TS-t csak hallgatni tudom, mivel nem messze a géptől alszanak a gyerekek, s ha beszélnék, felébrednének.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronny 2011.02.18. 21:43-kor.
ronny #21

bardocz
Hozzászólások: 446
Csatlakozott: 2010.07.05. 12:01

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: bardocz » 2011.02.14. 20:06

NASCAR célok: top10 a lehető legtöbb futamon, célbaérés, jó szórakozás

Rivális/ok: nem igazán van, esetleg aki előttem van

Barátok/Csapat: nem tudok róla, hogy lenen csapattársam, és senkivel sem vagyok rosszban tudtommal

Egyéb érdekes infó magadról: 18,81 a testtömegindexem :lol: Amúgy meg mit mondhatnék magamról, ami érdekes. Semmit. Akkormeg? :D
#55
Bardócz Dávid

Avatar
zolee145
Hozzászólások: 493
Csatlakozott: 2009.07.23. 09:30

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: zolee145 » 2011.02.14. 21:09

NASCAR célok: Chase

Rivális/ok: aki a pályán van

Barátok/Csapat: nem vagyok rosszban senkivel / Earnhardt Ganassi Racing

Egyéb érdekes infó magadról: semmi érdekes. Élem a kis szürke életemet, szürke autóm van (meg egy piros), és most egy szürke klaviatúrán írok, szürke pólóban...:D
Earnhardt Ganassi Racing I #42 Target Chevy Impala SS I Juan Pablo Montoya

42 - Answer to the ultimate question of life, the universe, and everything

Avatar
morfi
Hozzászólások: 2507
Csatlakozott: 2009.07.14. 15:15
Kapcsolat:

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: morfi » 2011.02.14. 22:17

NASCAR célok: Bajnoki címnél nem adom alább főleg az ötszörös bajnok autójával.

Rivális/ok: Természetesen a csapattársaim, hiszen őket gondolom a mezőny legerősebb pilótáinak. De emellett Zsolti és Zoli is idesorolható. Illetve Ronny, mert ő is kezdd begyorsulni, és volt már pár összeakadásunk ami miatt még van bennem kis tüske :)

Barátok/Csapat: Természetesen a Hendrick Team mindenek felett(Teqi, Foxtee, Dzsibi). De Gerrardal is összedolgozunk nagyon jól ha úgy adódik, és Zsoltival is ez a helyzet.

Egyéb érdekes infó magadról: Ha úgy adódik a helyzet, nagyon jó vagyok pszihológiai hadviselésben :) De nem kell aggódni :P

Életkor:
19
Andras Roos

5x VSR bajnok(2008 SuperLeague, 2009 Clio, 2010 Porsche, 2010 F1, 2011 NASCAR)

Moreinnyó...
Two Words for you! SUCK IT!

Avatar
piiszi
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2010.12.15. 21:53

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: piiszi » 2011.02.15. 15:39

NASCAR célok:

Szeretnék egyszer a dobogón ünnepelni a szezon során , és a legjobb újonc címére pályázom.

Rivális/ok:

A Profikkal abszolut nem számolok ők egy más kategória,inkább a többi újonc versenyző lehet reálisan a legfőbb ellenfelem,a bajnokság során,névszerint én Báldi Gergőt érzem a legkomolyabb ellenfelemnek ,ilyen szempontból nagyon nehéz lesz őt legyőzni,de bizakodom,és a többieket nem igazán ismerem,szóval foggalmam sincs.

Barátok/Csapat:

Igazából szinte kivétel nélkül mindenkit kedvelek a mezőnyből, van pár pilóta akit jobban másokat kevésbé ismerek,Szántó Péter,Szabó Gábor,Szabó Dávid,DISCO,G-Bor,Zsoltee én őket emelném ki személy szerint igazából mindenki jófej.A Dodge csapatnál leszek elvileg a öö Camping World Racing #10-es rajtszáma alatt indulok és a Dodge-ot erősítem:D

Egyéb érdekes infó magadról:
Nem igazán érdekes,de nem igazán mentem még Zártkasztnis szériákban szóval ez még nagyon új nekem.:DMinden buliban/balhéban benne vagyok,sajnos ez a habitusom velejárója általában mindig minden rosszban ütközésben benne tudok lenni ,akaratlanul is.Mikor rám jár a rúd akkor megnyargal rendesen,és nem rövid időre,viszont mikor jól megy akkor nagyon jól.Lelki állapotom mélyen befolyásolja a teljesitményemet,ez ismét egy szar dolog.

