Véget ért a Dirt rally bajnokságunk!

Véget ért a tavaszi DiRT Rally bajnokságunk. A bajnokságot magabiztosan Csincsik Marcell nyerte, míg a Ralliart csapata az egyéni ezüst és bronzérem megszerzésével kisajáította magának a csapatbajnokság legmagasabb fokát!

A hat fordulós bajnokságban egy forduló eldobható volt, így Csincsik Marcell 100%-os teljesítményt nyújtva, vagyis 5 győzelemmel elsöprő győzelmet aratott.

A második helyen Kőhegyi József, a harmadikon Malm Balázs végzett. Az utolsó futamon dőlt el a dobogó második és harmadik foka, végül Füredi Zoltán a Wales-i harmadik helye miatt “csak” negyedik helyen végzett, ezzel a Csincsik mögötti hármasből ő lett a nem nevető harmadik.

A csapatbajnokságságot a két Ralliart pilóta magabiztosan nyerte. A Kőhegyi – Malm párost nem tudta megálítai a Galambos – Benkő, azaz a M(óka) – Sport csapata. A haramdik helye ezúttal sikerült Füredinek, a VSR BlueMotion Rally Team lett a bronz érmes.

> A bajnokság hivatalos végeredménye <

Augusztusban lesz díjátadó/ligatalálkozó, ahol megünnepeljük a DiRT bajnokság legjobbjait is. Ezzel kapcsolatban és a nyereményekkel kapcsolatban később értesítünk mindenkit!

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!