Így telt Április!

Új cikkekkel jelentkezünk a bajnokságaink alatt, ahol pár mondatban beszámolunk az áprilisi futamainkról. 

Az elmúlt DiRT Rally bajnokságok királya, Csincsik Marcell visszatért és ott folytatja, ahol tavaly abba hagyta! Több, mint 2 perces előnnyel nyerte meg a svédországi fordulót a monacoi győztes, Kőhegyi József előtt. Füredi Zotlán lett a harmadik, aki csupán 8 másodperccel maradt el a majd 1 órás futamon Kőhegyitől. A legjobb Subaru pilóta Galambos Péter lett a 7. helyen. Ezen a futamon is 10 célbaérőnk volt.

A finnországi forduló nem hozott meglepetést, Csincsik Marcell tovább szálguld, ezúttal is magabiztosan nyerte a futamot, de a dobogó második fokára ezúttal Füredi Zoltán állhatott fel. Malm Balázs lett a harmadik, Kőhegyi József előtt. A legjobb subarus ezúttal is Galambos Péter lett, aki az 5. helyen ért célba.

Kesjár András továbbra is megállíthatalan, a második fordulót is behúzta, ezzel már 40 pontos előnye van a bajnokságban. A dobogó második fokát nagy csatában Bana Kornél szerezte meg Molnár Dániel előtt. Nürburgringen fordult a kocka, Bana Kornél megszerezte idei első győzelmét, második helyen Molnár Dániel végzett míg a harmadik Pinczés Ádám lett.

Morvai Norbert még újonc nálunk, de már van szimuáltoros tapasztalata amit a bajnokság 2. és 3. bajnokságán kamatoztatott. Báldi Gergő két második helyet szerzett áprilisban amivel a bajnokság második helyére csúszott de a 3 futam 3 dobogó elég jó arány ahhoz, hogy a végén számolni kelljen vele.  Bana Kornél és Nagy Dávid szerereztek még 1-1 harmadik helyet, amivel nem szakadtak le, lőtávolon belül figyelik az élmenőket és ha kell, könyörtelenűl le fognak csapni.

Az Assetto Corsa mezőnye májusban 3 helyszínre is ellátogat. Irány Hockenheim, Spa és Shanghai. Tartsatok velünk!

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!