VRS eSport Audi R8 LMS Cup: Morvai a bajnok!

A mai nappal hivatalosan véget ért a VRS eSport Audi R8 LMS Cup. A Swift Cup 1-6 Racer tesztvezetést kínáló sorozat hét fordulóból állt, ahol csak a legjobb hat számított. 

Az utolsó fordulóra érve kezdett eldőlni a bajnokság. Az biztos volt, hogy Morvai Norbert vagy Bana Kornél nyeri a bajnokságot és Kornélnak sok szerencse is kell, mert elég nagy a hátránya. A futamot megnyugtató előnnyel vezette is Norbert előtt, ami a bajnoki címhez nem, de egy kis bajnoki végi elégtételhez elég, de a kiállások után a lekörözöttek keltette forgalom végül Morvainak segített. Morvai Norbert megnyerte a futamot, Bana lett a második. Nyilas László és Pinczés Ádám küzdött a bajnoki harmadik helyért, amit végül Pinczés Ádám kaparintott meg.

A csapatbajnokság legmagasabb fokán is Morvai Norbert ünnepelhet, ugyanis a Lázár Attilával  kiegészült N/A Motorsport magabiztosan, több, mint 200 pontos előnnyel megnyerte a csapatbajnokságot. A Bana Kornél – Molnár Dániel alkotta VSR8 Team lett a második, míg a harmadik helyen a Nyilas László – Dencs Attila párost tartalmazó GT3 eSport Team végzett.

> A bajnokság hivatalos végeredménye <

Augusztusban lesz díjátadó/ligatalálkozó, ahol megünnepeljük az R8 Cup legjobbjait is. Ezzel kapcsolatban és a nyereményekkel kapcsolatban később értesítünk mindenkit! A tesztvezetéssel kapcsolatban az érintettekkel hamarosan felvesszük a kapcsolatot.

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!