Így telt június!

Új cikkekkel jelentkezünk a bajnokságaink alatt, ahol pár mondatban beszámolunk a júniusi futamainkról. 

Csincsik Marcell a Wales-i futamot is behúzva 100%-os teljesítménnyel megnyerte a bajnoskágot! A futamon Malm Balázs és Füredi Zoltán állhatott fel a dobogóra. Az év végi dobogót Kőhegyi József és Malm Balázs szerezte meg. Gratulálunk!

Az Audi TT RS Cup az utolsó fordulón egy izgalmas futammal rukkolt elő. Molnár Dániel megszerezte a futam győzelmet, amivel bebiztosította második helyét Bana Kornél mögött az összetettben. Pinczés Ádám mindössze 8 ponttal előzte meg az év végén Nyilas Lászlót a dobogó harmadik helyért folyó küzdelemben. Gratulálunk!

A főbajnokságunknak, a VRS eSport Audi R8 LMS Cupnak két állomása volt a hónapban, Shanghai és Laguna Seca. Mind a két futamon Morvai Norbert diadalmaskodott, ezzel Bana Kornél előtt maradt és behúzta a bajnoki címet. A TT RS Cup bajnoka itt az év végén így a második helyen végzett, míg a harmadik itt is Pinczés Ádám lett Nyilas László előtt.

Bajnokságaink véget értek. Találkozunk augusztusban a díjátadón, ezzel kapcsolatban figyeljétek weboldalnkat, hamarosan jövünk a részletekkel! Ha nem tudsz eljönni, ősszel viszont látjuk egymást a szerveren, ahol a VRS Sport Group támogatásával újabb bajnokságok kerülnek megrendezésre!

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!