Véget ért a TT Cup sorozatunk!

A múlt héten véget ért második tavaszi bajnokságunk, a TT Cup. A bajnokság nagy érdeklődésnek örvendett. Az első fordulón, amely az olaszországi Mugelloban volt, több, mint 30 pilóta vágott neki a futamnak és az utolsó futamon is közel 10 versenyző állt fel a rajtrácsra.

Az első futamot a tavalyi bajnok, Morvai Norbert nyerte, ezzel jelezve, hiába telt el közel 1 év a két bajnokságunk között, itt van és most is odapirít. A második helyet a Formula bajnokságban nagyon jól kezdő Tóth Dávid szerezte meg. A bajnokság későbbi részeiben kiegészült ez a duó Bana Kornéllal és a trió oda vissza verve egymást folyamatosan a dobogó első 3 fokán állva hatalmas csatát küzdött a bajnoki címért.

Morvai Norbert több futamot nyert így a bajnokság végére egy kisebb előnyre tett szert, amely elég volt Tóth Dávid és Bana Kornél ellen.

A bajnokság második fokát a Formula Series bajnoka, Tóth Dávid szerezte meg, aki az utolsó futamot is megnyerte, így bebiztosította helyét a harmadikkal, Bana Kornéllal szemben. A mesterhármas mögött Nagy Balázs szerezte meg a negyedik helyett, mondhatnánk, hogy Ő lett a “B” liga bajnoka.

A csapatbajnokságot a Morvai Norbert – Lázár Attila vezette N/A Motorsport nyerte meg, megelőzve a csapatszinten itt is tökéltes duót alkotó Nagy Balázs – Katona Richárd párost, vagyis az Old Boys Racing Team-et. A bajnokság harmadik helyezését a Mézes Gyula – Dencs Attila páros szerezte meg a Real Racing színeiben.

> Bajnokság hivatalos végeredménye <

Gratulálunk! A pénznyeremények átvételéről a VRS Sport Grouppal egyeztetve hamarosan tájékoztatunk mindenkit. A további díjakról, díjátadóról pedig informálni a nyár elején fogunk titeket.

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!