KisKimi
Hozzászólások: 844
Csatlakozott: 2009.07.25. 21:44

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: KisKimi » 2011.02.16. 07:18

Gergo Baldi #6 ( 1995. 06. 13. ) vallomása következik:

NASCAR célok: Mivel az idei lesz az első évem, ez egy ilyen tapasztalatszerzős év lesz, egy top5 szezon végéig jó lenne ha összejönne, de ha jobb lesz akkor az ellen se lesz semmi ellenvetésem :D

Rivális/ok: Akik előttem lesznek, mert több pontot szereznek :D

Barátok/Csapat: Kb. a fél mezőnnyel kijövök, a másik felét meg még nem ismerem mivel vagy csak itt indulnak, vagy ott ahol én nem :) Dancival Gerrarddal és Norbival próbáljuk majd a Roushos autókat minél előrébb ,,repíteni" (persze csak jó értelembe :D )

Egyéb érdekes infó magadról: Elég régóta szimulátorozok, már 16 éves leszek júniusba ( úgy megy az idő hogy nemigaz... :? ), szóval a visszavonulás már párszor eszembe jutott. Verseny közbe (általában :) ) nem megyek bele hülye helyzetekbe, inkább ,,taktikázok" :D remélem ez itt előny lesz.

UI: a #26ba "elmebeteg" emberek jelentkezését várjuk!!
Roush staff
Báldi Gergő

Biaggi
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2011.01.17. 18:40

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: Biaggi » 2011.02.17. 12:55

NASCAR célok: Chase, ha az megvan az isten se állít meg :D

Rivális/ok: Gábor Szabó, András Roós, Zsolt Nagy

Barátok/Csapat:: Gábor Szabó (Pumukli), Dávid Szabó (Babakocsitoló), Zsolt Kóbori (Piceey, a román Kóbor kutya)

Egyéb érdekes infó magadról: 1986-ban kezdtem el autós játékokkal játszani, akkor még comodore 64, pit stop nevű játékkal :D
1991 körül már pc-én az f1gp1, utána f1gp2, majd 1997-ben megvettem első kormányomat és a f1rc-vel nyomultam. 2005 MF1CB Liga Bajnoki cím.
Később F3 euroliga ( nemzetközi ) 2-dik helyezett. Asrwc (a1gp) 4-dik helyezett, Simraceway futamgyőzelmek.

Sidewinder forever!!!!!

Bryan666
Hozzászólások: 350
Csatlakozott: 2009.08.16. 21:45

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: Bryan666 » 2011.02.19. 10:32

NASCAR célok: Chase, ha meg van akkor megteszek mindent hogy a bajnoki cím is meg legyen, bár ahogy érzem nem nagyon számolnak velem, de majd meglátjuk.

Rivális/ok: A Hendrick Team főleg Eke és Morfi. Pavlovics Zoli, és persze a csapattársam Zsolti is rivális, de számomra ő csak az utsó körökbe.

Barátok/Csapat: Csak a RedBull Zsoltival nem kérdés hogy össze fogunk keményen dolgozni, a többiek meg nem érdekelnek..

Egyéb érdekes infó magadról: Tavaly Daytonába 3. lettem akkor utolsó helyről jöttem egy "B1" után, szóval ha nem lesz gond akkor remélem győzelem is elérhető. Sokszor már "Láthatatlan embernek" képzelem magam, de ezt mások is megerősítették :D. De remélem majd itt a Nascarba kicsit észre vesznek. Az F1 és már a Nascar kedvencem és lassan kezd a Nascar az F1 elé becsúszni:).

Életkor:19
Kép
Kép

Avatar
DavidTailor
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2010.12.15. 19:56

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: DavidTailor » 2011.02.19. 10:50

NASCAR célok:Tapasztalat szerzése mivel ez az első Nascaros szezonom.

Rivális/ok:Előre nem tudom hova leszek jó mivel nagyon sok jó versenyző van pl:Báldi Gergő, Gályár Balázs, Roós András, Viski Gábor, Eke Dávid és Nagy Zsolt...

Barátok/Csapat: A Penke Racingben vagyunk Szántó Péterrel(Biaggi) és Szabó Gáborral(puma) mindkettőjüket nagyon jó pilótának tartom ezért szerencsés vagyok, hogy ennek a csapatnak lehetek a tagja. Megemlíteném ezen kívül Báldi Gergőt mivel ha segítségre van szükségem akkor mindig minde körülmények között segít és még Gályár Balázst aki szintén pécsi mint én :D Ezen kivül még sok versenyzővel jól kijövök.

