Oldal: 1 / 1

Autó, pálya vásárlás / beszerzés / letöltés

Elküldve: 2017.10.23. 17:08
Szerző: Bírói testület
A bajnoksághoz szükséges szimulátor:
Assetto Corsa
Steam
G2A*

Ready to Race DLC: Steam
G2A: A G2A-n különböző emberek árulnak aktiváló kódokat, aminek a segítségével olcsóbban beszerezheted a játékot,kiegészítőt. Csakis saját felelősségre ajánljuk! Látható, hogy kitől mennyi kódot ( vagyis játékot) vásároltak, de ez sosem garancia. Ha szeretnél 100%-ra menni,akkor Steam, ha 99%-os biztonság is elég, akkor a G2A-n nézz körbe,mert olcsóbban hozzájuthatsz különböző tartalmakhoz.
Pályacsomag: > letöltés <
A mappát a következő könyvtárba kell másolni: SteamApps/common/assettocorsa/content/tracks

Skinpack: > Mega letöltés <> Google Drive letöltés <
A mappát a következő könyvtárba kell másolni: Steam\steamapps\common\assettocorsa

Pluginok (kötelező: Helicorsa + ptracker!) >katt<

'Helicorsa' egy kis radaron mutatja, hogy a közvetlen mellett lévők merre vannak. Segítségével érzékelhető a holttér, és csökkenhet a balesetek száma. Telepítéshez másold a fájlokat ide: Steam\steamapps\common\assettocorsa

'ptracker'egy plugin, amely folyamatosan kommunikál a VSR szerverrel, versenyadatokat továbbít, vágásellenőrzést biztosít és a pontverseny is ezen keresztül fog frissülni. Ha nincs fent, eredményedtől függetlenül 0 pontot fog kiosztani. Tömörítsd ki ebbe a mappába: Steam\steamapps\common\assettocorsa és utána feltelepíted.

Amint bemásoltátok/felraktátok, a HUD_bekapcs.jpg-n látható helyen be kell kapcsolni a HUD-ot a játék főmenüjében. Ezek után, ha felmentek körözni a szerverre és a pályán jobbra húzzátok az egeret, az oldalsó sávból ki tudjátok választani magatoknak a HUD-okat és oda teszitek a kijelzőn, ahova csak akarjátok.

Ha további kérdésed van, tedd fel a fórum megfelelő helyein!

Re: Autó, pálya vásárlás/beszerzés/letöltés

Elküldve: 2017.10.23. 17:21
Szerző: Bírói testület
Festés:
A festéseket mi készítjük el a valós Audi TT Cup mintái alapján. Neked csak egy feladatod van: a jelentkezésnél add meg azt a két színt a szemléltetett minta alapján, amelyet szeretnél. A minta és a választott színeidből (nincs megkötés, lehet két egyező is) megrajzoljuk az autódat. A fehér alapfestés fix minden csapatnak (a privátoknak is). A főszponzorok helyén a VSR partnerei lesznek, ezeket majd mi osztjuk ki.

Kép