Oldal: 1 / 1

Autó, pálya vásárlás / beszerzés / letöltés

Elküldve: 2018.12.22. 17:56
Szerző: Bírói testület
A bajnoksághoz szükséges szimulátor:
Assetto Corsa (alapjáték)
Steam
G2A*

+ szükséges az Audi TT-t tartalmazó kiegészítő: Ready to Race DLC: Steam
G2A: A G2A-n különböző emberek árulnak aktiváló kódokat, aminek a segítségével olcsóbban beszerezheted a játékot,kiegészítőt. Csakis saját felelősségre ajánljuk! Látható, hogy kitől mennyi kódot ( vagyis játékot) vásároltak, de ez sosem garancia. Ha szeretnél 100%-ra menni,akkor Steam, ha 99%-os biztonság is elég, akkor a G2A-n nézz körbe,mert olcsóbban hozzájuthatsz különböző tartalmakhoz.
Pályák: > Mega link < vagy > Google drive<
Másolni: Steam\steamapps\common\assettocorsa\

Skinpack: > Mega link < vagy > Google drive<
Másolni: Steam\steamapps\common\assettocorsa\
A festéssel kapcsolatos információkról >itt< olvashatsz bővebben!

Pluginok (kötelező: Helicorsa + ptracker!) > Mega link < vagy > Google drive<

'Helicorsa' egy kis radaron mutatja, hogy a közvetlen mellett lévők merre vannak. Segítségével érzékelhető a holttér, és csökkenhet a balesetek száma. Telepítéshez másold a fájlokat ide: Steam\steamapps\common\assettocorsa

'ptracker'egy plugin, amely folyamatosan kommunikál a VSR szerverrel, versenyadatokat továbbít, vágásellenőrzést biztosít és a pontverseny is ezen keresztül fog frissülni. Ha nincs fent, eredményedtől függetlenül 0 pontot fog kiosztani. Tömörítsd ki ebbe a mappába: Steam\steamapps\common\assettocorsa és utána feltelepíted.

Amint bemásoltátok/felraktátok, a HUD_bekapcs.jpg-n látható helyen be kell kapcsolni a HUD-ot a játék főmenüjében. Ezek után, ha felmentek körözni a szerverre és a pályán jobbra húzzátok az egeret, az oldalsó sávból ki tudjátok választani magatoknak a HUD-okat és oda teszitek a kijelzőn, ahova csak akarjátok.

Ha további kérdésed van, tedd fel a fórum megfelelő helyein!