VRS eSport Audi R8 LMS Cup: Spa

A naptár egyik legjobb helyszínére látogatunk el. A 7 kilométeres aszfaltcsíkon 26 kört fognak teljesíteni a pilóták, ahol továbbra is egy kiállás kötelező. Egy kör nagyon hosszú, ezért egy elévágási kisérlet sokkal jobban sikerülhet ezen a pályán. Érdekes taktikai küzdelem lesz!

Hockenheimben hiányoztak páran, hiszen Báldi Gergő, Nándori Márk és a többiek Németországban tettek próbát a Raceroom eseményen. Most, hogy hazaértek, megújult energiával vágnak bele a bajnokság ötödik állomásába. Addig az itthon maradt honfitársaink sem tétlenkedtek. Bana Kornél meggyőző teljesítménnyel megnyerte a futamot, Morvai Norbert pedig második helyen ért be, ami az elmúlt két futamos elsősége után egy nagyon jó sorozat folytatása. Gergőék előtt hát a feladat, hogy megtörjék a hockenheimi királyok uralkodását!

A pálya 40 boxot tartalmaz, ami azt jelenti, hogy 39 fő + a TV tud részt venni csütörtök este a versenyen!

Az új tagjainknak létrehoztunk egy gyakori kérdések oldalt, reméljük, ez segít pár dolgot tisztázni a szimulátorozással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel a Facebook csoportunkban, megpróbálunk minél hamarabb segíteni!

A legjobbakra nem mindennapi nyeremények várnak: a bajnok jutalma nem más, mint egy Swift Cup 1.6 Racer tesztvezetés!

Futam jelentkezés: Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg, ha jöttök, de legkésőbb csütörtök 19:00-ig.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

> Futamra jelentkezés <

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!