VSR.hu Formula 3 Bajnokság '12 - Különdíjak

Moderátor: BT Tag

Avatar
Zsolteee
Hozzászólások: 2460
Csatlakozott: 2009.07.26. 18:18

VSR.hu Formula 3 Bajnokság '12 - Különdíjak

HozzászólásSzerző: Zsolteee » 2011.12.11. 01:00

Januárban újra elindul az egyik legnagyobb hagyományokkal bíró bajnokságunk, a Formula 3 széria. Immár hatodik éve ezzel a bajnoksággal kezdődik meg az rFactor széria éve, ám ez nem jelenti azt, hogy nincsenek újdonságok a bajnoksággal kapcsolatban.

A legnagyobb cél továbbra is az egyéni, illetve a csapatbajnoki cím elhódítása, azonban idén emellett három további "címet" is el lehet nyerni:


VSR.hu Best Rookie Of The Year

Kezdjük a legjobb újoncnak járó díjjal. Minden olyan versenyző, aki nem vett még részt egyik F3-as bajnokságunkban sem, harcba szállhat ezért a címért. Egy külön pontversenyt fogunk vezetni az újoncok számára és a szezon végén az újonc kategória nyertesét díjazni fogjuk.

VSR Fastest Lap Trophy

Egy további "mini bajnokság" még a Fastest Lap Trophy, aminek a nevéhez hűen a versenyben futott leggyorsabb körökhöz van köze. Díjazásban fog részesülni az a versenyző, akinek a legtöbbször sikerül megfutnia a szezon során a leggyorsabb kört, így nem csak az ezért járó +1 pontért lesz érdemes hajtani...

VSR Fairplay díj

A sportszerűséget tartjuk a legfontosabb dolognak, így úgy döntöttünk, hogy a szezon végén díjazni fogjuk a legsportszerűbbnek választott versenyzőt.
Kép

Vissza: “Formula 3 2012”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég