Nyilatkozatok

Magyar túraautó bajnokság 2011. (race-on!)

Moderátor: BT Tag

Avatar
weres6
Hozzászólások: 3344
Csatlakozott: 2009.08.05. 16:44
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: weres6 » 2011.05.31. 22:51

Qualon 3 perc volt vissza, amikor eltűnt mindenki, gyorsan kiléptem és vissza, de maradt 1 percem. Aztán q2ben szintén se kép se hang, épp bemelegítésre tudtam visszalépni, mák.
Race 1en emiatt ugye el kellett engednem a tömeget,a második kör elején meg is tettem, utána meg beleálltam a falba :mrgreen: . Aztán jött a nagy móka a 3 ladával, hú de élveztem. 8-) :lol:
Race2n voltak érdekes dolgok előttem, de sikerült megtartanom a 8ik helyet, leizzadtam rendesen. Szép zárása a szezonomnak egy idei legjobb hely ;)
Veres Ákos

Avatar
Adam Jonas
Hozzászólások: 3305
Csatlakozott: 2009.07.23. 11:40
Teljes név: Jónás Ádám
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Adam Jonas » 2011.05.31. 22:57

Szeretnék gratulálni mindenkinek, aki részt vett az idei HTCC-ben, reméjük, hogy jövőre még többen leszünk! :) ;)

Külön gratulálok mindkét kategóriában a dobogós helyezetteknek! :)
„A jó versenyautó a célba érkezést követően szétesik.” - Colin Chapman
http://motorsport-ultimate.blogspot.com - hamarosan!
Rally: starts: 3 - rally wins: 0 - stage wins: 1 - points: 0 pts

Avatar
Manky956
Hozzászólások: 221
Csatlakozott: 2010.12.10. 21:57
Tartózkodási hely: Hahót
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Manky956 » 2011.05.31. 22:58

Sokat gyakoroltam a mai nap , mivel 3dik helyért szerettem volna menni ,
1q:1
2q:2
bemelegítésen eltűnt mindenki , senki nem volt a pályán . kénytelen voltam kilépni.

kb ennyi , majd máskor talán összejön
be kell elégednem a bajnokságban kb az 5-6 hellyel.

köszönöm mindenkinek!
Lengyel Ákos # 956

VSR-HTCC '11-6. Csapatbajnokság 2. Seat Leon TDI
VSR-BTCC '11- 5.
VSR-Cruze Cup'12- 1.
VSR-HTCC '12- 3.

Avatar
Gordon24
Hozzászólások: 6246
Csatlakozott: 2009.07.14. 16:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Gordon24 » 2011.05.31. 23:01

Én is gratulálnék mindenkinek a bajnoksághoz meg egyáltalán.

Köszi a rész vételt mindenkitől. Természetesen lesztek díjazva, mikor hol és hogy még passz, folyamatban a dolog..

Nyáron ugye lesz a BMW-s fun moka gyertek nyomjuk.

Szeptembertől pedig újra indul a mandula. Aki nem bajnokság licencet váltott természetesen Szeptembertől indulhat..

A Nyári fun mindenkinek ingyenes.


Szóval még egyszer köszöntem jó és nívós bajnokság volt.. Grat Wágner Tominek és Vlasics Lajosnak a kategória győzelmekért.. És minden dobogósnak.
Galambos Péter


TCS #82

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2011.06.01. 11:44

Úgy készültem hogy muszáj nyernem az elsőt,és a másodikon is egy dobogó kell hogy ha Bérest és Lengyelt meg akarom verni.

Q: meglepő 3. hely

Wu: Ákost ledobta szóval szomorú voltam hogy így előzöm meg.

R1: Nem kéne de csalódott voltam hogy 2. lettem,úgy éreztem több volt bennem de a végére elfogytam.
Henrik nagyon élveztem a csatát. az a 15kg különbség meglátszódott. De amúgy lehet csak vonatozás lett volna... :) Amikor laggoltál akkor mindig paráztam hogy ha visszarak akkor ne rám rakjon mert mind a ketten megszívjuk azt. Aztán eltűntél szerverről is.. :S
Vlasics grat a győzelemhez,végén is nagyon gyors voltál,megérdemelted! :)

R2: Fasz voltam,belül akartam rövidet fékezni és nem láttam se táblát se gumizódást mert takarásba voltak aztán ez lett belőle. Nagyon sajnálom és elnézést kérek attól akit telibe trafáltam :oops: :oops: :( :(
Nagyon akartam nyomni hogy Béres Petin hozzak 15pontot + R1 után nagyon ideges voltam aztán ez lett belőle :( Nagyon akartam az év végi dobogót és elvesztettem a fejem. Utána jöttem rá hogy ha nem lennék fasz,hanem nyugodtan mennék akkor Henriket a net miatt megelőztem volna de az nem olyan...
Még egyszer sorry.

