VRS eSport Audi R8 LMS Cup: Sahnghai

Az 5,4 kilométer hosszú aszfaltcsík igazi kihívás a pilóták számára. Az első szektor tele van lassú kanyarral, a másodikban inkább a gyors kanyarok dominálnak, míg a harmadik szektor a csúcssebességről szól. Ide aztán nehéz lesz belőni az autót!

A bajnokság még nem dől el, ugyan Morvai Norbi előnye nagy, de tőle jelenleg több pontot kell levonni és a két rosszabb eredménnyel könnyen el tud fogyni ez az előny. Norbi mondjuk nem erről híres, hiszen már háromszor is tudott nyerni a sorozatban, de a szimulározásban bármikor felborulhat az erősorrend, ha valaki eltalál, vagy nem talál el egy jó ritmust a pályán. Egy biztos, még messze van a vége!

A csapatbajnokságban szépen lassan nyúlik el az N/A Motorsport, de mivel mind a két pilóta konstans eredményei kellenek, ha az egyik nullázik, a másik hiába szerez sokat…

A kínai futamra csütörtök este 19:00-ig tudtok jelentkezni a lenti linken! Utána már indulhattok is a futamon, ha a lenti három piros feltételnek megfeleltek! Várunk sok szeretettel!

Az új tagjainknak létrehoztunk egy gyakori kérdések oldalt, reméljük, ez segít pár dolgot tisztázni a szimulátorozással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel a Facebook csoportunkban, megpróbálunk minél hamarabb segíteni!

A legjobbakra nem mindennapi nyeremények várnak: a bajnok jutalma nem más, mint egy Swift Cup 1.6 Racer tesztvezetés!

Futam jelentkezés: Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg, ha jöttök, de legkésőbb csütörtök 19:00-ig.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

> Futamra jelentkezés <

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!