Audi TT RS: IRÁNY SPA!

A naptár egyik legjobb, ha nem a legjobb helyszíne következik a TT mezőny számára! A belgiumi asztalftcsíkot nincs olyan pilóta, aki ne szeretné. Csütörtökön gyere és nyerd meg!

A több, mint 7 kilométer hosszú pályán 17 kört fognak majd teljesíteni a pilóták. Ami a legjobb, hogy az egész mezőny felfér a rajtrácsra, ugyanis 40 hely van a pályán, ami a TV jelenlétével együtt 39 pilótát jelent! Nincs más hátra, mint a lenti linken jelentkezni a futamra és csütörtök 19:00-ig megfutni a legjobb kört, amire csak képes vagy! A kiállás és a pálya nehézsége miatt fontos futam lesz a csütörtöki, egy jó eredménnyel sokat hozhatsz a bajnokságban az előtted lévőkőn. Várunk sok szeretettel!

Az új tagjainknak létrehoztunk egy gyakori kérdések oldalt, reméljük, ez segít pár dolgot tisztázni a szimulátorozással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel a Facebook csoportunkban, megpróbálunk minél hamarabb segíteni!

Futam jelentkezés: Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg, ha jöttök, de legkésőbb csütörtök 19:00-ig.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

> Futamra jelentkezés <

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!