Idén ez volt a második szabálytalanságom,hát pont hogy nagyon durva és a lehető legszarabb időben jött...


Év értékelés:
Tavaly sehol nem voltam,Clioba mozdult meg valami.
amikor bekerültem a TDI csapatba úgy voltam vele hogy csak ne maradjak el nagyon a csapattársaimtól és Gerrardtól. De nagyon jól sikerült az évünk szerintem. Tudtunk dobogóra állni,futamokat nyerni. A futamok és a felkészülések jó hangulatba teltek.
Remélem lesz még szerencsém hasonló csapatban szolgálni!
Molnár Dániel #99

Somebody
Hozzászólások: 44
Csatlakozott: 2010.04.05. 19:33

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Somebody » 2011.06.01. 11:45

Quali: Most volt az első olyan verseny amire 90%-ban csak a versenybeállításokra gyakoroltam. Éppen ezért nem is számítottam túl jó qualira. a Q2-be épphogy 10.ként sikerült beférnem. És a Q2-be 6. hely sikerült. Maradt benne pár tized de így is örültem.

Race1: Magamhoz képest iszonyat jót sikerült rajtolnom. Csak a Kovács Balázs tudott elmenni mellettem. A verseny a 7. helyen egészen a 3. kanyarig tartott ahol kiküldtek legelni a mezőre. Rögtön ki is ment a felfüggesztésem. Innentől többet kellett harcolnom az autóval mint a többi versenyzővel. Pedig talán utolsó előttiként sikerült visszatalálnom a pályára de egyszerűen olyan random jelleggel csúszkált a kocsi a gyors kanyarokban, hogy a kocsi útontartására kellett koncentrálnom és ezért nehéz is volt a felzárkózás. A végén valahogy csak sikerült felszenvednem magam a 12. helyre. A csaták jók voltak csak nem annyira tudtam élvezni a felfüggesztés miatt.

Race2: Nem túl jó rajt. A rajt utáni káoszban és az utána lévő körben valahogy a 7. helyre kerültem. Itt autókáztam egy darabig. Előttem csatáztak beértem őket és egy kicsit beragadtam mögéjük. Emiatt a mögöttem lévő boly utolért. És itt volt két olyan eset hogy úgy előztek meg hogy kanyar bejáratánál kaptam egy szép lökést. Értem hogy Túra autó verseny de amikor már a 2. ember előz meg ugyan úgy az már nagyon fusztráló. És természetesen a 6. kör körül megint meglátogattatták velem vidéki rokonaimat a mezőn és megint a felfüggesztés bánta. És innentől indult megint az első versenyen kitapasztalt játék csak most annyi könnyítéssel hogy nem az utolsó előtti hanem ilyen 17. hely környékére kolbászoltam vissza. Végén 9. hely, még ez is több mint amire számítottam.

Nah mind1 utolsó verseny, amúgy is minden mind1 alapon álltam már neki. És nem is az eredmény az ami miatt csalódott vagyok. Csak így uccsó versenyen szerettem volna menni egy jót.

Mindenesetre összességében nagyon jó bajnokság volt ez is. Korrekt versenyszervezések, nagyon jó közösség. Jövőre ugyan ekkor, ugyan itt:D
Hérics Nándor

Tamas Wagner
Hozzászólások: 170
Csatlakozott: 2009.08.03. 23:50

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Tamas Wagner » 2011.06.01. 13:00

Ez az uccsó futam kicsit minden mind 1 alapon ment, miután elszállt Henrik nete, akkor már éreztem hogy megvan a bajnoki cím, méltóságteljesebb lett volna rendesen a pályán harcolni, de ez most így sikerült, ami az egyiknek pech a másiknak szerencse :( Race1 en a T5 be meglöktem Nándi lacsiját, ezúton is elnézést érte. Utána Béres Petivel volt fight végig, toltam ami kifért a csövön tapadtam is rá, de előzésbe nem mertem kezdeni, végül bejöttem mögötte 4. nek.
Race2: ez sajnos nekem is 1 körig, illetve 1 kanyarig tartott... T1-be kiküldtek füvet nyírni és egyből stop and go-t kaptam. Uccsó helyen kezdtem meg a felzárkózást 20 seces hátrányba voltam, de mivel nem volt előttem autó tudtam tolni neki és végül feljöttem 17 re. Szerencsére ez az uccsó race2 már nem szólt bele a dolgokba, különben elég bosszantó lett volna.

