Így telt március és április!

Új cikkekkel jelentkezünk a bajnokságaink alatt, ahol pár mondatban beszámolunk a márciusi és áprilisi futamainkról. 

Barbagalloban és Interlagosban megállíthatatlan volt Tóth Dávid, ahol 2 győzelemmel és egy további dobogós helyezéssel magabiztosan megnyerte a bajnokságot. Barbagallótól kezdve a kérdés az volt, hogy ki szerzi meg a bajnokságban a második és harmadik helyet. Bana Kornél egy második és egy első hellyel kezdte a hajrát, amire Nagy Balázs egy harmadik és egy top10-es eredménnyel válaszolt. Katona Richárd eközben csak két top10-es eredmény tudott felmutatni. Interlagosban a kérdés inkább már csak az volt, hogy Katona vagy Bana lesz az összetett dobogó legalsó fokán. Ezt Kornél végül 6 pont előnnyel megszerezte, így Ő állhat Tóth Dávid és Nagy Balázs mellett a dobogón. Gratulálunk!

A csapatbajnokságot a Green Dragon Racing Team nyerte meg a Nagy Balázs – Katona Richárd párossal. Katona az egyéniben a 4. helyet szerezte meg. A csapat ezüst Bana Kornél – Molnár páros lett a S&B Kerékvető Podcast Racing színeiben, míg a dobogó harmadik fokára a Fast & Furious Racing Team színeiben Nyilas László és Kökényesi Péter állhat fel.

Az ausztráliai kiruccanást Morvai Norbert teljesítette a legjobban. A 4 futamból 3 alkalommal is diadalmaskodott, Tóth Dávid stabil teljesítményével 4 db 2. helyet hozott, míg Bana Kornél 1 győzelemmel és két 3. hellyel távozott a kontinensről. Ez a hármas kiemelkedik a mezőnyből. Az élen végig fair, tiszta csatával előzgetik egymást és uralják a pódiumokat. Ausztráliában egyszer tudott dencs Attila beleszólni a dobogóra, amikor harmadik helyen végzett a második bathursti fordulóban.

Április elején fejeződött be Interlagosban az Audi TT Cup. 

Interlagosban egy győzelemmel és egy 4. hellyel bebiztosította bajnoki címét Morvai Norbert, aki a tavalyi VRS eSPort R8 LMS Cup után ismét a dobogó legfelső fokán ünnepelhetett. A bajnoki második helyét Tóth Dávid, a harmadikat Bana Kornél szerezte meg. Gratulálunk!

A csapatbajnokságot a Morvai Norbert – Lázár Attila vezette N/A Motorsport nyerte meg, megelőzve a csapatszinten itt is tökéltes duót alkotó Nagy Balázs – Katona Richárd párost, vagyis az Old Boys Racing Team-et. A bajnokság harmadik helyezését a Mézes Gyula – Dencs Attila páros szerezte meg a Real Racing színeiben.

Véget ért mind a két tavaszi bajnokságunk, a Formula Series és a TT Cup is. Összeadtunk a megszerzett pontokat és kialakult az összetett pontverseny első három helyezettje.

1. Tóth Dávid – 2580 pont (1315+1265)
2. Bana Kornél – 2082 (1139 + 943)
3. Nagy Balázs – 1858 (856+1003)

Június elején lesz egy díjátadónk, ahol megünnepeljük a legjobbakat, ezzel kapcsolatban hamarosan jövünk a részletekkel. Ha nem tudsz eljönni, találkozunk összel a szervereken, ahol a VRS Sport Group támogatásával további bajnokságokra számíthattok!

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!