Ajjaj, arra akkor kéretik vigyázni versenyen, mert nem olcsó a festésGordon24 írta:Galambos Péter,,
Honda Accord Jaccs racing team::D (vissza jön a régi festésem...az első nagy munkám, az első évben használt festés..
)

Moderátor: BT Tag
Ajjaj, arra akkor kéretik vigyázni versenyen, mert nem olcsó a festésGordon24 írta:Galambos Péter,,
Honda Accord Jaccs racing team::D (vissza jön a régi festésem...az első nagy munkám, az első évben használt festés..
)
Király.puma írta:Hali!
Szeretnék elindulni a következő versenyen (Croft), GP kategóriában egy e90el, ha lehetséges ilyen későn jelentkezni illetve a szerverre beférnék. Egy bajnokság licenset befizettem, amit még nem használtam fel.
Név: Szabó Gábor
auto: bmw e90 2007 Farfus féle
GP
Latykó13 írta:Neved: Szabadi László (Privát)
Autómárka: Seat Leon TFSI #7
mail cím:szabadilacika@freemail.hu
kategória jelölése: TC
Festést és minden egyebet csinálom. Majd küldöm neked ha kész.Gordon24 írta:Latykó13 írta:Neved: Szabadi László (Privát)
Vettük, ha bármi kérdésed van írd! Festést ha tudod mázold meg következő futam előtti vasárnapig! THX!
danikosz írta:Festést és minden egyebet csinálom. Majd küldöm neked ha kész.Gordon24 írta:Latykó13 írta:Neved: Szabadi László (Privát)
Vettük, ha bármi kérdésed van írd! Festést ha tudod mázold meg következő futam előtti vasárnapig! THX!
KisKimi írta:Hellobello! Szeretnénk jönni a bajnokság hátralévő futamaira.
Csapatnév: VSR Junior Team![]()
Neved: Báldi Gergő
Autómárka: Opel Astra
mail cim: grivi7-kuki-freemail.hu
kategória jelölése: GP
rajtszám: #13
Csapattársak
Neved: Nagy Dávid
mail cim: nagydavid0325-kuki-gmail.com
rajtszám: #111
Neved: Szabadi László
mail cim: szabadilacika-kuki-freemail.hu
rajtszám: #7
ugyanaz a két ember, csak így hogy jöttek ismerősei így együtt indulnak, mármint egy csapatban, és a másik jelentkezést elfelejtették annulálnimartin írta:![]()
![]()
![]()
Mekkora az esélye annak hogy 2 különböző embert ugyanúgy hívnak, ugyanabba a igábajelentkeznek ugyanaz az e-mail címük, ugyanabba a szimulátorligába jelentkeznek és ugyanazt az rajtszámot választják?
viszont nem ugyanazt az autót, így legalább valahogy megtudjuk majd különböztetni Őket![]()
![]()
Jól van na n sem vagyok hülyemartin írta: ugyanaz a két ember, csak így hogy jöttek ismerősei így együtt indulnak, mármint egy csapatban, és a másik jelentkezést elfelejtették annulálni
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég