Így telt május!

Új cikkekkel jelentkezünk a bajnokságaink alatt, ahol pár mondatban beszámolunk a májusi futamainkról. 

Csincsik Marcell 4-ből 4. Májusban a bajnokság 5. állomása is lement, Marcell ebből 4 futamon indult és mind a 4 helyszínen győzött. Sem Görögszágban, sem Németországban nem volt ellenfele. A görögországi forduló 2 perces előnyével szemben Németországban már csak 20 másodperc volt az előnye, de a pontokat ez nem befolyásolja. Malm Balázs és Kőhegyi József fej-fej mellett haladnak a bajnokságban. A májusi két fordulóban egymást felcserélve szereztek egy 2. és egy 3. helyet. Galambos Péter továbbra is a legjobb subarus, de az 5. helynél nem tud előrébb jönni a Mitsubushik ellen.

Az Audi TT RS Cup egyre kiélezetebb, hiszen megkezdődtek a körbeverések. Májusban Bana Kornél mellett Pinczés Ádám és Nyilas László is nyert futamot, Molnár Dániel pedig kihagyott egyet. Az végén lesz egy eldobás, szóval ez még nem jelent hátrányt, nála már a valós pontszerzés megy, amennyi lesz év végén, az fix, nem kell vonni belőle. Ez talán segítség lehet neki, hogy tisztában lássa, hogy hol is áll.

A főbajnokságunknak, a VRS eSport Audi R8 LMS Cupnak két állomása volt a hónapban, Hockenheim és Spa. Bana Kornél és Morvai Norbert felválltva álltak a dobogó első két fokán. A sorozat egyre szorosabb, a futam eldobás úgy néz ki, hogy nagy szerepet kap majd év végén, ha így marad a győzelmek cserélgetése. Báldi Gergő feladni kényszerűlt a bajnokságot, így vele sajnos már nem kell számolni. A dobogó harmadik fokát Németországban Cziranku Dániel, Belgiumban Nyilas László szerezte meg. A dobogó harmadik fokára jelenleg a Pinczés-Nyilas duóból kerülhet ki a legjobb.

Az Assetto Corsa mezőnye júniusban a finálékba csap bele. Irány Laguna Seca, tartsatok velünk!

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!