Ez volt a 3. szezonom a VSR WTCC színeiben. Itt kezdtem a WTCC-s pályafutásom mikor még pár éve invitált Henrik, hogy vezetni, versenyezni bizony jó móka. Gioval az év elején nem tudtuk hogy mire számíthatunk, de aztán sikerült ráérezni nagyon, amikben nagy szerepet játszottak az überbrutal joker setupok. Csak az év kezdő Istambult hogy visszaidézzem, ahol kb 2 éves időt döntöttem meg 8tizeddel vagy egy jó másodperccel. Idén a cél a dobogó volt, az hogy ebből az 1. hely lett szinte hihetetlen.

Köszönöm és gratulálok a csapatnak, versenyzőtársaknak, BT tagoknak na és persze a jó öreg Gordonnak :), aki a motorja ennek a jó kis bajnokságnak.
Ringen Discózunk! =)

Avatar
Lalla
Hozzászólások: 306
Csatlakozott: 2010.01.05. 21:40
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Lalla » 2011.06.01. 14:08

Lusta voltam a futam előtti napokban, nem voltam hajlandó elővenni a kormányt. Nem voltak nagy elvárásaim, kevés pont kellett ahhoz, hogy meglegyen a TC bajnoki cím, ezért biztonságit akartam menni mindkét futamon, fő a pontszerzés. 6 órakor leültem gyakorolni, ekkor még nem volt netem. 7-re szerencsére visszajött. Zandvorti beállítással mentem, amit sikerült gyorsan a pályára hangolnom, és a lassú visszarúgás változtatásával végre megoldottam az első kerekek blokkolását, magamhoz képest sokkal jobban féktávokat tudtam venni, sok benzinnel is.

Q1: Tudtam az 1:41 elejét, ezt az utolsó percekben sikerült is megfutnom, addig a 9-10 hely környékén voltam, kicsit paráztam hogy kiesek, nagy volt a forgalom, nehezen tudtam tiszta kört futni.

Q2: Újra sikerült az 1:41.1 , ez egy 4-ik helyre volt elég.

R1: jó rajt, Lengyel sehol, Molnárt sikerült egy pillanatig megelőzni, majd a T1-T2-ben vissza is vette hamar. T3-T4-nél elbambultam, sajnos ezzel picit telibe vertem Danit, aki szerencsére nem esett emiatt vissza nagyon, még egyszer bocsánat emiatt. Hosszú körökön át harc az első helyért, mögöttünk Dani és Henrik harcolt. 7. Kör környékén az Alfa segge megcsúszott, ezért enyém lett az első hely, amit sikerült is megtartani a végéig. Dani nagyon jött, de ahogy láttam néha lecsúszott a pályáról, ezért mindig visszaesett egy picit. Gumikat nagyon jól meg tudtam tartani, ennek különösen örülök.

R2: ki akartam maradni a csihi-pihiból, ez sikerült is, 8-iknak jöttem el. Páran bejöttek a boxba, ezért már 6, majd nagy csata Belmével az 5-ik helyért. Brutál jól védekezett, ha nincs Szombatival a kakaskodása, nem biztos, h megelőztem volna. Szombatival szintén jót mentünk. Kajdy-Béres párosra feljöttem, de amikor már nem csatáztak, nem tudtam közelebb kerülni hozzájuk, maradt a 4.

Összességében nagyon örülök a tegnapi eredményeknek, nem gondoltam, hogy nyerek, főleg a felkészületlenség, fáradtság miatt. Jó ajándék ez a két éves szimulátoros évfordulómra:D Nagyon élveztem a bajnokságot, örülök a TC bajnokinak, jövőre irány a GP! Tudom, hogy volt pár hülye hibám, de ahhoz képest, hogy első éves voltam, remélem érett versenyzést tudtam mutatni. Néha hiányzott a csapat, nehezen találtam a beállításokat, a pályán az íveket, ezért jól jött volna a segítség, és amúgy a Race-vel se volt sok tapasztalatom eddig. Nagyon a szívemhez nőtt a Helles gép, legalább szép búcsút vettem tőle.
Vlasics Lajos Balázs
#64 Lalikum

Kép

Avatar
Debilon
Hozzászólások: 854
Csatlakozott: 2009.07.23. 12:23
Tartózkodási hely: Barcs
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Debilon » 2011.06.01. 15:37

thx qualon Méhes Robinak, hogy nem tudott nyugodtan várni, és a boxból kijövet mögém érkezve kirakott a pályárol miközben igyekeztem egy relatíve gyorsabb kört menni mint előtte... nagyon thx, helyesbítek nem kivezető körön volt.. de akkoris kipöckölt

aztán R2-n thx Hetesi Rolandnak, hogy sikeresen rajtam véve féktávot belelőtt a palánkba és ezzel race over lett (nem is értem mit szeretett volna ott)

amúgy R1-et élveztem Medveczky és Veres kollegával jó volt :mrgreen:
- Debilon -
Radics István - Powered by Mazda6

Avatar
weres6
Hozzászólások: 3344
Csatlakozott: 2009.08.05. 16:44
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: weres6 » 2011.06.01. 21:32

Debilon írta: amúgy R1-et élveztem Medveczky és Veres kollegával jó volt :mrgreen:
azt adom ;) :mrgreen:
Veres Ákos

arcsi
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: 2011.01.07. 17:47

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: arcsi » 2011.06.02. 08:39

Tamas Wagner írta:Ez az uccsó futam kicsit minden mind 1 alapon ment, miután elszállt Henrik nete, akkor már éreztem hogy megvan a bajnoki cím, méltóságteljesebb lett volna rendesen a pályán harcolni, de ez most így sikerült, ami az egyiknek pech a másiknak szerencse :( Race1 en a T5 be meglöktem Nándi lacsiját, ezúton is elnézést érte. Utána Béres Petivel volt fight végig, toltam ami kifért a csövön tapadtam is rá, de előzésbe nem mertem kezdeni, végül bejöttem mögötte 4. nek.
Race2: ez sajnos nekem is 1 körig, illetve 1 kanyarig tartott... T1-be kiküldtek füvet nyírni és egyből stop and go-t kaptam. Uccsó helyen kezdtem meg a felzárkózást 20 seces hátrányba voltam, de mivel nem volt előttem autó tudtam tolni neki és végül feljöttem 17 re. Szerencsére ez az uccsó race2 már nem szólt bele a dolgokba, különben elég bosszantó lett volna.

Ez volt a 3. szezonom a VSR WTCC színeiben. Itt kezdtem a WTCC-s pályafutásom mikor még pár éve invitált Henrik, hogy vezetni, versenyezni bizony jó móka. Gioval az év elején nem tudtuk hogy mire számíthatunk, de aztán sikerült ráérezni nagyon, amikben nagy szerepet játszottak az überbrutal joker setupok. Csak az év kezdő Istambult hogy visszaidézzem, ahol kb 2 éves időt döntöttem meg 8tizeddel vagy egy jó másodperccel. Idén a cél a dobogó volt, az hogy ebből az 1. hely lett szinte hihetetlen.

Köszönöm és gratulálok a csapatnak, versenyzőtársaknak, BT tagoknak na és persze a jó öreg Gordonnak :), aki a motorja ennek a jó kis bajnokságnak.
Ringen Discózunk! =)

Haaatalmas Grat neked Papa!Nagyon megérdemelted,profin toltad egész szezonban ;)!Ringen egy Bajnoksörre vendégem vagy!!!Well Done!

Tamas Wagner
Hozzászólások: 170
Csatlakozott: 2009.08.03. 23:50

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Tamas Wagner » 2011.06.02. 13:04

arcsi írta:
Tamas Wagner írta:Ez az uccsó futam kicsit minden mind 1 alapon ment, miután elszállt Henrik nete, akkor már éreztem hogy megvan a bajnoki cím, méltóságteljesebb lett volna rendesen a pályán harcolni, de ez most így sikerült, ami az egyiknek pech a másiknak szerencse :( Race1 en a T5 be meglöktem Nándi lacsiját, ezúton is elnézést érte. Utána Béres Petivel volt fight végig, toltam ami kifért a csövön tapadtam is rá, de előzésbe nem mertem kezdeni, végül bejöttem mögötte 4. nek.
Race2: ez sajnos nekem is 1 körig, illetve 1 kanyarig tartott... T1-be kiküldtek füvet nyírni és egyből stop and go-t kaptam. Uccsó helyen kezdtem meg a felzárkózást 20 seces hátrányba voltam, de mivel nem volt előttem autó tudtam tolni neki és végül feljöttem 17 re. Szerencsére ez az uccsó race2 már nem szólt bele a dolgokba, különben elég bosszantó lett volna.

Ez volt a 3. szezonom a VSR WTCC színeiben. Itt kezdtem a WTCC-s pályafutásom mikor még pár éve invitált Henrik, hogy vezetni, versenyezni bizony jó móka. Gioval az év elején nem tudtuk hogy mire számíthatunk, de aztán sikerült ráérezni nagyon, amikben nagy szerepet játszottak az überbrutal joker setupok. Csak az év kezdő Istambult hogy visszaidézzem, ahol kb 2 éves időt döntöttem meg 8tizeddel vagy egy jó másodperccel. Idén a cél a dobogó volt, az hogy ebből az 1. hely lett szinte hihetetlen.

Köszönöm és gratulálok a csapatnak, versenyzőtársaknak, BT tagoknak na és persze a jó öreg Gordonnak :), aki a motorja ennek a jó kis bajnokságnak.
Ringen Discózunk! =)

Haaatalmas Grat neked Papa!Nagyon megérdemelted,profin toltad egész szezonban ;)!Ringen egy Bajnoksörre vendégem vagy!!!Well Done!

Köszönöm Arcsi ez tőled különösen jól esett! Remélem a ringen megtalállak és persze a Doktor Úrat is! :)

Avatar
Yakamoto
Hozzászólások: 657
Csatlakozott: 2010.10.14. 18:21
Tartózkodási hely: Budapest City

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Yakamoto » 2011.06.03. 13:00

Előszőr is gratulálok Tomusznak a bajnoki győzelemhez, és Vlasics úrnak a TC kategória győzelemhez.
És külön köszönet Gordonnak és a BT tagoknak , az egész szezon szervezése és munkái miatt.
Így első teljes szezonomnak nagyon jó volt kisebb-nagyobb hullám völgyekkel hegyekkel...az év végi 2.- 3. hely a várakozásim feletti , kedden még a harmadik helyért ültem le ...ami azért meg is lett , de aztán hallottam, hogy nincs mínuszolás, így valószínű Henrik elé kerültem, amit sajnálok..a megküzdött 3. hely nekem többet ér mint az ölembe hullott 2. hely (de hát ez van).

Avatar
fuvarosrobi
Hozzászólások: 95
Csatlakozott: 2009.08.03. 20:15

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: fuvarosrobi » 2011.06.08. 21:19

hát megmondjam kilettem buktatva rendesen.race 1 ben kinyirtak féktávon.meglökött tomibá erre stop go.bemék erre bugos a fos gama.szopkodja meg a mellbimbom,
race 2 feljöttem 9.nek erre megforgok vissza 16.nak küzdök ezerrel erre tomibá rámtart pff annyi.remélem elbuktam a tc-s 3.poziciomat ákos javára.
amugy köszi h itt versenyezhettem megint nagyom jo versenyek voltak.köszi a szervezöknek és grta akik nyertek
fuvarosrobi-Méhes Róbert

Avatar
Adam Jonas
Hozzászólások: 3305
Csatlakozott: 2009.07.23. 11:40
Teljes név: Jónás Ádám
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Adam Jonas » 2011.06.08. 21:51

fuvarosrobi írta:hát megmondjam kilettem buktatva rendesen.race 1 ben kinyirtak féktávon.meglökött tomibá erre stop go.bemék erre bugos a fos gama.szopkodja meg a mellbimbom,
race 2 feljöttem 9.nek erre megforgok vissza 16.nak küzdök ezerrel erre tomibá rámtart pff annyi.remélem elbuktam a tc-s 3.poziciomat ákos javára.
amugy köszi h itt versenyezhettem megint nagyom jo versenyek voltak.köszi a szervezöknek és grta akik nyertek
2 pont lett végül köztetek a különbség :P

http://www.gphungary.hu/downloads/vsr/S ... nship.html
„A jó versenyautó a célba érkezést követően szétesik.” - Colin Chapman
http://motorsport-ultimate.blogspot.com - hamarosan!
Rally: starts: 3 - rally wins: 0 - stage wins: 1 - points: 0 pts

Avatar
fuvarosrobi
Hozzászólások: 95
Csatlakozott: 2009.08.03. 20:15

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: fuvarosrobi » 2011.06.08. 22:15

meg se nézem kinek:-(
fuvarosrobi-Méhes Róbert

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2011.06.08. 22:35

fuvarosrobi írta:meg se nézem kinek:-(
NEKED!!! GRAT A 3. HELYHEZ!!!! :)
Molnár Dániel #99

