Frissült a VSR BTCC mod!

Sok mindenen változtattunk a modban és a szerver oldalról is, hogy a múltkori lagg/akadás probléma megoldódjon. Reméljük, hogy sikerült. Éppen ezért ma, egy rendkívüli tesztet hajtunk végre, hogy ezt leteszteljük. Megkérünk mindenkit, hogy jöjjön el, és nézzük meg teli szerveren, hogy ezek a változások meghozták-e a kívánt eredményt.

A festéseken picit változtattunk és belekerültek az új versenyzők festései is. Mielőtt bármit telepítesz, töröld le az eddigi autókat, hangokat, modokat, pályákat

VSR BTCC telepítési útmutató:
1: Letöltöd ezt a 4 dolgot: VSR BTCC mod, Tracks, VSR BTCC skin, smc_btcc_sound. > Mega link< / > Google Drive link<
2: Kicsomagolod ide a Tracks, Skin tartalmat: SteamApps/common/rFactor 2/Packages/
3: Bemásolod a Sound-ot ide: SteamApps/common/rFactor 2/Packages/
4: rFactor managerben felrakod ezeket.
5: VSR BTCC modot bemásolod ide: SteamApps/common/rFactor 2/Packages/
6: rFactor managerben feltelepíted
Kész

A VSR szerver már ezzel fut. Mivel új mod, ezért a hotlap nem fogja a meglévő időkkel vegyíteni. Ezzel tessék új mért kört menni! Setup megvan, sem a fizikában, sem semmi egyébben nem változtattunk semmit. Minden korábbi beállítás, tapasztalat, ismeret ugyan az.

Október 3-án 20:00-kor tartunk egy tesztet, hogy a múltkor tapasztalt laggot sikerült-e orvosolnunk. Kérünk benneteket, hogy minél többen jelenjetek meg, hogy a szerveren a legnagyobb terhelést tudjuk tesztelni.

Trackpack: Belekerült Rockingham is, így akiknek eddig nem volt meg, csak a Trackpack-et töltsék le. Azok, akiknek korábbi verzió van letöltve, elég a különálló Rock-ot letölteni és csak azt telepíteni!

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!