Hétfőn jön a DiRT Rally bajnokság negyedik állomása!

A helyszín következő állomása Görögország, az Acropolis Rally. A 12 murvás szakasz izzasztó lesz, készüljetek hideg folyadékkal és minimum egy ventilátorral.

A Rally Finland eredményei elérhetőek , akik szervertagsággal rendelekznek, azoknak értékeltük a futamát. Csincsik Marcell begyújtotta a rakétákat és zsinorban második győzelmét szerezte meg, amivel az eldobásoakt nézve átvette a vezetést. Ugyan még bármi változhat, hiszen a bajnokság fele még hátra van, de jelezte a Kőhegyi-Füredi-Malm hármasnak, hogy hiába nyert több bajnokságot, a motivációja megvan és nem fáradt még bele.

Még nem késő nevezni a bajnokságra, egyrészt a legrosszabb forduló eldobható, másrészt a szakaszokat akkor futod le a futamot, amikor akarod, a lényeg, hogy a 12  szakasz teljesítve legyen vasrnap este 22:00-ig. A bajnokságra az >alábbi< linken tudsz jelentkezni, ha ezt még nem tetted meg. Egy kategória van, két választható autóval. Azzal jössz, amelyikkel szeretnél. Elrajtolt a DiRT Rally R4 bajnokságunk! Gyere és nyerd meg a Rallye Monte-Carlot. Kivételesen nem vasárnapig, hanem a hosszú hétvége miatt hétfő estig tart a verseny.

Rally kezdete: Május 7. – 10:00
Rally vége: Május 13. – 22:00

> szakasz leírások <

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!