Egyéb érdekes infó magadról:Eddig inkább csak F1-ben tevékenykedtem, de a Nascar is egyre szimpatikusabb volt ezért úgy gondoltam kipróbálom magam itt is.

Életkor:16 év

Avatar
EraGonNer
Hozzászólások: 140
Csatlakozott: 2009.10.05. 19:32

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: EraGonNer » 2011.02.19. 16:20

Nascar célok: természetesen hogy minnél jobb helyezéseket érjek el.
Rivális/ok:ha jön akkor talán Báldi Gergő mert majdnem mindíg egy tempót tudunk futni.
Barátok/csapat:csapattársam sajnos nincs,a többi meg eldől verseny közben.
Egyéb érdekes infók magadról: kb. másfél éve szmezek. Nascar és F1 a kedvencem ,nascarban Daytona a kedvenc pályám és persze a short oválok:)
életkor:14
VSR F1 :FTVVSRRacing TeamPerger Balázs-Géczi András

Avatar
Zsolteee
Hozzászólások: 2460
Csatlakozott: 2009.07.26. 18:18

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: Zsolteee » 2011.02.19. 16:36

NASCAR célok: Bajnoki cím

Rivális/ok: Jelenleg a legnagyobb riválisok szerintem morfi (Roós András), foxtee (Eke Dávid) és zolee (Pavlovics Zoltán). Őket látom a leggyorsabbnak és stabilabbnak, illetve rajtuk kívűl még Gerrard az aki a bajnoki címre esélyes lehet, feltéve ha rendszeresen jár futamokra. ;)

Barátok/Csapat: Bryan-el vagyok egy csapatban, de ez nem jelenti azt, hogy csak vele dolgozok együtt. A mezőny nagy részével bármikor összetudok állni, ha segíteni kell egymást.

Egyéb érdekes infó magadról: Lassan 3 éve rfactorozom, eleinte főleg csak F1-eztem, de kb másfél éve elkezdtem oválon is versenyezni és hát azóta ezt jobban kedvelem, mint a road pályán versenyzést. :)

Életkor: 19 leszek áprilisban.
Kép

Avatar
martin95
Hozzászólások: 73
Csatlakozott: 2010.07.25. 11:52

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: martin95 » 2011.02.26. 00:55

NASCAR célok:Végigvinni egy szezont lehetőleg kevés hibával.:)

Rivális/ok:Még nincs,majd egyszer.

Barátok/Csapat:Egyenlőre egy személyes csapatként versenyzek.Barát az akad,de akit nem ismerek azzal is kijövök.

Egyéb érdekes infó magadról:A Nascar-al nem rég kezdtem ismerkedni,de nagyon megfogott.Másik kedvenc autósport az az F1 :D de minden versenyt végignézek.
U.I:Visca El Barca :P

Életkor:15
Udvardy Martin

Avatar
Tequila
Hozzászólások: 766
Csatlakozott: 2009.07.14. 09:09

Re: Pilóta Info FTVnek

HozzászólásSzerző: Tequila » 2011.03.07. 22:25

NASCAR célok: Mivel nem fogok teljes szezont futni, ezért nem fogok a végső sikerért harcolni, jelenleg annyi a célom, hogy pár futamon el tudjak indulni, és célba érni, jókat meccselni, netalántán a többiektől elhappolni pár jó helyezést :P

Rivális/ok: Hát mivel NASCARról beszélünk itt felesleges neveket felsorolni, hiszen jól tudjuk, itt bárki, bármikor nyerhet, úgyhogy mindig az a legfőbb riválisom aki előttem van, aki RP pályán ugye egyben a legfőbb cinkosom is, hmm érdekes ugye? :D

Barátok/Csapat: Itt is fel kéne soroljam a fél csapatot akikkel jó viszonyban vagyok, de azért itt a csapattársaimat szeretném kiemelni, akikkel nagyon régóta ápolunk jó viszonyt, de összeségében nagyon szeretek itt versenyezni a jó hangulat miatt.

Egyéb érdekes infó magadról: Nemrég ugrottam neki második angliai kirándulásomnak, ami nem tudom meddig fog tartani, addig is a versenyzés a háttérbe szorul, amikor ráérek és a netem is engedi jönni fogok.

Életkor: 29
Gabor Bernhardt


Vissza: “NASCAR CUP Series”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég