MetaC írta:Egy Hivatalost válasz kérnék az ügyben, hogy Én Sugoban kaptam 2. körös (nem első kanyar) ütközésért büntetést, akkor a Suzukai futam 2. köreiben elkövetett szabálytalanságok miért nem lettek most büntetve?
A 3,7 km-es pályán múltkor belenéztünk a második körbe is és adtunk rá büntetést ha szabálytalannak találtuk. Lásd amikor kiforgattál valakit. Nem érkezett óvás,így belenéztünk a második körbe is.
Most a 7km-es pályán ezt nem tettük meg. Első körös eseteket büntettünk + azt a "pár" óvást.
Szabályzatot ez áll amit a jelentkezéseddel elfogadtál :
"Nem óvott szabálytalanság esetén, a Bírói Testület felhasználhatja az esetlegesen készült felvételeket, vagy ha egy testületi tag, a versenyben nem ellene elkövetett szabálytalanságot lát. Továbbá a testületnek bármikor joga van a futamok betekintésére, és szúrópróbaszerű ellenőrzésére."
Lacsika írta: kiszabott büntetést sem tartottak be, ami szintén nem vont megrovást maga után.
Varga Péterre gondolsz szerintem. Időmérőt teljesítette,utána jeleztük neki hogy oké,akkor a boxba első kör végén rögtön menjen be és ne csak átmenjen hanem álljon be egy kicsit. Mivel 10 mp-ig bent állt,elfogadtuk így a kiírt büntetés teljesítését.