Avatar
fuvarosrobi
Hozzászólások: 95
Csatlakozott: 2009.08.03. 20:15

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: fuvarosrobi » 2011.06.08. 22:43

jippyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.ezt el se hiszem.bazki de jo vagyok. ha hozom a formám az uccso futamon bukom el.köszi
fuvarosrobi-Méhes Róbert

Avatar
weres6
Hozzászólások: 3344
Csatlakozott: 2009.08.05. 16:44
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: weres6 » 2011.06.09. 14:00

fuvarosrobi írta:jippyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.ezt el se hiszem.bazki de jo vagyok. ha hozom a formám az uccso futamon bukom el.köszi
grat tutu, nem is számítottam rá, hogy ilyen szoros lehet a vége. tök nyugisan gurulgattam, de ha ezt tudom... :mrgreen:
Veres Ákos

Horváth Henrik
Hozzászólások: 175
Csatlakozott: 2009.07.27. 17:57
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Horváth Henrik » 2011.06.14. 16:32

En csak az tudom irni hogyize ez egy fos ideny volt megint. 3,5 hetvege ment el gep, net miatt, ennyi. DE szervezoknek, kommentatoroknak koszonom az egesz eves munkajukat pont

Avatar
csori
Hozzászólások: 368
Csatlakozott: 2009.12.15. 19:41

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: csori » 2011.06.14. 19:32

Horváth Henrik írta:En csak az tudom irni hogyize ez egy fos ideny volt megint. 3,5 hetvege ment el gep, net miatt, ennyi. DE szervezoknek, kommentatoroknak koszonom az egesz eves munkajukat pont
akkor én mit szoljak, nekem meg a bajnokság fele szinte a redvás net miatt ugrott :? :cry:
Csorosz László
VSR képek http://sdrv.ms/ShIhDd
Assetto Corsa képek http://1drv.ms/1chYW49

Avatar
fuvarosrobi
Hozzászólások: 95
Csatlakozott: 2009.08.03. 20:15

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: fuvarosrobi » 2011.06.15. 21:34

merre lakx hogy ilyen van?nekem 2 éve semmi bajom a nettel.tuti beperelném öket
fuvarosrobi-Méhes Róbert

Avatar
Karloss
Hozzászólások: 549
Csatlakozott: 2009.07.27. 12:20

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Karloss » 2011.06.15. 22:23

sajnos minden szolgáltató levédi ez ellen magát a szerződésben
Kajdy Károly
VSR WTCC '08 -4. VSR Mini '09 -4. VSR GT '09 -2. VSR/SIMCO DTM '09 -3. VSR HTCC '09-'10 -7. VSR HTCC87 '10 -2. VSR HTCC '11 -5. VSR BTCC '11 -9.
futamok:137, cél:129, győzelmek:5, leggyorsabb kör:2, dobogók:26, Top8-ban:70

Galgo
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2015.12.29. 20:19
Teljes név: Galgóczi Norbert

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Galgo » 2016.02.19. 16:38

RS80 írta:
Adam Jonas írta:
RS80 írta:
Yakamoto írta:
Lalla írta:Gumikopásra meg várok pár ötletet(amúgy ti hol látjátok hogy hány százalékon állnak?).
Gumikopás ellen én versenyre nagyobb guminyomást , kisebb kerékdőlést , meg összetartást szoktam alkalmazni , ill. ha forró a pálya :)

Program meg XD nagyon jó, egyszerű ( én is azt használom), vagy REal Time Telemetry vagy Motec ( de mondjuk ez leginkább rendes log-olásra használható mint az igazi)
Tudsz küldeni a Motec-ről linket??
MoTeC Telemetria

A pakkban lévő plugint nem kell telepítened, mert az rFactor-hoz van. :)
Nagyon szépen köszönöm :D
Nekem erre a linkre ezt irja a chrome:
Not Found

The requested URL /fpl/MoTeC_telemetry.rar was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Avatar
Gordon24
Hozzászólások: 6246
Csatlakozott: 2009.07.14. 16:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Gordon24 » 2016.02.19. 17:14

2011 es topik. Lassan 5 éves. :-)

Nem hiszem, hogy jók a Linkek.. Írj a tcs 16 os topikba. Ha úgy van és van motec biztos adnak letöltési linket..
Galambos Péter


TCS #82


Vissza: “HTCC '11”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég