VSR DiRT Rally 4. forduló kiírása

Folytatódik a VSR DiRT Rally Challenge, ami már a negyedik fordulónál tart. Ezúttal is 12 szakaszból áll a verseny, ami vasárnap 22:00-kor ér majd véget. Azt javasoljuk, hogy időben kezd el, legkésőbb 20:00-kor és akkor kényelmesen be tudod fejezni.

Minden szakaszon lehet most már setupolni az autót. Ezt egyféle megoldással lehetett megoldani: minden szakaszon van szerviz. Mivel az Alt+F4-el kijátszható sajnos a rendszer, ezért teljesen mindegy, hogy 1-2-3 vagy 4 szakaszt kell lenyomnod zsinórban. Így viszont mindig be tudod tölteni a legjobb beállítást és csak rajtad múlik, hogy milyen hamar tudsz alkalmazkodni. A checkpointok ugyan úgy 3 szakaszonként lesznek.

Forduló kezdete: November 13.- 10:00
Forduló vége: November 19. – 22:00

Ingyenes és tagdíjas bajnokság: A WRC kategóriában való induláshoz szükség van VSR szervertagságra, a 80-as évek viszont mindenki számára teljesen ingyenes és elérhető.

Díjazás: A bajnokság végén az abszolút egyéni dobogósokat kupákkal, a csapatokat pedig érmekkel díjazzuk. Azon 80-as évekbeli dobogósaink, akik rendelkeznek szervertagsággal, szintén megkapják a díjátadón a serlegüket!

>> Negyedik forduló szakaszleírások <<

>> Bajnokság jelentkezés! <<

 

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!