Audi TT RS Cup végeredmény!

A múlt héten hivatalosan is véget ért a VRS eSport – Virtual SimRacing tavaszi Assetto Corsa bajnoksága. A TT RS Cup utolsó futamán dőltek el a dobogó alsó fokai!

A helyzet nagyon egyszerű volt. Bana Kornél magabiztosan megnyerte a bajnokságot. A második helyre a Nyilas – Pinczés – Molnár hármasból az kerülhetett, aki megnyeri a futamot. Ez Molnárnak sikerült, míg Pinczés Laguna Seca-i negyedik, Nyilas nyolcadik helye megcserélte teljesen az addigi állás. Molnár Dániel lett a második, Pinczés Ádám a harmadik, Nyilasz László pedig lecsúszott a negyedik helyre.

A csapatbajnokság még izgalmasabb volt. Nándori Márk technikai okok miatt nem tudott indulni, így Banának egyedül kellett képviselni a VRS eSport Team-et, ami a Dencs Attila – Pinzés Ádám párost tartalmazó Speed Force Motorsport ellen nem volt elég és 1 ponttal megnyerték a bajnokságot. A harmadik helyen a Malm Balázs – Füredi Zoltán alkotta BlueMotion Team végzett.

> A bajnokság hivatalos végeredménye <

Augusztusban lesz díjátadó/ligatalálkozó, ahol megünnepeljük a TT RS Cup legjobbjait is. Ezzel kapcsolatban és a nyereményekkel kapcsolatban később értesítünk mindenkit!

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!